Měla bych se taky vyjádřit.
Rasismus je kokotský. Náboženský fundamentalismus a radikalismus (islámský i křesťanský) je kokotský. Rusáci v Ukrajině jsou ale na kokot momentálně úplně nejvíc.
Twitter Modřanská kapybara považuju za nenávistnej trash a nechci s ním mít nic společného. Kdybych měla admin práva, bez mrknutí oka ho zavřu.
Okolnosti ale nejsou normální a osobně vnímám situaci pragmaticky.
Konečný cíl, který sleduju, je vítězství Ukrajiny.
Vítězství se dosahuje hlavně bojem.
Legionáři kolem GEKONZPRAHY jsou v tom vážně dobří a já jsem ráda, že to dělají. Frankly speaking, takoví lidé málokdy bývají liberální sluníčkáři, taková je realita.
Vnímám spolupráci s GEKONZPRAHY v pragmatické rovině. Kámoši nebudeme, ale objektivně je za ním velká spousta práce a reálných výsledků, jak v zásobení vojáků, tak civilistů, a taky v podpoře jednoho konkrétního vojáka, který se vydal na frontu z přesvědčení a na kterém mi osobně velmi záleží.
Takže pro mě je GEKONZPRAHY pragmatický spojenec, nepřítel mého nepřítele. S naprosto tragickou schopností damage controlu, mírně řečeno.
To je můj osobní postoj. Na něm to ale celé nestojí, protože peníze dáváme my všichni a musí to dávat smysl hlavně vám (většině).
Pokud by zahrnutí GEKONZPRAHY do příjemců pomoci znamenalo, že vybraná částka významně klesne, tak racionální řešení je spolupráci ukončit.
Náš systém, kdy v anketě hlasujeme o celém balíku peněz, je neobratný v tom, že jako jednotlivci nemáme úplně kontrolu nad tím, kam ty peníze půjdou.
Do příštích kol jsem proto ochotná najít technické řešení, jak nastavit na svůj vklad anonymní veto pro určité příjemce.
Abych to shrnula, podpora legionářů za GEKONZPRAHY pro mě není nepřekročitelný problém a nebudu ji na sílu blokovat, pokud o ni bude zájem. Pokud zájem nebude a naopak by to "výkonnost" našeho kolektíva snižovalo, spolupracovat nebudeme.
Anonymní anketa následuje.