Nákup v Kauflandu kolem deváté ráno je vždy úmorný. Zakázala jsem si tam chodit ( po té co mne opravdu mylně obvinili z vyzkoušení 6 otevřených a upatlaných testerů kosmetiky a chtěli je zaplatit.. zkusila jsem na zápěstí přitom jen jeden korektor). Ale potřebovala jsem lékárnu vedle a nechtěla jsem hledat místo k parkování ješte u jiného obchodu s potravinami zvlášť jako začínající řidič a ještě po noční. Na vozík jsem čekala dobrých 12 minut. Ve stání ve frontě mi rozmrzly pizzy koupené na večerní přespávačku kamarádek partnerova syna. Pro vzpruhu po jsem si na večer vzala gin v akci. Ale namarkovali mi tam cenu kolem 600 a to ne! Tak jsem to po zaplacení vzala k informacím, a když jsem viděla tu frontu tam, využila jsem dřív menší fronty v trafice. Řeším vrácení ginu na infu a na stejné místo přijde sekuriťák (Ten, který mne minule zatáhl k řešení minulého případu do svého kanclu, aby na kamerách zjistili, že jim opravdu nebudu platit x make-upu a řasenek. ) a prosí si úklid, že někdo rozsypal mouku... Zeptal jsem, jesli nemám v košíku mouku a zkoumavě se tím místem zadíval. Svou polohrubou, pod horou nákupu dobře schovanou mouku jsem zapřela a ohlédla se na škody. Ty vole! 45 metrů dlouhý moučný had, který v trafice a u infa při stání nadělal dobrý kopeček mouky... Vedl až pod můj vozík! To máte za to. Nechtěně samozřejmě :D