• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Kolegyně, která udělala autoškolu asi o měsíc dřív a na první pokus za mnou ráno od svého vlaku přiběhla, aby mi řekla, že tak krásně parkuji a jestli jsem viděla, jak to tam zapíchla ona. Tak si dáme asi nějaké parkovací hodiny spolu.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    potěšil koncert Pacifica
    LOGO
    LOGO --- ---
    SIR_PROMOE: fastfood moc nejím. Dřív jsem tak jednou za měsíc zašel do KFC na křídla.
    Pak byla loni ta obří kauza. Před cca měsícem jsem tomu dal ještě šanci. A přesvědčil se, že již nikdy více.
    9 křídel, osm jsem snědl, chuť nějaká a poslední bylo úplně jiný, chuťově ekl, evidentně zkažený. Což když to cítíš po projití tepelnou úpravou - nechtěl bych to vidět za syrova.
    Tzn přestože měli za sebou takovou kauzu, tak se evidentně nepoučili. Tenhle inzerát je výsměch, ba přímo drzost.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SIR_PROMOE: Dokonalý kombo burešovo deníku a nedostatečného odběru týraných kuřat z Vodňan vlivem kauzy kuřecích koz válejících se kdesi u hoven...
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Rád bych připomněl že tohle auditko neslouží k osobním hejtum a dalším srackam, kdo bude pokračovat, dostane níže zmiňované ovoce...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    XARGH
    XARGH --- ---
    SALVATOR: napada me jeden narod, kterej polaci moc nemusej a ten taky przni cizi surnames - a v pripade Shakespeara dokonce mene :DD
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    XARGH: Celý Polsko.
    XARGH
    XARGH --- ---
    SALVATOR: taky Jizni Polsko??
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    XARGH: Furt lepší, než Szekspir.
    XARGH
    XARGH --- ---
    MARASAN: odebrat Planetarium!
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    XARGH: polsko, co chces?
    XARGH
    XARGH --- ---
    R_U_SIRIOUS: skupiny Metallica, v nejhorsim Metallicy - v nejhorsim :DD
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    XARGH:

Natolik zdomácnělo, no. :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    R_U_SIRIOUS: Metalliky??
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Koncert byl jako obvykle hlasitý a zaznamenaly ho i seismografy. Slezské planetárium k tomu nyní vydalo prohlášení: „Koncert Metalliky se ukázal být událostí, kterou pocítili nejen fanoušci u pódia. Intenzitu zvuku a reakci publika zaznamenala seismologická stanice v nedalekém Slezském vědeckém parku. Vibrace doslova uvedly zemi do pohybu. To je skutečná síla metalu.“

Koncert Metalliky v Polsku otřásl zemí - Novinky https://share.google/KjIPKErJwoXh5WOXV
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MAR_TINA: o svinibrodske zelene mlel Rychlonozka, kdyz natirali nejakou pramici:)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Potěšilo, že existuje něco jako https://nocard.cz/ díky kterýmu nemusíš mít milion kartiček a dostaneš v obchodě normální cenu.
    JONY
    JONY --- ---
    Citát pro dnešní den:

„Nepište mi a pokud možno nepište vůbec,“ nekompromisně utíná svou korespondenci s Járou Cimrmanem Ladislav Stroupežnický.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam