• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tak vytisknout, pastelky a omalovávat!

ERRTU
    ERRTU --- ---
    tyvoooleeeeee!!! jako za me by byl nejlepsi danny trejo... ale pred dvaceti lety no.

Jason Momoa se vrací do DC jako šílený Lobo | Novinky | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/novinky/9255-jason-momoa-se-vraci-do-dc-jako-sileny-lobo/
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-mladik-v-krnove-ubil-k-smrti-bezdomovce-telo-s-kamaradem-schovali-do-vypusti-v-rece-40503001#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Mno - "pobavilo" - tak jak moc Vás můžě něco pobavit když dojde na něco tak tragickýho...

"...mladšímu muži hrozí za vraždu až 20 let ve vězení nebo výjimečný trest..."

Bitch, čistě teoreticky můžu mít dneska trojku se Scarlett Johansson a Charlize Theron a donutit Radku Třeštíkovou aby se na to koukala, whats your fucking point?
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    KOUDY: I lego může být...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VIDA: Naprosto chapu :)
    VIDA
    VIDA --- ---
    KOUDY: Ehm. Kdysi po mě jedna firma chtěla, ať se nechám vyfotit u jejich fotografky. Tak sem se u ní objednávala na firemní fotku a ona říká: "No a jestli chcete, zdarma vám udělám nějakou hravou fotku jen tak pro vás a pro přítele nebo pro manžela." Nějak sem si stála na vedení nebo co a odpověděla sem: "Super, přinesu lego."
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Sídliště, kde bydlím, už je 40 let staré a tak tam chodníky vypadají občas jako patchworková deka. Různá odrazivost i hrubost povrchů, někde je to vyspádované dobře a někde ne, zkrátka ve dny, jako jsou tyto, vyžaduje chůze značnou obezřetnost. A když člověk tak pozoruje lidi, vypadá to, jako bysme všichni byli na poušti na planetě Duna a snažili se měnit rytmus i styl chůze, abysme nepřivolali červa.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    To asi nebude lego co? :)))
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    NOFNAK: hračky pro dospělé do každé rodiny! :D
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    NOFNAK: ach! Já chci taky muže, který nám bude kupovat hračky pro dospělé. Jako jo, dostala jsem knihy a lístky do divadla, nebudu si stěžovat, ale tak :D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    KURE: Samozřejmě.
    Nakonec hračky i sklo dorazily před Štědrým dnem ;-)
    KURE
    KURE --- ---
    NOFNAK: no a ty hračky, to byl dárek? :D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Těsně před svátky mi prasklo sklo na kamnech. Objednal jsem nové.
    Den nato mi volá slečna, že volá ohledně mé objednávky, že nemám ještě uhrazeno a pokud chci, aby to přišlo jako dárek, abych to zaplatit teď, že to hned odešle.

N: "Já to jako dárek nepotřebuji, to je spíš pro celou rodinu pro radost, když jsem to vlastní blbostí rozbil"

Slečna se lehce zarazila a tak kontrolujeme ten mail, až povídám, že mám v mailu, platbu kartou. Teprve v tu chvíli se slečna zarazila a povídá: "U nás nelze platit kartou. Nedošlo k nějaké mýlce? Já volám ohledně objednávky hraček pro dospělé"
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Metr Párna představuje nový iMac M4: Nejvyšší konfigurace pro elitu
    https://youtu.be/35zPrMaK5dk?si=7srdjBolyLbuPg8d
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JARMIK: snad Praha 2 to zrealizovala
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Jako školství je v mnoha ohledech peklo, ale když tohle čtu, já jsem tak ráda, že nejsem v korporátu. My jenom přísaháme latinsky věrnost na středověký žezlo, to se celkem dá
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JARMIK: to musel bejt dobrej vanocni vecirek, kdyz na nem nekdo vymyslel tohle! :-)
    (Nedovedu si predstavit, ze tohle by kohokoli napadlo zastrizliva)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Nějaká sadistka u nás v korporaci reálně podala zlepšovací návrh, aby se na suno vytvořily AI písně o firemních hodnotách, které - teď to přijde - by se pouštěly v provozu zaměstnancům i zákazníkům.

(V jakémkoli efektivnějším režimu by pro ni nad ránem přijelo černé auto a šla by za sabotáž rovnou do tábora.)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Ach jo, mohla jsem mít 5 kostek 250g másla za nezaplacenou jízdenku a já je v tu chvíli raději vyloučila z přepravy
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Vážený pane Ne7ra,
    práci vám uznávám a hodnotím ji výborně.
    I Vám vše jen a jen dobré!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam