• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • přihlásit
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Donald opet klaunuje :)

ERRTU
    ERRTU --- ---
    zabiják jindřich šídlo:
    "čím si vysvětlujete, že v komunálu motoristé netáhnou?"
    "žije tu málo texasanů."
    NEI
    NEI --- ---
    VERSONNENHEIT: Jezus, to mi nedošlo.
    Ona je fakt drahá. :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NEI: 😻
    "Drahá Kočka " už je skoro Nomen omen 😀
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    A zatímco čekáme na výsledky sčítání - těší mě, že jsme naši "průchozí kočku" stáhli ze zahrady a udělali z ní kočku domácí přesně tři týdny před tím, než začala poprvé mrouskat. Sice bude následující cca týden peklo se řvoucí kočkou a kočičím zadkem v obličeji, ale pořád lepší varianta než mít za dva měsíce někde pod dřevníkem novorozená koťata.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já taky odvolil. Smysluplnost trochu zakalil fakt, že ve Vyšných Vlkodlakách máme jenom jednu kandidátku.
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    že jsem s medvídětem stihla odvolit ve 13:45 potěšilo, panoptikální složení volební komise pobavilo...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PAKOBYLKA_: Sdílím tvoji zkušenost. Oni asi mají nedostatek matlání a tvoření rukama. Jednou za čas děláme místo třídnické hodiny "dílničky", a ta s omalovánkama je zaplněná jako první. Maturanti sedí a 45 minut vybarvují pohádkové postavičky pastelkama a jsou nejvíc happy.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Vyšel mi experiment. Byla jsem líná a nechtělo se mi nic dělat.
    Vzala jsem 3 balíčky modelíny, srazila lavice k sobě, posadila puboše kolem dokola, na tabuli napsala pár konverzačních témat, kdyby řeč náhodou vázla a jediný pravidlo bylo, aby mluvili celou dobu jen anglicky. Hrála jsem si s nima a jen poslouchala. Bylo to skvělý.
    Příště budou vystřihovat a lepit. Nebo omalovávat.
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    1700.- V kapse od zimního bombra
    Helljéé!
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Že starší psice u rodičů chytla druhý dech a může si užívat i delší vycházky i po lese...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Máš pravdu, při příští objednávce granulí a konzerv přihodím i nějakou hračku pro démonka :))
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Mami, víš, co dělá pan želva za práci?
    Ne.
    Svářeč, přece.

Duh!

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    GIRAFFKA: rada bych pripomnela, ze je nejvyssi cas zacit s darkama, at se s tim pak nemusime srat v prosinci...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Coz mi pripomina, ze na nyxich crushich je nejhezci to, ze si je nepokazim realitou:))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Zdalo se mi dnes, ze jsem si tak trochu zacala romanek s jednim nyxakem. Trochu blby bylo, ze jsme byli oba zadani, ale protoze jsem moralizujici dobroser i ve spanku, tak jsem kvuli onomu nyxakovi nepovedla a nasledne neopustila svyho muze, ale byvalyho boyfrienda...:-)
    N_I
    N_I --- ---
    picka
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Roxtar se songem - Nela Slovakova :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: A pro ty, kteří sledovali gramatickou debatu ve vedlejším klubu: tady je vidět, jak je důležité to psát dohromady. Kdyby u obrázku slečny s cigaretou to bylo psané zvlášť, a kdybych byla majitelem oné části těla, znervózněla bych, protože popáleniny na citlivých místech jsou velmi bolestivé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam