• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NEI
    NEI --- ---
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Pobavilo mě, že když jsem jela posledně na supervizi, ženský ze střediska si myslely, že jsem supervizorka. Dnes jsem jela po delší době na další supervizi a tentokrát ze mě udělaly rovnou vedoucí. :D Kdepak, já jsem jen obyčejný zaměstnanec a tak to i zůstane. :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Mame teambuilding a uplne jsme se na to vysrali, sli na pivo a aproximaci jsme skoncili na 2. miste..
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Můj chlap je prostě boží! Prej napiš si, co potřebuješ, ti to dovezu. Tak jsem si napsala, ale na pár věcí zapomněla. On však ne ❤️
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vzdycky me rozchechta kdyz prezident jedne z nejvetsich technologickych mocnosti na svete, zeme kde je silicon valley, zeme kde rozstou ai centra jak houby po desti, ze ktere vzesli giganti jako microsoft nebo apple...
    ... tak kdyz takovej prezident prijde pred novinare... a mava tam kartonovou ceduli :D
    kam se hrabe babis ktery na tiskovce maval papirem s vytistenym powerpointem zatimco metr za zady mel velkoplosnou televizi :D

DROOPI
    DROOPI --- ---
    RIVEEK: taky jsem to slysel a prekvapilo me, ac se zname nejakych 15 let a prozili jsme toho spolu spousty tak jsem plno veci nevedel 🙃
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    zprava ze skoly (nastesti tam mam holku):

Dnes jsem opakovaně řešila problém, kdy si kluci "dávají do kulí ". Žáci byli opakovaně poučeni .
    Žádám důraznou domluvu z vaší strany.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NAVARA: jako když jsem tam šel tak jsem měl zajímavý rozpor...
    těším se na koncert...
    ...ale doufám že to dedci taky nevydrzej moc dlouho a budu nějak rozumně doma :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KOUDY: presne! nastesti nemaj hemživou konzistenci! :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GIRAFFKA: agro baron! babisi končíš!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BOBESH: 👍🏼

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BOBESH: velkostatkar!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    prvni varka z terasy :D

VANEK
    VANEK --- ---
    NICOLLETTE: Pobavilo nebo aspoň překvapilo, že to byla repríza tuším z roku 2019.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    To je vobdobicko. Vcera me somrujici cikanka nazvala baronkou a dneska me chvalili popelari:-D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ERRTU: Ta pub stodola, nebylo to v Kozojedech? ;o) Tam jsme s nima hrali.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    A teď mám chuť zajít na wohnouty. Zavzpomínat na moje mladý léta :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Když už tady ERRTU zmínil ty Wohnouty tak mě velmi potěšilo, že tu knížku 30 svíček na dortu, co napsali, taky sami namluvili jako audioknihu a nedávno ji dali jen tak na Spotify pod svůj profil a v podstatě každý si ji může jen tak poslechnout. A že je to strašně super napsaný a mile a lidsky namluvený a tak mě to nějak až zahřálo u srdíčka. A vzpomínání na roky před revolucí a na devadesátky? Nostalgie...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam