• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    JON
    JON --- ---
    Dneska cestou z Karlina jsem se na motorce zasekl U Bulhara - semafor na odboceni doleva smerem na Churchilak byl tvrdosijne cerveny vic jak 5 cyklu - za mnou jsem videl minimalne dve 135 a frontu az doprdele. Pak uz jsem to nevydrzel a kdyz blikla zelena dolu smerem k Masarycce, tak jsem jel tam, obratil to tam, pockal na semaforech, a kdyz jsem projizdel okolo nahoru, este porad tam vsichni stali. Prahou na motorce FTW.

Snad tam nejsou do ted :-(
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    SALVATOR: 🖤
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    To malý vlkodlačí škvrně si začíná číst potají pod peřinou. Bohužel je teda nemehlo, takže se praštilo knížkou do pusy a pak začalo řvát, takže samo sebe profláklo. Tak sem musel zakročit a naoko hudrovat, ale mám z toho radost.
    FAITH
    FAITH --- ---
    LUCIASHECK: A pritom je to jednoznacne chouda (ironicky od vtedy, co sme s kolegami robili pre holandanov)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LUCIASHECK: Já občas Džihlava, ale zatím se to proto mě neobrátilo. Koukám, že s tím radši přestanu.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Občas seru lidi tím, že ironicky používám slova džahody a džabka. Dnes mě dostihla karma za všechny, které jsem tím kdy vysírala, potkala jsem se s člověkem, který NEironicky používá sýr džouda!
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ADAMIRA: cestovka pro relikvie, za příplatek možno i první třídou v relikviáři Sv. Maura
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RAGNAROK: něco takovýho měl jako byznys Okamura ne? :)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    ADAMIRA:
    Ja bych s ni cestoval a zasilal s ni cumkarty.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    RAGNAROK: Já bych jim vrátil lebku jinou - lebka jako lebka :)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    ADAMIRA:
    Treba tu lebku nekdo vysvobodil z vecneho zalare cernoprdelnicke magie.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: on se sam prihlasil potom co ho identifikovali, ne po vyzve... to mi prijde pomerne zasadni rozdil
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HEJSEK23: A co je na tom vtipnyho? Je to bezny ze se agresori takhle vyzivaji. Ten typek co zautocil na spartanskeho brankare se po vyzve sam prihlasil a ma dozivotni zakaz vstupu na stadion.

Doživotí za útok na Surovčíka. Agresor se sám přihlásil, Slavia neměla slitování - Deník.cz
    https://www.denik.cz/fotbal-prvni-liga/derby-slavia-sparta-napadeni-jakub-surovcik-trest-dozivotni-zakaz.html
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    HEJSEK23: vedení Slavie tu výzvu vyhodnotila jako rozumnou a připojila se 😁😁
    Připojujeme se k výzvě Policie ČR, která žádá fanoušky, kteří se nechali strhnout davem a domnívali se, že zápas již skončil, přičemž se na hřišti nedopustili žádného protiprávního jednání a na výzvu pořadatele se vrátili na svá místa, aby se přihlásili na lince 158. Policie ČR i klub budou k těmto okolnostem přihlížet," zní také v klubovém prohlášení.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LOL :D

Vraťte to, může vás stihnout kletba, vyzval arcibiskup Přibyl zloděje lebky svaté Zdislavy - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-vratte-lebku-sv-zdislavy-vyzyva-zlodeje-arcibiskup-nuzik-40577864#
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Rano sice byly jen 4 stupne nad nulou, ale koupaci sezona je zahajena! :)

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Že som bol apparently jeden z prvých 100 ľudí na svete, ktorí si pustili nový album Metricu :))

MARIOO
    MARIOO --- ---
    Ze brzy zacne jahodova sezona a zas budu denne jist do rijna jahody.:-p

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ERRTU: . .a ze se platej prescasy a rika dekuju...
    SUCZKER: aaaaw:-3
    KOVOVAMINCE: ...a ze o tom nic nevim...?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRACONIK: "To je dost žes nás taky jednou vyvez! Žes udělal něco pro rodinu!"

Tvl ale neni to Suchánek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam