• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    dnes se zkusenosti s ditetem vyplatili. jdu na budejovicky z metra a prede mnou mala asiatka s kocarkem miri na eskalatory. Vim ze se ten kocarek umi nahore prednima koleckama zaseknout a je to vskutku nemila situace pokud nevis co mas udelat. Tak jsem si stoupnul za ni, kdyby to nahodou nevedela. Ejhle fakt se ji nahore zaseklo a ja jen pres ni nahatl ruku, zatlacil madlo dolu a kocarek ji odsekl a vyjela v pohode ven... dost nevim co by se na tech narvanejch schodech stalo, kdybych tam nebyl... :)
    t
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Potkaly jsme se zcela náhodou s Multicat na ulici, když jsme jeli s Hugoušem. Nikdy jsme se neviděly, ale poznaly se hned.
    Moc sexy a milé to bylo!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Název jednoho YouTube videa.
    "Apple představil Windows Vista"
    :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Barokni zahradou pred okny nasi kancelare kraci jedna najemnice z bytu nad nami v bilych dlouhych satech a velkem slamenem klobouku a striha rozkvetle rude ruze.

A ode mne se ocekava ze se soustredim na probihajici teams meeting.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HANOUCH: to mi připomnělo jak se kamarád stěhoval po čtyřech strávených letech z Francie

- a proč ty věci nepošleš jako balík poštou?
    - Francouzskou poštou? Ale já ty věci budu ještě potřebovat
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    Včera jsem vyrazil na irskou poštu s jasným cílem: vyzvednout nedoručenou zásilku do Čech, co se mi po putování po Dublinských třídírnách An Post vrátila bez udání důvodu a vyhlásit libovolného pracovníka.

No a za přepážkou stál... Čech, kterej kdysi dělal údržbáře v kanclu, kde jsem před 20 v Irsku lety začínal.

Tak jsme si v mateřštině zanadávali, jak jsou česká i irská pošta zkurvené instituce. Oba jsme se zasmáli a já dnes budu zásilku do vlasti posilat s DHL.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    XBAHNO: Ale nakonec to dobře dopadlo.

Žena z Plzně, která procitla v rakvi poté, co ji koronerka prohlásila za mrtvou, nakonec zemřela - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-zena-z-plzne-ktera-procitla-v-rakvi-pote-co-ji-koronerka-prohlasila-za-mrtvou-nakonec-zemrela-40524984
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    EZOUN: A ten uprostřed má narozky.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Potěšilo mě že se nepovedlo spoustě vychcanejm čecháčkům zase někoho ojebat.

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    HNILOB: Zrovna mi prisel email, ze objednavka byla zrusena. Doufala jsem :).
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Videla jsem Dana Reynoldse bez tricka, muzu umrit.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Mapa k jinak smutnému článku.

KURE
    KURE --- ---
    Relationship between husband and wife is often psychological.
    One is psycho and other logical.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Jak vám to dopadlo s těma Reebok teniskama? Nechali vám je za tu cenu v korunách?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    U stánku na kebab stál bezdomovec, takovej ten starej chudák, prodavač vyšel a já myslela, že ho chce vyhodit a on mu nesl jídlo. Vypadalo to, že pán chodí pravidelně.
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Je ten život takový oprýskaný a třpytivý, uprášený a průzračný, vyšisovaný a pestrý, natřískaný do malé bedýnky i rozsypaný po krajině, ale konečně můj.

EZOUN
    EZOUN --- ---
    Thor Guevara

DRAGON
    DRAGON --- ---
    Dnešní povídání s tou cizí babičkou v lese nad barákem, tak hezky jsem si už s někým dlouho nepopovídal. Přitom sem si poprvý pomyslel, že to zas budou řeči typu fialova vláda může za všechno. A já potkám osmdesátiletou voličku Pirátů, wow. Jasný ukazatel toho, že si má člověk soudy nechat na později. Krása.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Dnešní roller derby bout proti Dublinu jsme vyhráli a byl skvělej! (jedinej sport, na kterej mě baví se koukat - teda, ještě bych chodila na hurling, kdyby se tu hrál - a kde si prostě nedokážu odpustit ten sportovní plurál :D A dokonce už i pravidla konečně chápu like a boss-bitch :D )
    A k tomu ještě knihex, takže kultura těla i duše pro dnešek úspěšně odškrtnuta. Eště by to chtělo uklidit, ale to je asi problém pro zejtřejší Slut.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam