• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • přihlásit
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Projev českého ministra kultury Oty Klempíře (Motoristé) na zahajovacím ceremoniálu Frankfurtského knižního veletrhu přerušovaly kritické výkřiky a bučení. „Ministři kultury, kteří ničí kulturu, přicházejí a odcházejí, kultura zůstává,“ řekla následně ve svém projevu spisovatelka Radka Denemarková.

Chtěl moc, tak snad si jí užívá
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Taková blbost, ale..
    Dlouho jsme nemohli najít náhradu za ikea štětku s přísavkou. A dnes jsem přišla domů a tam zásoba :)

DRUI
    DRUI --- ---
    Chtel jsem si jako dospely udelat radost a koupit zamilovany VtM print - a zjistil jsem ze je k mani primo na autorove strance.
    Ale nedorucuji mimo US.
    Tak jsem napsal na podivny archaicky aol.com email uvedeny v kontaktech a ani necekal odpoved.
    Ze mi odpovi sam 78lety Clyde Caldwell a nabidne jak poresime dopravu do EU jsem uz vubec necekal. :D :D :D

Sedim tu a najednou mam flashbacky na 90 leta a uplne citim vuni cerstve rozbalenych karticek.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Hanácké senátor - baví mě ho poslouchat a nejspíš mu to nakonec hodím...
    Hanácké senátor Marek Ošťádal - 1. jak to začlo?
    https://youtu.be/UNn3I3nrSUU?is=qSc6rDbecDNKT-kW
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Právě jsem si ogrilovala kozí sýr tak dokonale, jako si ho pamatuji z pizzy West. Ách moje chuťově buňky jsou naplněné a mozek šťastný, protože na ty pokusy - omyly, mi stačila jen půlka toho kila. Ta druhá bude už pokaždé dokonalá, páč vím jak na to!!! Jupí... už umím obě svoje oblíbený jídla!
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Kupovala jsem v Bauhausu krásnou chryzantému a paní na kase se nad ní začala rozplývat. Taky si všimla mýho můřího prstýnku a pak se na mě podívala pořádně, na zelený šaty a tetování a řekla mi, že jsem celá taková kytičková, přírodní a lesní. :)
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Relax v parku 🌞Asi tu usnu...

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Pobavilo

RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    prechadzka lesom

NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Pobavila kámoška. Jdeme dneska ráno lézt, a že je ve čtvrtém měsíci, tak budeme lézt jenom lehké šestky. U druhé 7+ teda alespoň dovolila, že poleze s lanem nahoru.
    My friends are fucking crazy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Písek, kavárna Sova na větvi

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dostala jsem pohled! <3
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Pohlreich s Bohdalovou v 90s vaří kuřecí pleněný kiwi a banánem

Barbora Mercury 🇨🇿✌️🇪🇺 on X: "Začínající Pohlreich vaří s Bohdalovou kuřecí maso plněné banány a kiwi. Vypadá to opravdu chutně, to nemohu říct. 😀🤢" / X
    https://x.com/mercurybarbora/status/2107377101158629618?s=46
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Děti z 80. a 90. let je uměly běžně. Dnes tyto praktické dovednosti mizí - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/dite-rodina-deti-z-80-a-90-let-je-umely-bezne-dnes-tyto-prakticke-dovednosti-mizi-40600173#

Myslím si že tak do 20 let vymyslíme generátor poháněnej ryzím boomerismem a autor tohodle článku pak dokáže napájet celou republiku - nonstop :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Dnešní účast na výzkumu relaxace v lese pro ČZÚ, FHS a psychologický ústav AVČR...
    Funguje to! :) měla bych do lesa chodit častěji.

SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Povedlo se mi naprosto absurdně optimalizovat náklady na droboučkej každoměsíční výdaj a mám z toho zcela nepřiměřenou radost.

Používám dvě simky. Ta, na který reálně čerpám nějaký služby, je součást rodinnýho paušálu a náklady neplatim, protože vždycky, když se zodpovědné osoby zeptám, jestli jí za to nemám začít posílat nějaký peníze, tak máchne rukou a zeptá se mě, co práce nebo jestli nechci něco k jídlu.

No a pak je tady moje prehistorický číslo na předplacený sim kartě, kterýmu je potřeba jednou za půl roku nalejt nějaký peníze do kreditu, aby ho operátor nevypnul.
    Akorát že, jak jsem řekla, na něj jenom přijímám hovory, maximálně z něj napíšu nějakou smsku nebo si pošlu sms jízdenku. A tak se u operátora hromaděj moje peníze, a ležej tam, a mě to štve, protože když jsem se posledně dívala, tak to bylo patnáct stovek, a za to by už byla spousta pizzy a větrníků.

A teď jsem zjistila, že jde v Google Play nastavit telefon jako platební metodu.

Takže zaprvý budu mít další rok úložiště od Google "zadarmo" - teda za peníze, který už jsem jednou za něco zaplatila.
    A zadruhý to vychází tak, že minimální výše kreditu, kterej je potřeba nabít každýho půl roku, akorát zhruba pokreje 6 měsíců plateb za Google One.

Je to úplná kravina, protože se bavíme o desetikačkách měsíčně, ale já jsem právě získala bezplatnej provoz svýho druhýho telefonního čísla, a to je prostě úplně dokonalý.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Krátce ze zahraničí

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Dokument na Netflixe o Kylie Minoque.
    NEI
    NEI --- ---
    Dneska jsem si dala v obchodě spontánně igelitový pytlík na hlavu a pár lidí se upřímně smálo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam