• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Jedna ovce z mufloního harému tu zůstala a dnes se obahnila! Jedináček je velký a silný a zdatně se krmí. Říkám mu Plivníku, ale jmenuje se Střezimír.

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Konečně jsem našel grafické znázornění svého života:
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    MLIKARNA: a zase já v práci

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Syn poslal odpověd na dnešní otázku rádia Junior a právě psali, že vyhrál, at pošle adresu..))) bude mít ráno radost..!!! se taak těším na to ranní nadšení!!! a vůbec, dnešní den byl jedno překvápko a velké radosti!!! Se ten vesmír začal snažit, to vypadá..))
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    V sobotu měl v plánu 21 letý student z Arizony prohlídku části Londýna, jenže omylem nastoupil na jinou loď.

Místo výletní lodi se tak najednou ocitl na lodi se 150 fanoušky Southend United mířících na venkovní zápas v 5. nejvyšší soutěži. Když fanoušci zjistili, co se stalo, vzali ho hned mezi sebe, dali mu pivo a také vstupenku na zápas.

Na stadionu Suttonu pak náhodný návštěvník utkání mohl slyšet i pokřik "Evan is a Shrimper", který pro něj fanoušci spontánně vymysleli.

Evan Johnston přicestoval do Londýna na 6 týdnů v rámci studijního programu. Fotbal nikdy moc nesledoval. Nefandil ani žádnému týmu. Jenže to se v sobotu změnilo a stal se fanouškem Southend United.

A proto má v plánu navštívit i jeho domácí zápas. Když se o tom všem dozvěděli v klubu, připravili pro Evana prohlídku stadionu a setkání s některými hráči. ❤️

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Opuštěných koček, jejichž majitelé zemřeli, nebo je opustili se zželelo dvojici jihoafrických dobrovolnic. Pro osamělé šelmy otevřely domov důchodců, kde mohou v klidu prožít podzim kočičího života.
    Kočičí pečovatelský dům | Opuštěných koček, jejichž majitelé zemřeli, nebo je opustili se zželelo dvojici jihoafrických dobrovolnic. Pro osamělé šelmy otevřely domov důchodců, kde... | By ČT24...
    https://www.facebook.com/share/r/15x2Rd8TaE/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Lustr! jen 17k! Voliére! si spis nekdo dal vic liguére! :))

GROMKY
    GROMKY --- ---
    Je to hyena.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KARLOSK: Že váháš.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALAMAN: Dobrej unpacking , já jsem zase v poslední době prokrastinoval u lidiček co si dělaj DNA testy a pak čumí jak péra z gauče :)

Best jsou všemožný Carmen López z jižní ameriky který jsou přesvědčený že jsou po babičce indián a po dědovi Inuita aby pak rozbalili test a v naprostém šoku zjistili, že jsou to normální bílý evropani :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Doufám, že jsou to těstoviny z Kauflandu?! :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    OCTOPUSS: Já mám nejraději tyhle dva v karavanu :)

surströmming challenge
    https://youtu.be/kADGFdE00KY?si=r_ZQKjz3ElVTRloi
    BSB
    BSB --- ---
    jen pobavillo:

Pokud se v písni opakuje pouze fráze „everybody to the sun“ a žádné vulgární nebo kontroverzní výrazy nejsou přítomny, pak může být označení parental advisory explicit založeno na něčem jiném než na samotném textu. Možné důvody mohou zahrnovat:

Hudební nebo zvukové efekty – Některé skladby mohou mít zvukové efekty, které jsou považovány za intenzivní nebo znepokojující, což by mohlo přispět k označení „explicit“.

Kontext nebo atmosféra písně – Někdy může být označení uděleno kvůli celkové náladě písně, která je temná nebo provokativní, i když text sám o sobě není explicitní.

Cenzura pro širší publikum – Některé labely nebo umělci dávají označení „explicit“ automaticky, aby předešli nejednoznačnostem v případě, že písnička obsahuje jakýkoli obsah, který by mohl být později považován za nevhodný.

Pokud text opravdu obsahuje jen tu jednu frázi a nic víc, může být důvodem spíše kontext a nálada skladby než konkrétní slova.
    APPU
    APPU --- ---
    Tak díky kapitáne, teď si celej budu broukat " Když ti vítr, napne plachty, ...." Nemáte zač :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    SABRIEL13: v tom případě -

Yo no soy marinero, soy capitán
    Soy capitán, soy capitán

Los Lobos - La Bamba (Original Videoclip)
    https://www.youtube.com/watch?v=nLAWPrCUQQ0
    BAAL
    BAAL --- ---
    SABRIEL13: O Captain! My Captain!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Ode dneška mi můžete říkat kapitáne i na Lipně!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Budu mit taky svyho lego facehugera :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Sice se po finale White Lotusu chci porad trochu zabit, ale zaroven to bylo vazne dokonaly a emocionalne silny.
    Christopher Nolan could never.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam