• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    totalne bozi basket se synem. desne jsme se nasmali. mam max 4-5 let nez nebudu mit sanci.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Nepotěšilo, ale masochisticky pobavilo tě pobavím. Ruply mi šaty až na prdel, která mi z nich koukala. Ještě, že jsem zrovna měla nový spoďáry😀 Tak jsem jela vlakem a ještě musela nakoupit. tak jsem si povolila popruhy u batohu, aby zakryl tu prdel, jenže v krámu jsem si ho musela sundat, abych tam dala nákup, tak jsem stála zády k tý poličce na odkládání nákupu a strkala to do batohu zezadu přes záda😀 Stejně ale ten batoh to zakrýval nedostatečně (holt velká prdel), tak troubila auta a pořvávali na mě😀
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    <3

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    dostala jsem Ferrari ♡

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CLAVEN: Dospělý radosti a potěšení holt už bejvaj takový. Taková nová houbička na nádobí!

VERSONNENHEIT: Tak se pak poděl o štěstí :⁠-⁠)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Lidi docela často nosí jako pozornost sladké – různé čokolády, pralinky, bonboniéry, zákusky a podobné dobroty. Asi touží po tom, abychom byli všichni obézní a s cukrovkou. O to víc potěší, když občas někdo donese normální jídlo. Dneska byl u nás na operaci ŘEZNÍK a donesl nám několik kilo párků. Přestože párky skoro nejím, nějaké jsem si vzala domů a s cvrčovickým chlebem a dijonskou hořčicí jsou naprosto luxusní. Dokonce je žere i moje mlsná kočka, což už je co říct, takže to beru jako známku nejvyšší jakosti. :) Až ten člověk dorazí na druhé oko, musím zjistit, kde má prodejnu. Čistě jen pro případ, že bych někdy znovu zatoužila po párcích.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo ma, že jeden z mojich veľkých klientov konečne rozbehol fakturácie na svojom vendor portáli, takže miesto 30 minút v excelových tabuľkách a exportoch každý mesiac teraz na 4 kliknutia vytvorím faktúru, označím fakturované joby a rovno ju odošlem klientovmu účtovnému oddeleniu.

Ja viem. Strašná nuda. Ale potešilo.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Že mne Meg a nové schopnosti řídit auto naučily jezdit na pauzy domů;D

KLATIC
    KLATIC --- ---
    DOUPLE: je tam i toaletni nadoba hned u postele...luxus
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    MAR_TINA: Sem se ho ptal kam jde ..tak rikal "Hledat vodu" :- D Ja uz sem naštěstí na dilne a jdu sem hodit prdeláče:-)Jeste to tu mam jen pro sebe...moc lidi o tomhle miste nevi.:-p Sorry za tu malou provokaci ale vzpomenu si v te studene vode tedy i na tebe :-)

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    EADENN
    EADENN --- ---
    Konečně jsem viděl Substanci. Je to super. Je tam víc rovin než by se zdálo. Doporučuji například stárnoucím matkám dospívajících dcer. Nebo chlápkům s nesmyslným sebevědomím. Nebo všem kdo se chtějí smát a zároveň zvracet.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Ne, je to "dva dny po funuse a stejně si přijdu ubliknou" club, Droopi..
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    Je tohle auditko co vas potesilo nebo beverly nyx ? 🤦
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARIOO: a já šla do práce jen v tričku pražská kavárna. A celou dobu toužím po tom, jet k vodě, ne na stavby, ne do kanclu.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    DOUPLE: to je náhodou docela dobrá cena. Momentálně. Bohužel :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam