• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEKELNIK23Chastity aneb cudnost (dámy i páni)
    WAPNO_ALT
    WAPNO_ALT --- ---
    NTR23: ja si dal cvicne par dni nonstop zamlkej v ty cerny kleci a vydrzel jsem to necely tri dny. Prekvapive se mi s ni podarilo i poprvy spat, coz mi predtim neslo :D ale treti den uz sem to musel sundat... takze si na locktober moc neverim :/
    WAPNO_ALT
    WAPNO_ALT --- ---
    PEXESO: to nevim, normalni prumer... Ona to asi neni zadna prdel sehnat chastity, ktera ti padne na prvni dobrou... a taky je dulezity si to spravne nasadit a usporadat aby to cloveka nekde nekousalo atd...

A flat cage je zase uplne o necem jinym, jenze s tou se nejsem schopnej vycurat, tak ji nosim jen na chvili pro erotickej efekt :))
    PEXESO
    PEXESO --- ---
    WAPNO_ALT: Jakou máš velikost penisu? Líbí se mi to, ale nevím jestli se do toho “vejdu”. Chápu ze se zatlačí dovnitř, ale i to má své limity pro to aby to bylo ještě snesitelný.
    PEXESO
    PEXESO --- ---
    NTR23: Respekt všem co to zvládnou!
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Uz se chystáte na Locktober?
    ZESADU
    ZESADU --- ---
    Raspberry Cheesecake - Fetish - Literotica.com
    https://www.literotica.com/s/raspberry-cheesecake
    WAPNO_ALT
    WAPNO_ALT --- ---
    WAPNO_ALT: https://www.redgifs.com/watch/cornsilkprofitablenoolbenger hodil sem to na redgifs, asi je to moc velky abych to sdilel z UPC netu doma :D
    WAPNO_ALT
    WAPNO_ALT --- ---
    vcerejsi workout session :D

NTR23
    NTR23 --- ---
    PEKELNIK23: Tak inzeruj
    PEKELNIK23
    PEKELNIK23 --- ---
    Objednávám většinou kovové, ale taky Aliexpress. I přes psanou nerezovou ocel mi kolikrát přijde, že je to z "obyčejného" kovu. Plastové jsem taky zkoušel a kvalita byla v pohodě. Ovšem při sportu už to taková pohoda nebyla, protože jak nelícoval kroužek s klíckou, tak mi to skřípalo kůži.. Ale obecně preferuju kov kvůli hmotnosti a vzhledu.. Mám několik plastových i kovových klícek na prodej, kdyby měl někdo zájem..
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    YARIN: stejná zkušenost! (bacha na prořízlý šourky)
    YARIN
    YARIN --- ---
    NTR23: praskla ta cast, ktera se dava kolem korene, aby se zamkla, jak jsou casto ruzny velikostni prumery, ne samotnej "navlek" na penis, jen abych upresnil
    NTR23
    NTR23 --- ---
    YARIN: Aha. Okay. Dik za zkusenost
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    NTR23: Vim, ze empiricka zkusenost je neprenositelna. Doporucuji tedy zvolit kovovy, dukladne ho prohlednout a pripadne zabrousit. Plastu bych se asi bal, ty levny poustej ruzny sracky a prece jen to bude na citlivem miste. Plus pocitej s tim, ze licovat to moc nebude, ale da se to DYI potunit :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    CHOZZE89: potvrzuju, ja jeden (pokusem o) erekci rozlomil, lol
    NTR23
    NTR23 --- ---
    CHOZZE89: Ok, dík. Asi přesto zkusím. Zabrousit se to dá a možná dobře poslouží.
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    NTR23: Kvalita odpovídá ceně, často ostré hrany, mrzky plasty.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Někdo zkušenosti s klecemi z Aliexpress?
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam