• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Před 2 měsici: máme akci na Vyšehradě pro lidi a máme málo ženskych, mohla bys tam vzit svoje vyšívání?
    Před měsicem: vlastně bychom potřebovali, abys dělala královnu Svatavu, zvládneš si ušit kompletní honosný kostým na 11. století?
    Před třemi týdny: a pojedeš na koni. Tys na něm nikdy neseděla? To neva, to se pak nějak zvládne
    Předevčírem: Jo a je třeba, abyste vzali nějaké polštáře, brokáty, trůn, mosazné nádobí a tak, a pokud možno i přístřešek, aby královna měla kde sedět a byli zo hezký. Jo a musite tam být nejpozději v sedm rano, ne v 9.
    Včera v sedm rano: ten přístřešek jste tahat nemuseli, vzali jsme vlastní.

Tou dobou jsem silně uvažovala o homicidě.

Ale pak... pak to bylo boží! Povedlo se mi vydrápat se na koňa (ještě jednou díky Mio za štafle!) A i přes několik nástrah (nízko položené větve, prdící kůň, kterému vibruje břicho, sukně zachycená za sedlo, že královna při sestupu ukázala nejen kotníček, ale i pupík) to bylo uplně super! Nutně potřebuju se ještě někdy projet! A diváci byli spokojení, vyšehradští pořadatelé byli spokojení dokonce tak moc, že jsme měli soukromou komentovanou prohlidku s děkanem a ředitelem NKP. Ten druhý se tak rozpovídal, že z hodinové prohlídky byly hodiny dvě a, opakuju se, bylo to boží! Byla tam i oficiální fotografka, takže na rozdíl od běžných akcí, kde se umouněná v zastěře točím kolem ohniště, budu mít i nějaké fotky. A ještě mi i archeologičtí experti pochválili oděv (a to teda jako kurva zaslouženě, plášť jsem došívala 5 minut pred výlezem na koňa a posledních 10cm jsem nestihla, tak jsem to jen sešpendlila jehlou)

Moje reenaktorské já z tohohle bude žít ještě dlouho!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MULTICAT: shrinkflation už je všude
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dcera: "Mami, my měli na tom soustředění novýho trenéra, byl plešatej a on vypadal jako ten... no ten... ten hlavní týpek ze Šesti statečnejch!"

Než odjela před týdnem, tak jsme koukali na Sedm statečných.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NAGASAWA: fun fact ( možná, pač jsem línej hledat ), ale v JPN je 10 000 také výraz pro nekonečno.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Ted Lasso zpet v plne sile. Miluju! 🩷
    SELENE_
    SELENE_ --- ---
    konecne rozumny slova ... RANDOM_NIGHT:
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NICOLLETTE: Já jsem byl taky nadšen, tak jsem si oblíkl goráče a šel jsem do večerky pro pivo. :D Alespoň vím, že DWRko furt drží :))
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Moc si vážím vaší podpory, jenom potřebuju říct, že Hellenka mohla číst o telefonátu z OSPODu v Ráno to smažu, kam jsem to jednou napsala. Je opravdu zbytečné a nefér ji z toho udání obviňovat. A naznačovat, že snad má nějaký reálný vliv na můj život. <3
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Že začalo pršet a můj dvouletý synek byl tak nadšen, že křičel "holínky" a "ven", tak jej tatínek oblékl do všeho možného nepromokavého a šli se normálně projít? Wtf? :))
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Na meteoradaru je kolem mě černo, na nebi to zas dost září. A já jsem se trochu bála, jsem koneckonců ve stanu v lese. A pak jsem si uvědomila, že jsem šťastná a že jsem ok a že bát se je zbytečné. :)
    SELENE_
    SELENE_ --- ---
    NEI: jo bude fajn, když se do mě přestaneš srát jednou provždy. Tak schválně jak dlouho ti to vydrží...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SELENE_: môžeš mi prosím ťa do pošty poslať zoznam všetkých svojich multiid, aby som si ich mohol všetky nasypať do ignore a nemusel tie tvoje hysterické pičoviny čítať? Diky!
    NEI
    NEI --- ---
    SELENE_: Hezkej víkend i Tobě, Hellenko.

Tomuhle řekněme že dalšímu "sporu" odmítám dávat energii, neb je předem prohraný a nadávat si umím celkem obstojně i sama.
    SELENE_
    SELENE_ --- ---
    MAR_TINA: podrekla ? omg, rozumis psanymu textu ?
    Vy jste fakt hodne mimo ve vsem... jak bych to asi tak dokazala, kdyz ani nevim, jak se RandomN jmenuje, ani kde zije / za jakych podminek, atd... ? Fakt nemam cas ani naladu zabejvat se nakou hnusnou kravou...

Mimochodem, jak to tak ctu, tak chudaci jeji deti opravdu.

Musite zit trochu vic v realite a ne tolik ve svy hlave a konspiracema na nyxu...

NEI: a ty aby ses opet k necemu hloupe nevyjadrila, vid... hlavne, ze se neco deje
    A pak se jeste divis, ze te nemam rada, kdyz se dal a dal chovas jako svine... hlavne, ze se svy vadny chovani pak pokazdy snazis svalit na svoji dusevni nemoc, ze...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    If Eastern Europeans reported the world like the world reports Eastern Europe
    https://www.badbaltic.com/if-eastern-europeans-reported-the-world-like-the-world-reports-eastern-europe/
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Delam tenhle job uz par desetileti, ale ten moment kdyz nejakej projekt dojde do faze ze se sunda leseni a je videt fasada se asi nikdy neomrzi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam