• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REDSNAKE: mám odemčené jenom to, co potřebuju na možnost odemykat nejsložitější zámky, vykašlal jsem se na ten poslední bod
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Takze ma oblibena kratochvle, reisntall 150 GB.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OMNISLASH: u všech složitější zámků než dvoukruhových si nemusíš pamatovat nic - napasuješ nejsložitější kousek, co jde v daném kruhu a doplníš ho. A takhle pokračuješ dál, dokud neodemkneš - celé záležitost na cca 5-10 vteřin
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OMNISLASH: imho je to opravdu tak, že se ti zvýrazní kruh, pokud v tu chvíli rajpluješ správným šperhákem. Mám za to ale že jsem si to musel odemknout skill pointem.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    KID_MCHUTT: Ale to, ze pasuje do kruhu, prece neznamena, ze k odemknuti neni potreba jej naopak pouzit v jinem nez tom aktualne krajnim kruhu. A pak mi nezbyva, nez si pamatovat, ktery pattern ma jit kam. Coz fakt nedavam ani omylem. Nebo mi neco unika?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: no a ten skončí pádem. Jakmile máš pocit, že to začalo lagovat, je dobré restartovat hru...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Tak tam mam na PC cim dal tim delsi lag.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: na xsx to dělá nejčastěji vlezení do menu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Tak to na PC taky, zapomenu se, chci jumpnout primo z planety do jine soustavy pres mapu a je to.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: na xboxu to pro změnu po několika hodinách spolehlivě spadne na problémy s pamětí, zdá se, hra si prostě odmítá pamatovat 5+ hodin správně ;)
    OMNISLASH: lockpick je jednoduchý a nemá smysl si nic moc pamatovat -
    každý kruh jsou vždycky dva "klíče". Pokud klíč pasuje do kruhu, kruh zmodrá - platí i pro vnitřní, tzn. neaktivní kruhy
    - jediné, kde to je, vtipně, problém, jsou ty nejlehčí, kde je potřeba holt nastavit všecky správně než to člověk odemyká, protože jinak je to matoucí.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: Tak Vortex(free) pouzivam. Po updatu OFC redeploynu vsechny 4 mody. Ale pak je tam jeste tenhle inject DLL voser, kdy tyto nejsou soucasti modu a i kdyz je nahraju do mod diru, tak se zase smazou po updatu modu. Chtelo by to, aby Vortex mel nejaky adresar, kam bych tyhle externi zasvislosti nahral a on si je tam pak sam nasel.

ZLATY KONZOLE! ;-]
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: To tam snad v nejake formr je, ne?
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    GANDHI: "normálne"
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GANDHI: to souhlas. Tak jak to je teď jsi vlastně dost motivovanej tím "banking" mechanismem kterej se ti tím nabiji páčit každou sracku kterou potkáš, aby u těch master locku jsi mohl 1-2 autolocky použít, protože to brutálně ten zámek ulehčí
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JULIAN: me tam chybi silova varianta - proste force pick s procentni sanci, zalozenou na hodnote skillu, kterej vzdycky sezere lockpick a neda expy - stejne jako to maj v TESO, prave kvuli oncasny tune novice a advanced locku, ktery jen zdrzujou
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    N4RC0T1C: energie se da distribuovat normalne pres wasd, ale musis drzet alt - dokonce je to postup,kterej ti rikaj, kdyz poprve sednes do lode
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OMNISLASH: vyser se na papír, dávej co kam pasuje a když ti to (nejčastěji u master zámku) nevyjde tak to vypni a začni znova, digipicku je tuna a dají se koupit za pár kreditů.
    Mě osobně ta samotná minihra právě přijde super, že to trochu potrápí hlavu. Vidím tam dva mnohem větší problémy - zaprvé to někde používají až moc casto, takže ses v nějakým "dungu" a tam je zamcenejch beden a dveří třeba dvacet, každou chvíli něco páčis, to fakt člověka rychle omrzí, druhák ty odměny jsou většinou dost nic moc. Mrdas se tam se zámkem a vevnitř je pak digipick. Nebo pár kreditů. Lékárnička. A tak, prostě sračky který se běžně válej všude I bez zámku
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    (zacatek rantu) Jsem sam, komu prijde z celeho toho lockpickingu totalne nejvic "tezke" a na hovno, snazit se zapamatovat si, ktere z tech patternu uz jsem si vyhradil pro ktery ring? Jakto ze i kluci z MS zvladli pred 50 lety pochopit, ze miny nejsou o pameti a ze je tim padem dobre dat hraci moznost si poznacit progress, ale Bethesda zase nic? Hledat spravnou kombinaci pro zamek? Fajn. Ale abych k tomu musel mit jako idiot papirky a znacit si, ktery pattern jsem si pro zatim vybral do ktereho ringu, to je fakt uhozenost a ukazka UX failu :-/ (konec rantu)
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRAGED: uz jsem ti chtel psat pro tip, jak si nenechat atomaticky zupdatovat hru pri kazdym jejich uprdnuti, ale ty sis na sebe upletl tenhle GP bic, takze kdo chce kam, pomozme mu tam. :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ( A to tam mám jen FSRStreamline, protože Natural picii navázali na SExtender, kterej nejsou schopní rozjet na M$S verzi a Achievement Enabler. )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam