• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Potřeboval jsem číslo do debaty a stačilo se googlu zeptat napřímo...

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Pípa smrdí v jakoukoli denní dobu... :))
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Vůně pípy za soumraku. ;-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vůně lípy za soumraku.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Nový čelní sklo, tvl, asi takhle se cítí lidí, co si koupí a poprvé nasadí brýle 😁
    JONY
    JONY --- ---
    V rodině máme dvojici plyšových medvědů (tedy plyšový je jen jeden, ten druhý je old school vycpaný - pochází tak z roku 1910). Dostává se jim od příchodu do rodiny veškeré péče a předávají se z generace na generaci. S sestrou se střídáme u koho z nás jsou a dopřáváme jim ten nejlepší možný život co si plyšáci zaslouží (když přežijete dvě světové války a dva totalitní systémy, tak si to zasloužíte). Mám je opravdu rád a jsou takovou mojí pevnou linkou ke všemu pěknému z mého dětství. A potěšilo mě, že mi (už pozdně) pubertální sestřini potomci teď píší, kam medvědy vezmete tento rok na výlety, když za mnou o prázdninách přijedou.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    driv bych to dal do co me sere ale dneska uz me to fakt jen rozesmiva.

manipulanti kteri se vas snazi primet k tomu ze jste soucasti nejake skupiny a podle toho se mate chovat.

ukazkovy priklad, stojim pred klubem s jointem.
    prijde zevlak, stoupne si vedle me a automaticky ceka ze to poslu dal.
    nedeje se.

jeste se me ten blb otravene zepta jestli si to jako hodlam nechat cely pro sebe.
    odpovim ze jasne, ja tu nemam stanek, nic nerozdavam ani nic neinzeruju, nezval jsem ho, tak co chce?

on vycitavim hlasem: "no to sem myslel ze vy hulici jste stedrejsi"

ohoo pardon, ja zapomel ze jsem se stal automaticky clenem nejake skupiny na kterou jsou aplikovana zavazna pravidla, promin, okamzite ti odevzdavam vsechno co mam u sebe a jdu do kostela ke zpovedi pro rozhreseni :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Bylo to super!
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    EADENN
    EADENN --- ---
    Wollnerovo megakňů
    Novinář Wollner omluvu na své bývalé podřízené nevysoudil | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/novinar-wollner-omluvu-nevysoudil-tvrzeni-o-sikane-a-mnoukani-maji-podle-soudu_2606171024_pik
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    pobavilo :D sorry profesní deformace... z brožury o orientalismu docenta Ostřanského,
    více k čtení volně dostupné zde, pdf je volně k šíření :)
    "problematiku, kterou jsme se zabývali v letním semestru, jsem se pokusil stručně zpracovat i formou popularizační brožurky pro širší veřejnost.Je to o českém potkávání se a míjení se s "Orientem". Vynasnažil jsem se, aby to bylo čtivé a ilustrativní (od sexistického orientalismu na obálce až po docenta Konvičku bez velblouda a krvavého černocha na plakátu SPD uvnitř ����). Níže vám přikládám link ke stažení PDF + stručnou anotaci." on je prostě miláček vtipnej! :)

Stereotypy o Arabkách či muslimkách na obálkách knih
    Zdroj: koláž Veroniky Kramárekové

TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Dopis od mého kamaráda, který už 12 let leží v posteli s roztroušenou sklerózou...

Ahoj Ondro, šíleně se nudím a tak využívám příležitosti tě vyrušit ve šprtání a třeba i násilím tě hodlám seznámit s mojím pátečním, KULTURNĚ-CÍRKEVNĚ-POLITICKÝM zážitkem. Byl jsem upozorněn Vlad'kou na živé vysílání ČT z katedrály sv. Víta při příležitosti PROBOUZENÍ nových varhan, kterého se účastnila i Česká filharmonie a to je těleso, které si nenechávám utéct.. Určitě už víš že já jsem nebyl vírou nějak zasažený, sice obě babičky a maminka byly věřící ale asi vlivem tehdejší, pokroucené doby na mě nenaléhaly a tak jsem vyrostl jako pohan, proto jsem církevní části obřadu pozoroval více méně s neúčastí a v části kdy se pan biskup obrací na varhany v přímé řeči i trochu s pobavením ale musím přiznat že celkový dojem z obřadu na mě zapůsobil přímo očistně a jaksi nad veškeré pozemské chápání.
    To umocňoval i dojem z hudební části, důstojná a povznesená atmosféra, prostě dotek něčeho mocného a nádherného, úžasný nástroj, špičková hudba a dokonalé sbory, moc krásný hudební zážitek.
    Ale zase bych to nebyl já, kdybych nenašel nějakou mouchu, hned na začátku byl krátký záběr na první lavici a přišlo rozčarování, nácek Okamura, babiška Schillerová a konfident Klaus i se svojí chamtivou ženuškou, opravdu reprezentativní výkvět národa, leč v průběhu koncertu přišla saitsfakce, Česká televize, vědoma si své povinnosti pravdivě informovat, tak ukázala tyto podivné věřící ale po zbytek koncertu už se jim kamera vyhýbala až na jeden delší a detailní záběr, kdy kameraman nachytal zmíněné na hruškách, zastihl je s výrazem kdy Okamura se evidentně nudí a diví se kam se to dostal a Schillerka lituje nápadu že sem vůbec lezla, dokonalý záběr, jako by si kameraman řekl, ,, tak vy jste si přišli na takovou akci udělat píárko? NASRAT, VÁŽENÍ, NASRAT" Ondro, primitiv svoje emoce neschová a tak se tihle samozvanci odkopali sami. Přišlo mi to jako krásný políček od kameramana Čt. jako by si řekl tak vy nám jdete po krku, tak já vás také šetřit nebudu. A to nebyl jediný postřeh z koncertu, na začátku pan biskup uvítal všechny věřící, a donátory, také tvůrce varhan a všechny hosty ale ani slovíčko že by uvítal také část vlády, prostě ignorace. Další políček přišel v části, kdy se ceremoniáři přimlouvali v modlitbách za osoby, které se tak či onak podílely na vzniku varhan a také zazněla přímluva za pana PREZIDENTA, který je ochráncem svobody a demokracie a to mi až hrkly slzy do očí a představoval jsem si Okamuru, kterému musela ta jeho nařvaná držka prasknout vzteky, moc krásný zážitek. Asi už brbláš že do tak vznešeného podniku tahám politiku, leč oni si začali, nikdo je tam nezval, ještě že Babiš měl rozum a zůstal doma, ale asi si moc dobře pamatuje, jak ho před volbami z kostela v Havlíčkově Brodě vykázal pan farář s odůvodněním že je to chrám boží a žádná volební aréna.
    Doufám že jsem tě moc nezdržel a že nad saní zvanou matika vítězíš a jestli si po neděli, konkrétně ve středu uděláš čas a budeš mít chuť, tak jde zase živý přenos z Hradčanského náměstí s Markem Ebenem, leč netuším jestli je Česká filharmonie také tvůj šálek kávy, tak to nechám na tobě.
    NEI
    NEI --- ---
    Těším se do práce! ^^
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tak hlavně že to nebyl Conflict 88.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Konflikt po ránu! By mě nikdy nenapadlo jaky to má grády a jak to dokáže nastartovat den. Nikdy jsem je neposlouchala. Tak díky RBIKERe ;)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Právě mi volal člověk, který našel kasírku plnou peněz, a v ní moje telefonní číslo. A ano, bylo ta pizzerie, ve které bylo z mého telefonu včera večer objednáváno. Už o sobě vzájemně vědí a nějak si to předají.

A protože jsem si volajícího hned prolustrovala a zjistila, že má firmu na IT školení, tak kdyby to náhodou byl nyxák, tak vzkazuju - jseš borec, díky a doufám, že po tomhle budeš mít spoustu karmických bodů k dobru.

:)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    DRUI
    DRUI --- ---
    On je proste uzasnej, se spoustou z tech veci jsem se uz davno rozloucil...
    - otoci si kalhoty kdyz je ma obracene (poruby jeste nedavame, ale mam trpelivost)
    - uklizi si boty
    - splachuje!!!
    - naleje si piti (1 ze 3 pokusu rozlije, ale stejne!!!)
    - a misto prazdneho opakovani rekne "Ahoj, tati!" kdyz dorazi ze skoly <3
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    MARASAN: Nevím co to má být za seznam, ale zdá se, že 86 minuta je kritická.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam