Ahoj, tak už jsem zpět. Byl jsem za Mezinárodní Legií v Charkově a pak ještě na několika místech Doněcký oblasti.
Legii jsme přivezli solární panely, počítače pro výcvik FPV pilotů, elektrocentrály, powerbanky, baterky, nabíječky, čelovky...
Zhruba 200 litrů energy drinků, sušený maso, ovoce, mega moc kávy, spoustu drogerie jako vlhčený kapesníky, zásypy, repelenty...
No a pak taky takový množství léků, zejména léky na předpis co se tam horko těžko sháněj, že to bylo označený jako nejdůležitější zásilka léčiv, co kdy Legie dostala. Doktor co to přebíral brečel jak malá holka, když se tim probíral.
Dále spoustu nožů, spacáky, karimatky, nářadí, domácí slivovici...
Navštívil jsem i našeho starýho známýho Ondřeje, navázal s nim opětovnou spolupráci a budu mu shánět nějaký věci na pušku a terénní auto. Krom jinýho drží rekord v počtu nejvíc odslouženejch měsíců na frontě bez vystřídání (13) a v počtu medailí (16). Chybí mu jedna jediná aby byl nominovanej na Hrdinu Ukrajiny.
Byl jsem za dalšími Čechy co slouží v HURu kousek za Kramatorskem, tam jsem si vyzkoušel jaký to je když se na člověka pověsí dron, a moc příjemný to teda nebylo.
Za dva tejdny jedu zas a budu teď jezdit asi pravidelně každej měsíc.
Kdybyste měli aku nářadí, zvedák (ideálně na kolech), panenky, goly, ráčny, strankový klíče nebo cokoliv užitečnýho co by se hodilo do autoopravny, tak to tam moc rád odvezu. Ta současná dostala nedávno pizdu od arty a vybavení je momentálně dost tristní...
Ještě jednou moc děkuju vám co přispěli...