• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    NESS
    NESS --- ---
    No nevim, HC SFF :-) To by mi asi nesezrala :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    5 tisic dolaru za prvni uber Aberroth kill, kdyby nekdo potreboval doma zduvodnit manzelce, proc ma smysl sedet u toho celej den ;-)

UberAberrothRace - News - Zizaran
    https://www.zizaran.com/uberaberrothrace
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ty ruzny varianty Void Knighta vypadaji taky dobre, leveling Sentinela byl zabavny a nemel sem problem s vybavou, chleba se zacne lamat az kdyz mas vyzadovane uniatky ale nic neresitelneho pokud bych dropnul World Splitter tak urcite vyzkousim Erasing Strike Void Knight https://maxroll.gg/last-epoch/build-guides/erasing-strike-void-knight-guide samo zalezi natom jak se bude respecovat Mastery
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo, nejakej takovej bleed build jsem mel presne na mysli, ale mam ho tu jen v LE tools ulozenej jeste jsem ho nezkoumal detailne
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sentinel, ale ktery ? Nevim jak konkretne vypada ten Sentinel rework. Ja jel minule bleed hammerdina https://maxroll.gg/last-epoch/build-guides/bleed-hammerdin-paladin-guide jako dobry, sice chvilku trva nez nastackujes bleed na necem velkym a jak to sazis kolem sebe na spirale tak se tim primo netrefujes

Tohle je super "Mastery Respec: You can now change your mastery at any time."

A tohle me sralo na minulem patchy asi nejvic, diky bohu je to pryc

Boss Ward: The initial decay rate of Boss Ward will be doubled, and it will be seen in far fewer enemies than before. It will only be found on Bosses that feel like they should have it:
    Aberroth
    Harbingers
    Shades of Orobyss
    Timeline Bosses
    Lesser enemies, such as Exiled Mages, Nemeses, or mini-bosses, will no longer have it. Those bosses have instead be given increased health.
    KOKES
    KOKES --- ---
    a prodávat věci přes SHIFT+RMB je taky dobrá demence. to musel být genius co to vymyslel. hlavně to nenabinduješ jinam, pro jistotu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    jo a včera jsem si musel přenastavit Forge na Shift+D, protože už se mi v dungeonech x-krát stalo, že jsem v kritickej okamžik při přepínání těch dvou časovejch rovin nezmáčk D, ale F a měl jsem UI přes celou obrazovku :)
    NESS
    NESS --- ---
    Tech zmen je moc, uprime sem zvedavej, treba tohle je fajn

When you die in an Echo, all items in a small area around your corpse are brought with you to the Echo of a World.

To by melo eliminovat posmrtne efekty
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: já jel asi 40-50 hodin PoE2 s WASD, řikam si, jak je to skvělý, vrátil jsem se k LE a zjistil, že to neumim hrát :D paaradoxně to skončilo tak, že jsem se v PoE2 vrátil ke klasickýmu nastavení, abych mězi těma hrama moh plynule přecházet a nemačkal nesmyslný klávesy :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K3BAB: ja to myslel tak, ze uplne bez informaci D4/LE/POE softcore v pohode probehnes snadno vicemene nezavisle na tom, co delas i se spatne postavenym buildem nesmysl skillama, ale v POE2 te to proste zastavi. To nekritizuju, me POE2 v tomhle stavu prijde naprosto v pohode a krasne si tam po vecerech farmim T16, ale subjektivne mi prijde, ze uz v kampani jsem musel delat hned nekolikrat zasadni informovane rozhodnuti, abych se pres nejakeho bosse dostal. Kdybych hru nejak aspon trochu neznal, tak to bude nejspis konecna. Ostatne viz i reakce lidi ve zdejsim vlaknu, kde to nekteri proste vzdali...

Abych nebyl uplne offtopic uz, tady je videt ten "experimentalni" WASD v LE. Jako... asi bych to ukazoval spis na nejakem ranged skilllu :-), ale kazdopadne pri tom behu postavy je myslim dsot videt, proc pridat do hry WASD neni tak jednoduche jak se zda, a asi vynecham radsi.

EP.10 Last Epoch Devs Enters The Town Portal! 100 Page Patch Notes Q/A... Co-Host Frostylaroo!
    https://www.youtube.com/watch?v=f0iz_-i8Guc&t=3993s
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    NESS: uff no d4 tym dvom titulom nesaha ani po paty... v tomto bode by mozno v blizzarde mali zacat premyslat, ci radsej nespravia 5ty diel a tentokrat dobre, uz im to ani ten crusader ci paladin ktoreho tam chceli hraci nezachrani a dzunglovy monk to teda veru nikam extra neposunul. roadmap na 25 je doslova vysmech hracom do tvare a to cakaju ze tam kazdy pride a kupi si kona do toho open worldu :D
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    EVILMIND: jasne ze prejdes a na softcore, zeby aj s trade? ale no... tym ludom sa proste nechcelo... to ze si hraci zvykli rushovat k bossom a prechadzat story casti hier "zadara" nema nic spolocne s tym ako je hra a ci je dobre, alebo zle nadizajnovana. Ja to vidim tak, ze sa proste len nevyhovelo vacsine hracov a tomu na co boli zvyknuti poslednych kolko 15 rokov? Dnes ak vyjde hra v ktorej je dlhy story-leveling, alebo nebodaj nejaka challenge cestou k endgame tak sa z toho hned ide zrutit cela playerbase. Pretoze pre kazdeho plati to stare dobre heslo ze to prave rpg online hranie zacina v endgame... jo okej suhlasim, ale v minulosti, ked bolo tie postavy treba vylevelovat a predrat sa nejakymi tazsimi momentami to heslo malo trosku inu vahu. Dnes vidim skoro same dajte mi meta build a ja chcem farmit idealne vsetko hned a aha mam vela, tak teraz to vymenim niekomu za jeho item a postavim uzasny build. Ano su aj sikovni hraci, co si dokazu vymysliet build, alebo skusaju, len zase pripominam to arpg nema byt len o stavani postav, ktore mazu prisery ale imo aj o tej zabavnej akcii.
    NESS
    NESS --- ---
    Slusne naslapnuty mesic, tzn ted jeste POE2, 17.4. presun na LE a pak 29.4. D4 S8
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: ještě doplňuju, že ten inprintnutej item jde pak zase vyndat... já zas oceňuju, že v dungeonech bude novej klíč, kterej tě hodí rovnou k bossovi...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: bude v nejake test verzi, tak nevim jak moc si jsou sami tim jisty.

BTW uz jsem zminoval, jak kurevsky cool mi prijde co bylo videt v tom season videu, ze v tom Woven tree (prakticky primitivnejsi obdoba atlas tree z POE) uplne miluju, ze tam proste je node kam date imprintnout kus equipu, a pak vam z odmen bude s nejakou sanci padat "podobny" item vcetne affixu? Ultimatni forma crafteni, jestli to bude fungovat jak si predstavuju... :-) Vlastne neco jako podobnej recept kdysi v harvestu, nez ho zrusili, kterej teda po prikazu "similar stats" vysledky, kde kolikrat nebyl ani jeden stejnej affix.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: To je možná to, proč mi LE nakonec sedne trochu víc. Kdyby se namíchala stylizace PoE2 s přístupností LE, byl by to za mě asi ideál. Tj. Diablo 2 roku 2025 :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw, bude v LE wsad ci ne? Ted nvm, ale docela sem si na to v poe zvyk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PHOW_SAATCH: tak třeba POE2 naslepo v aktuální verzi pravděpodobně nikdy neprojdeš přes akty... :) Já teda touhle nostalgií moc netrpím, přestože pamatuju ještě dobu, kdy se zákysy ve hrách řešili tím, že sis koupil vytištěnej návod na jehličkový tiskárně, protože nejen že nebyla wiki, nebyl ještě internet vůbec.

Každopádně v LE bych řekl zrovna jdu dost naslepo v porovnání s normou, rád si poslechnu obecné tipy na buildy, protože chci expit něco, co bude mít smysl, ale jinak o season 2 vím jen co bylo v tom půlhodinovém dev shrnutí, kde jsem půlku věc nechápal, ani patchnote jsem nečetl.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    K3BAB: PoE1 jsem hrál asi 500 hodin bez studováni buildů úplně naslepo... a když už to nešlo, založil jsem jinej character a jel to odznova jinak... to mi přijde jako podstata RPG her - hrát to sám za sebe a zároveň ta explorace, to objevování, jak co funguje... začínal jsem hrát v dobách, kdy nebyly žádný wiki a když jsi zakysnul, musel jsi to vyřešit sám - nebo s kamarádem nebo - si koupit jednou za měsíc Excalibur a doufat, že tam bude návod zrovna na tu tvojí hru :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam