• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    AXTHEB: až odsud odejdu, chci s vama stavět ohrady a očkovat a odcervovat a vůbec všechno! Chci smrdět jako ovce :)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Bizár dne. Pobavilo a potěšilo z větší půlky v uvozovkách.

Dvojice Bulharů, která v pátek závodila v ulicích Sofie v rychlých vozech a způsobila tragickou nehodu autobusu se čtyřmi mrtvými, měla české řidičské průkazy, které podle zjištění Novinek získala od úřadu ve středočeských Černošicích.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PREKOTKA: Včera jsem stavěl ovcím ohradu v záplavě mateřídoušky. To byla taková nádhera.
    NEI
    NEI --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Rozkvetlý lípy, liliovníky a vonící olivovníky. Miluju tyhle vůně přírody a za zvuku padajícího deště ještě víc!
    KURE
    KURE --- ---
    ATUARFIK: RPG friendly techaer :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Jedna v mých pracovních povinností je testovat uchazeče o středoškolské studium v angličtině a jednou z částí takového testu je popis obrázku. Už několik let používám fotku chemické laboratoře, přičemž studenti se okamžitě rozdělí na dva tábory - jedna skupina má očividně zkušenosti s výukou přírodovědných předmětů v angličtině a zná veškerou potřebnou terminologii, zatímco druhá má zcela jiný zdroj slovní zásoby a obrázek popisuje slovy "potion", "crafting table" a "blast furnace". Vždycky mě to pobaví (a body za splnění úkolu dostanou obě skupiny).
    NEI
    NEI --- ---
    Monsterečka má novej lístek!

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Zvládla jsem to! Díky Rainbofovi a Zviratku. Dekuju!
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Dva příspěvky pod sebou

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    EADENN: to bude naky 'podobenstvi' ne:))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU: obcas nechapu jak funguje muj mozek...
    prectu si po sobe zpetne bez diakritiky "schoda podmetu s ikonou" a promitne se mi tohle.

EADENN
    EADENN --- ---
    Zjištění, že mi pračka po skončení hraje anglickou lidovou odrhovačku o tom jak se kamarádi opijou a chytí zajíce.
    NEI
    NEI --- ---
    Malej asijskej chlapeček se na mě usmál v metru a mě to totálně zpřítomnilo a usmála jsem se na něj taky. 😊
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BOBESH: tak tomu rikam schoda podmetu s ikonou :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :]
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam