• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    fakt me bavi jak se to cele otocilo proti tem kasparum. macinka hlasil ze by mu lecktery tretak mohl zavidet, babis dal jasne najevo ze tam radsi poleti s ex nez s pavlem a
    a vsechno ale uplne vsechno to bylo zcela k nicemu.
    pavel na veceri bude protoze ostatni statniky nazory nejakeho macinky fakt nezajimaji. na jednanich bude, takze nehrozi ze babis bude na facebooku hlasit jak vsechno vyjednal, trump mu sel na ruku a jestli neco neklaplo tak za to muze fiala.
    tohle je to ceho se bali nejvic, ze tam bude nejaky neutral ktery jim bude videt pod ruce a oni tak nebudou moc upravovat vystupy a zavery tak aby to sezral jejich prumerny volic.

proste krasa stiha nadheru. totiz kdyz chcete konspirovat tak potrebujete jednu zasadni vec.
    inteligenci :D pitomec vymysli maximalne takovou intriku aby na ni skocil on a podobni pitomci. nastesti pro vsechny, pitomci absolutne pomijeji fakt ze jsou pitomci a ze na svete jsou chytrejsi lide nez oni. zaplat pambu za ty dary.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Občas v nějakém wellness mají vířivku s barevnými světýlky, člověk sedí chvíli v zelené, chvíli v růžové nebo fialové vodě.
    Dneska jsem vzala auto do myčky, sedím uvnitř a voda kolem mě mění barvy, protože myčka má taky ta světýlka :)))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Super, další aplikace na prokrastinování!

Wordle, but for art history—Anthropeum turns the Met Museum into an online game | Scientific American
    https://www.scientificamerican.com/article/wordle-but-for-art-history-anthropeum-turns-the-met-museum-into-an-online-game/
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Moc milé ;)

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Včerejší den.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Potěšila mě včerejší první návštěva. Pobavila ta druhá.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: To bude nějaký trpaslík :))
    (Možná sestřenice Cheery Littlebottom.)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: dnesnimu kompostu nekdo spravil naladu :-)

AETHER
    AETHER --- ---
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Punx Treffen 26 ;D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: No počkej, jedna věc je, čím se chlubím na nyxu, druhá věc je, co dělám běžně :⁠-⁠D
    Párky, v lepším případě hotdogy, různý stir fry, pizza, instantní nudle, dneska sme měli špagety s kečupem, to není zrovna etalon zdravý výživy :⁠-⁠D
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Dyť si vaříš skvělý jídla ty kecko. :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: Jako, víc bílkovin by mi asi prospělo, pravda. Že by to ale museli bejt zrovna cvrčci...
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Jestli chceš, mohu ti dát nějaké sušené cvrčky.
    Carl Jung je nemá rád.
    Snad budou chutnat Marcelovi.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Že ten holub si žere líp, jak většinou já. Ale já si za to můžu sám, pravda.
    NEI
    NEI --- ---
    Vyvážená strava pro pana M.

NEI
    NEI --- ---
    Nejlepší "náhradní" doprava mezi hlavákem a holeškama. ^^

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Instagram
    https://www.instagram.com/p/DaLW2L9IE9v/

Tvl to je krutor 😂
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam