• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    pellegrini a jeho vyjadreni k sumitu. oof-faktor 5000!
    burese budou muset dat do sveraci kazajky jinak se jim vzteky rozleti na cary.
    JONY
    JONY --- ---
    potěšila mě nová Eartheater
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Sice jsme na vrcholu potravinového řetězce, páni tvorstva, atd., ale dneska ráno čekaly v Praze desetitisíce lidí dvě hodiny, jestli jim tenhle frajer dovolí pokračovat v denním programu.

SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: mame dve hrdliccata :-)

EGERIS
    EGERIS --- ---
    Kolegyně mi po návratu z dovolené rozšířila slovník:
    vykočičkovat = vymňouknout
    pokočičkovat = dívčí hádka
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    AI a Ctib? To byl nejvetsi kritik celeho V.A.P. ale dle AI byl nas zpevak a skladatel textu, ktery hodne hlasite kritizoval... ;o)

NEI
    NEI --- ---
    MELDA: To je fake, ne?
    MELDA
    MELDA --- ---
    SARAJ: Tohle si nekdo koupi??
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Před nějakou dobou jsem si v Datartu koupila sluchátka. Nabízeli mi k nim službu okamžitě výměny za 130,-Kč. Samozřejmě jsem odmítla. Sluchátkazacaa zlobit. Nechtějí se spárovat obě, vždy se chytí jen jedno. Tak jsem napsala výrobci, popsala závadu a věřila, že mi poradí jak sluchátka resetovat, protože návod nic takového nezmiňuje. Ze zákaznické podpory se mi omluvili a že mi obratem pošlou nová sluchátka. Nice. To jsem nečekala. Ať si datart svoji službu za 130,- strčí někam :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DIGITALIS: ja bych ho vozil v papamobilu, aby tu narodni ostudu mohl videt kazdej na vlastni oci
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SARAJ: Evidentne jim nikdo nevysvetlil, jak ma vypadat pastrami sandwich, hlavne stran pomeru chleba a naplne.

SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: je to mor:D

ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU: manzelka me rozbila...
    "on ho asi rozhodil ten nazev 'Pavlova' ... " :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    DIGITALIS: V té sanitce sedělo jistě to dítě, co ho porazilo v motokárách. Porazilo ho znovu. Doslova. Na střechu... :D
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    KARLOSK: ba ne, za to může prezident! Kdyby ho jmenoval ministrem, tak bude mít řidiče a všichni by v bezpečí...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ERRTU: Za to můžou libtardi, homosexuálové, větrné elektrárny a to že není ministr křižovatek!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam