• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Metr Párna představuje nový iMac M4: Nejvyšší konfigurace pro elitu
    https://youtu.be/35zPrMaK5dk?si=7srdjBolyLbuPg8d
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JARMIK: snad Praha 2 to zrealizovala
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Jako školství je v mnoha ohledech peklo, ale když tohle čtu, já jsem tak ráda, že nejsem v korporátu. My jenom přísaháme latinsky věrnost na středověký žezlo, to se celkem dá
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JARMIK: to musel bejt dobrej vanocni vecirek, kdyz na nem nekdo vymyslel tohle! :-)
    (Nedovedu si predstavit, ze tohle by kohokoli napadlo zastrizliva)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Nějaká sadistka u nás v korporaci reálně podala zlepšovací návrh, aby se na suno vytvořily AI písně o firemních hodnotách, které - teď to přijde - by se pouštěly v provozu zaměstnancům i zákazníkům.

(V jakémkoli efektivnějším režimu by pro ni nad ránem přijelo černé auto a šla by za sabotáž rovnou do tábora.)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Ach jo, mohla jsem mít 5 kostek 250g másla za nezaplacenou jízdenku a já je v tu chvíli raději vyloučila z přepravy
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Vážený pane Ne7ra,
    práci vám uznávám a hodnotím ji výborně.
    I Vám vše jen a jen dobré!
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Hejskova “ranní” návštěva a super den. Nasazení nového roku do osvědčených kolej.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Dnešní světlo

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Jsem trefil dobrej čas 😏
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    DEADSLUT: taky jsem měl dnes ke snídani nealkošampus! (to byl welcome drink) a poté jsem byl pohoštěn vodkou a kaviárem (mimo jiné) takže úplně parádní začátek roku.ani uklízet jsem nemusel a ještě jsme se vypravili pro kešku ;D
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CHEVALIER: neee... je to Lubo Dobrovoda
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUCIASHECK: It's a fun name. Like Naughtius Maximus or Biggus Dickus.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    LORD_DE_SEIS: nemluví to čech?
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    slovenskou hymnu jsem ještě nestrávila a právě mi byla naservírována Hymna Prahy 2. Tvl to už nepobírám vůbec. Naštěstí zde skutečně nehrozí earworm:
    VIDEO: Praha 2 má svůj unikát, hymnu Dvojka domov můj. Ohlasy jsou smíšené - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/praha/zpravy/praha-2-hymna.A241217_173831_praha-zpravy_Ichuc
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LORD_DE_SEIS: Slováci už na to přišli. Musí se to přehrávat 1.5 rychlost a je to použitelné :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    tři rybníky za sebou a na každým byly jiný obrazy...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam