• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    CLAVEN: 44.7. ♥️
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    CLAVEN: 45.32!

Som príjemne prekvapená.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    po dlouhy dobe sem nemel vylozene nocni mury, ale vlastne trochu jo.
    zdalo se mi o kockach. 🐈‍⬛ ale jedna se zatoulala, tak sem ji hledal jak magor a to uz zase byly trochu nervy
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Potěšilo i pobavilo dnešní návštěva divadla se staršími výrostky na premiéru Proměny od Publius Ovidius Naso, SKUTR, ve Státní opeře, divadlo na jedničku. Antické klasické příběhy v moderním kabátě a současným jazykem. Za mne dobrý! Občas je potřeba vzít sebe a děti na kulturu.

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Leonard Bernstein - Young People's Concerts: The Anatomy of a Symphony Orchestra
    https://www.youtube.com/watch?v=gigp9lvA5rc
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Kuře drag queen 😂
    Zo už z hlavy nedostanu 😁
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: To nemůžou.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    LORD_DE_SEIS: kdy to zkusime?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: tak ně tak napadá, že kdyby někdo zapálil koš vedle a někdo kvůli tomi zavolal hasiče, tak ho odbydou ať nevotravuje :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Every ADHD has an autistic sidekick.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    SALVATOR: Než byl Passat, Golf II byl gral nejenom na Balkáně, ale i v Polsku. 1,6 D je nesmrtelnost. :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    dneska všechno. ráno jsem nedostala kafe, ale bylo to... dobré ráno :) pak jsem šla do galerie, naposled na Aleše Veselýho. vyzvedla jsem si stříbrnej náramek za absurdně nízkou cenu. koupila & snědla jsem tapas, pak jsem si ten náramek vyčistila a o dílek, kterej byl stejně zkřivenej, zkrátila. doperu, pustim si Bones, prohrabu se tím katalogem z výstavy, co jsem vyhrála, a bude tak akorát noc.
    miluju, když ty dny takhle vychází. na kráse tomu ubírá jenom to, že mam dneska neděli. ale takovou tu fakt dobrou ♡
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BACCARA: To nevim, zlatej grál polskýho motoristy je přece VW Passat B5 1,9 TDI.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    R_U_SIRIOUS: Dvojkový Golf přežije všechny Toyoty. Golfa II žádný rozumný Polák recyklovat nebude.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    BACCARA:

Mno, i dvojkovej Golf může být surovina pro novou Toyotu. :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Dvojkovej Golf?
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Toyota yede...

HOWKING
    HOWKING --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam