• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    N_I
    N_I --- ---
    HESOYAM
    HESOYAM --- ---
    Potěšilo mě včerejší promítání Údolí včel ve světozoru, tyhle filmy maj na plátně úplně jiný kouzlo.
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    [PUPU @ Nejlepší hlášky hlody a kecy]
    Tohle budu používat. Myslím, že v naší partě vývojářů, kde dvě třetiny z nás fungují na Linuxu, v korporátním prostředí fungujícím na microsoftí infrastruktuře to bude mít velký úspěch.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    že mi můj právník napsal, že uzavírám nadprůměrně výhodnou smlouvu, to potěší :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nejlepsi zprava roku zatim.

Dave Filoni takes charge of Star Wars as new president of Lucasfilm | The Verge
    https://www.theverge.com/entertainment/863065/dave-filoni-lucasfilm-president-star-wars
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Letenky na Sicilii, ktere jsem kupovala pro nas 5 zpatecni z Prahy za 8900 by dnes staly 26500. A letenky do Neapole, ktere jsem kupovala pro nas 5 zpatecni z Prahy za 7596 by dnes staly 25181. Like a boss. 😎
    DRUI
    DRUI --- ---
    HAR4NT: preklik jsem se a vlezl sem misto 3. svetove. Chvilku jsem mel z tveho postu infarkt, nez jsem si vsiml ze nejsem ve 3 svetove a je tam logo "kino barandov". :D
    SITH
    SITH --- ---
    Jak v Americe dojet bezpečně do cíle

RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ze som dnes doklepol ten dalsi release na unor… a som rad ze som sa nenechal a stal si za svym! :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    pilot: "mame vizualni potvrzeni neznameho stroje, povazujte ho za nepratelsky"
    neznamy stroj:

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    NEI: ano
    NEI
    NEI --- ---
    TOXICMAN: To je v šatně u Cimrmanů?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    potěšilo

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT: U vas by si hlavne nikdo nevsiml, ze ty busy netopej (nebo v lete nechladej, tam to bude to samy v bledemodrym)

V Bernu vsechny trasy zacinaj u nadrazi nebo u nej stavej, a samozrejme si bernskej parlament respektive jeho bezmozkova cast naprosto vazne mysli, ze zachrani planetu. Ale to je v poradku, ja jsem zastancem demokracie obecne a te prime obzvlaste, a kdyz nekdo primo nese dusledky svych rozhodnuti, neni na tom nic spatne.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Já kolegům furt říkám, učte se česky, bude se vám to hodit. A teď jsem v místnosti jediná, kdo se debilně pochichtává.

SOLEI
    SOLEI --- ---
    mile překvapilo, že jsem na soukromě pořízených fotografiích z významné akce, která kupodivu a bohužel unikla pozornosti tisku zahlédla političku, která se akce zůčastnila ačkoli se na to mohla zvysoka vykašlat. Aspoň někdo tam byl. A že zrovna ona? má u mne malé bezvýznamné plus.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: QED:-) akorat ti adjektivum 'tridni' uz ponekud odval cas. fyi dle kosmickeho radu snowflakes nikdy zima byt nemuze, do fyzikalnich zakonu se to iirc uz propsalo taky.

a uplne bych bernaky neobvinoval z pokusu o zachranu planety, obe ty trasy zacinaj u nadrazi, takze si imho jako spravny svycari hledej svyho a nechtej tam mit nasmrdino od vejfuku. v praze na smichaci bysme takovejch potrebovali 200.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam