• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • přihlásit
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Bacha na mor more...

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: díky
    nezapomeň

ať žije patos, Seifert a tak

Btw. Dobrej Rap
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: řádně se naladit a sladit !

což mi připomíná, že my jsme se este nerozpadli, to snad nejsme radioaktivni ?

poločase rozpadu gdě? ; )
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tak to vypadá, že po nějakejch 20+ letech dáme znova dohromady kapelu. I když jenom asi na jeden koncert u příležitosti narozenin táty kytaristy a klávesáka.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšilo mě, že i když bylo dopoledne chladno a zataženo, tak teď je krásně.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Nejakym nedopatrenim jsem musel projít ulickou volebnich stánků.

a nakonec super pokec, kontakty a seriozni jednani

Plzeň je fajn , tak nějak
    NESS
    NESS --- ---
    Po delsi dobe kvalitni kousek https://www.youtube.com/watch?v=VraY6UXycc0 :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NTR23: No úplně jak vod Sekory!
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MAR_TINA: 👌🏼

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Projev českého ministra kultury Oty Klempíře (Motoristé) na zahajovacím ceremoniálu Frankfurtského knižního veletrhu přerušovaly kritické výkřiky a bučení. „Ministři kultury, kteří ničí kulturu, přicházejí a odcházejí, kultura zůstává,“ řekla následně ve svém projevu spisovatelka Radka Denemarková.

Chtěl moc, tak snad si jí užívá
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Taková blbost, ale..
    Dlouho jsme nemohli najít náhradu za ikea štětku s přísavkou. A dnes jsem přišla domů a tam zásoba :)

DRUI
    DRUI --- ---
    Chtel jsem si jako dospely udelat radost a koupit zamilovany VtM print - a zjistil jsem ze je k mani primo na autorove strance.
    Ale nedorucuji mimo US.
    Tak jsem napsal na podivny archaicky aol.com email uvedeny v kontaktech a ani necekal odpoved.
    Ze mi odpovi sam 78lety Clyde Caldwell a nabidne jak poresime dopravu do EU jsem uz vubec necekal. :D :D :D

Sedim tu a najednou mam flashbacky na 90 leta a uplne citim vuni cerstve rozbalenych karticek.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Hanácké senátor - baví mě ho poslouchat a nejspíš mu to nakonec hodím...
    Hanácké senátor Marek Ošťádal - 1. jak to začlo?
    https://youtu.be/UNn3I3nrSUU?is=qSc6rDbecDNKT-kW
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Právě jsem si ogrilovala kozí sýr tak dokonale, jako si ho pamatuji z pizzy West. Ách moje chuťově buňky jsou naplněné a mozek šťastný, protože na ty pokusy - omyly, mi stačila jen půlka toho kila. Ta druhá bude už pokaždé dokonalá, páč vím jak na to!!! Jupí... už umím obě svoje oblíbený jídla!
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Kupovala jsem v Bauhausu krásnou chryzantému a paní na kase se nad ní začala rozplývat. Taky si všimla mýho můřího prstýnku a pak se na mě podívala pořádně, na zelený šaty a tetování a řekla mi, že jsem celá taková kytičková, přírodní a lesní. :)
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Relax v parku 🌞Asi tu usnu...

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Pobavilo

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam