• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    SEKELLE: děkuji velmi za skvělou společnost, já se tam chystala už od září a bez tebe by to u toho chystání asi i zůstalo:)) A teda miluju, když si v mejch prasárnách čtou i maminky :D

MICHELLEDANIELS: právě mi - zcela bez souvislosti s touto či jakoukoli jinou fotkou - psala, že jsem roztomilá, moje terapeutka :D takže asi holt fakt jsem :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: tak je možný že to rwk není a pamatuji si to ze školení blbě..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    WAMP_ELF: ted je to tuším do 50 osvobozeno.. takže těžko říci jestli to berou jako celkovou výhru a nebo se ro bere tak ze každý měsíc vyhrála 50 a je osvobozen.. ale je fakt že dokud se.mne ty zákony netýkají, tak je zbytečně nečtu..
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    HOWKING: po zdanění :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOPRETKA: taky jsem to ted zkusila. Dva sloupecky za 50,- a vyhrala 1000,- a byla mega spoko.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KOPRETKA: To je tak akorát na pohodlný život bez hogo-fogo nuancí. :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    HOWKING: ja zažila holku co se stala rentierem.. těch 50 měsíčně...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Ženská přede mnou v trafice vybírala výhru 50 litrů :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Já měl doma jeden čas na vchodovejch dveřích tohle, to je tak maximum domovních citátů, který dam a i tak sem to za pár dní sundal :)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já bych teda chtěl tohle:

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    VERSONNENHEIT: jj moje máma ma v každé místnosti minimálně tři citáty.. a když je ta stěna velká a bez rámečku, tak si nějaký super heslo napíše přímo na zeď..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VERSONNENHEIT: mi připomnělo, kámoška se stěhovala a má doma zarámovanej podobnej plakát "doma je tam, kde se připojíš na wifi" nebo tak nějak. A když sem se podíval co má za wifinu, tak jí měla nezabezpečenou, s docela slušným aktivním provozem :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VERSONNENHEIT: co kdyz znam cloveka, ktery podle jednoho takoveho "ramecku" nechal udelat tetovani? :))
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    KOPRETKA: To se nepočítá. To je graffiti :)

Nejvíc jsou takový ty dřevěný rámečky na fotografie s nápisy LOVE , HOME a FAMILY a :

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    FIDA: já jsem nadšená z těch kopretin, co ted mají.. asi si ještě jednu sadu, možná dvě objednám..)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    VERSONNENHEIT: když mi to dcera namalova na fasadu u vchodu, taky se to počítá??? ale dávám mu poslední rok, maximálně dva..
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DEADSLUT: moc vám to sluší, holky 😍 A ty seš tu obzvlast cute 🫶
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    DEADSLUT: Byl to vazne uzasny a kouzelny vecer a do ted jsem z nej neuveritelne potesen a stale myslim na 2 Drag Queen, ktere me naprosto ocarovaly. Dekuju moc, ze jsi me vytahla a dekuju i za tvou knizku, kterou si oblibila i mamka a cetla si v ni napoprve asi pul hodiny, takze udelala radost hned 2x. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam