• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dejte si oddech od politiky.

Ti moji hajzlíci vědí, jak na mě. Přijde řeč na ropušníky a hned, jé, my bysme chtěli vidět, jak stříkají z očí tu krev, na YouTube určitě nějaké video je... Deset minut v pytli a cvičení z gramatiky jsme nestihli. :)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    LUCIASHECK: V sousloví Mega Čurák máš několik překlepů.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    HEJSEK23: A když půjdeš ještě o fous dál, je z něj Meta Prcinka
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    když se tomu zmrdovi prohodí první písmena ve jméně, hned to zní líp. metr pacinka
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    sem si dneska v 6 ráno zapnul Spotify a nastavil tam live záznamy Nine Inch Nails a doteď to nevypnul. Už dlouho sem nedostal takhle božskej Trentův celodenní pojeb, je to boží, musím to dělat častejc. Skoro nic mě dneska nenasralo, dvanáctihodinovej vpičismus #TheDayTheWholeWorldWentAway
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RANDOM_NIGHT: Avo je vraj ešte lepšie. Som počul. Iykyk
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ENDER: Moje pozarni hlasice nejsou napojeny na pozarniky – jsou to v podstate detektory koure a CO2 a jejich smyslem je varovat osoby pritomny v mych prostorach ze se neco deje aby mohly utect. Proto jsem sel na tu kontrolu s telefonem, abych pripadne ty pozarniky sam zavolal. Ten alarm mi jde i na telefon, pro pripad ze zrovna nejsem doma.

Takze naklady s tou udalosti spojeny budou za kominika kterej prijel rano ten kotel vycistit a za montera kterej prijel po nem vymenit trysku a uvest to topeni zase do provozu – pocitam dohromady ne vic nez 1000 CHF.

Vyjezd pozarniku se plati jenom u falesnyho alarmu a tusim ze pouze pokud se opakuje, ten prvni je imho zadarmo. U obchodniho strediska to stoji taky asi 1000,-, u myho statku by to bylo nejspis za min.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    BLOWUP: Muzu se zeptat kolik takovej vyjezd stal?
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    V Českém Švýcarsku po 80 letech opět funguje horský spolek, navazuje na tradici - Ekolist.cz
    https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/v-ceskem-svycarsku-po-80-letech-opet-funguje-horsky-spolek-navazuje-na-tradici
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Dnes mne o pul druhe v noci probudily divokym piskanim moje pozarni hlasice, ktere mi sdelovaly ze v mem prostoru s kotlem na topeni je pozar. Tak jsem si oblekl kalhoty, vzal telefon, hasici pristroj a celovku a bezel se podivat. Ukazalo se, ze diky me zapomnetlivosti - mel jsem odeslat kontrakt na abonentku servisni firme a neodeslal - nebyl provedenej rocni servis meho kotle, ten se zachoval jak nemel a vyprodukoval oblacek bileho koure ktery aktivoval vsechny moje hlasice. Nehorelo nastesti nic, a to me opravdu potesilo.

Rano jsem zavolal te firme, ktere jsem zapomnel poslat ten kontrakt a ted prave vidim na kamere, ze servisman nastupuje do auta a topeni je opravene. Coz me taky potesilo.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MICHELLEDANIELS: Zel zatim je jenom obri kunda
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Dark Scene Viewer 0.0.1
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Nancy’s Lem. OMG!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BOBESH: díky, tiež
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    podepsano
    Stojíme za prezidentem.
    https://stojimezaprezidentem.cz/
    SADY
    SADY --- ---
    CLAVEN: brutal assault live btw.

doufam ze tas dorazi micinka se zakradkou, akorat se bojim ze uz to nerisknou
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo aj pobavilo

Ice-T & Body Count Modernize "Cop Killer" In The Wake Of ICE Raids
    https://numetalagenda.com/ice-t-body-count-modernize-cop-killer-in-the-wake-of-ice-raids/
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    že https://stojimezaprezidentem.cz/ už má čtvrt milionu podpisů ♡
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam