• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IORETHNyx typing brigade
    Objednávková tabulka:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iyVY_uQve6hsB_JuRq5BwNISPdw9gPWwvEX5Omsn0Jk/edit?usp=sharing

Jak objednat trička:
    - Projděte si web s popisem triček a zejména tabulku s velikostmi. Linky na weby s popisem jsou v hlavičce objednávkové tabulky. Máme středně kvalitní trička SOLS Imperial a superkvalitní trička TEE JAYS Interlock, oboje ve variantě pro pány i dámy. Linky na web s popisem jsou v hlavičce objednávkové tabulky.
    - Vyberte pro sebe vhodný model.
    - Pokud máte okrajovou velikost (XS, 4XL, 5XL), zkontrolujte, zda vámi vybraná barva existuje v dané velikosti.
    - Zadejte do tabulky - do příslušných sloupců - barvu, velikost a počet platný pro tuto kombinaci. Pokud od jednoho modelu chcete v jedné velikosti více barev, můžete je navolit v jednom řádku - vyberte z číselníku dvě barvy. Počet potom upravte tak, aby seděl s počtem barev.
    - Pokud chcete od jednoho modelu více barev a současně více velikostí (nebo jinou komplikovanou kombinaci), zadejte si v tabulce více řádků se svým nyx id. Výslednou sumu k zaplacení potom uvidíte ve všech svých řádcích.

Platba objednávek:
    Číslo účtu: 670100-2203936772/6210 (mBank)
    Zpráva pro příjemce: Nyx_Vaše nyxí id, např. Nyx_Ioreth

QR kód:

rozbalit záhlaví
    IORETH
    IORETH --- ---
    BLACKHEAD: Měla jsem tam chybu, díky za upozornění. Opraveno.
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    IORETH: Ale tyhle barvy potisku zatim nejdou v tabulce vybrat... :-(
    IORETH
    IORETH --- ---
    Dobrá zpráva taky je, že máme nového dodavatele, který nám trička potiskne za cenu nákladů (nebo i pod, pokud ho neukecám, aby si vzal něco za výrobu síta a barvu). Na nyxu je jako FRANTAVOKURKA, možná se tu objeví :-).

Tímto mu vřele děkuji, mimo jiné za to, že akosi nejsme první Ukrajinu podporující banda, pro kterou to dělá.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IORETH: to je normální khaki béžová :) resp sleduj:

IORETH
    IORETH --- ---
    IORETH: Ano, opravdu se ta světle béžová jmenuje Khaki :).
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tady je vzorník triček SolS Imperial. Opět, dámské barvy tvoří podmnožinu těchto barev, nutno checknout na stránkách dodavatele, které barvy dokáže sehnat. Link je v hlavičce objednávkové tabulky. Navíc tam ty barvy mají v angličtině, ale předpokládám, že překlad nebude problém.

IORETH
    IORETH --- ---
    KEB: A tos ještě neviděl tu druhou sadu :-D
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    KEB: Ja uz mam vybranejch sest a jeste vaham...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    No jednodušší bude vybrat ty, co nechci :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KEB: ber všechno, možná dvakrát ;)
    KEB
    KEB --- ---
    Tak a teď mi doprdele řekni, jak si mám vybrat
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tímto děkuju JDAG za velmi podnětný návrh stran designu loga :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Ty barvy triček jsou vykopírované ze stránek dodavatele, takže nemusí úplně odpovídat.
    Vzorník pro trička SolS dodělám zítra.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tak tady je finální logo ve čtyřech variantách: Bílá, béžová, černá, khaki.
    Podklad jsou dostupné barvy triček Tee jays Interlock (dámský střih je jen v podmnožině barev, bohužel).
    V tabulce přibude sloupec Logo a výběr z těchto čtyřech variant. Ráno bude už možné doplnit si do objednávky barvu loga.
    TILIO
    TILIO --- ---
    IORETH: Jasny, dik.

Myslela jsem spis to, ze chci podle barvy loga vybrat barvu tricka, aby celkovej dojem byl nejlepsejsi. No kdyztak budu objednavat tesne pred deadlinem, no. 🙃
    IORETH
    IORETH --- ---
    Pardon, jsem trochu hodně zaneprázdněná.

TILIO: Objednávat i platit je možné a je taky možné objednávku libovolně měnit.
    Ještě jsem se nedostala k té úpravě loga, protože všechny varianty loga v křivkách, které se ke mně dostaly, jsou "ty druhé" - s větším fontem "brigade" a robustnějšími liniemi, ty, co jsou na tom barevném vzorníku dole.

Osobně se mi víc líbí štíhlejší varianta, to původní logo, které použil JDAG tady, včetně toho prohození transparentnosti.
    Je ale fakt, že co se barev týče, tak není potřeba čekat na finální tvar.
    TILIO
    TILIO --- ---
    Deadline se pomalu blizi, jak jsme na tom teda s barvou loga? Plati tohle? Zvazuje se tohle? 🤔

Jsem zmatena. Uz mam objednavat a calovat nebo jeste cekat ma finalni design? Predem dik za objasneni!
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Ani nevim jestli jsem vám tady ukázal tohle video. Zachycuje spolupráci slavný speciální jednotky KRAKEN s Našimi chlapci. V čase 2:30 je můžete vidět i z POV pohledu, včetně parádního Davidova zásahu granátometem M320 do wagnerovských posadek. Natočeno na konci března 2023, několik dní před tím minometným a dělostřeleckým útokem který stál Cohena nohu a pět chlapců život.

БІЙ ЗА GARDEN CENTER | KRAKEN ⚔️
    https://www.youtube.com/watch?v=LCTqgRUmIGs
    KEB
    KEB --- ---
    Nálepky mám doma a vypadají dobře! ✌️
    JDAG
    JDAG --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam