• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TRISSIE: no nestěžuj si:-) já na nic neklikám a mám tam, kdo zrovna umřel, kdo dostal rakovinu, dítě umřelo, psa utýrali, řítí se ekologická katastrofa, budou zdražovat, je to fakt děsný.
    NEI: A Dejvinka je krásná tříbarevka :-) Trochu mi připomíná moji Zlatěnku, taky vypadá, že je kulatoučká:-)
    DEADSLUT: to bych si asi pár busů nechala ujet :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Hráli jsme se studenty něco jako wordle. Už jsme byli u přihořívá, cílové slovo mělo být něco na pět písmen začínající na BU. Tak jim říkám, aha, tak tohle slovo asi nebudete znát. A takový prcek v první lavici najednou "a jó" a uhodnul to. Minulý čas to pořádně neumí, slovíčka z minulé hodiny ignoruje, ale když vysílá trpaslíky, aby zamordovali troly nebo kýho čerta, troubí jim k tomu na bugle! (Polnice, hezky česky.)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    THAIGRR: to se mas :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    eine kleine IT Schadenfreude

Microsoft omylem vymazal data M365 neziskových zákazníků před vypršením jejich doby uchovávání – a nyní říká, že jim nemůže říct, co zmizelo, nebo dokonce, zda o něco přišli.

Tento koktejl následoval po ukončení grantu Microsoft 365 Business Premium společností Microsoft,

Microsoft tells nonprofits their deleted M365 data isn't coming back
    https://www.theregister.com/saas/2026/09/28/microsoft-tells-nonprofits-their-deleted-m365-data-isnt-coming-back/5299433
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ted nevim komu z vas dvou zavidim vic.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    _ANT_: Ja taky, dva knedliky a kus omacky
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Generální prokurátorka státu New York Letitia James převezme plnou kontrolu nad vyšetřováním a případným trestním stíháním v případu Cornell 7.

go Letitia, go!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    z podrazky se mi lihne upir!

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    Dostala jsem přidáno.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Nově jsme se s Hugoušem stali členy České obce sokolské.
    Takže jsem na první cvičení s batolaty samozřejmě zapomněla jakékoli cvičící oblečení, a to včetně bot, takže Hugouš to odcvičil naboso a já v business casual oblečení.
    Ale tak co, legrace byla.
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    R_U_SIRIOUS: já to zbožňuji. Protože vidím, že rozumí. I když ostatní si myslí, že nevnímá, tak já vím, že je chytrý dost.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    LUCKYMARY:

Dětská naivní upřímnost. ;)
    Připomnělo mi to jakýsi citát: "Děti, filozofové a blázni mluví vždycky pravdu. Proto se děti bijí, blázni zavírají a filozofové nechápou."

A vůbec, kdo si myslíš, že.jsem? To, že nemluvím, neznanená, že ti nerozumim. ;)
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Dneska svému nemluvícímu dítěti říkám: "Kdo furt má prát to tvoje zakydané oblečení? " A on na mě koukne a tím svým roztomilým hláskem řekne:"ty".
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Dokopal jsem se takhle při čtvrtku udělat chilli olej, tak mám zas na pul roku klid:)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Daniel Kachamba showing the Putugizi technique (Göttingen, 1972)
    https://www.youtube.com/watch?v=d0CsAmWDbME
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Inzerat na kolo a za 6 hodin je kolo prodany. Napohodu a bez starosti.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Začalo to otázkou co dnes budu mít k večeři? Pry jestli chci typ.. říkám že jo a čekám nějaký super recept..... a on přišel kód do Alza boxu... Což teda rozjelo naplo moje nervové buňky (jako to dostanu nějaký přístroj, co jako jinýho) - v Alza boxu..
    Balík jak kráva, křehké.. rozbalim krabici, uvnitř takový ty zelený malý cosi... Lovim, vytáhnu těžký kulatý balík, obalen fólií.. typuji tedy místo spotřebiče na červený víno...
    Tak to odmotávám z té folie a na konci toho kilo Rulo de cabra !
    A potěšilo, že když jsem říkala, že poslední dobou sním jenom kozí sýr se salátem, tak jsem nečekala že si to zapamatuje a už vůbec ne tohle překvápko!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    ...přesně teď je nad Uhříněvsi
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Právě proletěla ta A380 směr Dubai ... 😍😁
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    KOUDY:

Alenko, táhni do piče.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam