• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: Luční kvítí se mi líbí moc!
    A vsadím se, že kdybych hledala, najdu ještě hromadu dsich setů, který potřebuju :-D tak dobrou noc
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Byl u mě pán (tahle příjemnýho člověka už jsem dlouho nepotkala), aby mi seřídil a utěsnil okna... Bavíme se o "šikovnosti" některých řemeslníků, tak mu jen tak pro pobavení ukazuju dokurvený dveře od kamaráda, kterej je ofiko truhlář... A pán hned šáhne do brašny a dveře mi pošteluje... Nenechá si to vymluvit a nechce za to ani korunu... Tak jsem mu aspoň zařídila levnější elektřinu a plyn...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ách,.. právě mě oslovili neznámí kluci na fotbálek...Silonky, šatičky a dala jsem jim na prdel... A komentář kluků: Vy hrajte s Péťou, tak ta vám da pěkně na prdel... Joo dnes mi to šlo!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Příští rok má vyjít pár moc pěkných setů. Ale ta větvička, co je venku už teď, je taky hezká. A kytice lučních květin je super... Potřebuju všechny!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Daily Dark Laughs | Follow @daily.dark.laughs for the best dark humor reels to laugh at things that you probably shouldn’t . . . #darkhumor #comedy #reels... | Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DCHE6t6sMg0/?igsh=MXR0d2JtcnlzODNtOQ==
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    My dad trained his dog, a little rat terrier, to respond to the word "heresy."

So when the Jehovah's witnesses would come, he'd take their literature, turn to the dog and say something like, "Is this true or is it heresy," and she would leap into the air, snatch the literature out of his hand, and then beat it back and forth against the floor like she was killing a rat, right at the feet of the wide-eyed JWs.

My dad would then tell the JWs it was probably best if they left as the dog would not tolerate heresy.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Miluju, kdyz se ti “strasne dospeli” a znudeni pubosi nechaji strhnout a tvori krasny veci jako haiku plny ilustraci, snovy pribehy, ctou mladsim a jeste jim u toho svitej oci.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HAR4NT: 🤢
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PREKOTKA: 🎅
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HAR4NT: ❤️
    🎄❔
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Fuchs2 na Stvanici. Zcela trefne zhodnoceni vanocniho necasu.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Lesklej dáreček! Díky!

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PREKOTKA: tak jo
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    #womeninmenfields a reakce od muzu, o kterych je...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ENDER: Szukasz meszkanie?
    Ne, meszkam szukanie!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    How Hannah Gadsby's High-Functioning Autism Works | Netflix Is A Joke
    https://youtu.be/5lXbpgU9OWk
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Právě si píšu s Holanďankou jménem Babice. Když se člověk oprostí od češtiny, je to krásný jméno, takový jemný.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Právě jsem se asi na dvě a půl hodiny zasekla s dcerou u lega. Potřebuju nutné vlastní set! Nejlíp něco ze série květin a k tomu pár kostek jen tak :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: Jsem v breclavi a zpozdeni je jen 21 minut! Jsem ted zvedavej kolik cestou jeste stahneme nebo pridame. Skoda, ze se na to neda sazet...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam