• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    no dobrá, je to pro člena týmu mého nejlepšího kámoše:
    jak si představuješ dočasný a trvalý zábor místech nad řekou?
    k stavebním jámám nepojedou těžké stroje?
    uvažuješ u stavebních jam s háky na provizorium?
    uvažuješ o potřebném prostoru pro rozvaděč?
    a vůbec, proběhla koordinace s ostatními profesemi nebo klasicky na to prdíte?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ale jo, máme tady na to speciální boxík, odkud neutečou.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    jejda, to asi nechcete :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak si je odlož klidně tady, my ti je pohlídáme :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    já mám hodně otázek ale nejsou lidi
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mě to dneska hrozně až nechutně moc nebaví. Chce se mi spát a tak vůbec.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Je, to si asi pamatuju, tam byla pak docela hádka. Taky jsem tam dostal bídu jako schvalovač koz :D ještě že se neprofláklo že ještě k tomu nemám děti, to by byl úplnej konec.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: jj, je to pouze deformace :) dám ji ještě párkrát možnost dojem vyvrátit :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Vadilo mu, že někomu vadily kozy v sfw klubu :))... a že se bezdětní zkouší k něčemu vyjadřovat, když nemají tu správnou znalost světa.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Tak to bude jen deformace mateřstvím. Možná ji zkuste nějak jemně upozornit, že to přenáší do vztahů s dospělými :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    To moc nechápu, co mu teda vadilo? kozy, kecy okolo? Obojí?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: kolegyně není zlá a ani se nepovyšuje, jen prostě s námi mluví jako bychom byly děti - toném i způsobem, a k tomu když má těch děti 4 a teď už pracuje tak je i organizačně schopná. ne jedné zakázce je správkyně dat, tak moje pracovní soubory které jsem si vytvořila já mi uzamkla k úpravám a můžu je jen číst
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Na jednom nyx srazu jsem poslouchala, jak jisté nyx ID vykládalo, že bezdětní by měli držet huby a do ničeho nekecat, protože ničemu nerozumí. To on... on má tři děti a ještě má o tom podcast, takže všemu rozumí lépe.
    (Šlo tehdy o to, že někdo napsal v ISM jedné dámě, že už příliš mává kozama po celém nyxu a mohla by se trošku mírnit. A to prý on si kozy prohlídne kdykoli kdekoli rád.) :D
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    oběd na prd, a správkyně dat moc samo iniciativně produktivní :(
    od večírku jí podezírám že když má čtyři děti tak že je paní chytrá
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Tak to si dovedu představit, tohle téma na vážno bude hodně velká depka. Teď mám rozečtené dva dokumenty o druhé světové válce v Tichomoří, tak bych skoro řekl že těch depresivních věcí na nějaký čas stačilo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Já někde četla, že knížka je poněkud... temnější. Srovnání si klidně najdi :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Jo na mě to působilo hodně smutně. Pocit absurdna mám poslední dobou úplně ze všeho :D hlavně z veřejného prostoru.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Je to takový smutný a chvilkami milý bizár. Ale s těmi přáními do nového roku mám vždycky takovýhle pocit absurdna :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Na film Jojo Rabbit jsem skoro zapomněl, díky za připomenutí :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AXTHEB: Ta hůlka mi úplně nevadí, jedu suchý život :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam