• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Pobavilo, video od Norwegian Consumer Council (3 minúty, zvuk nutný)

A Day in the Life of an Ensh*ttificator
    https://youtu.be/T4Upf_B9RLQ?si=Q4Ea8aPSLBJhoUGT
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SEKELLE: Já musím ještě tuhle, protože mě fakt těší.

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    RENFRI: Krásnej prsten :O a díky za inspiraci, hned jsem ho sundal z krku a taky jsem se jím pokochal :)

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Vtipnost z vlaku, nejaka trojice mladych lidi nastoupila a ted jeden povida "no tak mame mistenky na 22, 31 a 32" a pak "aha to je jinde, já myslel že to bude naproti sobě" No měl jsem co dělat abych nevyprsknul smichy :D
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    DRABICZ: Ten tady zářil a skákal radostí a píše mi, že přišel domů a nedal to z rukou, nemůže se na to přestat vynadívat. Jop, přesně tohle jsem potřeboval! ♥
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    CERMI_FOX: Hezky ty.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    RUTHER: 100% :-)

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Dostalo se ke mě krásné historické povlečení z Moravy. A je obsite takhle ozdobně. No šít by se mi to teda nechtělo 😊🌸

BOBESH
    BOBESH --- ---
    stastny shledani.
    devce, zrejme lehce postizene, me oslovilo jakoz i jiny kolemjdouci, ze se nemuze dostat do prace. lehce knouralo, ale nedokazali jsme z ni dostat kam potrebuje. z nicehonic vytahlo mobil a nekam zaclo volat. tak sem si sel pro ciga s tim, ze pujdu pak zpatky a vocheckuju ji. a kdyz sem pak sel, videl sem jak se devce shledalo se svou chranenkyni s kterou sme na sebe mrkli jako ze je vse ok, bylo dobre. :)

jo a taky sem si vyfotil sykorku! uz mi slusne hrabe!

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    DIGITALIS: jestli už to zbejvaj jenom okna a nevíš

tak víš kde bydlím 😏😉
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Hrala jsem s osmiletou ve fronte na vlek ruzne slovni hry (slovni fotbal, zeme-mesto, poznej vec podle napovedy a tak), aby se nenudila, a vzdycky se nekdo kolem pripojil a napovidal, vcetne znudenych pubertaku, co halasili, ze papousek na A je andulka a zeme na E taky Estonsko :-)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    RUTHER: tzv test tety Kateriny
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    RENFRI: ten je krasnej! A pripomnela jsi mi, ze mam tez prsten s mechovym achatem. Akorat jsem si alho rozslapla a nevim kde je :(
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Můj syn má novou vášeň a divoce pendluje mezi hudbou barokní a elektronickou. Dnes ráno na mě v emailu čekalo, jako obvykle, "mámo tohle si musíš poslechnout" a tam odkazy na tyhle dvě perličky. No, z hlavy to teď nedostanu, to se mu musí nechat.

Jiří Korn - Jako mandle pražené (23.10.1972, vydáno 1973)
    https://www.youtube.com/watch?v=xmDFbb0rKxg

Nastaveno na začátek na 2:28:
    Na, pagauk! / Nu Pogodi! [10] - At a construction site (1976)
    https://youtu.be/sT9WC_a3p7A?si=ZcT2-RWxXimBd21J&t=148
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Dnes jsem nešla do práce, abych začala konečně psát závěrečnou práci. Takže mám vypráno, umytou koupelnu i podlahy, upečený oběd i koláč, uklizené zimní oblečení, čistou vodu v akváriu a teď tu koukám na okna, že by taky potřebovaly umýt...pomoc!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Já mám mecenášku!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Těší mě to sluníčko. Vzala jsem si práci na procházku do lesa. A baví mě, co dělá mechový achát na sluníčku. :-)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    VERSONNENHEIT: Dá se to vypnout :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam