• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tak a mam segru docentku :)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    R_U_SIRIOUS: Bavi me predstava vajicek volne se koulejicich ve vybehu sem a tam. :)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Dle vyjádření vedoucího provozního úseku bohužel z důvodu bezpečnosti zde souhlas neudělíme. Je vhodnější, aby se děti realizovaly na fasádě školy ve dvoře než v bezprostřední blízkosti silnice.

A proto nemůžeme tady v čecháčkově mít nic hezkýho. Naperem si svět autama, děti zavřem na dvorek a budeme je vodit ven na vodítkách. A hlavně brrrrrm!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ALESH: jak mohli native americans objevit ameriku? To si ještě na Sibiři řekli že teď jsou native americans a pak se teprve vydali na Aljašku?
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Kudy chodím, tudy machruju s Howkingovým hrnečkem.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAR_TINA: paní kolegyně, takhle bychom se ale nikam nedostali, ono je těch vopořenců krásnejch víc, to bychom tu byli dlouho.. ale dobře, tak teda přihazuju! Rorýs :)

87HIGHFLYER: taky sem ho potkal a teda docela mě tím klapotem a upřeným pohledem vystrašil, než sem se stačil zamilovat :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    The First Ever Simon's Cat Film - Cat Man Do - 4K Remaster!
    https://youtu.be/tdKhseAu82M?is=FL4gZz26ZxeU8oBK
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KURE: Moje kury něsu žadne slepice! Moje kury vidzu!
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    DEADSLUT: ježiš to je úplně božský, a to jsem to zatim jenom proletěla ♡
    NEI
    NEI --- ---
    BEBEBE: Uznávám že ta generalizace na základě osobní zkušenosti byla prostě chyba.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DRAGON: ještě volavka popelava, její let a všechno
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    NEI: Moje pracovní kolektivy nebyly všechny na nyxu.
    A ano, samozřejmě, že zkušenosti máme různé, proto popisuju svou odlišnou, a proto se mi nelíbí generalizace typu "my ženy jsme v (profesionálním) kolektivu slepice" a na to reaguju. Je to škodlivý stereotyp a vymezit se vůči němu není hyperkorektnost.
    NEI
    NEI --- ---
    BEBEBE: Já jsem ale psala že na nyxu bude většina spíš těch výjimek - to jsem tipovala správně.

Pracovně jsem se pohybovala mezi prodavačkami, obchoďačkami, recepčními, sekretářkami, skladnicemi, veterinárními sestrami, telefonními operátorkami, učitelkami a jejich asistentkami.
    Všude byly slepičince. To ale neznamená že tvá zkušenost nemůže být zcela odlišná.

Nikde z toho nebyla možnost mít na hlavě sluchátka s funkcí hluchátek.
    Obzvlášť ve skladu Amazonu vyhrávalo rádio Blaník a Evropa 2, jedna písnička třeba 20x za den, myslela jsem si tehdy že si propíchnu obě uši.

Telefonovat jsem se učila asi zhruba dva roky, mluvit s lidmi asi 15 let, pracovní smalltalk zhruba deset let, nestydět se učím do teď.
    Mít specifický názory na některý věci si troufám tvrdit, že budu mít do konce života.

A taky mám strašně ráda Rickyho Gervaise a jeho krutej a bezohlednej humor.
    Zároveň v mých očích jsou ženy na stejné úrovni jako muži.
    A není potřeba být neustále všude ve všech situacích hyperkorektní.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DRAGON: clunozobce jsem videl v prirode, byl jsem od nej asi 4 metry. Neuveritelny zvire.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEADSLUT: Člunozubci a Terej Modronohý jsou to nejkrásnější z opeřeného světa :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    DRAGON: miluju, jak přímo zepředu vypadá mega nasraně:)

A prostě... Tim Urban je nejlepší: What humans don’t realize is that exotic birds are only exotic for one reason—women abusing their power of sexual selection to force horny men to go through tremendous shame and indignity at their whim. The females in a species of birds can get together and decide to evolutionarily turn the men of their species into literally whatever absurd creatures they want just by agreeing to all “select” for it. Like female peacocks getting together and colluding to only sleep with the men who turn themselves into the biggest, prettiest fans—which leaves the men with no choice but to spend the next hundred million years evolving into big, pretty fans.

One set of females forced their males to change species altogether into an orange fuzz ball and renamed them “the cock of the rock” because they found it fucking hilarious.
    GEE
    GEE --- ---
    Blood Cultures (Live DJ Mix Performance)
    https://www.youtube.com/watch?v=L3mC8RiAoFw
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEADSLUT: ach ❤️

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam