XTALIBAN: Jo tak ti volají mně. Že prý moje investice zhodnotila natolik, že hodnota účtu přesáhla jakýsi limit, co mají v podmínkách, a musím to okamžitě vybrat 😆
Na začátku jsem hrál blbýho, nechal si diktovat jméno firmy, že se podívám, jestli u nich mám registraci, chlapík byl netrpělivý a říkal mi "Proč nemluvíte pane Finsone? Vy jste divný zákazník!" a "Tohle je moje práce, nezdržujte mě od mojí práce!", a když chtěl, že budeme pokračovat přes WhatsApp a on mi pošle link k tomu "mému" účtu, tak jsem řekl, ať mi to hodí do mailu a típl ho.
V další iteraci při dalším hovoru jsme se dostali k tomu, že mailem nic nelze, že to musí být při živém hovoru s ním, na to jsem mu řekl, ať teda ten můj účet zruší a ty prachy si nechají a típl ho.
A naposledy v pátek (ano, ve svátek) se mi dovolali, když jsem zrovna vymetal bordel z kufru auta, dvakrát je vytípl a volali hned znovu, tak jsem to zvedl, položil mobil na podběh a prostě vedle něj rachtal smetákem, jak jsem zrovna potřeboval - to pak típli sami už docela rychle.