WRNQ: hele pockej - zceho usuzujed ze me to sralo nic takovyho sem nepsal, sem rad ze pro tebe to byla 100% bezchybna party, pro me tobyla vyborna party ale snad kazda byt sebelepsi party ma svy achylovky a ja smekam pred vsema kdo se na tom podilel nicmene ikdyz sepretrhnes nikdy zadnej podobnej pocin nezapusobi tak ze tov idej vsichni takhle jednostrane nekriticky, jednak se nenapsal ze to bylo jakykoli nez dobry a respektm nesetrim. co s tyka hudby kdyz hrjes +25let poslouchat po xty stejny tracky te bavi uz trosku jinak nez poprve pokud te popudilo jiny nez ciste nekriticky hodnoceni hudebni produkce. to ze me to nejaksralo je tvuj pokrivenej vyklad, ja vtom teda nic co bxy to naznacovalo nectu spis naopak a jestli je chucpe sem psat muj dojem kterej neni aprioori adorujici klido to smaz, to taky o necem bude vypovidat. s vetsinou zainteresovanejch se znam snad tech 30let, vranci diskue na akci sem to samy co sem napsal defacto tem lidem ventilovsl f2f a nikdo se neurazil ani nenasral aby me pocastoval tim at du domu kdyz me to neba (opak byl pravdou). ty invektivx prehlyzim kazdej obcas vstanem levou nohou, skoro mam sto chuti vyfiltrovat tvou reakci na nejakou nasi veselku ale nemam to zapotrebi.. to okopavani kotniku kvuli preklepum u nekoho kdo kurvabblbe vidi na jedno oko aeste blbe necham bejt to uz j je pro me neuchopitelnej hate na kterej se mi zajida bud dobra, metusim co zpusobilo tedle pokrivenej vyklad myho prizpevku, lidi maj ruznej vkus se stim smir. joa kdybychom se nejakou nahodou potkali pri necem vcem budu zas ja mit prsty feel free a a klidne mi to prid dovysvetlit budu rad /no joke.