úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
DARKJESUS
reference:
+30
všechny inzeráty uživatele
Lenovo Legion Slim 5 14APH8 - OLED, Ryzen 7, RTX 4060
Skvělý přenosný 14" laptop s OLED displejem, Ryzen 7 a RTX 4060
24500 CZK
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Elektrická : 1 inzerát
nabízím
Elektrická koloběžka Bluetouch BT800
Elegantní e-koloběžka BLUETOUCH BT800 ve stříbrné barvě zaujme vysokým výkonem 800 W a lithiovou baterií s extrémně vysokou kapacitou 24 Ah, která umožňuje spolehlivě ujet až 60 km na jedno nabití. Díky 10“ nafukovacím pneumatikám a kvalitnímu odpružení předního i zadního kola pohodlně zdoláte všechny terénní nerovnosti i mírné stoupání. e-koloběžka o výkonu 800 W a dojezdu až 60 km ■ Stylový vzhled – stříbrný rám s černými detaily ■ Celková hmotnost včetně baterie je 26 kg ■ Výkonná 60V Li-Ion baterie LG s bezkonkurenční kapacitou 24 Ah ■ Nosnost až 120 kg ■ Nafukovací 10“ pneumatiky vhodné i pro nezpevněné komunikace ■ Přední i zadní diskové brzdy ■ Nastavitelná výška řídítek ■ Přehledný podsvícený displej ■ Bezpečnostní zámek
Koloběžka byla kupována 14.4.2021 a jezdil jsem na ni jeden a půl sezóny, následně jsem přesedlal na větší. Minulý rok proveden kompletní servis - měněny brzdové destičky, přední brzdové lanko a zadní tlumiče v originálním servise.
Možnosti a ceny dopravy
Osobně
DARKJESUS
---
---
9:29:30 24.10.2023
+2
LITROP
: předpokládáš špatně :) neměl jsem s ní jediný problém, po dobu používání novější koloběžky jsem ji udržoval nabitou a výrobce se chlubí kvalitní LG baterií.
LITROP
---
---
16:16:38 23.10.2023
1 odpověď
Co baterka...vymlacena predpokladam?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam