• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Mne to připomíná docela východní styl :D Ale pěkné moravské provedení :)

Donatan Percival Schuttenbach RÓWNONOC feat. Borixon, Kajman - Nie Lubimy Robić [Official Video]
    https://www.youtube.com/watch?v=WvKzyuL7ubQ
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    V podstatě mne pobavilo, že jediných pár minut, kdy tento týden pršelo připadlo přesně na tu jedinou půlhodinku, kdy jsem byl 10 dní venku. Nicméně otestováno, že ty berle neklouzají ani na mokrém povrchu.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    87HIGHFLYER: Mně to připomnělo ten vtip, co znamená Evian pozpátku.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SCHWAB: uf, eště že si do toho jenom ráno namáčim xicht (než si jdu zaběhat s ochrankou a osobním jednorožcem)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    87HIGHFLYER:
    V Evropě se terorista, který patří k revoluční frontě pracujících – fanatické levicové skupině, jejíž stoupenci nenávidí střední třídu byl dneska zatčen. Henri le Clerque se pokusil otrávit pramen ve Francii, který je zdrojem veškeré minerální vody s názvem Perrier. Pokud by uspěl, odborníci soudí, že střední třída by pak vyhynula do tří týdnů.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Všechny starý Fiatky jsou v Sobíně a dávají si oběd.
    Rozhovor s majitelem byl samozřejmostí :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Prší!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    neznal sem. sympathique!
    Vesna ft. Ego - Moravo |Official Video|
    https://www.youtube.com/watch?v=cKRZwCbEDYk
    VIDA
    VIDA --- ---
    Přednáška Jiřího Ježka. Silnej příběh jsem čekala. Ale rozsekal mě, jak s respektem hovořil o spolupráci s manželkou. Často vidíme hvězdy, ale ti, co jim k tomu pomohli, jsou ve stínu.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BOBESH: Dafoe ma oproti ostatnim hercum podobnou vyhodu jako mel Marvan. narodil se uz jako padesatilety a proto vizualne prakticky nestarne. hajzl.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    "Bro is in Goblin mode fr" :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    To že když řeknu dceři že mám přednášku a potřebuji pohlídat syna, tak už vůbec neprotestuje a jen se zeptá kdy... To je tak moooc velký usnadnění života, to snad ani není možný!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Přišlo mi nové pouzdro na nůž, vždy jsem nosil nůž, Spyderco, nebo RAT1, ale od malička jsem si říkal že bych chtěl Buck 110 který jsem viděl v The Dukes of Hazzard, nebo jako měl Kris Kristofferson. Takže se mi konečně povedlo sehnat Buck 110 ve verzi seven podle značení vyrobený mezi roky 1974 - 1977, jenže neměl pouzdro, asi se už rozpadlo, teď jsem si sehnal originál od firmy Buck a to mě potěšilo. A pobavila mě první reakce v práci: Už jsi starej, pořídil jsi si dědkovskej nůž.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: ňuňu? spíš ťuťu! ; D
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    "náš" strakapoud má strakapouďátka! 10 metrů od našeho domu, ňuňu, jsou pěkně slyšet.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    "Okolnosti, za kterých nejmenovaný Čech do ruské armády vstoupil, ani kdy do Ruska odcestoval, zveřejněny nebyly. Je ovšem známo, že se náboráři ruské armády zaměřují na cizince. Nejčastěji jde ovšem o chudé dělníky původem převážně ze Střední Asie."
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Jedu budeme a někdo tu pouští strašlivej emo popík. Otočím se v očekávání bandy ukrajinskejch předpuberťáků a je to nějakej čtyřicetiletej zoufalec, akorát si začal zpívat já hlas Áj vil bý olvejs jórs....
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam