• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    Podělte se o trapné, vtipné nebo šílené příběhy ze seznamování.
    rozbalit záhlaví
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    RAINBOF: tenhle nebyl, on vlastně ani nebyl na tlustý, já jsem byla vyjímka
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Konverze buchet na rande.
    Ted me napadlo, treba je "vykrmovac". Muzes to vyvratit ?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NIAN85: jemu by stačilo jednou😉
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    MARKYSHA: Speeddateovala bych porad 😁
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NIAN85: a nebylo by to super?:-)))
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    MARKYSHA: Skoda, predstavovala jsem si, ze ji mel nakrajenou na pocet kousku podle ucastnic a nabizel kazde :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    RAINBOF: nee:-))) až na druhém rande po shodě:-)))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MARKYSHA: jezis to je vostry. Babovka na speed datingu :)))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    RAINBOF: no evidentně🙂 dneska spíš ženský čekají, že když už, tak pozvat do cukrárny. A jak je ten Asperger, tak to vyhodnotil, že když ta bábovka jednou zabrala, tak zabere vždycky. Hlavně to byla paní že speed date, což nevím,co tam těch pět minut říkal.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    asi ty babovky bylo moc tak na ni dostal ten kos :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Bývalý se snaží seznámit a jde na to strašně zhusta, na 1.rande přinesl kytku a bábovku a dostal košem. On je teda Asperger, tak to nemůže pochopit. Mně jí teda taky přinesl, ale mě to potěšilo. Ale fakt je, že jsem byla v Bohnicích a tam to bodlo. Ale vlastně je bizár, když si někdo někoho vyhlídne na Instagramu, kdo je v Bohnicích, píše o své nemoci a jde tam za ním s bábovkou. Ale mně to přišlo hezký.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BUDDHA: tak když sedíš v hloučku, kde si nikdo nepovida jen swipuje na Tindru, tak si to stáhneš taky a jdeš zjišťovat, co na tom je.
    Co se známostí týče, tak nechodím na schůzku s konkrétním úmyslem a pozici danému dam, až když ho potkám a trochu osobně poznám. Naučila jsem se to už je z důvodu odbourani nervozity a taky postupně zkušeností, že to většinou stejné nedopadne podle očekávání, tak je lepší žádné nemít.
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jak konkrétně myslíš tu tinder vlnu -> jako volnočas/šuk nebo reálné hledání partnera? Nevím, jestli se ti chce, ale dokážeš to nějak kvantifikovat typu - celkem / funkční / blázni / úchyl / no comment. Opravdu si nedovedu představit tu vypisovací selekci, než se dostaneš k nějakého vzorku typu 100+ setkání.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BUDDHA: to mam nasbírané za roky a samozřejmě mezi tím prošlo i par těch normálnějších. Měla jsem relativně o dost mladší kamaradky a nechala jsem se strhnout Tinder vlnou.
    Já si to taky dělám tím, že to vůbec trpím. Kolik lidi se u počátečního setkání otočí na patě a řekne "Tak tohle ne, sorry". Ja vidím, že je vse jinak, než se zdalo, a i tak s tím člověkem trávím čas, abych se ho nějak nedotkla. Ale tak, zase mam co vyprávět...
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Beru tě jako takovou studnici bizáru v randění. Tj. že cos nezažila, to snad ani neexistuje. Jen teda dost dobře nechápu, jak to všechno můžeš zvládnout a sypat příběhy á 5+ks/týden. Asi to svědčí o současném stavu mužských duší :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    CHOSE_: nooo, když ti přijde na rande kluk, který neuvadi výšku a pak je sotva velký jak ja, dalo by se brat, že ma o 20 kg min, než jsem čekala. Takový deťátko to bylo, dokonce i ruce měl jemnější jak ja :))
    CHOSE_
    CHOSE_ --- ---
    JOPS: A to se děje?))
    JOPS
    JOPS --- ---
    No a co pak mají říkat ti, co mají o 20kg míň, než na fotkách z Tinderu? 🤣
    CHOSE_
    CHOSE_ --- ---
    XARGH: Také mám kamaráda, který preferuje silnější dámy. Nebo spíš tlusté. Jednou ve fitku viděl opravdu pěkný kus a jen procedil mezi zuby 'Potřebuju, aby si mi sedla na xicht!'
    To byl pro mě impuls a řekl jsem si, že mu jeho přání pomohu splnit. Položil jsem vedle ní ručník, aby měl záminku pro přiblížení se a start konverzace.
    Druhý den mě pozval na super oběd jakožto poděkování - měl splněno.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SIR_PROMOE: dobře děláš Vladimíre :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam