• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Pobavilo, nepotěšilo. Vyhledávala jsem společně s dítětem, takže jsem z dotazu "jsou v pražské zoo zkurvený tarbíci" to pojistné slovo musela vynechat, a AI nejen že se mi vetřel s odpovědí, ale ještě mě navíc vyhodnotil jako Rusáka.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ADELHAIDA: Otevře okno, kuře položí na parapet a bude upečeno. Tchán je šikulka, šetří si práci.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Poněkud hořce mne baví tchán. Bydlí v dobře postaveným baráčku, kde by mohl být v těhlech vedrech příjemný chládek. Ale on má přes den otevřená všechna okna a dveře, aby "uvnitř byl vzduch" a na noc všechno zabední, aby "dovnitř nikdo nevlezl". A teď se mě ptal, co bude k obědu. Tak říkám, že třeba zeleninová polívka, nebo těstoviny, ať moc dlouho nevaříme, a taky že je v lednici spousta jídla od včera. A on: "Tak já koupím kuře a upeču ho." Ach bóže:-D
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    neochvějná logika místní drogerie, kde jsem člověkem. Poptávám pytlíky na led a paní mi odvětí, že tady ani v okolních pobočkách nejsou, že je dostávaj až na zimu, kolem listopadu. Už jsem chtěl namítat něco o absurditě zvýšené užitečnosti pytlíků v zimě oproti stávajícím teplotám, když mi došlo, že ta samá paní mi v únoru téměř blahosklonným tónem vysvětlovala, že mololapky přeci nemůžu chtít v zimě, ty zavážej až "na sezonu" a co mám dělat s těma svejma předsezónníma molama prej neví.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Šla jsem před spaním vyvenčit Modřína, vzali jsme to kolem jezírka. Pes je srabácká suchozemská krysa, ale já jsem shodila oblečení a na chvíli tam hupsla! Pak jsem si na mokré tělo zase vzala šaty a teď jdeme domů a já jsem děsně moc naživu.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Při pohledu na reportáž ze světových her kdesi v Číně mě pobavilo, kolik existuje obskurních menšinových sportů...:) Gaučing stále chybí.

Světové hry 2025 – Wikipedie
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Sv%C4%9Btov%C3%A9_hry_2025
    Světové hry 2025 Čína - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/17117715100-svetove-hry-2025-cina/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LUCIASHECK: To je ovšem poměrně krutý osud. Osud horší, než Bruntál.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SALVATOR: Ústí nad Labem postačí
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: Ostatně i s trojvládím. Ale nebude se minimálně jeden muset odstěhovat do Avignonu?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "'Katolickou fakultu vedu já.' Proděkan odmítá opustit funkci, hrozí dvojvládí"
    Ale tak zase zkušenosti už s tím mají, že jo.
    VIDA
    VIDA --- ---
    SALVATOR: Já sem jednou v noci jela z města domů do vsi. U auta sem si sundala lodičky, vzala si boty na řízení a jela domů. Úplně bych na ně zapomněla, ale ráno mě tam čekaly pěkně srovnaný na parkovišti, akorát do nich zase skočit. (Zkontrolovala sem vnitřek, jestli mi tam nenas*aly veverky, of course.)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SALVATOR: tata z chalupy kdysi privezl na strese kladivo. Stane se.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LUSINDA: Onehdá jsem je potkala spolu v centru, puvabne stvoreni.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Kolegyne prisla do prace a rekla mi, ze se ji o me zdal sen...
    .
    .
    Jak jsem na nejakym nasem korporatnim meetingu pred stovkama lidi sel neco prezentovat a misto toho jsem tam zpival rap..
    .
    .
    Tak jsem ji aspon behem 10 minut udelal rapovou písničku na nas tym :) je to hit!
    Nas byvaly sef to ohodnotil slovy: Ty vole, na cem to tam u vas ficite? Vtipny bylo to, ze sef kterymu odpovidal, akorat prezentoval neco na meetingu na teams a vsichni si to precetli..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Sem úplně dementní kretén s klikou z prdele. Vzal sem včera vlkodláče vycachtat do potoka kousek od Vyšných Vlkodlaků a cestou domů nechal jeho botičky na střeše auta. Takže dneska ráno samozřejmě nebyly k nalezení. To by samo o sobě nebyl takovej problém, i když dětský boty nerostou na stromech, ale v nich měl jedinej pár na míru dělanejch ortézek, kterej máme. Dneska sem botičky i s ortézkama našel v rigolu asi 500 metrů od místa, kde sme parkovali. A nejen je, ale dokonce i obě ponožtičky!
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Prodáno.)

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Netradiční modelka.....náhodou hodně zajímavý 🙂

Nová vítězka Elite Model Look: Jsem kluk a říkám si Dexter! | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/819740/nova-vitezka-elite-model-look-jsem-kluk-a-rikam-si-dexter-chodi-s-milionarem-dejcmarem.html
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Nové kamarádky se shodly, že jsem sexy. Mám nové podprsenky a z nich radost. Poslední dobou jsem nosila šaty výstřihem dozadu, protože jsem se necítila dobře… Ale asi nastal čas přepnout do módu „když to máš, tak to ukaž"
    LILITHIA
    LILITHIA --- ---
    SCHWAB: Podle toho se pozná šlechta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam