• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    LORD_DE_SEIS: To je fakt EVIL jako prase, uz me to drzi asi hodinu...
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Taková debilita :-)
    Level Devil | Play Level Devil Game
    https://leveldevil-game.io/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    "Creative HR professional, humanager" no tvl :D
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    NEI: kámoš se po jednom hrozným mejdanu na bytě vracel domů vlakem a tenkrát už neměl ani čas ani peníze si koupit na cestu nějakou vodu. Tak si udělal šťávu do litrovky ferneta, co tam zbyla z předchozího vecera. No, byl to prý komicky zážitek ale hlavně že neměl 3 hodiny kocovinovou žízeň 😁
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: mne zklamalo, ze v esusu z Decathlonu je jen mala miska a plastovy pribor. Ne druhy mini esus, ale treba maji vic druhu.
    NEI
    NEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ty skládací na vodu pro psy znám, ty nejsou nic moc. :/

To si asi spíš koupím obyč ešus.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: porid si takovou tu skladaci, neco jako pro psy. Klidne bych prubla nejakou primo pro male psy :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Mám radost, že muž dostal od zaměstnavatele dva třídenní lístky na Metronome festival :)
    NEI
    NEI --- ---
    SEJDA: Nebo si mohu koupit malý preso, nechat si ho dát do největšího kelímku a pak zalít tím mlékem.

Kdybych s sebou pořád nosila mističku a lžičku, mohla jsem si ve vlaku udělat cornflakes. Bylo by to úžasně bizarní.

Další věc, kterou bych možná měla nosit v mé stálé batohové výbavě - malá kovová miska.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    NEI: a kdyz si trosku usrknes a kapnes do toho presso, budes mit cafe latte :D
    NEI
    NEI --- ---
    Místo lahvičky vody jsem rychle čapla na cestu litr mléka z lednice a nesu ho v kapse protože se mi nevešlo do batohu.
    Prostě já a můj originální způsob řešení problémů.
    A takhle to mám v životě skoro furt. :-)

ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    Život Není Krásný: Poslední Exekuce (OFFICIAL TRAILER)
    https://youtu.be/l1XGrRLwP_0
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Nemůžu se zalogovat na Facebook a vlastně sem za to rád a asi už i odmítam podstupovat kroky k obnovení účtu, až tak mě ta sračka plná proruskejch dezolátů, nebaví. Takže vlastně fajn zjištění :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Škoda, že sem na tohle nenarazil, když se to tady někde na nyxu zrovna dřenilo.

NEI
    NEI --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: tak a plyn 19 maminko! :) naposled! od pristiho roku uz prej jen elektro s nakejma infrapanelama. to sem na to zvedavej!
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Potěšila mě nadílka z dnešní knihobudky:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam