• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHILDRENOFKARMALoučení s ULOŽ.TO
    Tak prý končí ulož.to, další krásná kapitola bude od 1.prosince uzavřena. Zde bych si chtěl popovídat o nějakých alternativách a také zavzpomínat na tenhle super web, kde se dalo sehnat opravdu cokoliv :)
    rozbalit záhlaví
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    ZBYNEK: podle mě to omezují v nějaké víc frekventované časy...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    FORELLI: Jo, dneska už to jede... Tak snad to byl jen nějaký chvilkový bug...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    ZBYNEK: Fastshare jsem teď normálně zdarma stáhnul, akorát nejde více souborů najednou.
    CUKI
    CUKI --- ---
    Já myslím, že vše co bylo na těchto serverech je bezezbytku dohledatelné přes torrenty.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Hmmm, tak fastshare / sdilej.cz zrušilo stahování zdarma... :-(
    LACIF
    LACIF --- ---
    TAURUS: Jo ale funguje ten plug-in, co má o písmenko méně…
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    LACIF: Akorát, že Kodi+SSC od dubna nefunguje.
    LACIF
    LACIF --- ---
    Njn… já osobně pirátim přes Kodi a takový plug-in už mnoho let.

Piratit bych nemusel a klidně bych za srovnatelnou oficiální službu platil třeba litr.
    Jenže žádná legální služba
    -neni tak přehledná
    —neumí vyhledávat dle dabingu
    —neumi jednoduše vybírat mezi stereo/5.1/atmos
    —neumí jednoduše vybírat mezi HDR/4k/hd/sd…
    —neumí se propojit s titulky.com
    —neumí se propojit s imdb/csfd
    -nemá tolik contentu (fakt si nechci vybírat mezi šesti službami/aplikacemi, když chci přepnout Vetřelce na Arabelu).

Ono už to není pirátství proto, že by byla legální služba moc drahá nebo z přesvědčení. Dělám to, protože žádná legální služba nesahá té nelegální ani po kotníky.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    VANEK: Kodi
    VANEK
    VANEK --- ---
    SPIKE411: Dočekal byl vždycky vůl; ten titulek evidentně znamená "jestli nemůžou, nebo nechtějí, vyjde to nastejno".
    Can’t pay, won’t pay: impoverished streaming services are driving viewers back to piracy | Piracy | The Guardian
    https://www.theguardian.com/film/2025/aug/14/cant-pay-wont-pay-impoverished-streaming-services-are-driving-viewers-back-to-piracy

Mimochodem, co že je "One commonly used app is legal but can, through community add-ons, channel illicit streams.“? :-)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Návrat pirátství: streamovací služby selhávají jako alternativa k nelegálnímu obsahu

Pirátství dosáhlo v roce 2020 minima s 130 miliardami návštěv webových stránek a do roku 2024 vzrostlo na 216 miliard. Jak správně napsal v titulku deník The Guardian, když nemůžete zaplatit, nezaplatíte. Hlavním důvodem návratu k pirátství je fragmentace streamovacího trhu.

Lidovky.cz - zprávy, analýzy, rozhovory
    https://www.lidovky.cz/nazory/streamovani-piratstvi-nelegalni-obsah-streamovaci-platformy.A250825_105314_ln_nazory_halu
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    LACIF: jenze SC taky funguje jen obcas a nekomu. Odpalit si token dokazes behem 10s a pak rozbehnout novej je skoro nadlidskej ukol ...
    GALADAR
    GALADAR --- ---
    LACIF: Jj, překlep - Stream Cinema Community, SCC
    LACIF
    LACIF --- ---
    GALADAR: Asi myslíš scc…?
    scc jsem nahradil sc.
    GALADAR
    GALADAR --- ---
    Čím nahradit SSC?
    Začíná mi to chybět, kvůli starým filmům :(
    HOUH
    HOUH --- ---
    DREEK: já už to tak od zániku uložta dělám protože stejně dřív nebo pozděj to tak dopadne ;)
    DREEK
    DREEK --- ---
    MA747: Bohužel, nicméně kudy a kam dále? Stahovat na disk/flashku a strkat do tv? 😂
    MA747
    MA747 --- ---
    Aby nezapadlo:
    Zánik Stream Cinema Community pro KODI. Byl jen další na řadě
    https://nafilmu.cz/2025/04/stream-cinema-community-kodi-zanik-konec-streaming/
    DREEK
    DREEK --- ---
    PABLLO: Zkusím, díky za tip.
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    DREEK: Na websharu je, musíš hledat "sur" a seřadit pak od nejnovějších.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam