PHRASE: Jak Hipík opět soutěže se účastnil aneb být všude celý den.
Návrat z emigrace (long story & another story). Jen pár dní v ČR, ale duch HC je silný, není to náhoda, že se po 2 měsících připojuji na nyx (nevědě, že je battle)...a hele, sobotní battle! :)
Sobotu tedy bude třeba logisticky naplánovat (počet h spánku / km nafta / drobáky v kapse), potřebuji být ve Strakonicích, v Soběšicích, ve Svitavách a na Žižkově. Uvařim nějak a někde po cestě..
Využívam toho, že Satan jede do Brna a nechávam se vysadit v Malinové ulici, Brno, Soběšice. Charivni hryby (чарівні гриби) sice hned na začátku lesa, ale cítím, že dnes není den na sběr a tak beru jen pár klobouků.
Bloudění v Brně [+ kulturní zážitek ze šaliny - poslech a audionahrávka (již brzy na rádiu LRCP-Nahuatl) ožralého bezdo-fašisty, antiukrajince - hrdého to Čehúna (či Malomoraváka)].
Cesta do Svitav...ve vlaku se konečně krásně pracuje a tak se rozhoduji Svitavy pozdravit jen z vlaku a "Blízká setkání třetího druhu" - anebo místní UFO akci navštívit napřesrok.
Praha pyčo. Huráá Žižkov. Hurááá Řehořova 39. U vstupu kcHarRri - "you shall not pass without Kari!". OK more, tak já jdu ještě něco zbastlit na koleni na štrýtu, říkam mu (sice jsem vymyslel super název "psychoaktivní Kari", ale chtěl jsem to vaření vzdát.
Lidl pasáž Churchill, bloudění - hledám hrnec. Nacházim vánoční "želé" v plastový míse - that ll do! Koření nacházim hned, ale jak píčus hledám alespoň 7 minut cizrnu. Nemaj prostě, kupuju kukuřici a volám do nejbližší Číny, aby mi udělali 2x bílou rejži.
Jdu dolu na Kostnický námko a v Blahníkově 499/2 je ideální štrýt stůl - parapet okna v ideální výšce. Želé si sypu do kapes na horší časy a v prázdný míse mícham 1.5 rýže, kukuřici, kokos krém, kari, kmín a čtyřbarevný pepř. Instant cookin a výsledek je ucházející.
Řehořova 39 #2, I shall pass, nicméně Lord kChá mi sděluje, že už se právě dohlasovalo, takže smolík. Tyvole jako. Tak dostávam aspoň 1 bílý HC magnet jako epic loser cenu a i tak jsem šťastný :))