• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    boha krista matky jeho!

wohnouti. kdyz jsem byl ja nevim ve druhaku nebo co, tak nas spoluzak pankac/ska/skate/snowboard pritahl mezi nasi svoloc kazetu. ta obsahovala dve zvlastni nahravky. jedna se jmenovala hory a ta druha banany.
    tri mesice na to jsem jel v kurevske zime z prahy do berouna s jinym spoluzakem na jejich zivak v nejake prapodivne jakoby emericke pub stodole. ta storka by asi stala za samostatne vypraveni no ale
    kazdopadne to byl muj prvni a od te doby jediny zivak wohnoutu na kterem jsem byl.
    bylo to v minulem tisicileti :)

cas plyne, roky bezi, ozeniv se, dceru maje, ta samozrejme tohle minimalne v aute posloucha, zena narozenin nabyvse, zjisteno se ze hrajou v rigraku na zahradkach kde jsem nechal pul jater a jmeni ve fotbalku, ech klete, koupilo se tre listku.

koncert byl na tricate narozky kapely.
    pominu depkozni fakt ze jsem kurva starej :)

ale tyvole! zahrali mi vsechno! jeste s komentem ze tohle normalne nehrajou a ze ty narozky tak po triceti letech jakoze....

svaz bohemu! gastrosexual! barbina!
    ale ... hlavne .. a nejvic...

hory! a na nich banany! a na tech bananech se seje konopi!

miluju vas kluci! moje uboha krcni pater!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Vcera jsme potkali revizory, uz dveri byli jasny, tak v pohode cekame, az prijdou. Kamos si sahne na prdel a zjosti, ze nema penezenku, tak rika, at jedeme napred, ze to zatim s nimi vyresi. Revizor se mi podival na ruku, ve ktere jsem mela telefon a rika "Muzete mu poslat smsku?". Odpovidam, ze muzu. Tak jsem jí před ním poslala a nechal nás jet dál. Někdy se snad i slušnost vyplácí.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ATOMIKS: tyvoe whaaat. Jdu si to pustit.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Že ten vegan sendvič v menu ČD je nejen poživatelný, ale vlastně docela dobrý!
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Alesh v dnešním AZkvizu
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Zpívá tu dudek!
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SSTTAANNAA: už mě poznal:-)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    BACCARA: oh not this shit again...! :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Telefon mi opravil "Viděl sem" na "Video sam" a díky tomu jsem začal zcela mimoděk hovořit srbochorvatsky.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PAKOBYLKA_: jak se i ten rymovnik od nej snazi dostat pryc :)
    NEI
    NEI --- ---
    FIDEL: Já bych si s dovolením také vzala. ^^
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Ovšem s ohledem na to pozadí by to mohl být i klíh nebo nějaký lepidlo...
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    SALVATOR:

To mě napadlo taky! Ale několikrát jsem to zazoomoval tam a zpátky a usoudil, že se raděli diplomaticky zeptám na med. 😁
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Pobavilo mě, jak sme rozdílný. Jednoho napadne med, mě napadly kvasící chcanky.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    FIDEL:

To je med?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    VERSONNENHEIT: U nás je to spíše dieta, tak máme stravenky
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    LADY_MYSKA: Tu naštěstí nemám, jídlo si nosím z domova a příspěvky na obědy dostávám od zaměstnavatele normálně k platu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam