• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEKELNIK23Chastity aneb cudnost (dámy i páni)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    😂

NTR23
    NTR23 --- ---
    NTR23
    NTR23 --- ---
    PEXESO: Ne no

Kde jsou ženy?

PEXESO
    PEXESO --- ---
    Kdo z vás ho drží?
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Ale locktober se blíží…🫣
    PEXESO
    PEXESO --- ---
    OCTOPUSS: A má někdo na porovnání origo? Opravdu se vyplatí a v čem jsou největší rozdíly?
    NTR23
    NTR23 --- ---
    PEKELNIK23: Mám jen plast 🤷🏽‍♂️
    PEKELNIK23
    PEKELNIK23 --- ---
    Na cudnost.cz mi přijde většina klecí z Aliexpressu či podobných online shopů z Číny.. O kvalitě těžko něco říct, když na Ali klec přijde na 400 Kč a na cudnost.cz přes litra..
    Chci se zeptat.. Když kovovou klec delší dobu, mám dost podrážděnou pokožku.. Těžko říct, jestli "stainless steel" je opravdu to, co píšou, ale většina klecí je pak v šuplíku, protože to pokožka nedává.. Řešíte to nějak? Budu rád za koment, protože cudnost mě baví :-)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    OCTOPUSS: I ten magic wand na cudnosti je čínský Fejk za 700
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    PEXESO: Pokud to stojí litr, je to fejk. Originál ničeho se u nás neprodává, a cenovka je vždycky několikrát vyšší. Ten Holytrainer vyšel cca na čtyři.
    PEXESO
    PEXESO --- ---
    OCTOPUSS: Jsou to všechno kopie z cudnosti? Ikdyž ta cena by mohla být nápovědou asi co?
    NTR23
    NTR23 --- ---
    OCTOPUSS: Tak já ji znám, jen ji nemám doma
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    NTR23: Tu mám, a až na hlučnost je super :D
    NTR23
    NTR23 --- ---
    OCTOPUSS: Až budu mít zbytečný 3 litry, tak tam kliknu Magic Wandku
    NTR23
    NTR23 --- ---
    OCTOPUSS: Tak Cobra dobrá, jen lehké zabroušení spoje ze vstřikolisu na kroužku. Nemám srovnání s kink3d, ale kvalita fakt dobrá.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    NTR23: Tam na začátku kupoval každej. Ta kopie Holytraineru byla fakt zoufalá: ostrý hrany, a ten materiál se po zahřátí na tělesnou teplotu rozvolnil tak, že se oba díly rozpojily :D

Kde jsem koupil kopii tý Cobry netuším, ale tvar klece byl úplně nahovno, ty díly nešly spojit jinak než hrubou silou, což sice jde obouruč na stole, ale ne když se snažíš, aby se ti v nich nechytila kůže.
    Pokud budu mít někdy v budoucnu zbytečných čtyři litry (nebo kolik to vychází), asi bych to zkusil, ale do tý doby na to peču.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    OCTOPUSS: Mám Fejk z cudnost.cz ale prijde mi kvalitou hodně nahoře.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    PEXESO: Jsou světoví, a taky docela drazí na ČR. Myslím, ze stojí 200€ nebo USD.

Na webu najdeš dost recenzí.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    PEXESO: Jen s fejkem, kterej šel skoro hned do koše. Stejně jako kopie Holytraineru. Ty originály jsou naceněný naprosto šíleně, ale jakmile je člověk vyzkouší, ví kam ty peníze šly (ne že bych s tou cenovkou i tak souhlasil).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam