• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MARKYSHA: jakoze kupuju vanocni darky z vanocnich premii, protoze nemaji bokem zadny penize na darky? nebo rezervu ze ktery by to vykryli nez dojdou ty premie?
    jako ta ucitelka na fb ktera nakoupila darky protoze cekala premie, ty nedorazily a ona nema na najem?

to uz je do co vas sere... mam pulku rodiny na severu a jejich darkovani je absolutne neumerny jejich platu, sice rezerva neni, kdy se rozbije pracka tak se na ni musi vzit z kreditky, ale navzajem si na vanoce dame darky za tricet litru... idealne si na pulku pucime. Total wtf :(
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Že dcerka ještě ve dvanácti, když jí řeknu nějakou zábavnou historku, tak ji chce říkat pořád dokola a i po několikáté se řehní jako blázen:-)) Ještěže už nechce po milionté předčítat Pejska a kočičku:-))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KALIBAN: a můžu být nasraná, když ještě furt nemám něco, co e-shop předával kurýrní službě 10. prosince? :-)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MARASAN: tak samozrejme ze to ma dopad i na lidi, ktery potrebuji just in time delivery a nemuzou to koupit dva tydny dopredu a nutne to ted potrebujou, nicmene pokud na to clovek mysli a nevykasle se na to, da se to taky vyresit dopredu. Je to kazdej rok stejny, podle me kazdej rok HORSI ... a me proste desne bavi, fakt uplne uprimne se usmivam, kdyz nekdo mega krici "zkurvena alza! meli mi dorucit dese balicku objednenajech 20.12 do pulnoci objendas rano v alzaboxu mas a oni to podelali!! zapalit je tam! :) " nevim proc, ale mam to rad
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KALIBAN: no oni taky někteří čekají na Vánoční prémie.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARASAN: jo, ta nutnost se předzásobit spotřebníma věcma na měsíc
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KALIBAN: ja darky davno mam, ale potrebuju dorucovat i jiny veci a kvuli dorucovani darku nikdo nedorucuje do kanclu a na vyzvedavacich mistech jsou fronty ... na darky.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Zacina muj oblíbený týden v roce totálního hejtu na alzu, přepravní společnosti a podobně od lidí, kteří se sice na dárky doteď vysrali, ale chtějí je pod stromeček a strašně se diví, že to dopravci nestíhají...
    Protože takových lidí, je opravdu, ale opravdu spousta 😀
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    Dcera měla v pondělí v noci horečku. Další den tak polehávala a pospávala různě po bytě a brala léky.
    Dneska se probudila a má rýmu. Ale JEN rýmu! Žádná horečka, žádný příznaky chřipky NIC! Jen tu rýmu a s tím se dá spokojeně žít.
    To mi udělalo ale sakra radost.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LIQUID_SOUND: Bohužel se to váže k té firemní kultuře, že jak nejsi sedřenej a stresovanej, tak asi neděláš dost. Pracuju s Američany a s nimi je to vždycky trumfovačka "kdo včera míň spal" a nastavení, že kdo neodpovídá na emaily ve tři ráno, ten není správný team player. Zaměstnance vyždímat, zahodit a pořídit nový.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ATUARFIK: Prave nad tim premejslim. Me nadrizenej vyfaknout timhle zpusobem, vyfaknu ho obratem pri nejblizsi mozny prilezitosti. Provozni neshody ok, ale tohle... Wtf?! Fascinujici, co si nejaky debilove myslej ze si muzou dovolit.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    muj kolega kdyz pokazde kdyz si protrepava karpalni zapesti.
    vypada u toho jako kombinace rimmera predvadejiciho extra uctive salutovani vyhrazene pro nejvyznamejsi osoby... a mega nadseneho nacisty :D
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    ATUARFIK: No vždyť právě... Takovýho trotla jak on, to jsem neviděl! :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KROPUCHA: A brzo bude dělat za pět, až skončíš na neschopence s vyhořením i ty. Prozíravý šéf (to nemohu říct)!
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    Včera jsem šéfovi připomněla, že dělám práci za dva lidi (doslova, protože moje kolegyně je na neschopence s vyhořením). On mi na to odpověděl, že on dělal práci za tři.

To mě k jeho překvapení nepotěšilo.

Ale potěšilo mě, že jsem řízením osudu objevila tuhle písničku:

Michal Horák feat. Klepeto - Nekonfliktní typ (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=ee7Rl_knDsk

Aaaah, takže poslech na repeat! A to mě s představou, že mu ji posílám, velice pobavilo a rozveselilo.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JARMIK: na asymetrii jako takovy nic problematickyho neni, pokud jeji tvurce ma cit pro proporce a meritko. Problem ceskych stavebniku rodinnych domku spociva spis v tom, ze se domecek velikosti 5+1 pokouseji zhmotnit do kompozice 15+6, podle motta "a tohle jsem taky v nejakym casopise videl, to tam taky musi bejt"
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    PAN_SPRCHA: Češi milujou asymetrické stavby.

A když příjdou ke starému symetrickému domu, tak udělají něco na jedné straně, aby symetrii zrušili.

Když jsem jezdil víc autobusem po vesnicích u Prahy, tak jsem měl zábavu, že jsem se celou cestu díval z okna. A jak člověk vidí z vyvýšeného místa přes plot, tak je fascinující, že úplně každý dům má podivné asymetrické přístavby, na každé straně jiný sklon střechy, random velikosti a umístění oken (u starých domů, kde nejsou prachy na omítku a dokončení, zpravidla ještě vidět umístění původních oken).
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BERRUNA: v IKEA uz maji taky Velikonoce navezeny ve skladu :-D
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BALAENA: úplně
    SITH
    SITH --- ---
    od té doby, co máme doma kocourka, tak mě baví jej fotit v různých spacích polohách, které je jako kocour schopný vymyslet a následně i realizovat. Jednoznačně vede superman

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam