• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Něco se života v českých sborovnách. Mám ráda, že u nás na ústavu si lidi navzájem lezou do hodin a nejenže to nikomu nevadí, ale je to vítáno. Dneska jsem se při obědě zmínila kolegyni na výtvarku, že začínáme téma "umění", a ona se k nám na celou hodinu přidala. Krásně jsme všichni pokecali o banánech na zdi, pisoárech, Rembrandtovi, taxidermii a rozdílech mezi Pollockem s rotující plechovkou a malujícími prasaty, děti měly radost, že mají nějaké zpestření, a my jsme si to obě taky užily. Příští hodinu jim dám nějaký poslech ze standardizovaných testů, aby si nevyskakovaly.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    Navsteva DOXe v prijemnej spolocnosti na vystave D.Lynche…

HOWKING
    HOWKING --- ---
    Nadace Kellnerových daruje 170 milionů na podporu Ukrajincům | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/ekonomika/nedokazeme-prihlizet-tomu-jak-ukrajinci-bojuji-o-zakladni-potreby-kellnerovi-jim_2602041031_zko
    Potěšilo.
    To se ta russká chátra ve vládě posere....
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    To, jak jsem jako průvodčí byla dnes hodná a lidská a dostala jsem za to pár minutový koncert pro sebe a cestující. Po ránu volil raději klidnější melodie.

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Napsala jsem letitému kámoši k dnešním narozeninám.. dlouho jsme se osobně nepotkali (naposledy jsem tuším byla těhotná), vyměnili jsme si nějaké zprávy a fotky a on mi na to píše: nádherná jako vždy!!!

Já vůbec netušila, že jsem se mu někdy vůbec líbila(ale ja to vlastně neumím poznat do teď, když mi to není vyloženě řečeno) a to jsem ho kdysi fakt moc chtěla ošukat..
    Takže jsem strašně mile potěšena, že idol mých mladých let, ten který byl u několika mých orgasmů, aniž by o tom věděl, mně má za hezkou..
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Pobavilo mě, že:
    - můj muž dneska našel na výzkumu v centru Prahy pumu, resp. petardu z r. 1787.
    - zavolaní pyrotechnici v čele s mým tátou ji jeli vyřešit

To se tak někdy hezky stane :)
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Dite skomcilo na 9. miste matematicke olympiady v krajskym kole. Jako jedina ctvrtacka mezi patakama. No :)
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nová úroveň podpory.
    Napsala jsem do příslušného kanálu na Slacku, že mi něco nefunguje. Odpověděl mi bot (a poměrně příčetně). Tak jsem se podle toho zařídila.
    No a o pár hodin později mi někdo pod dost obšírné instrukce toho bota napsal: "You might try clearing your cache (instructions are above). If that doesn't help you can submit a request using the link above as well."
    Já teda nevím, ale je tam ten člověk vůbec k něčemu? :D
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Není těch odesílacích emailů málo, Antone Weboviči?

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    1. místo v lize pubquizu!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EZOUN: je to zmrd, no, co tam máš novýho?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Vidím to už po ixté a pokaždé mě to znovu pobaví.

EZOUN
    EZOUN --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam