• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    rozbalit záhlaví
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    A já se konečně dostal o tomu vyměnit červený kříž za červený kříž na mém edcčku..

    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    ahoj lidi, jelikož asi za hodinku vyrážíme směr Ukrajina, tak bych ráda udělala takový sumář celé akce. Tak co vezeme: samozřejmě AUTO!! Manžel bude mít konečně vlastní sanitku :) na auto vezeme i samolepky NYX TYPING BRIGADE, takže tam určitě aspoň jedna bude.

    Vezeme elektrocentrálu Honda (díky Hugovi a Clubu Styx).

    Vezeme paramedický balíček: 10 turniketů, spoustu krytí na pneumotorax, masti, vitamíny, iontové nápoje, chilli náplasti, nějaké organizéry a amuplaria, bylinné sirupy na lepší spaní a další......

    Vezeme spoustu čaje, kávy, ořechů, sušeného ovoce, čokolád a sušeného masa. Chilli, chilli omáčky, asi 1kg sušených hub, konzervy s gulášem, paštiky, ovesné kaše, proteinové tyčinky, paprikové klobásy a spoustu instatních potravin a jesenek...

    Vezeme hromadu tabáku, papírky, filtry, repelenty, asi 50 párů letních ponožek, 5x kratasy, 10 tričko AČR, armádní opasky a kloboučky na léto a jedny norské armádní boty ( díky Matěji, tam se o ně poperou)

    Každopádně bych chtěla ještě jednou všem moc poděkovat a přejte nám šťastnou cestu a klidný pobyt.
    DOGTORRR
    DOGTORRR --- ---
    Ahoj.
    Long story short:
    Ztratil patch.
    Sehnal nový patch.
    Našel patch.
    Má jeden navíc.


    Takže kdyby po něm někdo toužil, je u mě, nebo ho časem dám do aukce na 3.světový. V obou případech za příspěvek na T4U.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    a jsou domluvený i samolepky NTB, které mi dodá TEAPACK. vezmeme je s sebou a až si to kluci zkamuflujou podle potřeby, tak tam prej určitě aspon jedna bude :)
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    ZETOR_13: no ono se to trošku zkomplikovalo a protahlo na obou stranach.. manzela na mesic odveleli jinam a me mezitim vyhrezla bederni plotynka :)
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    IRA_PALMOVKA: uz jsem se bal, puvodni casovy harmonogram davno uplynul... Posli pohled, vis ze sbiram znamky!
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    ahoj všem, nechtěla jsem úplně předbíhat, ale dneska už konečně můžu. Konečně máme auto a náš Land Rover má ode dneška ofiko 2 roky technickou a 28.4. s ním odjíždíme směr Ukrajina. Víc podrobností a foto dodám později, zatím jen sdílím prvotní radost :)
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    Uz jsem se bal ze se zasilka ztratila, ale nakonec se nasla takze ted taky reprezentuju.

    JINDRICH
    JINDRICH --- ---
    @Amanita_Design

    The invaded Ukraine is facing yet another harsh winter. Let’s help them survive! 🇺🇦 Buy any of our games or DLC between now and December 20, 9:00 CET and we will donate all of our proceeds to @people_in_need
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    GEKONZPRAHY: *lehce přes ;)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    WAMP_ELF: Ahoj, našim chlapcům od loňského podzimu odešlo dohromady (přímá finanční podpora + materiální pomoc nakoupená za vybrané peníze) lehce 391 tisíc korun, pokud jsem to dobře počítal :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ZETOR_13: Ano, ale dnes jiz neaktualni 😊 Tim jen uvadim na pravou miru. Sumu zrovna ja videt nepotrebuji, ale tim nic proti.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    ZETOR_13: myslím tím všechno co odešlo před i po téhle konkrétní akci. Protože to řeší víceméně 3 lidi tak by to nemusel být problém dát dohromady.
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    WAMP_ELF: vyuctovani probehlo uz davno IORETH:
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Taková asi hloupost ale když se blíží nový rok, bylo by možné dát dohromady kolik NTB naposílala peněz na UA?
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    Poslušně hlásím, že pro viditelnost samolepky jsem udělal maximum ...
    USHAKK
    USHAKK --- ---
    Chtěl bych takhle veřejně poděkovat IORETH za skvělou organizaci a za dnešní předávku spojenou s velice příjemným obědem.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Já se akorát obávám, že před Vánocemi nebudu mít čas, už teď se mi krátí. Museli bychom se bleskově shodnout na sortimentu a cenách, abychom vyhlásili objednávkovou fázi a stihlo se to nechat vyrobit a distribuovat. Týden a půl před Vánoci navíc nebudu v Praze a víceméně ani na internetu. Pokud by nevadilo, že se případné dodáni protáhne do ledna, můžeme do toho jít. Pokud to teda někdo nevezme za mě, samozřejmě :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    SNUPAK: souhlas. Je sice málo času, ale stihnout se to dá. Před Vánocemi se vybírá nejlépe. Mám dlouholetou osobní zkušenost. Když se dokáže vybrat 4 milióny na kočky v útulcích během 3 týdnů, tak na takový auto se vyberou prachy za týden. Jen pokud to má být větší, bylo by košer mít to ofiko. takhle mezi námi stačí transparentní účet, ale s oslovením firem apod je to už o pusu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam