• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NOFNAK: Já byl v sobotu taky v zoo, sice bez výkladu ale taky to bylo fajn. :)

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Ohromně mne potěšil výlet do ZOO, kde pracuje teta mé nejdražší Limety. Hlazení ještěrek, hadů a jiných plazů (věděli jste, že jsou neskutečně hebcí, sametoví?), krmení žiraf a prohlídka ZOO s perfektním odborným výkladem. Úžasné, fascinující tetino nadšení pro všechna zvířátka, která jsme tam viděli bylo nesmírně nakažlivé. Všichni jsme si to ohromně užili. Oba pubertální synci byli nadšeni. Jako bonus Limetka zvládla velmi dobře řídit 150 km. Díky, díky, díky za takové dny.

MARIOO
    MARIOO --- ---
    Je patek a ja nejdu po dlouhy dobe o vikendu do prace ...celej vikend volnej🥳
    MELDA
    MELDA --- ---
    Kamosky pes na fotce si rikal o zpracovani, tak sem ji udelal navrh na triko. Jeho vyraz mluvi za vse :-)

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    To je kanec :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vlasů...to víš že jo! :))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Přišla mi SMS od syna: "Už se těším, až zabořím obličej do Tvých vlasů a vychutnám Tvou vůni." Tak to asi nebylo pro mě:-)))
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    GANDHI: ano, taky jsem to včera zjistil, když jsem po zkouknutí prvních dvou dílů původního Sandokana šel zjistit, co na něj říká dělný lid
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    PREDSEDA: netusil jsem, ze existuje (zda se, ze povedenej) remake:p
    Sandokan: Malajský tygr (2025) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1509265-sandokan-malajsky-tygr/prehled/
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    PREDSEDA:
    Dyt se na to nedalo koukat ani pred tim.
    Proti tomu je i power rangers slabej odvarek.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Potěšil mě Sandokan na ČT2. Já to neviděl snad pětatřicet let.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: Baba nebo snih...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALVATOR: Takže myrobalán, ne špendlík. Škoda.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Vlastně mě těší a baví, jak jsem dostali, celá generace a tu další taky, 20 let navíc. 10 mládí a 10 středního věku.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CLAVEN: Varianty pro dámy jsou asi horší
    Tři roky a jdu na květák.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: Roste nám to tady v okolí Vyšných Vlkodlaků jak plevel ¯\_(ツ)_/¯. V jednom místě jich je dokonce celá alej.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GANDHI: rika pan vpravo nahore:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: tak az na barvu pleti a uces to sedi, ne?:p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam