• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Přeházela jsem novej kompost a starej kompost, a novej pak naházela zpátky.

Bude do čeho sázet ty nový kytky!
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Tyhle situace se neomrzí.

Kolegyně: “Hoši, pojďte sem, víte něco o vodních pistolkách holek z 8. A?”

Jeden z výtržníků po chvíli, kdy mlčenlivě vrhal pohledy na spolupachatele: “Pančelko, zbraně i jejich napodobeniny jsou ve škole zakázané. My jsme holky jenom gentlemansky zachránili od problémů.”

Zadržuju smích, kolegyně skrývá obličej v dlaních.

Ptám se, kam je dali.

“Ekologicky jsme je zlikvidovali!”

Na to není co říct… Gen Z is going places. 🤘
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Prokrastinuji a proto si pročítám starou inspekční zprávu ze své alma mater. Jako bych ty formulace už někde slyšela... a překvapilo mě, že věta nekončí slovy "... která je na návštěvě v pivovaru".

"Učitelka navazuje na osobní poznatky a vědomosti studentů, podněcuje je kvlastnímu uvažování i kmyšlení v kontextu scelkovým historickým děním. Směruje posluchače k samostatnému studiu, doporučuje literaturu k probírané látce. Dovede žáky zaujmout i vyprávěním o vlivu stinných životních zážitků na dílo umělce, na charakter a prohloubení výrazu jeho obrazů. Výjimku ve sledovaných hodinách této vyučující tvořila pouze třída 3. A, kde žáci projevovali překvapivě málo zájmu o životní osudy a díla velikánů evropského malířství."
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NAGASAWA: Rusaci jsou prostě experti na stavbu věci který se explozivne zbavují své vrchní části. Jde jim to vážně skvěle :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    čerstvě utržené od slunce rozehřáté třešně ze stromu, který jsme sázeli, když byl náš pubertální habán miminko :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toe jen nade mnou! nehraju! :D

BOBESH
    BOBESH --- ---
    po praci sem se vyvalil ted na terasu. zalil zahradku, roztahl slunecnik a vono na me krape?!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Kolik lidí z HC scény mimo republiku se mi ozvalo kvůli Destroy v Areně <3
    MELDA
    MELDA --- ---
    Nad moskvou bylo spatreno UFO :-)

OT_
    OT_ --- ---
    Policejní auto s majáky a sirénou profrčelo šílenou rychlostí ulicí, prokličkovalo křižovatkou a pak piánko zaparkovalo před služebnou, vylezli dva protahující se vysmátí fízlové a zapálili si cigárko.
    SITH
    SITH --- ---
    konečně pořádné skvělé a teplé počasí
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    LISKAAUDREY: Pekne, pouzil jsem na obrazky google ;o)
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    OVERWATCH: citlivka stydlivá .))) (mimosa pudica)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    LISKAAUDREY: Co z toho bude az to bude? ;o)
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tesi me ze ukrajinci ziskavaj ve valce prevahu a lidi v Moskve se zacinaj bat.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Potřeboval jsem číslo do debaty a stačilo se googlu zeptat napřímo...

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Pípa smrdí v jakoukoli denní dobu... :))
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Vůně pípy za soumraku. ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam