• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • přihlásit
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: V tomhle počasí budou brzy potřebovat vyprošťovací tankery.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Po dlouhém dni bez internetu otevřu zprávy a jako první na mě vyskočí titulek "na pomoc jedou další tanky". Naštěstí šlo o vyprošťování nějakého kamionu, zatím.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    JONY: a to samozrejme tiež.
    JONY
    JONY --- ---
    CLAVEN: bohužel jen hodně hloupé zastírání toho, že ve skutečných politických rozhodnutích nejsou schopni se Američanům postavit .
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    AETHER: akože zdieľam ten sentiment, oranžový chuj je naozaj chuj, ale nepríde mi to úplne v poriadku

Keby v Kongrese vystavili posmešnú sochu nahej von der Leyenovej alebo Macrona, asi by sme si ťukali na čelo, že tým Muričanom už úplne jebe
    AETHER
    AETHER --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRACONIK: Pokusím se zařídit.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    SALVATOR: tim si tedy vyzaduji bootleg
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRACONIK: Bylo by to hezký, ale obávám se, že to bude pro uzavřenou společnost, maximálně s účastí nejužšího kruhu členů kapely nepříbuzných s oslavencem.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    SALVATOR: pozvanka bude?
    ENDER
    ENDER --- ---
    Poslal jsem posledni splátku za vlastni bydleni. Je to celkem osvobozujici.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Ze jsem dal v kvizu vsech 196 zemi sveta. Obzvlaste pak na to, ze jsem si vzpomnel na vsechny mrnavy ostrovy v Karibiku a Oceanii.

Velký kvíz: Kolik zemí z celého světa dokážete vyjmenovat? - frews.cz
    https://www.frews.cz/velky-kviz-kolik-zemi-z-celeho-sveta-dokazete-vyjmenovat/
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    posledni zkouska za mnou. sice napodruhe, ale mam to
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Bacha na mor more...

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: díky
    nezapomeň

ať žije patos, Seifert a tak

Btw. Dobrej Rap
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: řádně se naladit a sladit !

což mi připomíná, že my jsme se este nerozpadli, to snad nejsme radioaktivni ?

poločase rozpadu gdě? ; )
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tak to vypadá, že po nějakejch 20+ letech dáme znova dohromady kapelu. I když jenom asi na jeden koncert u příležitosti narozenin táty kytaristy a klávesáka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam