• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    IF_: jednoho takového znám ;) měl dva metry a no,…hrál basketbal ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    Náš nový účetní ve firmě se jmenuje pan Pták. Pokaždé, když o něm mluvím s kolegyní, cukají mi koutky. Je to poněkud dětinské, snad mě to brzy přejde.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    LORD_DE_SEIS: To je fakt EVIL jako prase, uz me to drzi asi hodinu...
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Taková debilita :-)
    Level Devil | Play Level Devil Game
    https://leveldevil-game.io/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    "Creative HR professional, humanager" no tvl :D
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    NEI: kámoš se po jednom hrozným mejdanu na bytě vracel domů vlakem a tenkrát už neměl ani čas ani peníze si koupit na cestu nějakou vodu. Tak si udělal šťávu do litrovky ferneta, co tam zbyla z předchozího vecera. No, byl to prý komicky zážitek ale hlavně že neměl 3 hodiny kocovinovou žízeň 😁
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: mne zklamalo, ze v esusu z Decathlonu je jen mala miska a plastovy pribor. Ne druhy mini esus, ale treba maji vic druhu.
    NEI
    NEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ty skládací na vodu pro psy znám, ty nejsou nic moc. :/

To si asi spíš koupím obyč ešus.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: porid si takovou tu skladaci, neco jako pro psy. Klidne bych prubla nejakou primo pro male psy :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Mám radost, že muž dostal od zaměstnavatele dva třídenní lístky na Metronome festival :)
    NEI
    NEI --- ---
    SEJDA: Nebo si mohu koupit malý preso, nechat si ho dát do největšího kelímku a pak zalít tím mlékem.

Kdybych s sebou pořád nosila mističku a lžičku, mohla jsem si ve vlaku udělat cornflakes. Bylo by to úžasně bizarní.

Další věc, kterou bych možná měla nosit v mé stálé batohové výbavě - malá kovová miska.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    NEI: a kdyz si trosku usrknes a kapnes do toho presso, budes mit cafe latte :D
    NEI
    NEI --- ---
    Místo lahvičky vody jsem rychle čapla na cestu litr mléka z lednice a nesu ho v kapse protože se mi nevešlo do batohu.
    Prostě já a můj originální způsob řešení problémů.
    A takhle to mám v životě skoro furt. :-)

ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    Život Není Krásný: Poslední Exekuce (OFFICIAL TRAILER)
    https://youtu.be/l1XGrRLwP_0
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Nemůžu se zalogovat na Facebook a vlastně sem za to rád a asi už i odmítam podstupovat kroky k obnovení účtu, až tak mě ta sračka plná proruskejch dezolátů, nebaví. Takže vlastně fajn zjištění :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Škoda, že sem na tohle nenarazil, když se to tady někde na nyxu zrovna dřenilo.

NEI
    NEI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam