• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIConnections, Wordle a další hry od The New York Times
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Tak já třeba můžu říct, že jak jsou v tom barvy, móda nebo vaření, tak je velká pravděpodobnost, že pohořím :D
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Uf. tak mi to konečně docvaklo, ale to poslední slovo jsem fakt neznala.

Strands #63
    “Tools for the job”
    🔵🔵🔵🔵
    🔵🔵🟡🔵
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Connections
    Puzzle #329
    🟪🟪🟪🟪
    🟦🟦🟦🟦
    🟨🟨🟨🟨
    🟩🟩🟩🟩

Jo, zelená zbyla
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    HOLAKAC: To je právě to, co mě na Connections fascinuje - někdy člověk, co toho objektivně zase tolik nevyluští, zazáří na něčem, na čem většina pohoří... No a naopak. Nepozoruju tady "objektivně" jednodušší nebo složitější dny, prostě jak komu sednou témata, ale i "herní mechanismy" (tj. synonyma / věci, co se někde nacházejí / homofonie / slova bez počátečního písmene atd.)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: *na věci, o které tu všichni říkají, jak byla lehká, samozřejmě.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HOLAKAC: Ano, dávám to často. Ale taky pozoruju, že někdy to dám s prstem v nose a někteří jiní se trápí. A pak je to zase naopak. Musí ti to sednout tématy, slovy, někdy hraje roli únava, nálada. A právě že někdy se totálně vypeču na věci, o které tu všichni říkají, jak byla těžká. A sem tam se mi povede radovat se, jak to bylo lehké a lidi tu nadávají na obtížnost. Je to fakt hrozně individuální :)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    NELLAS: jasně, ale většina místních vylusti často to, kde já se nechytam. Tak jsem předpokládal, že když to dá ňouma jako já, bude to z kategorie jednodušších. Třeba ty to dáváš často ne? Já spíš ne, dávám 2-3 barvy, občas vše, výjimečně vše bez chyby.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HOLAKAC: Že to sedlo tobě, neznamená, že to sedne každému. Mě to dneska teda pěkně vyhodilo, ale já obvykle nemám moc trpělivost to zkoumat, prostě to nějak naklikám. Sem tam něco dogoogluju, ale jsem čím dál tím línější.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    QUANTI: ja mam fialovou žlutou modrou a zelená zbyla. Zrovna dneska mi to sedlo. Ale já vylustim tak 60-70%. Nemám moc trpělivost googlit, takže častokrát když jsem ztracenej tak prostě odpalim pokusy a pak se chytnu za hlavu že mi to nedošlo, nebo jaká je to blbost :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    Zelená dneska pro mě totálně mimo :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    HOLAKAC: Jako jak říkám, fialová hned, zbytek bezradnost. Každýmu sedne něco jinýho :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ADITU: Kolečka jsem taky měla okamžitě a u čtverečků mi to prostě nešlo. Jako fakt vůbec.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    QUANTI: dneska jsou connections velice rozumný, a to říkám jako někdo, kdo to narozdil od většiny místních nevylusti denně :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Já mám Connections fialovou a dál nevím 🤣

když vidím někde jediný sloveso v minulým čase, tak zpozorním. A pak mi holt padly do oka další divný slova...
    ADITU
    ADITU --- ---
    Stands zrovna na pohodu, Wordle víceméně standard, a Connections nic. Mozek si dal asi zrovna nějakou pauzu nebo něco....

Strands #63
    “Tools for the job”
    🔵🔵🔵🔵
    🔵🟡🔵🔵

Wordle 1 051 4/6

⬜⬜🟨⬜⬜
    ⬜🟨⬜⬜🟨
    ⬜🟩🟨🟩🟩
    🟩🟩🟩🟩🟩

Connections
    Puzzle #329
    🟪🟦🟪🟩
    🟨🟩🟩🟦
    🟦🟪🟦🟦
    🟦🟦🟦🟦
    🟩🟩🟩🟨
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    Strands #63
    “Tools for the job”
    🔵🔵🔵🟡
    🔵🔵🔵🔵
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    Connections
    Puzzle #329
    🟦🟦🟦🟦
    🟨🟨🟨🟨
    🟪🟪🟪🟪
    🟩🟩🟩🟩
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Dala jsem si wordle na hard mode a docela to šlo, ale to slovo je divné.

Wordle 1,051 5/6*

🟨🟨⬛🟨⬛
    🟨🟩🟨⬛⬛
    ⬛🟩⬛🟩🟩
    ⬛🟩🟩🟩🟩
    🟩🟩🟩🟩🟩
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    QUANTI: Už deset minut koukám do hromádky písmen, ze které mi mají vzniknout tři slova a nic. Nada. Zkusím to později.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Na začátku jsem tam viděla max dvojice, ale pak se to nějak vystříbřilo.

Connections
    Puzzle #329
    🟦🟨🟨🟨
    🟨🟨🟨🟨
    🟩🟪🟪🟩
    🟩🟩🟩🟩
    🟪🟪🟪🟪
    🟦🟦🟦🟦
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam