• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Dopice já chci už lézt!!!!!!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALESH: A to je teprve úterý! :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    jako kazdy tyden

Trump's Tariffs Voided, Kash Patel Crashes US Hockey Celebration, Iran War Looms | The Daily Show
    https://www.youtube.com/watch?v=fOdTHhQ1xY0
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    For All Mankind — Season 5 Official Trailer | Apple TV
    https://www.youtube.com/watch?v=zojwKLlY_H8
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    FIDEL:

To jsem zvědav, co nakonec z toho bude na Moltbooku, až si o tom začnou AIboti dělat prdele...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Velice mě potěšil celý tým motolské neurologie (budova C, 2. patro), takhle s láskou a péčí se chovat ke starouškům, kteří díky tomu mají zase možnost cítit se jako živý člověk, to se jen tak v nemocnicích nevidí, mají můj velký respekt.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    FIDEL: už vím proč se stroje vzbouří.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    RÝŽOVAR ! ! Říkal jsem si: "další krám do baráku," ale, zatraceně, ta věc je úplně boží vynález! Za pár dní budu jako koule, jak žeru kopce rejže...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Japonka Junko Sakai se v 66 letech kvalifikovala pro semifinale Miss Universe :-)

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Docentka z Ukrajiny byla v Česku uklízečka | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/nemusim-pracovat-od-rana-do-noci-docentka-z-ukrajiny-byla-v-cesku-uklizecka-dnes_2602241240_vsn

Ale hlavně že na nás parazitujou, cpeme do nich miliardy, a Čechy Čechům, žejo. Pičo. Hovno.

This is good shit.
    JON
    JON --- ---
    KURE: petka vrtak do betonu?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ...spíš hystericky rozchechtalo :D :D :D,

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    GIRAFFKA: Je to strašně příjemný, krátký výplach vlažnou vodou. Jestli existují nějaké brutálnější zásahy, když voda nestačí, to nevím, mně zatím vždycky stačilo tohle. Prý tam lidi chodí i pravidelně preventivně.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ATUARFIK: a delaj se nejaky brutalni vyplachy nebo jen nejaky cistici kapky rozppustejici blivajzy jakonpro zver?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    RIDDIMSURFER: presne, to uz je jen doplnek k tomu, proc nemusej makat :D
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    MICHELLEDANIELS: jo takhle to bylo ted si spominam… proste stesti a bohatstvi… a koks ci opium je uz len ako bonus :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    RIDDIMSURFER: tj znamka tpho, ze nwmusi makat - muze si dovolot mit dlouh3 nehty. Ja to zase nekde videla jako vychytavku jak si nacpat pipe opiem :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam