• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERWATCHPrezident Petr Pavel
    Vse o nasem prezidentovi.
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BUSH13: To jsi mě špatně pochopil, já netvrdím že jízda bez helmy je papalášská a netvrdí to ani Pavel a jasně přiznal vinu, omluvil se a kaje se - super a tak to má být, nemám potřebu mu tu (ne)helmu nějak vyčítat a jeho přístup mi přijde v pořádku.

    To papalášství mi právě přijde že příchází dost od jeho fans, že by to jako neměl být problém a co si toho vůbec jako někdo všímá a tak dále a tak dále - přesně ten přístup kterej měli Zeman fans před ním - to mi vadí.

    Jak moc je jízda bez helmy "lidová" si neodvážím říct, faktem ale zůstává že prezident by měl být nějaká morální autorita a jako takový by měl spíš lidi vést k tomu, aby proměně v brokolici nebo nákupu penálu předcházeli.
    BUSH13
    BUSH13 --- ---
    Pokud by jediným prohřeškem prezidenta bylo, že se projel bez helmy, tak by na světě skutečně bylo krásně. Navíc, mně to nijak papalášské nepřijde, vlastně je to naopak celkem "lidové". Možná je zásadní to, co dělali jeho dva předchůdci před ním a co proti tomu znamená jedna jízda bez helmy.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KOPRETKA: Asi lidi Pavla volili z nějakýho důvodu žejo, jedním z nich bylo že doufali že odstraní papalášství a heled, projede se bez helmy (je to PREZIDENT, bere plat, nese to s sebou určitý omezení a do tý funkce šel dobrovolně) a už je to zase samý "no tak se nic nestalo" a "práskači" apod.

    BTW. to není kritika Pavla, ten se k tomu postavil, jak jsem už psal, správně.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ADAMIRA: nerozumím řeči tvého kmene.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BTW. oceňuju že se k tomu Pavel postavil správně a ne jak by si místní obdivovatelé přáli - TO je přesně to co ho odděluje od Zemana a další svoloče.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KOPRETKA: Tohle je krásnej případ toho, na co jsme si tu za 20 let zvykli a co považujeme za správný, i když se všichni tváří jak hrozně moc jsou proti - nedostaneme to ze sebe.

    Co chcete vyčítat Zemanovi nebo Klausovi když se chováte NAPROSTO stejně? Whats the fucking point mít Pavla jako prezidenta? K čemu tohle všechno bylo?
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ok, tak já jsem z vesnice, kam jezdí a kousek odsud byl zachycen bez helmy u benzinky(taky jsem tam jezdila s tátou, tou zadní cestou, já řidila auto a bylo mi 13).. prý se tu i ví, kdo to poslal do novin, nějakej místní kokotek, ale mě ty jména tu nic neříkají..
    no nicméně, vždy když tu je tak jsem v praze a obráceně, tak snad se jedou potkáme a dáme pivo.. ale můj děda, jako 90 letý důchodce je vždy ve střehu a sleduje jeho pohyb po vesnici důkladně..)

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOPRETKA: No, neda se rict tak uplne sledovaci, jako to bylo u slavneho DJ Spiny, ale pokud mas neco k tematu Petr Pavel. Pak proti gustu, zadny disputat. ;o)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    tohle je sledovací auditko po tom co už tu není mezi náma Mistr Špína? já jen, že teda bych taky něco měla..)
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    GLOBETROTTER: Jo šikovných lidí tu máme dost... např. v IT, vědě atd. Ale s politikou a tu mám hlavně na mysli, to bylo složitější, minulí prezidenti, předseda atd... ale zlepšuje se to trochu.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    JARDABEREZA: Omlouvám se za off topic, ale před pár dny jsem otevřel (tištěné) lokální noviny v USA (komunita cca 1,5 milionu obyvatel) a psalo se tam o čtyřech obyvatelích Česka: Miss world, archeolog se vyjadřoval k novým poznatkům o milion let starému pazourku z Ukrajiny a ve sportovní rubrice byla zmínka o dvou tenistech :-)
    #kecy
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    Je to nezvyk číst o naší zemi ve světovém tisku a mít u toho zároveň pocit hrdosti :-D

    How the Czech Republic has just stopped Putin cold and saved Ukraine
    https://www.telegraph.co.uk/news/2024/03/13/ukraine-russia-war-czech-artillery-155mm-shells-avdiivka/
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    JARDABEREZA: v návaznosti též
    Prezident vydal svou první knížku. Píše v ní o svých cestách, myšlenkách i o tom, že čtyři ”hradní” slepice snesly 370 vajíček | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://domaci.hn.cz/c1-67302910-pavel-navazal-na-klause-vydal-knizku-o-prvnim-roce-na-hrade-ve-vyprodeji-neskonci-rozdal-ji-zdarma
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    Petr Pavel není skvělý politik. Ale je výborný státník | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://art.hn.cz/c7-67303010-11um3n-b8ce0c43b9c5503
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    VANEK: To zní, že někdo chtěl strašně moc napsat (bulvární) článek, ale pak zjistil, že k tomu nemá informace a potřebat někam vyblít svoji frustraci :-D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: proboha tak tomu říkám článek vytaženej z prdele

    a ještě od "Šéfkomentátora", jesus...
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    PREDSEDA: Btw.Pokud na mě jako na prezidenta může někdo tlačit, tak někde něco hodně smrdí.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    ADAMIRA: já s Klausem ve spoustě věcí souhlasil, v některých ne, amnestií na poslední chvíli mě nasral a teď jím opovrhuju. Čím mě ale nejvíc a to absolutně naprosto zklamal, bylo podepsání Lisabonský smlouvy. Tak dlouho mlel o tom, že jí nepodepíše a nakonec jí podepsal, ale tvrdil u toho, že s ní nesouhlasí. To u mě lidsky klesnul na dno, protože když s něčím nesouhlasím, tak to nepodepisuju, a pokud na mě tlačí, podám demisi.

    Petr Pavel se mi zatím jeví jako slušná reprezentace a zatím dělá to, co od něj čekám a jak to od něj čekám.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam