• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Kolumbijský týden

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    JO! Všechny dokumenty doložený! Tak snad už brzo
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NIKDAS: jeste ze si nestetovala treba na toaletak, ten taky delaji ve valentynske edici.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    Pobavilo mě, jak mi žena vzala vítr z plachet.

Když již po osmé za pár dní zmínila, že jí dochází čaj, zatetelil jsem se, že jí konečně obdaruji lépe, než ona mě a sehnal jsem na valentýna fakt libove baleni a ona dnes z obchodu přitáhla víc čaje, než v Bostonu naházeli do řeky...

You win this round!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Spíš kde ji pak zahrabali.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Po měsíci v divadle a dobře sem se bavil.Hofmann několikrát odboural celý divadlo i sebe.:-)

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ha!..Jsem v suchu.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    A teď, jak minulý týden pravil klasik, excuse me while I explode with excitement - v Praze bude de Chirico!

V Praze bude výstava Giorgia de Chirica - Proti šedi
    https://protisedi.cz/v-praze-bude-vystava-giorgia-de-chirica/
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Fakt, je to limerick!

A dozen, a gross, and a score
    Plus three times the square root of four
    Divided by seven
    Plus five times eleven
    Is nine squared and not a bit more.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Světlo do půl šestý a trocha slunce

LIMETA
    LIMETA --- ---
    KALIBAN: bánh chưng - lpkavá rýže , fazole mungo , tučné vepřové maso a černý pepř , sůl , někdy zelená cibule a nước mắm pro slanou chuť.
    Potkali jsme to ve venkovním stánku, přesnější polohu už nemám, ale bylo to vedle jejich obřadní síně
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: vypadá jak indo sticky rice, taky bych si dal :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    LIMETA: co to je a kde to tam maj? :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Z pražské Sapy jsme si kromě jiného přivezli tuhle mňamku. Oddělala jsem na tom hrnec kvůli málu vody pod pařáčkem, ale teda bylo to moc dobré.

NAVARA
    NAVARA --- ---
    Asi půjdu do kina na miniony :)

Minions & Monsters | Official Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=ZSdOwt-G49w
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sluníčkoo!

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    To sem zase jednou takhle vařil polívku. Zase mi to nějak nevyšlo.

_
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    wow! tak tohle se mi jeste nestalo. pred rokem jsem hledal praci. oslovila me head hunterka. poslala me do jiste firmy.
    ta nabidka byla az podezrele bajecna. na miste se ukazalo ze byla uplne vylhana a realny obraz ty prace je uplne nekde jinde.
    poprve v zivote jsem to byl ja kdo ukoncil pohovor s tim ze "dekuji za vas cas" a odesel jsem s tim ze tohle jsou pure devadesatky workoholicka atmosfera a soutezeni o vetsi pocet neproplacenych prescasu a nevybranych dovolenych. v tomto duchu jsem informoval tu headhunterku ze jsem tam byl a to co me o pozici rekla ona byly v podstate naprosto komplet cire lzi a tamni sef zjevne pocital ze si me uz zpracuje k obrazu svemu.

tak. a TED mi prisla sms.
    "dobry den, jsem ta headhunterka co s vama pred rokem mluvila. koukam ze jsem nakonec zahnizdil tam a tam, gratuluju, doufam ze se vam dari...
    ... a nemohl byste me tam taky dostat?" :D :D wtf? :D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    LIMETA: a jak sluší!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MACSKA: "Už je to promlčený" ve mně budí podezření, jestli jste tu nebohou Japonku pak z toho kufru vůbec vytáhli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam