• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    dnes jsem úplně náhodně potkal pana Pavla Rychetského.
    naprosto automaticky jsem ho pozdravil než mi seplo o koho se jedná a že to není můj známý kterého si rychle nemůžu zařadit.
    s naprostou samozřejmostí mě mile pozdravil nazpět. velmi příjemně působící pán.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Ústavní soud by neměl existovat, zuří Turek.

Miluju brek malých dětí v dospělém těle. Chtěl si poníka, dostal si hovno s krásnou mašlí. Nice!
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Hnutí Duha podalo žaloby na Macinku a Turka kvůli údajně poškozujícím výrokům - Ekolist.cz
    https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/hnuti-duha-podalo-zaloby-na-macinku-a-turka-kvuli-udajne-poskozujicim-vyrokum?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HomeAssistant konecne ridi nasi fotovoltaiku!
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KALIBAN: sakrasmus
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Dneska jsem zjistila, že máme v práci The Internet.

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    RANDOM_NIGHT: ja to asi potrebuju vysvetlit.. co je na tom dobryho? nebo vtipnyho? asi mi v tom vedru nefunguje mozek :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Starší syn letos úspěšně odmaturoval a protože během střední zjistil, že letecký mechanik není to pravé ořechové a že ho víc baví hudba, dal si na jaře přihlášku na konzervatoř na obor "elektrická kytara," kam se taky (sice až v druhém kole, ale koho zajímaj nějaký pokusy) dostal !
    Takže budeme asi umělecky nadaná rodina - mladší kluk teď končí první rok na oboru "skladba" a dcerka, zatím ještě na základce, v rámci ZUŠ týrá prkna, co znamenají svět...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SILECIA: ja som to video videl, typ má nulovú charizmu, nevie povedať dve súvislé vety, zobral si tam ako wingmana nejakého chudáka, čo vyzeral ako Draco Malfoy z Temu krížený s Barronom Trumpom, ktorý bol navlečený v pohrebnom obleku po dedkovi. Úplná tragédia.
    ACKO
    ACKO --- ---
    SILECIA: looksmaxxing jsem teďka objevila koukám se na to, když už nechci videa se štěňátky, která se váli bahně
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    "Wow, kdes vzala tak kulatou prdel?!"

Na tohle si musím dneska vzpomenout u dřepů a deadliftu a pozítří u hipthrustu a legpressu. :D
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Když jsem telefonovala s DeSadem. Představil se mi křestním a já jsem standardně drzá, zkusil na mě text ze songu: “Víš ty kdo já jsem?”
    Pobavilo dost a baví do teď.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    SALVATOR: ..rovnou si pak přines i hrníček s pokličkou...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: Bereš objednávky na zakázky?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vcerejsi hodinova zuriva invence s jehlou a niti... a ty kapsace jsou jako nove!
    kapsy nederave, najednou udrzi i hrst minci, a neni potreba klice zaprit o mobil aby mi nepropadlo oboje :)
    urvane svy prichycene, ve vetru jiz neplandam. a ta radost s kompletiho setu knofliku...

nejsem marna svadlenka, asi si koupim stroj.
    na topole podle skal, zeleny errtu zapleskal, brekeke...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam