• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Vykvetla mi lilie, která je asi tak vysoká, jako já.
    Loni omrzly květy a předloni jsem ji zachránile před vyhozením.

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Přijel za mnou na kafe kluk z Tinderu a dvě hodiny jsme si povídali a rozloučili se objetím. Jedno z nejlepších rande, co jsem zažila; mám děsně, ale příjemně unavený mozek a je mi dobře.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    JONY: to je skvělý! My takhle dokumentujeme naše výlety s krtkem, mravenečníkem a batoletem (ten není plyšový)
    JONY
    JONY --- ---
    Přijela za mnou sestra se svými puberťáky a bylo to super. Kromě jiného jsme vyrazili do místní ZOO a vzali s sebou medvědy. Pojali jsme to všichni kreativně a byla to zábava.

Tady medvědi při válečné poradě, jak ulovit tygra.

_

Nakonec se jim ho zželelo, protože naznali, že dva medvědi proti jednomu tygru by bylo nefér.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Me pobavilo, ze mne vsichni z anglicke kapely Conflict davaji pravidelne like na me prispevky na FB a ted mi doslo proc. Na vetsine fotek, jsem v triku, nebo v mikine Conflict ;o)
    FIDA
    FIDA --- ---
    na to, jak mě postupně tyto reakce na mou osobu od mého ex sraly, tak mě tohle dost pobavilo, díky:D
    a tu čepici musím mít!!!:*

ERRTU
    ERRTU --- ---
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    SALVATOR: Krize stredniho veku je tu!
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    NEI: helemy jich mame na dilne asi dvacet. Jenze.. metry hnizdi. Matry si najdou sve skryse, my koupime novy, ty si opet najdou sve skryse, a jednou za cas "vyvedou mlade" - to jest najednou se vyvrbi asi tak deset a vic metru, ktere jsou odchyceny a ulozeny do sve skrinky. Nacez se situace opakuje, s ruznymy pocty dle situace... nicemene co tyden az dva se dostaneme do situace, ze ANI JEDNEN z nich neni k nalezeni. Nevim, jak to delaj.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ATUARFIK: na dílně bych potřeboval hledače metrů...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    A kdyby dalšího vycvičili na klíče a brýle, tak se u nich dveře netrhnou.

NEI
    NEI --- ---
    NEI: A já koukám na seriál na mobilu. :'-D
    NEI
    NEI --- ---
    Marcel a Pumpkin koukají na Cat TV na YouTube.

SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    HOLAKAC: hop hop hop
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Nosková x Muchová finále Wimbledonu o.O
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BLOWUP: hezky, zapomneli na kolonie, treba Reunion je dokonce v EU.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Letošní vinařský koutek <3

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam