• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    PREKOTKA: taky mám takový vybraný... Ještě že si to tady na nyxu nepřečte (⁠っ⁠.⁠❛⁠ ⁠ᴗ⁠ ⁠❛⁠.⁠)⁠っ
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KOPRETKA: a ja buudu mit konecne velkej stul, kde bude moct bejt vsechen muj bordel :)
    Keste supliky abude to sokonaly :)
    Vnimavichlapi existujou :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    PREKOTKA: jo to je hodně fajn pocit , ale já už si musím dávat pozor na pusu, protože pak mám každou kravinu o které se zmíním..))
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Poslala jsem mu okaz na stul, kterej by byl velikostne presne pro me a on ho hned zacal resit. No ty vole, to je pocit :)
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    NAVARA: tak to se pomalu loucim s timhle klubem :]
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZEBROWSKI: Správce klubu bohužel vidí i ignorované
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    TRISSIE: Cyberkokotlik me ma nastesti v DI :] jak je videt milovnici Trumpa jsou takovy klidasove a nic je nerozhodi :]
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    ENDER: hlavne nesmis nakupovat hladovy ;]
    ENDER
    ENDER --- ---
    Vcera jsem sel do albertu kvuli vajickum v akci a stalo me to 1400.. Ale zjistil jsem, ze mam rad nas kapesni albert oproti lidlu, protoze jsem za 30 minut venku a koupim i veci, ktery lidl nema..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    pobavilo mě, že CYBERKOTLIK je takovej trump-lover, že nesnese ve svém klubu ani repost trumpova oficiálního tweetu.
    dyť ten chlap (Trump, ne C.) je chodící (chodí ještě?) meme, s tím, co produkuje!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Tento pejsek co nas vsetkych pomazlil v metre

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Metro B stálo kvůli podezřelému muži s krabicí od bot - Novinky https://share.google/TpZX2lFOSB8mX8Y04
    Provoz na lince metra B byl zastaven kvůli muži, který ve stanici Černý Most vešel do tunelu. Muž měl u sebe krabici, do tunelu s ní vstoupil a ven vyšel už bez ní. Jak se později ukázalo, byly v ní boty.
    STINKY
    STINKY --- ---
    CLAVEN: díky. Pobaví i v kontextu, když se někdo od katolíků začne vysmívat nějakým esopíčím, místo aby si s nimi podal ruku. :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Pobavilo

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Pekny. Jen tak dal boys :)

Ukrajinské drony v Černém moři zasáhly tanker ruské stínové flotily - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-ukrajinske-drony-v-cernem-mori-zasahly-tanker-ruske-stinove-flotily-40552866
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    RANDOM_NIGHT: CML :-) me volali taky a nez se pan rozkoukal tak jsem se mile rozloucil a zavesil
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Padla! Do konce roku mám padla.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Tak se mi ty práce od ledna začínají nějak pěkně skládat. Pokud se něco velkého neposere, zdá se, že hlady neumřu a nájem snad také zaplatím. Oujeee!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam