• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    JULIAN: Taky nějak jsem zatím nenašel nic uspokojivějšího než 7.7 náboje toho lonewolfa nebo jak se to jmenuje a pak občas tu bum bum nebo jak se jmenuje. I když na některá monstra je asi lepší něco jiného. Ale málo munice a i tak. Ale co jsem koukal na Spiting brita a jak jsem dával video, tak jako pokud si uděláš skill build tak to vypadá že se na jednu ránu dá sundat snad cokoliv. :)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    JULIAN: Ja sel pure laser, protoze mi ti tak nejak vic sedelo k tematu, a i na very hard se to da. Teda vlastne na jednom miste jsem obtiznost musel sundat :(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Pouzivate nekdo laserove zbrane v combatu? ja vlastne celou hru odehral s balistickejma, zaprve jak je malo perk pointu, tak to vlastne dost nuti ke specializaci, zadruhe jsem nejak nenachazel na zacatku hry laser zbrane, ktere by me bavily. Takze jsem dal nejaky perky do balistiky a cokoliv co nebylo rifle nebo brokovnice automaticky prodaval. Jako nelituju toho, plne modifikovanej hard target dava solidni headshoty i bez perku.
    Jak se vam combati s laser zbranema? Nekdo kdo ste s nema odehral hru?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    presne, zadny KONKRETNI spoilery nepadly. prijde mi to divne mazat, ale ok, zmenme tema tedy
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Sorry za spoilery, ale keďže sa tu L4MA a F0N otvorene bavia o NG+ a čo je jej podstatou (napríklad tu), tak ma to trochu zmiatlo.

Každopádne ja som aj tak so SF do vyjdenia expanzie skončil, takže enjoy.
    L4MA
    L4MA --- ---
    wtf panove, tohle jsou uplne endgame spoliery, proc? promzal jsem to, Claven me ma asi v ignoru, reknete mu to nekdo, prosim.
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: F0N: BEARDY: vysvetlujte si to prosim ve spoileru...
    F0N
    F0N --- ---
    JULIAN: no nechcem to uplne spoilovat, ale dajme tomu, ze v lodge su obcas prekvapenia :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    eeeee - protoze by to pak neslo vydat jako placeny dlc?:) Vzppomente na fallouty, co tam pribylo s dlc za kejkle
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    JULIAN: To mi tam taky trošku chybí. Proč furt jen na planetě. :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BEARDY: ja nainstaloval X4 a jdu si stavet vesmirnou vyrobni stanici :D
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    N4RC0T1C: Taky bych šel postavit nějaký Settlement, v tom Starfieldu je to takový chudý.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    F0N: a na kolik tech alternativnich vesmiru jsi narazil? neco zajimavyho?
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    a ja z toho SF mam zrazu nejaku divnu naladu a instalujem fallout 4 :/
    F0N
    F0N --- ---
    BEARDY: no prave preto, tam sa to da preskocit cele. Enter the void :)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    BEARDY: Ten hlavní příběh mě ani moc nebavil.
    F0N
    F0N --- ---
    BEARDY: hmm to mi pride kontraproduktivne, lebo ked chces cele este raz tak asi by som siel cez starborn a minimalne si mozes dat powers na level 2. Oni niektore totiz funguju inak a odost lepsie na vyssich leveloch.
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    Já to dohrál, dal jsem si rollback na save před první setkáním v Lodge a jedu teď UC Vanguard, to mě baví. :)
    F0N
    F0N --- ---
    L4MA: Hram to na Xboxe - 130h
    L4MA
    L4MA --- ---
    F0N: u kazdyho savu kdyz ho loadujes, nebo idelane ve Steamu, pokud hru nenechavas bezet na pozadi... :)
    F0N
    F0N --- ---
    L4MA: neviem vobec...vela :D kde to viem pozriet?
    L4MA
    L4MA --- ---
    F0N: jasny, a kolik hodin cca?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam