• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    Podělte se o trapné, vtipné nebo šílené příběhy ze seznamování.
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VDFLAT: může byt, ale pravděpodobně "dostanu na prdel" ja od něj :)
    Furt lepsi, než mi psát, že si zahraješ a pak jako dělat, ze to byl syn :P (ID prozrazovat nebudeme :)) )
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    MICHELLEDANIELS: Az mladyho priste nekdo podrti ve Fortnitu, reknu mu, ze ho vyklepla teta Michelle z Nyxu. :-D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nevím, jestli jsem to uz nezmiňovala, ale kdyz už jsme vedle u těch her. Občas hraju Fortnite - tu dětskou střílečku, což jsem zminila i pred jedním chlapcem. Tak prý že si zahrajeme a pokecáme u toho. Což, hra celkem fajn, než ho přišla seřvat přítelkyně, co to jako ma znamenat :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ARGANNAH: od doby co udelali elfa z Orlanda, tak si myslim, že z elfu bude šílet taky dost lidí :))

A treba odstavajici uši mi přijdou roztomilý... jak u chlapa, tak ženy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: Made my day.
    (Jdu shánět elfa.)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MICHELLEDANIELS: A co teprve elfové! Dejte mi prosím vás vědět, až bude nějakej elf shánět na seznamce trpaslici. Postavu jako pultovej mrazák mám a pokud bude pán opravdu krásnej, jsem ochotná si nasadit i ten plnovous.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DOCKINEZ: vtipny to je, ale kdyz vidim lidi blbnutý do rytířství, tak nepochybuji, ze i trpaslici maji svého kupce :))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    OMNIHASH: Tak ještě že si nevydloubnul oko, aby měl jak Gotrek jenom jedno.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DOCKINEZ: ale Gotrek i další zabíječi chodil do bordelů za lidskejma i půlčíkovskejma děfkama, a to je kánon! Na druhou stranu intenzivně laškoval i s tou egyptskou nemrtvou královnou, tak asi lepší, když Trpaslík prznil jenom almary, než kdyby ho našli ve dvě ráno roztouženýho na Centrálce s lopatou...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Není to přímo ze seznamek, ale randění se to týká a bizár to je bezpochyby, tak snad paní domácí promine jednu vzpomínku.

V první polovině nultých let byla v Brně hospoda Drakkar. Tam chodil týpek, kterýmu se říkalo Trpaslík.

To byl jedinec, kterýmu regulérně přepnulo z četby fantasy literatury. Nebyl jediný, ostatně znával jsem člověka, kterýmu hráblo z knižní série Dragonlance a věřil, že je temný mág Raistlin.

No a náš Trpoš tak moc obliboval knižní sérii o Gotrekovi a Felixovi, až uvěřil, že je trpasličí trolobijce. No a takový trpaslík, to dá rozum, nebude provozovat mezidruhovou erotiku, ale vyhledá sobě družku rovněž trpasličího plémě. A protože fantasy prameny jsou v tomhle poměrně autoritativní, balil po hospodách dívky a ženy, jejichž postavy rozložitostí a vahou zhruba odpovídaly mražáku Calex.

Když pak roztouženu dámu svého trpasličího srdce dovlekl do svého kutlochu a mělo dojít na věc, vytáhl z nočního stolku nikoliv balíček kondomů, ale mikulášský plnovous a dotyčnou požádal, ať si ho přes sexem nasadí.

Protože, co si budem, fantasy literatura jasně uvádí, že trpaslicím rostou vousy stejně jako trpaslíkům.
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    VANEK: 🥰
    VANEK
    VANEK --- ---
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    QWWERTY: nemas na nej cislo? ;)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    dnes jsem byl svedkem vedlejsiho paru a nutno rict, ze druhe rande asi nebude, ale ona uz vi jak probihala bitva u Lodze za druhe svetove a do kterych okresnich mest se historicky sestehovavali zide...
    za tu hodinu, nez jsme odesli, mela prilezitost rict snad akorat kde pracuje + 2-3 vety
    V77
    V77 --- ---
    CHOSE_: domluvené sňatky (vztahy, schůzky...) ...kruh se uzavírá
    CHOSE_
    CHOSE_ --- ---
    Snad to není úplně OT, když tak smažu.

V Šanghaii chodí domlouvat schůzky rodiče, protože jejich potomci jsou zaneprázdnění.
    Zajímavá by byla statistika efektivity jako: věnovaný čas / dohodnutý rande / sňatek / rozvod.
    EKG
    EKG --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jenze vis, jak to konci. Valky, vysoky vek, zanedbana terapie, kyticky v profilovce, hoaxy a dezinfo. Lidi byli vzdycky blbi, technologie jenom pomahaji. Dostat ven, co uz tam je.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: ja si myslim, že jsem zakrnela, tak ve dvanacti letech a vic se to nehlo, což neznamená, že to nemůže stačit (i prevysovat) na bezneho dospělého jedince.

Internet je nástroj, da se dobře využít i zneužít. Introvert dostane odvahu oslovit pěknou ženu. Někdo dostane napad, že ke sve ženě a detem potřebuje ještě další starost v podobě milenky, ktera nemusí absolutně vědět jeho skutečný stav.

Obrazek si na lidi delame také svym způsobem vnimani, dle zkušenosti a sociální bubliny, ve ktere se pohybujeme.

Že se lidi svoji vyspelosti dostanou zase na začátek, se říká už nejakou dobu. Už ted bychom se požrali bez internetu a elektřiny.

No a naši prarodiče se i pres války dozivali vysokeho veku, protoze byli fyzicky i psychicky zdatnejsi.
    Každá generace přichází do nové doby, ve ktere se učí žít. Jen už to zvládáme čím dal hůř. Kdyby ne, nepotřebovalo by tolik dětí psychologa.

Tohle je komentář na internetu. Nemusí to byt pravda, nemusí to být ani názor, je to pouze komentář na internetu. Ale stejne necekam jiny zaver, než ze jsem blbá.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MICHELLEDANIELS: a ty už zakrňuješ a jsi na netu neautentická? Anebo kde to bereš?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    QWWERTY: Jistě, že na internetu jsou lidi, kteří maji emoce. Ale na internetu je taky každý jiny pán... malokdo je autentický.
    Navic, už teď mi v práci za zady sedí trotl starší padesáti let a nevypustí ze sebe nazor, dokud ho nevytahne z AI. Fyzicky jsme líní už dávno, teď už budeme zakrňovat jen mentálně. Snad nedojdeme do fáze pandy, kdy budeme polu lini i jíst a prcat :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam