• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Potkala jsem v Bille chlápka z vedlejší vesnice, kterej nám před pár lety dělal novou střechu, a kterýmu jsem občas servisovala počítač.
    Několikrát jsem okolo něj prošla, a pak už jsem si vyloženě počkala, až bude koukat mým směrem, a pomalu mu prošla přímo před očima.
    Nepoznal mě.
    Life is good 😂
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BOBESH: Btw pokud vysloveně netrváš na Alze a na tom, že si to poskládáš sám, tak sem slyšel velkou chválu na Hello Comp.
    Potenciálně tě stejná sestava může vyjít i levnějc, protože tyhle podobný firmy berou komponenty ve velkým za zvýhodněný ceny.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Posli me tu sestavu, ti to nahazim u sebe a schvalne kolik sleva u me.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MARASAN: ja tam najebal celej komp! :D a 16! GB :))))
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BOBESH: mas si koupit i neco jinyho nez 4 GB DDR5, neco, co se da slevnit ;-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    alza dny! na utratu 48k mam slevu necely 2 stovky! :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    MARASAN: Sakra 230mm... Potrebuju dalsi kafe
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ENDER: 2 kolobezky s olbřími koly?! Kam to strkas?
    ENDER
    ENDER --- ---
    Sehnal jsem na bazaru skladaci kolobezku, ktera v obchodech uz nejde koupit (230 cm kolecka a rucni brzda). Akorat to klasicky dopadlo tak, ze prodavali 2 podobny kolobezky, takze jsem koupil obe.
    Jedna mela zarezlou brzdu, kterou se mi podarilo opravit a soucasne otocit riditka.
    No mam z toho radost, akorat mam ted 4 kolobezky a 2 potrebuju prodat!
    VANEK
    VANEK --- ---
    Ta synchronicita po VANEK: Great minds think alike, unconsciously / serendipitously.

OHONEY
    OHONEY --- ---
    zemedelske uspechy Malvazinskych hulicu

DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Půl košíku hub za hoďku a půl v lese (ano, i v neděli odpoledne je co najít)...
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    Spectrum na obezne draze! prvni soukroma evropska raketa startujici z evropy na obezne draze.
    ŽIVĚ: Spectrum (Onward and Upward)
    https://www.youtube.com/watch?v=V8WWu_IpL0w
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Dlouho mě nic nedojalo jako první společný šnorchlování se synem. Po nasazení masky trvalo asi pět vteřin než ho to úplně pohltilo a byl hodinu u vytržení. Chytal ryby, ráčky poustevnicky i medúzy ( že nezaha jsem si předtím vyzkoušel)...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Mám svoji holčičku v péči (zatím neoficiálně), ale mám radost:-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    LUCIASHECK: to bylo jen takove "ignoruj to, ser na to"...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TLOUDEV: Nerikej, vazne?
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    LUCIASHECK: AI slop...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam