• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    není. V ničem.

    Neporovnáváš ani vanilu Skyrim a Starfieldu, ale i kdybys nestahoval mody, tak v SKyrim jsou už obsažené a to jak ty placené, oficiální, tak ty co mají na serverech a stahují se přímo z modlistu. PLus pak neoficiální komunita s mody, který tu jsou 13 let.

    To se nedá srovnávat se STarfieldem v ničem. DOkonce je to jiný žánr, jedno je fantasy, který dominuje i v prodejích literatury a jinde, a druhé je hard Sci-fi, což je věc co moc lidí ani nečte, jsou ráci, že část z nich vidělo pár dílů star treku nebo Expanze.

    Je to prostě vycucané z prstu, navíc na datech JEN ze Steam, kde ale to čte soft nějaký třetí strany, vůbec není jasný jak to steam počítá (a skyrim i starfield se nehraje ani onlajn a co lidi se zakrytejma účtama, ti se do statistik nikde nepropisují, pouze interních Valváckých).
    L4MA
    L4MA --- ---
    KID_MCHUTT: samozrejme prehanim, ale to srovnavani se statistikama Skyrimu je imo dost relevantni.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: já se tam vracím furt, no, ale je fakt, že už taky čekám na DLC a updaty.
    L4MA: furt tady vidím možnosti explorace a tak (a je teda pravda, že jsem ještě neviděl dost planet), ale už mám málo času a chuti vlastně hrát skoro cokoliv :/
    L4MA
    L4MA --- ---
    KID_MCHUTT: nicmene jsou hry, ktery maj alespon nejaky moznosti. kdyz takhle filozofujem. :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KID_MCHUTT: ale samo - nicmene starfield byl od pocatku prezentovanej jako neco obrovskyho s absurdnim mnozstvim svetu etc - a navzdory tomu z myho pohledu v tam neni k videni o moc vic nez v jakymkoli jinym open worldu. a to pisu jako uchyl, kteryho bloumani v open worldech a prosty explorovani bavi. Projel jsem vsechny kampanovy linie dal si parrat NG a ta hra proste uz dal nenabizi nic moc, co by mne tahlo zpatky. Takze jen cekam, jestli se Bethesda zhosti updateovani Starfieldu zpusobem, jakym to dela treba banda kolem No Mans Sky. Pokud ne, nemam asi nejmensi duvod to znovu poustet.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: žádná hra nemá nekonečné možnosti, to by byla jenom ta jedna a žádná další :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VIRIK: na druhou stranu - ackoli se Starfield tvari jako hra s nekonecnejma moznostma je dost solidne limitovanej ve vsech oblastech a hrac relativne rychle "vytezi" veskery moznosti. Z tohohle pohledu je ten odliv hracu vcelku pochopitelnej a imo se nijak podstatne nelisi od titulu, ktery jsou zalozeny primarne na nejaky lehce rozvetveny kampani
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    KID_MCHUTT: mas pravdu, je to pod moju úroveň.

    Ahoj.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    N4RC0T1C: vystvětlil mi, von Narcotic, proč sem vlastně leze, když ho ta hra tak sere a nezajímá? Nemá von pocit, že se chová jako debil?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    článek je manipulativní protože – automaticky arogantně předpokládá, že Steam je hlavní platforma, a nikoli XBOX a MS store s GP.
    že lidé na XBox a Xbox app na PC to hrají pouze na GP /není pravda, tam prodeje byly až extrémně slušné, jedním z důvodů je i to, že je to licence na konzoli i PC současně
    ignoruje výzvy, na základě kterých dávají lidi co v tom mají 200 hodin palce dolů, co vlastně po Bethesdě ve skutečnosti chtějí (např tooly pro modery a ofi podporu co slíbili)
    jedním z důvodů útoků na hru je i to, že hra se oficiálně neprodává v Rusku, (a nemá tam oficiální podporu)
    poklesnutí počtu hráčů v době, díky vychází spousta dalších singl her, před vydáním vůbec prvních updatů a datadisků mají standardně i jiné singl hry. Například mnohem později vydaný Spiderman 2 měl mnohem rychlejší "opuštění" hráčů (prostě to dohráli na platiny a většina byla naprosto nadšených) a velice rychle opadl i zájem, po měsíci to nikdo nesledoval ani na twitchi. Přitom jde o jednu z nejlepších her a nikdo si nedovolí tvrdit, to co o Starfieldu. Tedy ve stejné době to mají úplně stejně i jiné hry pro jednoho hráče.
    statistiky na steam nejsou oficiální čísla
    oficiální čísla ani neexistují, vše jsou pouze teorie, případně předsudky a názory
    tyto zprávy si neustále musí upravovat argumenty a fakta. Velice dlouho prosazovali i "pravdu", že Starfield je komerčně neúspěšný a je to propadák (přesto se jen na Steamu umístil mezi nejprodávanějšími hrami vůbec a je hned za Hogward Legacy, který je mega oblíbený a vyšel o půl roku před tím, tedy mnohem větší doba na prodej a mnohem větší globální kampaň)

    obecně platí, že když kradete, dělejte to tak aby vás nikdo neviděl a když už lžete, tak to nikdy neprohlašujte za objektivní pravdu a tolik nechrochtejte, aby si vás nevšimli... aby aspoň nebylo vidět jak bok po boku s uraženými Rusy, co nikomu přece nic nedělaj, se svejma minimozkama nedokážete prostě přiznat, že prostě to studio osobně iracionálně nenávidíte, že to nemá žádnou logiku, prostě jen nenávist.
    A to jak se ostatním snažíte kurvit jejich zážitek, to je takové... no, hodně o vás samo o sobě vypovídající.
    Holt budete muset akceptovat, že existují lidé co mají rádi americký styl psaní, hard sci-fi co není o historických výhrách kolektivu nad osudem a ostatními, jako to píší někteří ruští autoři nebo čínští, a že prostě stále existují lidé jako my, co je zajímají témata probíraná ve Starfieldu, tento pohled západní, kritický, s tématy o individualitě, víře i svobodném jedinci a jeho právu mít kontrolu nad vlastním osudema ne ten váš kolektivistický, autoritářský, rasistický, elitářský a všemusenutno-přízpůsobivší.
    Ty hejty vás zničí. Já si pročetl vaši diskuzi a vůbec se nedivím tomu, že kromě jednoho si nikdo z vás ani nevšiml témat, které se v tomto hard sci-fi autoři věnují. Buď tomu nerozumíte, irituje vás to, nebo jste tak zoufale hloupí a arogantní. Pak ale hrajte hry v žánru, kterému rozumíte, hru, kterou nechcete a témata, které vás nezajímají, pak ale současná čínská i ruská produkce by vás měla uspokojit, dokonce i v GP je hra, kde lze hrát za kágébáka a je bez černochů.
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    TRAGED: game of the year!!!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A jak jsem to nevidel od listopadu, tak ta zmena je uzasna.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    STARFIELD UPDATE 1.9.51.0 konecne vypadl z Bety, takze je i na M$ store/ Gamepass verzi.

    Starfield Update 1.9.51.0 Notes – January 30, 2024
    https://bethesda.net/en/game/starfield/article/7rNcXwvJzZzHaDYkgjZclN/starfield-update-1-9-47-0-notes-january-18-2024-in-beta

    12.2 GB
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Uz jsem to predal Jres. :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Starfield spacesuit contest | Xbox
    https://www.xbox.com/en-us/promotions/starfield-esa/

    navrhni si spacesuit a vyhraj ho :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Starfield Update 1.9.47.0 Notes – January 18, 2024 [IN BETA]
    https://bethesda.net/en/game/starfield/article/7rNcXwvJzZzHaDYkgjZclN/starfield-update-1-9-47-0-notes-january-18-2024-in-beta

    Added Optimizations to cloud syncing of save games (MSS/Xbox). - Hura! Ten Sync byl fakt nekonencnej!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    The "biggest Starfield update yet" is coming next week with over 100 fixes plus graphical improvements for NPCs and space sightseeing | GamesRadar+
    https://www.gamesradar.com/the-biggest-starfield-update-yet-is-coming-next-week-with-over-100-fixes-plus-graphical-improvements-for-npcs-and-space-sightseeing/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam