• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    _ANT_: nikdy nelezt na sopecny povrch bez kvalitni obuvy a rukavic. Mohla bych vypravet, jak to pak boli, kdyz se clovek jen opre rukou.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    _ANT_: my z toho byli celkem vyplaseny, hlavne ze uz je to celkem vysoko, tak jsme to vzali poctive. Den predem jsme vylezli na tu Blancu (to je od parkoviste kousek) a pak spali v 1400 mnm kvuli "aklimatizaci". Vychazeli jsem kolem pul treti rano a v sedm uz jsme byli nahore. Bylo to v pohode, pac bylo prijemny pocasi bez vetru. Ale cestu dolu lanovkou jsme ocenili :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    urazit se kvůli nedocenění sdílení slevového kódu na službu :-D
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    MELDA: nahore uz mraky nejsou, drzi se niz. V zabkach leda tak okruzni jizdu lanovkou, ty lavovy sutry jsou ostry a jak jsou lehky a suchy, tak se tak jako sypou (klouze to) pod nohama. Kontrolovali fakt i podrazky, jestli jsou terenni.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    87HIGHFLYER: a taky se vam chtelo chcipnout? :)) my nejsme zadny velky sportovci, spis takovy naivni nadsenci (hlavne ja). Btw Altavista je v rekonstrukci, meli to prej letos na jare uz otevrit, ale zatim stale nic.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Proč jsem ovíněná koupila deset kilo cdček?
    Kvůli autorádiu, které neposlouchám, protože ještě nejsem v řízení tolik zběhlá? Kde si to jako doma pustím? :D

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    _ANT_: my sli tenkrat v na vychod slunce z parkoviste Montaña Blanca kolem ty chaty Altavista. Dolu pak lanovkou. Nekontroloval nikdo nic :) Rok 2021, tak to je dost zmena
    MELDA
    MELDA --- ---
    _ANT_: Tak to sem rad, ze jsme to tenkrat s Migelkem ani nezkouseli, protoze nas plan byl zabky a kratasy :-)

Ale je pravda, ze byla celou dobu v mraku..a dost ovlivnovala pocasi v blizkem okoli :-)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    87HIGHFLYER: kdyz jedes lanovkou nahoru i dolu, ale zaroven chces vyslapat od lanovky na vrchol, tak ti staci ten PNT10, pokud ale jedes lanovkou jen jednu trasu (nebo zadnou), tak potrebujes permitu vic. My jsme sli tu 07, ale jsou i jiny trasy.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    _ANT_: před pár lety byl ten permit třeba jen na ten poslední úsek, úplně na horu na tu sopku, tak koukám že se to dost změnilo
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    MAR_TINA: Zaparkovali jsme na Sendero de Montana Blanca a jelikoz jsme jen polovicni kamzici, dosli jsme k lanovce (35 min) a vyjeli jsme nahoru tou lanovkou (10 min), pak vysli PNT10 na vrchol (35 min), zase PNT10 k lanovce (15 min) a pak po trase PNT07 dolu k parkovisti (3,5 h) = konec trasy 07. Behem prvnich 3 km trasy 07 sestoupas o 1 km, na dalsich 5 km sestoupas uz jen o 500 m. Potrebujes permit na obe ty trasy (nestalo to nic). Potrebuje povinnou vybavu, kontrolujou to na nekolika mistech prisny serifove a bez ni te dal nepustej, informace na netu jsou ruzny, z nasi vcerejsi zkusenosti je to tohle:
    Permit (my 07+10, staci v mobilu
    Pas, nebo obcanku, kterou jsi vyplnoval pri zadani o permit
    Boty s nesmykavou podrazkou
    Teply obleceni, konkretne jsou jmenovany dlouhy kalhoty (i v lete, staci je mit v batohu), kdyz jdes vecer, tak vetrovka/mikina
    Celovku (i ve dne, svetlo v mobilu nestaci)
    Termo folii (i v lete)
    Nabitej telefon
    V zime jeste cepici a rukavice

Tenerife to klasifikuje jako vysokohorskou turistiku (nedivim se), a kdyz ti cokoliv z toho chybi, mas smulu. Driv se dalo chodit v noci bez permitu, ted uz to nejde, hlidaj to 24/7.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    _ANT_: odkud a kudy jste šli?
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    _ANT_: závist, nám to tenkrát kvůli počasí zrušili..(
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Teide pokořen! Zítra asi nevstanem z postele, ale nevadí, stálo to za to.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Totožná akce, různí lidé... fakt sranda!

Babiš
    Haber Channel on X: "#Ankara #NATO Çekya Başbakanı Andrej Babiš, Nato Zİrvesi için Ankara'ya geldi https://t.co/uoaOUMllef" / X
    https://x.com/haberchannel/status/2074430596898562267/photo/1

Pavel
    Takvim on X: "Ankara’da düzenlenen NATO Zirvesi kapsamında, Çekya Cumhurbaşkanı Petr Pavel, Esenboğa Havalimanı'na geldi. https://t.co/ABq81R8Ezo" / X
    https://x.com/takvim/status/2074454631279911071/video/1?s=46
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    😂 potřeba šmírovat 😘
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Karolína Muchová !!!
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    přišel mi email od DPD, kde jsem poslal stížnost na řidiče, který se mnou nejednoukrát vyjebal a v něm stálo: ... "Po důkladném prověření Vašeho podnětu musím bohužel potvrdit, že došlo k pochybení z naší strany, konkrétně ze strany kurýra, který dne 2.7. na Vaší adrese nebyl přítomen. Tato situace byla okamžitě a důkladně projednána s kurýrem i jeho nadřízeným, aby se podobné pochybení v budoucnu neopakovalo. Kurýr byl znovu jasně poučen o svých povinnostech a správném postupu při doručování zásilek. " Potěšilo, že se tím vůbec zabývali a teď jsem zvědav, jak se bude tvářit, až mi zas někdy odchytnu... :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Misto let's go to my desk jsem omylem rekl kolegyni let's go to my place...vzala to s humorem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam