• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Už dlouho se mi nestalo, abych měl celé parkoviště jenom sám pro sebe.

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Stane se. :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NEI: ne. Měl jsem asi napsat u Vémolů
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LORD_DE_SEIS: Ani u Greticky. Kdyz se dari, tak se dari :)

Policie zadržela Gretu Thunbergovou na propalestinské demonstraci v Londýně - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/policie-zadrzela-gretu-thunbergovou-v-londyne-za-propagaci-teroristicke-organizace.A251223_135854_zahranicni_tbr
    NEI
    NEI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Copak, Vémola byl tvůj dýler koksu?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LORD_DE_SEIS: "Právě den před Štědrým dnem měl Vémola nastoupit do nemocnice k operačnímu zákroku týkajícímu se akutního zánětu čelisti."
    Si chudák dal ibáč na bolest a hned je z toho poprask.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LORD_DE_SEIS: jakou tam ma obycejnou SPZku 7AY5751
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Tak nakonec asi ty Vánoce na sněhu nebudou :-(

Policie zasahuje u zápasníka Vémoly - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-policie-zasahuje-u-vemoly-40554636
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Svoboda a přímá demokracie v akci 😅
    Facebook
    https://www.facebook.com/share/r/16rSM1P3yU/
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Potesila moc dnes spomienka na FB. Uplne som zabudla, ze pred dvomi rokmi bola kopa snehu. Aj ked teda do Vianoc stihla komplet zmiznut. :)

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Díky nedávné zmínce tady na Nyxu, že je k dispozici nyxí merch, jsem dostala ten geniální nápad, že zkusím dát natisknout synovi k Ježíšku trička. V neděli večer jsem jim tam poslala objednávku s vlastním potiskem a teď jsem vytáhla hotová trička ze Z-boxu. Jsou super a mám velkou radost.

Vivant grafici a tiskaři z Bastard.cz!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    "Na to, kupovat mu katanu, není nikdy dost brzy."
    PLECH
    PLECH --- ---
    DR_NIKITA: Drží hezky:)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    vanocni poprve, uf :D

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nejde nemilovat...❤️

KURE
    KURE --- ---
    LUSINDA: proto se taky pořádná druidská magie dělá pomocí dolmenů. Pětitunovej šutrák ti neodnese náhodnej turista :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Pokud najdete v lese zvířecí lebku omotanou provazkama.....tak na ni prosím pěkně nedahejte. Prý patří divozenkam. LOL. Co mi to ten FB nabízí za lidi.

Petra Horová - Dnes mne čekalo nemilé...
    https://www.facebook.com/100003599488865/posts/pfbid024GqYm63hkHUmUcY9dftNkjw1jjLr2thAH92UddX76JvEZVmmq8pvbPfT2suPPZhDl/

Dnes mne čekalo nemilé překvapení....mozkovna srnky sražené u silnice nebyla na svém místě....buď spadla a někdo hodný se to snažil zachránit,nebo to udělal někdo schválně.Stuhy,které nebyly vázané přímo k lebce byly také dole....rozvázané a namotané na pařez. Vůbec nevím co se tam stalo.Bylo to místo,kam jsem přinášela obětiny a byla ve spojení s Matkou...Pokud někdo zachránil lebku s dobrým úmyslem,děkuji.... pokud lebku někdo sundal úmyslně, prosím nedělejte to a už vůbec ne v tomto ročním období,kdy jsou závoje mezi světy tenké...vrátila jsem ji na své místo ...i když hodně poškozenou ..
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    WING - Dopamine (Official Video) (BEATBOX)
    https://www.youtube.com/watch?v=qlrpeYdm9Ec
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    SCHWAB: ta teď přece doručuje povolávací rozkazy do bitvy na Bílé hoře...

ale jen co doručí povolávací rozkazy k bitvě u Chlumce a u Hradce Králové, hned se tomu prý budou věnovat
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    z clanku, jak by v ČR probíhala mobilizace.Je to v pérdeli."Až v další fázi, pokud by to situace vyžadovala, by přišli na řadu civilisté bez vojenských zkušeností, primárně muži, kterým by povolávací rozkazy doručila pošta<\b>."
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Niekto dal na vianočnom věcierku v Aréne do mága třpytky. Upratovačka bude nasraná, ale všetko sa tam krásne blyští.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Já viděla spící koťátka.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    GIRAFFKA: d'ordures spis
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MARASAN: Rašínovi a jo, oproti jindy a dnešku bylo narvano.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KOPRETKA: ve kterych? bylo plno?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ATUARFIK: vidime. A v pripade francouzu to neni nerealne. Obal v masle a sekanych mandlich jednu krysu a voila-misto eklhaftu mas saucissan d'ordogne!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam