• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ENDER: takle to zacina pokazdy.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Prisla mi do mailu nejaka survey, ze kdyz to vyplnim, muzou me pozvat na 1 hodinu call za 300 USD. Vyplnil jsem a zitra mam v 1 call... Potesilo.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Asi se mi přestávaj zdát erotický sny, začínaj se mi ale zdát sny o jídle. A zatímco ty erotický vždycky skončily v nejlepším, tak ty o jídle jsou až do konce! Ochutnám v nich! Boží. Dneska se mi zdálo, že kamarád měl oslavu narozenin, kde se podávaly i broskve v čokoládě. Ty broskve byly tak dokonale broskový, beze všech vad a čokoláda tmavá a křupavá a byla to jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy ochutnala. Pak tam teda přišel Honza Vyčítal a snažil se nám vnutit, že zazpívá píseň "Výprava 6. armády ke Stalingradu", ale asi byl opilej a vůbec mu to nešlo.
    TRIX_XIRT
    TRIX_XIRT --- ---
    Rostou houby. Mezi dalšími třeba nádherní kozáci.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    RIVEEK: dcera šla do první třídy. Kdyz jsme odpo vykládali tašku kterou ještě předtím nepoužila, našli jsme tam ostatky vysušeného jabka a banánu. WTF.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SAMOUT: naopak. za dva dny to udelalo jerky i z vodniho melounu.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SAMOUT: byla v takový svačinový krabičce - je zajímavý, že i když se obsah změnil na smradlavou plesnivou kaši a krabička těsnila a nic neproteklo ven, při otevření z toho vyletěl oblak malejch mušek...
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potesilo me, ze jsem konecne nasel aspon trochu casu a vyjel jsem si na rekreaci a relax a tesim se na 2 cely dny nic nedelani, jen zevl se syntakama, hulenim, komiksem, knizkou, malovanim a prirodou.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    taaak. po rocni smlouve jsem dnes podepsal smlouva na dobu neurcitou.
    nohy na stul, chlebicek a netflix na hlavni monitor :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve typek misto slzicky mel vykerovany paraplicko! ☂️😂
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    RIVEEK: Vzhledem k letnim vedrum je dost s podivem, ze ta svacina mezitim nevylezla sama😀.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Jablko nepadlo daleko od stromu :
    Dcera včera ráno vytáhla batoh do školy a co tam nenašla? Svačinu někdy z června!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Halušky s bryndzou. Uvařila mi halušky a já se nacpal večer a ještě jednou dnes a jsem spokojený nacpaný pašík.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Guys singing about women in the 90s vs. guys today | csapunch | Boyz II Men - I'll Make Love to You
    https://youtube.com/shorts/spaoIsY4KKg
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Naslepo koupenych 5 tricek s dlouhym rukavem a kazdy jedno z nich ma dostatecne dlouhy rukav, je dostatecne dlouhy pod pasem a zadny neni pro 150+ kg cloveka. Vsechny ve sleve. Totalni success.
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Včera mi kadeřnice řekla, že mi to sluší a později mi zdravotní sestra řekla, že jsem miloučká. :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    spolumajitel domu po ránu: "tak už vám začal školní rok!".

nevadí, že to byla VOŠ, já jsem nebyla učitelka, už tam skoro pět let nejsem a... už jsem mu to dvakrát říkala :))
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ADRIENE: zluty auto six-seven, mam six-seven bodu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam