• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Nepodařilo se načíst diskuzi.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    CLAVEN: Priateľstvo..
    (Recyklo je fajn ozvěna nultých let a teď míříme k Broukovi)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WAMP_ELF: neviem čo je Recyklo a neviem ani, čo sa zmení, keď ti to poviem do očí, lepšie to internalizuješ alebo čo si od toho sľubuješ presne :p
    IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: Podle mě je druhá anketa zbytečná. Pro dvacet procent lidí je spolupráce s Gekonem nepřijatelná, to mi přijde jako příliš vysoké číslo.

WAMP_ELF: Příští týden ji zavřu.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    WAMP_ELF: ok tak mají zavřeno :(
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    CLAVEN: Pojď mi to říct do očí, čekám v Recyklu :))
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KEB: keď potrebuješ anketu na to, aby si nepodporoval nácka...
    KEB
    KEB --- ---
    Ok, dejme tu anketu ještě jednou. Nějaký čas uběhl, lidi si to mohli promyslet atd.

Dejme anketě týden a pak to nějak rozsekneme. Co vy na to?
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    IORETH: rozumím že jsi správce. Nicméně bych byl rád kdyby anketa byla uzavřená, vyhodnocená.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tady je stále otevřená anketa, která (dnes) v mých očích není dost přesvědčivá na to, abychom s Gekonem pokračovali.
    Nejde o absolutní počet bodů, ale o to, abychom spoluprací nesnížili naši "výkonnost".
    Takže nadále spolupracovat nebudeme. Myslím ale, že míra užitečnosti naší pomoci se tím nesníží - současně podporované aktivity mají imho podobnou důležitost/impakt.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Já jsem nedávno byl u ohníčku s takovou zdravě středolevou společností a bylo legrační jak je strašně sral Minář a jeho milion chvilek, s že takhle se demokracii nepomůže, že by to dělali jinak, jak to celé situaci nepomáhá a naopak to vytváří potencionální nevýhodu pro prezidenta u voleb etc etc.. Tak jsem zmínil že mám kamaráda, který je nejspíš 75% og nácek, jak máme společný vyšší cíl, ideově bychom se ledaskde chytli ale současná situace si vyžaduje od všech stran abychom se semkli a tyhle věci řešili až bude čas na "píčviny". No co vám budu povídat, nějaký "nácek na Xku" jim byl na hony vzdálenější než naše vnitrostátní politika.
    Nechci obhajovat "kolaboraci" s jakýmikoliv formami nacismu/fašismu, jen bych se k tomu postavil tak že, NTB se částečně od Gekona distancovala, možná by to chtělo konečný konsensus skupiny. Něco proběhlo formou hlasování už někdy v minulosti, pokud se dobře pamatuji, nicméně pokud Gekon vrství svojí ideologickou omáčku ke knedlíkům mířícím k AFU, bylo by na místě asi zvážit revokaci takové ankety a buď držet hubu nebo to rozseknout.

Sorry za spoustu keců, jen bych prostě ocenil, kdybychom se na něčem shodli. Nenosím NTB patch proto abych byl členem skupiny která má asi takovou integritu jako Plastic people of the universe.

(Sorry kámo, ale asi jsi to přehnal :/ )
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Když se s Gekonem nebudeme bavit o politice, tak je fakt skvělý. O jeho práci se nebavíme. Trochu se zasmějeme, dáme si kanastu nebo smíšené čtyřhry s Göringovými.
    SATAI
    SATAI --- ---
    CDR: jsem si ve Zjistenich tipnul a nez jsem stacil poslat dotaz, zda spravne, tak vidim, ze spravne ;-)
    ROGERD
    ROGERD --- ---
    GEKONZPRAHY: Jen pro poradek, poslal jsem ti v lednu nejake penize pres Guerila Medicine (jakkoli se mi tvoje politicka orientace hnusi), tak doufam, ze dorazily, a ber to jako znameni, ze NTB ma pro tebe snad stale smysl (na X nechodim - a obzvlast ne k tobe).
    CDR
    CDR --- ---
    )GEKONZPRAHY: gekone, můžeš nebejt píča a když už teda tvrdíš, že nejseš nácek, tak si na požádní neutvářet účtet u vymrdaný reifky s s odkazem na heil hitlwer a 14 slov? Ty si fakt sereš do huby a špiníš veškerou pomoc Ukrajině (KTEROU CHVÁLÍM) vým smradlavým naci scumem?
    Fakt jseš pičus, sorry not sorry
    Ještě opět udělej aukci nějakejch naci patchů z Ukrajiny, jelito
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI:
    Tak posledni shrnuti sbirky na 3D tisk pro UA. Vybralo se !!! 57 381kc !!! jen nyx a nase soukrome FB a rodiny. Neuveritelny fakt.
    Po domluve s nejvetsim donorem sme za jeho prispevek poridili dalsi tiskarnu, aby sme tiskli s adamem oba a byly schopny to v nejake rozumne dobe protisknout, protoze nas ceka neuveritelnych 363kg filamentu! U prodejce filamentu sem jeste dohodl 10% slevu takze kupujueme spulku za bezkonkurencnich 128.70kc. Drukarmy sou kontaktovany, ale asi maj dost prostredku, takze dost mozna to budeme protiskavat ve dvou a jim posleme nejaky dono na provozni naklady. Sme schopny to takhle ve dvou do pul roku protisknout a expedovat, coz nam prijde jako rozumne casove okno, aby sme nebyli moc ve stresu a pomahalo to co nejdriv.

Jeste jednou uplne vsem (i co nemohli prihodit) diky a Slava Ukrajine! Hrdinum slava! Nyxu poklona!
    FURAN
    FURAN --- ---
    Dnes od 15:00 na Staromáku! Počasí vypadá dobře.
    Společně za Ukrajinu: shromáždění na podporu Ukrajiny
    https://spolecnezaukrajinu.cz/
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    GREGI: Good for you! Ja s nima mam jen problemy, pujdu jinam... #offtopic #kecy
    GREGI
    GREGI --- ---
    BLACKHEAD: jo taky sem se nad tim pozastavil:)) Kazdopadne nikdy sem nemel problem s jejich apkou, coz je jedina funkce co me zajima. A kdyz mi italove ukradli z uctu 20k, tak mi csob penize hned druhej den dala na ucet aniz by to bylo vyreseno.
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    GREGI: To nevymyslis: Jak dobre funguje CSOB? Tenhle transparentni ucet to dobre dokladuje...
    Prispevky jsou serazeny podle dni, od nejnovejsiho data, ale v kazdem dni, jsou serazeny podle casu, kdy byly obdrzeny, od nejstarsiho...
    #kecy
    GREGI
    GREGI --- ---
    Rozhodl jsem se pomoct kamarádovi (ID TERAMORPH) vybrat finanční prostředky na filamenty pro 3D tisk určený pro UA. Aktuálně provozuje dvě tiskárny prakticky nonstop, což je finančně náročné. Je schopen spotřebovat i kilogram materiálu denně, proto mu chci touto cestou pomoct.

Jedná se o projekt DRUKARMY: https://app.drukarmy.org.ua/
    Systém generuje objednávky dílů k tisku, které tiskař přijme a vyrobí. Hotové kusy se následně odesílají do české centrály v Brně, odkud putují přímo na UA. Z posledního batche získal za kvalitu hodnocení 5 z 5, takže může tisknout v podstatě cokoliv.

V poměru ceny a kvality nejlépe vychází tento materiál: https://filamentor.io/products/filament-petg-hneda-prof-lab?variant=52559406956886. Tento konkrétní filament je ukrajinskou stranou schválen jako vhodný.

Při odběru 5 a více cívek momentálně vychází nejlevněji hnědá barva (skladem) za 143 Kč. Jakmile bude dostupná černá, bude se kupovat ta, protože vychází ještě o pár korun levněji.

Příspěvky můžete posílat na transparentní účet: 368043869/0300
    https://www.csob.cz/firmy/bezne-ucty/transparentni-ucty/ucet?account=368043869

Budu rád za sdílení mezi přátele nebo rodinu. Každá špulka se počítá!

Přikládám QR kód na hodnotu jedné cívky, výši daru si samozřejmě můžete upravit dle vlastního uvážení.

Díky moc!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam