• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    Dodávkový formulář:
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8edeFE2y1srdqNEHosaF8cfCliq1oYUGX-XsL7llUXTSMjA/viewform?usp=header

Platba ponožek i poštovného
    Číslo účtu: 670100-2203936772/6210 (mBank)
    Zpráva pro příjemce: Nyx_Vaše nyxí id, např. Nyx_Ioreth

QR kód:

Objednávková tabulka:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1POACG_xsHKdkyTVGqh5zF-uEZwiAfE0dFeQQZmcEhNs/edit?usp=sharing

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Ahoj. Pokud se tu najde někdo, kdo nesleduje 3. světovou, tak tam tento pátek proběhne další z aukcí. Tentokrát v režii id Littlewonder. Více info vedle:

[LITTLEWONDER @ 3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out]
    TROX23
    TROX23 --- ---
    ahoj, mam nejakou slevu v auto kelly, respektive lkq. na ty dilensky veci to neni nic moc, ale kazda kacka dobra
    https://www.lkq.cz/Product/DO-CF23390/12537755 - koleckovej hever zdvih 2t
    https://www.lkq.cz/Product/DO-CF12466/4091475 - tyhle kozy jou taky sikovny
    https://www.lkq.cz/Product/GV-T90504/4131713 - 5t panenka
    plus mam k dispozici nekolik krabic brzdovy kapaliny VW
    a napsal sem zase klukuk na vrakac(gekon vi) tak snad naky lekarnicky a hevirky taky nebudou problem
    kdyby byl zajem tak dejte vedet
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Už mám jeden přislíbenej celej a druhej na mě čeká v Ústí v nějaký dílně, kde loupežníci rozebírali čórky, ale díky moc, je možný že dva nebudou stačit :) V tejdnu dám dohromady nějakej seznam věcí co hořej nejvíc.
    MLEKAR_STEIN
    MLEKAR_STEIN --- ---
    GEKONZPRAHY: dej odkaz na zvedak, treba se na nej slozime, :) za me slibim 2kKč, vevřejnejch sbirkach davam 1968 nebo 1939, ale tady by se to blbě počítalo.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    OTAVA: Prosimtě furt. Obvazovej materiál je furt nedostatkový zboží...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GEKONZPRAHY: Chci se zeptat jestli ma cenu nejak resit prosly auto lekarnicky (ze zacatku se bralo vsechno, ted maj asi uz nejaky standardy)
    IORETH
    IORETH --- ---
    GEKONZPRAHY: jste hustý!
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Ahoj, tak už jsem zpět. Byl jsem za Mezinárodní Legií v Charkově a pak ještě na několika místech Doněcký oblasti.

Legii jsme přivezli solární panely, počítače pro výcvik FPV pilotů, elektrocentrály, powerbanky, baterky, nabíječky, čelovky...

Zhruba 200 litrů energy drinků, sušený maso, ovoce, mega moc kávy, spoustu drogerie jako vlhčený kapesníky, zásypy, repelenty...

No a pak taky takový množství léků, zejména léky na předpis co se tam horko těžko sháněj, že to bylo označený jako nejdůležitější zásilka léčiv, co kdy Legie dostala. Doktor co to přebíral brečel jak malá holka, když se tim probíral.

Dále spoustu nožů, spacáky, karimatky, nářadí, domácí slivovici...

Navštívil jsem i našeho starýho známýho Ondřeje, navázal s nim opětovnou spolupráci a budu mu shánět nějaký věci na pušku a terénní auto. Krom jinýho drží rekord v počtu nejvíc odslouženejch měsíců na frontě bez vystřídání (13) a v počtu medailí (16). Chybí mu jedna jediná aby byl nominovanej na Hrdinu Ukrajiny.

Byl jsem za dalšími Čechy co slouží v HURu kousek za Kramatorskem, tam jsem si vyzkoušel jaký to je když se na člověka pověsí dron, a moc příjemný to teda nebylo.

Za dva tejdny jedu zas a budu teď jezdit asi pravidelně každej měsíc.
    Kdybyste měli aku nářadí, zvedák (ideálně na kolech), panenky, goly, ráčny, strankový klíče nebo cokoliv užitečnýho co by se hodilo do autoopravny, tak to tam moc rád odvezu. Ta současná dostala nedávno pizdu od arty a vybavení je momentálně dost tristní...

Ještě jednou moc děkuju vám co přispěli...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Dlouho jsem to tu nečetla, tak nevím, jak moc bude můj dotaz mimo a jak moc se tu chcete soustředit jen na už zavedený směr pomoci.

Já primárně "dělám do zvířat" tzn pomáhám chystat krmení pro psy a kočky, který pak nakládá a vozí třeba Koridor UA. Nedávno se na nás obrátil jeden typek, který tam jezdí dost často a vozí co je zrovna potřeba. Naložila jsem mu 2 palety pro psy (vezl ještě dětský postýlky apod), jelo to klasicky k frontě plus evakuovaný útulky z těch oblastí.

V půlce června jede znovu a říkal že pro lidi by potřeboval spacáky. Myslíte, že byste se chtěli zapojit?

Můžu taky na druhou stranu občas přiložit krmení pro frontový kočky :-)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Děkuju těm pár nyxákům co pomohli. Bylo vás teda znatelně míň než minule, ale o to cennější vaše dary byly. Dodávka je plná doslova po střechu a v Legii se na nás velmi těší.

IORETH
    IORETH --- ---
    ELHO_CID: ano, velké fusky došly
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    tak jsem asi zarezervoval posledni velkou fusekli?
    MLEKAR_STEIN
    MLEKAR_STEIN --- ---
    KEB:
    #kecy
    toto se líbí tovaryšč hitler a tovaryšč napoleon.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Jen hlásám, že Vláďa dává vědět, že ponožky jsou na cestě od výrobce k němu (v UA) :)
    KEB
    KEB --- ---
    NAVARA: hlavně pokud na Moskvu vyrazíš, tak tam musíš dojet. Pozdravujeme tavaryšče prigožina do pekla
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Kreml si zapálí sami, stačí dojet na předměstí :)
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    KEB: Ja si k tomu klidne naleju vodu z kohoutku...
    ... ale uz aby to bylo!
    KEB
    KEB --- ---
    PRAASHEK: až bude hořet Kreml, pít šampus z hrníčku není úplně ono
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DA_NIELA: když hoří kreml, každý hrníček je takový
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    DA_NIELA: Takovy hrnicek chceme vsichni! A nebo i bez hrnicku!
    :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam