úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MIKLO
reference:
+52
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Prodám Apple : 4 inzerát
Prodám počítač : 2 inzerát
Apple : 4 inzerát
počítač : 3 inzerát
Prodám : 45 inzerát
nabízím
Prodám počítač Apple iMac 21,5"
Prodám stolní počítač Apple iMac 21,5" s procesorem i5 2,5GHz, 8gb RAM a 500 gb HDD, model z roku 2011. Nedávno jsem tady jeden prodával, tohle je druhý kus, co jsem měl doma. Mám ho od roku 2014 a doteď jsem jej používal, na spoustu věcí ještě stačí. Byl to dlouho můj hlavní počítač, takže má semtam nějaký škrábanec, ale nic zásadního. Má 2 vady - nejede CD mechanika (už jsem ho takhle v roce 2014 kupoval, byl to u těchto modelů častý problém), ale ta už dneska stejně není moc potřeba. Pak taky nejde sluchátkový výstup, před pár lety jsem tam omylem poslal 10V ze zvukovky. Lze případně řešit redukcí z usb za 100-150 Kč. Na macu je nainstalována čistá instalace posledního podporovaného macOS High Sierra, je odhlášen z iCloudu a kompletně smazán, připravený pro nového uživatele. Rychlost samozřejmě není nijak závratná, ale myslím, že na svůj věk je to pořád velice slušný komp pro někoho, komu stačí u počítače nějaké základní funkce a nepotřebuje na něm dělat náročnou práci. Případně ideální jako počítač pro někoho, kdo má hlouběji do kapsy nebo se chce seznámit s macos. Prodávám jen iMac a originál napájecí kabel, myš ani klávesnice nejsou součástí (lze připojit jakoukoliv usb nebo bluetooth). Nutný osobní odběr na Praze - západ (cca 10 minut autem z dejvického kulaťáku).
Možnosti a ceny dopravy
osobní převzetí
MICROSHIT
---
---
18:30:20 5.3.2024
Ahoj,je ještě volný? Jaké má prosím rozlišení?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam