tak když už sme to tady rozjeli, tak mi pojdte poradit, nevim jak vyřešit bar, náklady na tenhle mejdan jsou něco přes dva tisíce, dejme tomu 2 500 a to potřebuju, aby se mi zaplatilo. Zároveň se chci bavit a nehodlám stát celou noc za barem, vlastně bych ten bar nejradši dost odflákla, tvrdej chlast at si veme každej s sebou do batůžku flašku toho co pije, nemáme ho do komise a nechci aby mi zůstal.
Pivo.. chcete plechy nebo braníky v lahvi? Nebude tam ty lahve pak někdo rozbíjet? Přiznejte se dopředu :D
Minule to bylo pořešený tak, že dal každej 250 paušál a jedl a pil co hrdlo ráčilo, jenže sme pak poslouchali, že ten nebo onen nepije pivo a na jinýho zas nezbylo kuřecí a kam se poděly ty zapečený brambory atd :D takže tomu byh se chtěla vyvarovat.
Mno bud bude příspěvek na mejdan dobrovolnej a u piva bude furt někdo stát a bude vybíat 20 Kč za kus nebo dám vždycky plato/basu braníků a než dám novou, tak si spočítám, jestli je zaplacená (vedle ní bue kasička), jenže tušim, že tak to nepujde. A už vůbec nevim jak mam nacenit jídlo, nejradši bych ho rozdala zadarmo, ale je čas krize prachy nemá nikdo... ale zas prodávat stejky na kusy? jak byste to řešili Vy? paušálem, kterej zahrnuje příspěvek na party, jídlo i piva??? díky za rady, ocenuji, že si můžu předem poslechnout Váš názor...