• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Fakt se na to těším .
    All is Good in Heaven | Farma v jeskyni
    https://youtu.be/7YsnwzRp0Zw?si=z7m-gFtRWtnhOEZ4
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    AXTHEB: "u tech podlahovejch topeni doma"
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MARASAN: V tom elektrobusu?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    AXTHEB: ne kazdy tepelko je v zime primotop.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MARASAN: A to má s elektrobusem společného co?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    program na večer jasnej <3

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: muzeme se klidne predhanet, kdo z nas ma na min;))
    kazdop skoda, ze se na ten problem s prirodnimi zakony neprislo behem tech 4 let, co to ten dopravni podnik testoval
    https://www.bernerzeitung.ch/der-neue-elektrobus-umweltschonend-aber-teuer-514271226673
    Elektrobusbetrieb Linie 19
    https://www.bernmobil.ch/de/elektrobusbetrieb-auf-der-linie-19
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BLOWUP: nase cerpadlo ma na vstupu porad +6 stupnu Celsia, i kdyz bylo treba -16. Holt voda-voda.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    "Státní zástupkyně obžalovala exposlance Feriho z dalšího znásilnění"

Konečně něco pozitivního dneska.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Proč nás to rozhodí, i když víme, že je to troll nebo bot? Protože náš mozek je 50 000 let starý hardware. V paleolitu, když na vás pět lidí křičelo, že jste zrádce kmene, znamenalo to, že zítra zemřete v lese hlady. Limbický systém nerozlišuje mezi "pět lidí u ohně mě nenávidí" a "pět profilů s fotkou psa na Facebooku mi dalo angry smajlík".
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    AXTHEB: samozrejme funguji, akorat ze v autobuse kterej furt zastavuje a otevira dvere nemuzes topit nizkou teplotou predavaciho media jako doma v podlahovem topeni, takze bezej ne jako tepelne cerpadlo, ale jako primotop. A i u tech podlahovejch topeni doma ta eficience je uz od -10 vicemene v prdeli, coz zjistis nejpozdeji pri vyuctovani elektriny.

HAR4NT: covece, nebudes mi to mozna verit, ale presne to jsem si pomyslel kdyz jsem cetl ten tvuj post. Rikal jsem si, ze takhle blbej snad nemuzes bejt, a tak prastenej aby ti to prislo vtipny taky ne. Zahada.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BLOWUP: Dnešní tepelný čerpadla běžné fungují do -25, ne? Takže to čerpadlo může tu schopnost mít, jen je prostě blbě nastavené.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: a to ma bejt jako vtipny, delat takhle hloupe blbyho?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT:Zkus jim zavolat, rekl bych ze by ti za tip jak ty fyzikalni zakony primet k tomu aby fungovaly jinak budou dost vdecny.

+41031 321 88 88
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: no to se teda premyslivejsi (to jim nakukal kdo?:)) jedinci se svym navrhem na opravny algoritmus moc nevytahli;(
    mozna by bylo lepsi ty fyzikalni zakony efektivneji vyuzivat, nez se je snazit zmenit kvuli 26 autobusum, i kdyz svycarskejm.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Obec Köniz (to je predmesti Bernu) si poridila 26 supercool elektrickejch autobusu mestsky verejny dopravy. Jak se ukazuje, oznaceni "supercool" se v zime stava doslovnym: aby elektrobusy mely takovy dojezd ktery maji mit nez se znova nabijou, musi v nizkych teplotach vypinat topeni, protoze topna jednotka je tepelne cerpadlo ktere se od urcite teploty meni v primotop. To vedlo k rade stiznosti uzivatelu, kteri z dob fosilne provozovanych autobusu na studenej odchov nejsou zvykli. Pry se ale uz hleda reseni v podobe "aktualizace software" pricemz premyslivejsim jedincum neni moc jasne, jaky druh aktualizace dokaze pozmenit fyzikalni zakony. Nejspis to bude aktualizace typu: pockame az se otepli, a potom topit nebude treba.
    HESOYAM
    HESOYAM --- ---
    ENDER: No, navrhlo ho ANO, a těch deset let jeho ultrazmrdství mu prostě neodpustím a to ani nemluvím o jeho minulosti v Haló novinách. Kdyby se stáhl z veřejnýho prostoru a dál se kal, tak možná, ale takhle ať jde do píči.
    A jak na sebe koukám, tak jsem to měl dát do "co vás sere" :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    HESOYAM: Mne prijde posledni dobou az prekvapive pricetnej, ale je pravda, ze jeho goebelsovskou minulost mu tezko nekdo odpare..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam