• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JULIAN: 1x1 hub je jistota kde bude prulez o kdy měl být do stolu :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ROLAND: však 1x1 hab tam je? Nebo co jsi měl za problém? A čím té limituje délka lodi? Snažíš se udělat hada či co?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ROLAND: Been there :D Hodne wtf okamzik :D
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    GANDHI: Asi jeden z nejvtipnějších bugů u těch landing ships je, když do takové lodě vlezeš a hned se začnou zavírat padací dveře a už nejde se dostat dál do vnitřku lodě. Takže zůstaneš na chvíli uvězněný v prostoru té landing bay a jak mile se ta loď odlepí od země a nabírá rychlost tak v nějaké té výšce propadneš stěnou ven a rozmázneš se o zem. :D
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Snažil jsem se, ale prostě to nedám, to na co jsem se nejvíce tak nějak těšil, je totálně dojebané. Těch možných a náhodných bugů co jsem teď při tom 7 hodinovém zkoušení kombinací je docela neuvěřitelný počet.
    A nedá se udělat rozumná vnitřní logika průlezů abych se vešel do té maximální délky lodě. Chybí mí pověstný 1X1 hab prostor.

Jako jediný donucovací prostředek který vytvoří dveře jsou ty spojovací haby.
    Zen kdo vymýšlel mechaniku editoru lodě nebo kdo to dirigoval by zasloužil pověsit za.... do průvanu. :D
    MALANIUS
    MALANIUS --- ---
    KID_MCHUTT: Napravo od nich je na střeše terasa s dalšími dveřmi, zkusil bych ještě tyhle. S boostpackem se nahoru dostat dá.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Což nevadí, hra dokáže s tebou v interiéru odletět má orbit. Urval jsem takhle nějakou Va'ruunskou lod. Chtěli mi uletět, ale stihl jsem nastoupit při startu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: jj, presne ty - uz vcera jsem do nich nemohl. Ale zas mam ted v garazi Starborn Guardian IV:p Beztak se mi posledni dobou stavalo, ze nez jsem vlezl dovnitr tak ulitli
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMNISLASH: Doufám, že ještě najdu,kde se nakonec usadili. A víš ty vůbec, za kolik se dá prodat takové starožitné prase z gipsu? ;-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Jako landing ships na mapě planet? Já do nich lezu pořád.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh - nejak se jim tam dostal roztomilej bug. klasicky landing ships neotviraj vrata a neda se do nich dostat, zato Starborn guardian je accessible a da se do nej nasednout a odletet:p
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    OMNISLASH: :-))
    nope - ja som dnes uz vymazal SF,
    hned jak som sa dozvedel nieco z main questu..
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    SPOILER ALERT!
    Setkali jste se s generation ship questem? Vypadalo to hrozne zajimave. Premise, tech lidi na lodi, ty dialogy. Budu delat diplomata.. a pak pristanu, poslou me k sefovi a ten mi da na vyber 1) slavery 2) zaplat grav drive 2) znic je. To jako fakt? To je cele? To snad nekoho vyrazili v pulce psani questu, ne? Nebo mi tam neco uniklo a nemusi byt to byt takhle pitome? Nejaky skill, ktery nemam a se kterym by ten quest sel vyresit lepe (jak tu ostatne drive zaznelo)?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    JULIAN: Dik. Tak nejak jsem tusil, ze s listem bych chtel hodne. "Dopis si na papir"..

Nevite o nejakem modu, ktery by odstranoval enemy glow? Hledal jsem, ale nic jsem nenasel. Chci ten upgrade, protoze zvysuje staty, ktere me zajimaji. Soucasne ale pridava enemy glow, ktery mel pomahat, ale asi si ho nikdo z tvurcu nevyzkousel. Ve hre, kde se kazdy enemak permanentne snazi byt schovany, je fakt dost na prd, ze cely enemak zari jednou barvou a ja nemam jak rozeznat, zda zrovna vykuje ci ne, pripadne ktera jeho cast je mimo prekazku.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Super bug - dveře do lodge jsou "pootevřené" a nejde se dostat dovnitř :/
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OMNISLASH: nad planetou a myslím i nad systémem je pak ikonka takovýho toho bunkru, ale na seznam jsem nenarazil
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Kdyz postavite outpost, ulozi se nekam pro prehled, oznaci se na mape? Je nekde v UI prehled outpostu?
    L4MA
    L4MA --- ---
    unika mi neco, nebo skutecne neni mozny scannerem zjistit nazev telesa, na ktery se divam z povrchu jinyho telesa? nerozbil jsem si to modama?

MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    I just works... Co na tom nechápete? :))))
    L4MA
    L4MA --- ---
    N4RC0T1C: ale tak to musi fakt probihat, jiny vysvetleni pro ty zlociny, ktery nazyvaj UI, neni. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam