• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    Tohle je za mě objev letošního léta a dneska jsem jedno dostala😊

RUTHER
    RUTHER --- ---
    Po měsíci pouličního hraní na Central Avenue, L.A., vydělám za jednu písničku 10 dolarů a na 1 dolar jako na začátku...

ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    BEEBLEBROX: jakej vvysavac a jakej obchod? Diky
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Týpek v obchodě s vysavačema. Ráno jsem se při vysávání střepů skla dosavadně nasral na svůj šest let starej vysavač a rozhodl jsem se ho vyhodit. Potřeboval jsem ale vysát to sklo, který ta stará kurva odmítala nacucnout, takže místo standardního, “otevřu si flašku prosecca a udělám objednávku na Alze za dvacet pět klacků, jako každý civilizovaný člověk”, jsem jel do krámu. Tam týpek jestli mi může pomoct. Já že jo, že jsem nasranej a chci novej funkční vysavač. Když jsem mu řekl, jakej mám, okamžitě mi vpálil, že ho nemám vyhazovat, že je to jeden z těch nejlepších modelů, že je teprve v půlce životnosti, a že mu ho mám přivéz, že je čistí a vrací jim původní výkon. A že tam je jen dneska a ve středu. Docela mě zvyklal, dojel jsem domů a přivez ho… se slovy “jo, ten je vyloženě na vyhození, dejte mi deset minut” odešel a vrátil se s plně funkčním vysavačem. “Byly v tom dvě hrsti prachu, ale už je to pryč”. A stálo mě to pětikilo. WTF
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KARLOSK: je to tak :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KID_MCHUTT: No jistě, každý les, každá louka, pole, potůček a nebo řeka... Vše hezčí než přelidněné město. :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KARLOSK: kolpolední na Brdský les taky pěkný :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Koťátko v kočičí kavárně mi ukradlo plátek pomeranče a nechtělo si ho nechat vzít. Honila jsem ho po celé kavárně a lámala se u toho smíchy, jak bojovalo. Nakonec ho odchytila obsluha, ale nikdo jsme nechápali. Snažilo se ten pomeranč sežrat!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    začínám upravovat foto z vandru a první co přijde pod ruku jsou kravičky

VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Záhada černé šelmy na jihu Čech objasněna? Odborníci zveřejnili výsledky fotografických testů - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/zahada-cerne-selmy-na-jihu-cech-objasnena-odbornici-provedli-fototest-s-maketami-518762
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Ten ranní pohled na Lipno...

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TIL že najslávnejší agent dánskej tajnej služby sa volá občianskym menom Morten Storm :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    OCTOPUSS: To nikdy nemůžeš vědět.
    Já se občas identifikuji jako lenochod, případně medojed. :-))
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    OCTOPUSS: Nevím, kde se mi tam vzal Karlos, holka se určitě neidentifikovala jako tapír :D
    OLIII
    OLIII --- ---
    Dokončila jsem veslařskej kurz a za odměnu jsem si u vody dala lahváče, what a life :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Fotka od mého syna z výletu :)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Meta told to pay another $567m in New Mexico child safety lawsuit
    https://www.bbc.com/news/articles/cd7lz3wr2rlo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam