• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Škoda, že sem na tohle nenarazil, když se to tady někde na nyxu zrovna dřenilo.

NEI
    NEI --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: tak a plyn 19 maminko! :) naposled! od pristiho roku uz prej jen elektro s nakejma infrapanelama. to sem na to zvedavej!
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Potěšila mě nadílka z dnešní knihobudky:)

ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mně těší, jak si čím dál míň žen nechává srát na hlavu. A baví mě, jak to některý lidi překvapuje, když už nejde ostatní vydírat, ponižovat a zneužívat jako dřív.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    POZITRON: Kdybys použila u druhé osoby ženský rod, myslel bych, že jsi má sestra a mluvíme o mé matce....
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Zivot na vsi 🥰

SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    že jsem v sobotu na závody vezl dva psy a odvezl si dvě první místa.
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Vlastina Paradox: Z prázdné haly vzniká místo, kde se to hýbe - podpořte nás! | Donio
    https://donio.cz/prostor-vlastina-paradox
    Poslední tři dny a chybí vlastně už jen pár "drobných", v porovnání s tím, co už tam je. Těší mne ta představa, že se to povede...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    POZITRON: buď furt pozitivní,
    to ti nikdo nesmí vzít

jsem se s takovym shamingem taky teď setkal,
    "nemyslím si to jenom já, ale ostatní taky říkají…"

ne.
    jistou nasranost cejtim, ale ne. nenecham se stáhnout
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    V cele te konverzaci jsem zachovala klid a nenapsala jsem vubec nic, ceho bych nejak mela litovat.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Mam radost, ze jsem v patek zvladla zcela bez emoci to, jak se ve mne zase snazil vyvolat vycitky svedomi, ze jim malo pomaham, vypisovanim, jak jsou na tom zase hrozne, i kdyz vedel moc dobre, ze jsem zrovna na cely vikend sama na 3 deti. Jeste jak vzdycky zacne... Vim, ze toho mas ted moc, ale. Lol. Jo, prvni minuty te konverzace jsem se zacinala nasirat, ale celkem rychle to preslo.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    EZECHIAS: mraky ho je v Praze ve Stromovce a v Šárce 😏
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Udělala jsem si skvělé yogi a včerejší výlet byl také skvělý
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EZECHIAS: tvrdy luh, u vetsich rek, v podstate reka na dohled, nekdy staci i slepe rameno. Starsi sukcese, vyssi stromy, mene krovi. U cesty budou dymnivky o kousek dal, ve vetsim stinu cesnek.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    FIDEL: Ahoj, pardon ze otravuji. Ale v jakem typu lesa rostl ten medvedi cesnek? A na nejakem svahu, nebo na rovine?

Prolezam lesy na Ricansku u Prahy uz 2 vikend a pripadam si jako nejvetsi ubozak :]

Jinak gratuluju - uzasna nadilka :]
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    MARASAN: tohle nejsou smrzi, ale Kacenka.ceska. Tyhle jsou az od hranic od Mlynce, ale u Berounky a Vltavy kolem Prahy rostou taky. Clovek ovsem musi prolejzat kroviska, trnky a nejvetsi bordel, v lese je nenajdes (listnaty a krovinaty remizky, kam.by clovek dobrovolne spis nevkrocil). No a kdyz se tam valej i pneumatiky a jiny odpad, tak jsi na stope;).
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    FIDEL: nekecej! Ja bych strašně chtěla vyzkoušet jeden recept, ake zatím, jsem je nikde nepotkala.. ale na vůbec mám problémy najít houby.. o když rostou všude..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam