• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    Stavěli jsme si s klukama dinopark a já se ujal stavby pavilonu “obzvlášť nebezpečných šelem.”
    Kluci si to prohlídli, koukli se po t-rexovi, triceratopsovi, stegosaurovi, velociraptorovi, načež do něj konsenzuálně umístili figurku návštěvníka.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: To bych neriskovala - jeho svěřenec pak odstartuje, zapomene tu vlnu pustit, a v rekordním čase bude vypáráno!

Ale jdu sem především říct, jak si jeho olympijsko-pletací kolega, plavec Tom Daley, po záběrech z Tokija vysloužil místo moderátora pletací reality show

Game of Wool: Britain's Best Knitter - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Game_of_Wool:_Britain%27s_Best_Knitter
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    PLECH: Asi ti vypršel Google Premium. První výsledek na finnish coach knits:
    Finnish Snowboarding Coach Knits on Hill to Keep Athletes Calm - Business Insider
    https://www.businessinsider.com/finnish-snowboarding-coach-knits-2018-2
    PLECH
    PLECH --- ---
    RANDOM_NIGHT: ai? google mlčí
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Dnes mne nohy o pracovní pauze v Dejvicích dovedly do pro mne neznámého sekáče. A našla jsem tam na první šáhnutí triko, které když jsem kdysi vyhazovala, tak jsem ho skoro obrečela. Tedy né to samé. Tohle bylo čisté a neděravé. A ano, i přes vysokou cenovku se mnou jde domů a opět bude mé nejmilejší. :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dostala jsem dopis. Podívala jsem se dozadu. A pak jsem našla uvnitř portrét. Myslím, že tak nějak jsem vypadala, když jsem se dostala na nějaký třetí čtvrtý řádek zadní strany.

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NIKDAS: Nejsou tenčená, nenechala. :)
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Jenom abys nezjistila, že nemáš nový brýle, ale novýho alzhaimera, protože ty sklíčka už sis dávno nechala vyměnit :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SITH: kdyz se po revoluci otevrela hranice tak prijelo pribuzenstvo ze zapadniho nemecka v cele se strycem honzou tetou silke a tetou irmy chteli hrozne moc videt konopiste. nas tuzemsky rod se v ramci teto vetve zmohl na jednoho trabanta takze se tech deset lidi naskladalo castecne do nej a castecne do jejich opela kadet. jelikoz nebylo misto... tak desetilety errtu jel tam i zpatky v kufru toho opla!
    jeden z neljepsich detskych zazitku ever, doted si to zive pamatuju.
    OT_
    OT_ --- ---
    Ve školce se rodiče z Ukrajiny baví s rodiči z Kazachstánu anglicky, asi nechtějí používat ruštinu:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A hodně mě poslední dobou baví komunikace Týdeníku Policie na FB :D

Dva pachatelé se v Mostě vloupali do neobývaného bytu, ve kterém se následně zavřeli. Když dorazili policisté, na jejich bouchání a výzvy nereagovali, místo toho se schovali pod dekou v kuchyni, jako Harry Potter pod neviditelným pláštěm. A co myslíte? Vyšlo to. Policisté se sebrali a odjeli, protože když se nikdo neozývá a navíc je schovaný pod dekou, nemůže se mu nic stát. No asi tušíte, že kecám, policisté se do bytu samozřejmě dostali a oba podezřelé na místě zadrželi. Snad ani nechci vědět, jestli si fakt mysleli, že jim to klapne 😂
    Dvojice se vloupala do neobývaného bytu. Poté se zavřela uvnitř a pod dekou se schovala před policisty | Týdeník Policie
    https://tydenikpolicie.cz/dvojice-se-vloupala-do.../
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    HEJSEK23: pobavilo
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MULTICAT: a co tě na tom potěšilo?
    vždyť je to smutný
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    MULTICAT: Pampolicajt asi přidal i tradiční 1312 pravicovou agitku .))))
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Syn měl ve škole prednášku od policie. Potkali jsme se a on mi pošeptal: "Mami, měla by sis sundat tu antifa nášivku z batohu, odkazuje to prej na extrémní levici, komouše."
    Na slidu asi pan rozebíral i afa.

Njn. A to se snažím mluvit úplně o všem. Zlu extrémismu všech spekter.
    SITH
    SITH --- ---
    MART1NKA: to si pamatuji. To jsme speciálně našli a donesli naší babičce, která, jako prostá žena, byla v přesvědčení, že když je ona připoutaná a mě drží v náručí, že mě samozřejmě udrží v případně nehody a v žádném případně nevyletím na palubní desku.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    obrazok z manualu na Skodu Favorit. nepokladejte deti na palubni desku :D

LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Co způsobí jeden příspěvek v auditku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam