• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    Pobavilo, potěšilo, že se alespoň někdo snaží :]

gov.cz - Portál veřejné správy
    https://portal.gov.cz/e-petice/1528-petice-za-odvolani-ministra-petra-macinky
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    „obscese”
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Novej vystavní prostor v Lounech, který patří ke GBR. Ma to obrovskej potenciál, tak si moc přeju, ať to přežije!

Galerie Benedikta Rejta v Lounech - Výstavy
    https://www.gbr.cz/?s=vystavy&id_vystava=43

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Mel jsem ucet na okoun.cz, kam jsem presel z mageo.cz, jako spousty dalsich IDs. Mageo.cz skoncilo v roce 2017. Jeste na mageu jsem se dostal do sporu s jednim ID, ktere na okounu zalozilo o mne hned nekolik nelichotivych auditorii. Tam postupne za mymi zady zval ruzne lidi a pred nimi me tam pomlouval. Napsal jsem tedy majiteli i verejne, ze kdyz ty kluby o mne smazou tak odtamtud odejdu a on to majitel serveru vazne smazal. Za to mu patri velky dik. Ja jsem tam svuj ucet tedy zamknul a prestal jsem tam chodit...
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    KALIBAN: ja byl v obchode v berline… carhartt outlet wustermark kdyz tak (ale dnes byl posledni den 50% sales)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    RIDDIMSURFER: davej to s linkem! :)
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    mega slevy v carhartt outlet :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Pobavilo mne, že moje třídní učitelka Eva Ledecká, matka Janka Ledeckého napsala knížku o školních dobrodružstvích :)
    Opakované přestupky školního řádu - anotace, info o knize, novinky | Databáze knih
    Opakované přestupky školního řádu - anotace, info o knize, novinky | Databáze knih
    https://www.databazeknih.cz/prehled-knihy/opakovane-prestupky-skolniho-radu-149865
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    TRISSIE: pomahaj a chranej,ne?
    FINSON
    FINSON --- ---
    BLOWUP: U nás byl losos v akci, takže si ho na kousky dneska hodím na domácí pizzu 🤤
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SUCZKER: to nevadí, že je to fake, ten pocit byl skutečnej, alespoň pro mě:)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ATUARFIK: HAR4NT: Tvaroslovi nynejsi epochy cestinneho vyvoje jsme (j)este nebrali 'sim pekne. Ocekavam elaborat vlkodlaka z Mnisku 😅
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Prvni chrest. Dnes bude losos s chrestovym risottem, coz je samozrejme fajn, ale jeste vic me tesi fakt ze zacatek chrestovy sezony signalizuje, ze jaro uz je za dverma.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: ale mají koťátko, takže musí být final boss! :-)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    ATUARFIK: ovšem falešný plnovous je neodpustitelný!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TRISSIE: dva běžní padouši určení k finálnímu souboji v akční scéně z libovolného dílu Johna Wicka:)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NE7RA: jsi otestovany transkribce starocestiny?:) no hned je to znat!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Co mi ta fotka jen připomíná...

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jako nenapadlo by mě kvůli tomu volat policii, ale kudos! :-)

SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    KOUDY: LoL, koncem srpna jsem měl možnost koupit starší Dell Alienware s i9, 32 GB RAM a NVIDIA RTX 38080 Ti 16 GB za 25kKč a říkal jsem si, že tak moc to nepotřebuju a počkám, až podobná konfigurace spadne pod 20 :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam