• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    No to akorat stihnu stahnout patch, prepnout steam deck do offline modu a vyrazit na vlak :p Dulezity je pak neprepinat do online modu jinak to zjisti nejakej day 1 patch a sem v prdeli.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Diky za infoo, uz na to koukam "It is with a heavy heart that we are forced to move our release date of Season 2 - Tombs of the Erased, to April 17th."
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nikdy bych neřek, že zrovna GGG mě začne trochu sr*at :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WRATA: ono jde hlavne o youtubery, ktery by si v pripade soubehu museli vybrat, a i kdyz je vina jasne na strane GGG, tak by si asi vybrali POE2, protoze to proste je vetsi hra, vic sledujicich. Takhle by melo mit LE mnohem vetsi sanci se udrzet v centru pozornosti pri svem launchi.
    WRATA
    WRATA --- ---
    EVILMIND: To se mozna trochu bojim ze jim moc nepomuze. Ale za me dobry, aspon budu mit cas zkusit novej set v TFT :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odlozeno o dva tydny, aby se vyhli POE2
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nové info o Last Epoch Season 2! Set Crafting! Nová endgame! Přeskočení dungeonů a další! Rozhovor!
    https://www.youtube.com/watch?v=l4TL06PovYs
    PANVA
    PANVA --- ---
    EVILMIND: Dva dny LE, pak PoE2 podle toho kolik tam toho bude v porovnani s releasem, pak zpet do LE kde diky Circle of Fortune vubec nevadi ze ti utece zacatek sezony.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    EVILMIND: uz mam updatuty steamdeck a cekam!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Last Epoch launches on April 2 (Wednesday).
    POE2 launches on April 4 (Friday).

narocnej soubeh :) ale budu verit, ze LE toho nabizi tentokrat o hodne vic nez POE2
    WRATA
    WRATA --- ---
    LIQUIDFREAK: Jeden spatne fungujici unikat teda nevidm jako "tuna nefunkcnich veci"
    Kazdopadne pro me sezona v kazdy hre o tom pomerit si pindika s ostatnima protoze to na eternalu moc nejde.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WRATA: titulek hovori jasne :) https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/minion-and-mendeln-bugs-persisting-after-patch/215911/80
    Spis jde o to, co te realne "nuti" d4 sezonu hrat, pote co udelas pomerne jednoduse season journey? V podstate nic. :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    LIQUIDFREAK: To asi hrajem jinou hru protoze tunu nefunkcnich veci sem nezazil. Jasne, D4 melo svoje porodni problemy specificky co se class balance tyce ale to vyresili pomerne rychle (zabugovanyho Spiritborna nepocitam).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: obavam se, ze blizz si vytira zadek sam se sebou. Napr. to co ted uvedli do wowka je k zbliti, o d4 nemluve. Ale tohle vypada dobre.
    WRATA: To nemyslis vazne ze? Jedina dobra vec na D4 je uz od pocatku jen a pouze skip.. Tuna nefunkcnich veci, uniques a tak podobne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WRATA: dohrana sezona je dohrana sezona vytvorena developery, tj. mas vsechny sezonni odmeny, ne dosazeni nejakeho teoretickeho maxima v pitu, nechapu proc bych tam chodil kdyz uz glyphy mam. A i to jsem udelal, for fun, tu predminulou sezonu se Spiritbornem, tusim taky za 3-4 dny. V podstate jedinej rozdil, proti tomu co jsem psal jak hraju, je, ze bys musel od zacatku planovat hrat nejakej S tier build co vis ze to da, protoze ho nekdo uz otestoval v PTR, a nezkouset nic vlastniho naslepo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LAAZI: jako D4 proste nema zadnou obtiznost. Tuhle posledni sezonu jsem vubec ani nekoukal dopredu na nic, ani nemel ready build, proste jsem uplne naslepo hral neco, co jsem si rikal bude nejak fungovat, protoze proste tech moznosti je tak malo, ze funguje vsechno.

V LE to delam taky, ale docela brzo je nutny zacit minimalne aspon koukat na ladderu na lidi s tvym skillem co hrajou, a premyslet nad tim proc a jestli to nedelas blbe, to me na tom bavi vzdycky.

V POE uznavam je nejvetsi to riziko vytvoreni uplne nefunkcniho buildu, se kterym skoncis uz v bilejch mapach, a musis to predelat komplet. Nicmene nesouhlasim s tim, ze to je problem, co to jde za goldy tak i kdyz nedokazes mit dost regretu, tak resetnes strom snadno.

Ze by vsechny aRPG mely mit moznost preskocit kampan jako D4 bych rozhodne podporil, i kdyz chapu, proc to v POE neni - prave proto, ze to, ze neco funguje nebo ne, poznas uz v te kampani, a mas moznost to napravovat postupne. Teda, teoreticky, samozrejme realne hraci spis hrajou nejakej univerzalni twink leveling, kde pocitaji predem s tim, ze na nejakem konkretnim levelu swapnou jinam.
    WRATA
    WRATA --- ---
    EVILMIND: To jsi utratil svoje prvorozene dite rng bohum ze za 4 dny davas pit 150?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WRATA: jako nehral jsem zadnou sezonu v D3, tak nemuzu posoudit, ale v D4 zatim zadna sezona netrvala dohrat vic jako 3-4 dny. To mi prijde odvazne nazyvat "sezonou".
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WRATA: Jj hodne se to zlepsilo, treba kdyz jezdim z Brna na Sumavu (pres Prahu, logicky) vlakem, tak tak jsem bez signalu asi az tak za 15 minut.
    Jinak ty skilly a buildy v D4 mi prijdou takove prilis jednoduche, v LE si realne naklikas vlastni gameplay. V POE zase prilis slozite, tam realne nemas sanci sam od sebe naklikat neco vlastniho, co bude v endgame fungovat a respec je nerealnej, to je rychlejsi si zalozit novou postavu. Pro me to vymysleni vlastnich buildu je jakoby dost podstatny v tomto typu her.
    WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: Online chapu ze nebere kazdyho ale preci jen uz nejsme v roce 2012 a ta dostupnost kvalitniho mobilniho netu se hodne zlepsila. Kamarad prakticky pulku aktualni sezony v D4 odehral na Steam Decku. Co se buildu tyce tak to bych rekl ze ma D4 teda vyreseny lip spcificky co se zmeny skillu a jejich sily tyce. Jako LE tohle ma jako jednu z core loopu ale tech poslednich 5 levelu zabere strasnyho casu nabrat protoze proste zabijis hrozne pomalu. Dost bych uvital kdyby meli neco jako armory, tam si naklikas skilly a specky, a menis to podle toho jakej content jdes. V D4 proste zaplatis nejaky goldy a zmenis si affixy na gearu na to co chces. Jasne nektery buildy fungujou lip s unikatama ktery nemas v kodexu takze ty ti musi dropnout ale ted uz nejsou buildy ktery by bez unikatu nefungovali. Temer kazdej endgame build ma varianty co tam mit za nahrazky. Navic je trading a goldy ti tecou usima
    Presuny imho taky nejsou problem protoze vsude ses od waypointu do minuty. Navic s navigaci. V endgamu prakticky nemusis vytahnout paty z mesta protoze do NM dungu mas port primo a Pit je primo ve meste.

Co teda D4 musim vytknout je loot bloat. Tam se ti proste stane ze ti zacnou padat veci ktery proste sou uplne k nicemu a uvital bych loot filter abych videl jenom upgrady
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam