• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    "Wow, kdes vzala tak kulatou prdel?!"

Na tohle si musím dneska vzpomenout u dřepů a deadliftu a pozítří u hipthrustu a legpressu. :D
    N_I
    N_I --- ---
    film č. 3

ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Když jsem telefonovala s DeSadem. Představil se mi křestním a já jsem standardně drzá, zkusil na mě text ze songu: “Víš ty kdo já jsem?”
    Pobavilo dost a baví do teď.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    SALVATOR: ..rovnou si pak přines i hrníček s pokličkou...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: Bereš objednávky na zakázky?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vcerejsi hodinova zuriva invence s jehlou a niti... a ty kapsace jsou jako nove!
    kapsy nederave, najednou udrzi i hrst minci, a neni potreba klice zaprit o mobil aby mi nepropadlo oboje :)
    urvane svy prichycene, ve vetru jiz neplandam. a ta radost s kompletiho setu knofliku...

nejsem marna svadlenka, asi si koupim stroj.
    na topole podle skal, zeleny errtu zapleskal, brekeke...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ADELHAIDA: kaaamo,tu jsem obedvala vcera i dnes! Tarator znas?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MULTICAT: Kdyžtak se stavte v Úněticích, máme krásné ochlazovací jezírko. Voda 15 stupňů, pivovar za rohem:)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    PAN_SPRCHA: aha, to jsem neviděla. Ale on s tím Johnem Davidsonem snad žil tři měsíce nebo něco, aby to fakt nakoukal.
    Ale byl totálně ňuňu. Třeba ta scéna, jak se snaží odpřísáhnout u soudu, že bude mluvit pravdu. To zoufalství a naděje v očích, neskutečný.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NICOLLETTE: normálně jsem po filmu googlil jestli ten herec skutečně nemá Touretta a pak mi teprve došlo že je to Elrond ze seriálového pána prstenů.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Zitra odjezd na pracovni vyjezd s partou na hezky misto, ktery jsem vybrala ja. Po roce zase prilezitost byt spolu cely tym, zapit radosti i starosti a neco upracovat. Nocni koupacka s jistotou. Tesim se… a tak mam atb a jedu do prdele!:)) Jak jinak, vesmire!

Aspon jsem si objednala novyho kompa, ten prijde tak za mesic. Je se na co tesit!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ...že nás ještě na chvilku pustili na koupaliště v Libčicích. Byli jsme úplně uvaření.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    THAIGRR: Výborně. Takže pětibába = bába = pětikilo. Jsem ve správném klubu.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vysvětluju něco na meetingu a čumím si na obrazovku, protože sdílím. Kolegyně se začnou hrozně smát, tak zvednu zrak a... nejsem si jistá, na co koukám, vypadá to mírně obscénně.
    Po chvilce se ukázalo, že je to... kolegovo ucho.
    Kolega totiž sedí na jiném kontinentu a ráno se na náš meeting pravidelně zasekává ještě v dopravě (dneska prý měli nějakého skokana). A protože z nějakého důvodu má potřebu mít to jako videohovor a asi neumí používat sluchátka, tak si vždycky přiložil mobil se zapnutou kamerkou k uchu, aby nás slyšel. Ale fuj tyvole, já se fakt lekla!
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    AXTHEB: Ne, ale cekal jsem to :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    THAIGRR: takže pětibába je dva a půl litru?
    :)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    AXTHEB: bába je Boženka
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    JESTEDMAN: pětibába je pade, pětikilo, nebo pětilitr?
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Přísahám, že za to nemůžu (2025) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1703542-prisaham-ze-za-to-nemuzu/prehled/

Strašně ale strašně moc tenhle film včera v Oku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam