• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KARLOSK: Že váháš.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALAMAN: Dobrej unpacking , já jsem zase v poslední době prokrastinoval u lidiček co si dělaj DNA testy a pak čumí jak péra z gauče :)

Best jsou všemožný Carmen López z jižní ameriky který jsou přesvědčený že jsou po babičce indián a po dědovi Inuita aby pak rozbalili test a v naprostém šoku zjistili, že jsou to normální bílý evropani :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Doufám, že jsou to těstoviny z Kauflandu?! :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    OCTOPUSS: Já mám nejraději tyhle dva v karavanu :)

surströmming challenge
    https://youtu.be/kADGFdE00KY?si=r_ZQKjz3ElVTRloi
    APPU
    APPU --- ---
    Tak díky kapitáne, teď si celej budu broukat " Když ti vítr, napne plachty, ...." Nemáte zač :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    SABRIEL13: v tom případě -

Yo no soy marinero, soy capitán
    Soy capitán, soy capitán

Los Lobos - La Bamba (Original Videoclip)
    https://www.youtube.com/watch?v=nLAWPrCUQQ0
    BAAL
    BAAL --- ---
    SABRIEL13: O Captain! My Captain!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Ode dneška mi můžete říkat kapitáne i na Lipně!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Budu mit taky svyho lego facehugera :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Sice se po finale White Lotusu chci porad trochu zabit, ale zaroven to bylo vazne dokonaly a emocionalne silny.
    Christopher Nolan could never.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    SALVATOR: To je pravda, ale ono je to dost hnusný i v tý "správný" formě, a zpravidla to nežere ani většina Švédů.
    Nicméně my nejsme zase tak vypatlaný vidláci. Samozřejmě jsme to zkusili na prasáka jako na Youtube, abysme si na vlastní pohárky ověřili, jak moc velký sračky Američani (ale i ten zbytek vrhající obloukem dvanácterník i s krátkým střevem) jsou, ale taky jsme si to normálně napatlali na nějakej plackoid se vší tou cibulí a ostatníma ingrediencema. Teda zbytek rodiny, já zeleninu nejím, mně stačil kus zhnilého sledě, abych si udělal názor :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    87HIGHFLYER: Já myslím, že je spousta jídel, nad kterejma se dá vošklíbat, když je blbě připravíš, ať už nevědomky, nebo v horším případě schválně.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SALVATOR: no, jestli to měl ten oficiální a správnej postup nejak obhájit, tak se to moc nepovedlo:D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    OCTOPUSS: Mě teda podobný videa trochu serou, protože ve Švédsku by to, pokud vím, takhle nikdo nejed. Jo, smrdí to. A proto se plechovka otevírá pod vodou, venku a jí se to v placatým tmavým chlebu s cibulí a bramborama a jenom po troškách. Ne takhle. Tohle je jen hon za senzací a nedělá to tomu jídlu dobrý jméno.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    OCTOPUSS: ta ryba je luxusni, ale pak tu konzervu se zbytkem nalevu je treba odnest do popelnice nekomu, koho nemate radi
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PAN_SPRCHA: jak psal pan Koudelka, a já se s ním ztotožňuju (s jeho názorem, jinak se rozhodně neztotožňuju, a už vůbec ne tak, jak se ztotožňujou Macháčkovci, ale to jen aby bylo jasno):

Tučňáci a tuleni, žerou ryby zadara, takže je jejich zdanění zcela oprávněné, bo okrádají Američany rovnou 2x neodebírají zboží-americké krmivo pro zvířata a za sežrané ryby neplatí, takže First Amerika🫠🫠
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Není nad to si nechat zpracovat názory od AI

IMG-20250407-200551
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam