• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    XARGH
    XARGH --- ---
    CLAVEN: pokud manosfera posiluje polarizaci spolecnosti, pak tu mame nekde i jeji protipol, ne?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SITH: a to máš teda veľmi blbý dojem. Manosféra silnie, nie slabne.
    SITH
    SITH --- ---
    NANTHEI: no říkám, že mám dojem že se společnost už změnila a muži nejsou borci a ženy děvky. Že se to lepší...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ELIZABETPACKARD: U me urcite. Jeste nejsem ani za dvoustovkou a mel jsem holky z tinderu, ktery mi rekly i vyssi cislo. Fakt borky. Respect. :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SITH: ešte by tam mohla byť aj debata o tom, čo je "vysoký" bodycount a kto je toho arbitrom.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    SITH: pak se pohybuješ ve chvályhodné společnosti.

ale není to úplně tím, jaká je moje sociální bublina, protože ta s tím pochopitelně problém nemá (proč bych se dobrovolně pohybovala mezi lidmi, co ho mají). problém jsou ti, kteří to z nějakýho důvodu zjistí, lidi, s kterými se setkám, ale nejsou z "mojí skupiny", anebo ti, kdo by se mnou spát chtěli, protože si myslí, že na to mají nárok - a nevidí tu ironii.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    U nás na zahradě se pár hrobů vejde, pokud někdo potřebuje zlepšit bodycount.
    SITH
    SITH --- ---
    MAR_TINA: já tě nechci urazit ale tvé skóre je mi úplně jedno :-)
    SITH
    SITH --- ---
    NANTHEI: no vidíš. Já se naopak posledních 10 let setkávám s názorem, že žena s vysokým bodycountem je ok, je to silná žena co má ráda sex, že má nárok na sex a ať si vlastně dělá co chce. Takový muž je naopak děvkař, rozsévač semene apod. Takže zřejmě jiné sociální bubliny :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NANTHEI: Přesně. To by mě zajímalo, co by pan SITH obdivného řekl na moje skóre.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    SITH: to rozhodně platí stále, a protože jsem spala s více než _několika_ lidmi a spím s nimi mimo partnerské vztahy, setkala jsem se několikrát se zajímavým hodnocením. a nejen od těch, s kterými jsem zrovna spát nechtěla ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SITH: žiješ v nejakej bubline, ak si to myslíš
    SITH
    SITH --- ---
    CLAVEN: tohle už tak posledních 10 let neplatí :)
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    CLAVEN: tak to už ale víme dávno, to není žádná novinka :)
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    R_U_SIRIOUS: Díky :)

Koudy, jsi si jist, že půl mega bude stačit?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ELIZABETPACKARD: Clavena nectu, ale urcite si do toho projektuje nejaky svoje myslenkovy konstrukty o incelech a manosfere. Jinak v dnesni moderni dobe je to pocet sexualnich partneru. Vzniklo to ale nekde ve vietnamu v sedesatych letech...v dusledku americke invaze.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ELIZABETPACKARD: ako hovorí kolega nižšie.

https://www.merriam-webster.com/slang/body-count

Má to ešte zaujímavý twist, že keď má vysoký bodycount muž, je to borec a player, ale ak žena, tak je to kurva.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    ELIZABETPACKARD:

Požadovaná stránka je dočasně nedostupná.
    https://www.mojepsychologie.cz/body-count-co-to-je

Co vlastně znamená body count?
    Původně vojenský termín pro počet padlých nepřátel našel své místo v moderním slangu. V kontextu vztahů body count označuje celkový počet lidí, se kterými měl daný člověk sex. Zdánlivě jednoduchá definice, že? Jenže co se vlastně počítá jako „sex“? Pro každého to může znamenat něco jiného, a právě tady začínají první zmatky a subjektivní výklady.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    KOUDY: mam rada tvůj humor, ale řeklo mi to asi tolik co odpověď od CLAVENa :)
    CLAVEN: no tak! Kluci, vysvětlete mi to :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ERRTU: taky mě to překvapilo, vlastně se mi celkem pohodlně spí ve vedru a obecně se mi ty pařáky líbí. Ale taky mám možnost tomu vedru jednoduše utéct, to se pak mluví...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam