• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEKELNIK23Chastity aneb cudnost (dámy i páni)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    GREAT_R: Jo tohle, to jsem viděl. Nejak jsem myslel, ze pořad mluvíme o chastity cages. 🙈
    NTR23
    NTR23 --- ---
    GREAT_R: Tak tu jsem asi minul
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    NTR23: jj, hadry k tomu mám. Celkově mám rád, že se sextoys, hlavně silikonový objevujou v pestrejch barvách. líbila se mi ta sada na klitoris, co vypadala jako ovoce.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    GREAT_R: Koukal jsem tam na ty barvy. A ladí ti skvěle k mikině. 👌🏼
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Já si koupil úplně obyčejnou za 300 z aliexpressu, protože mě zaujalo, že to maj v ne až tak běžnejch barvách. A já mám rád pestré barvy. Krom klasické černé a růžové měli ještě bleděmodrou a oranžovou. Materiál trvdej, asi by se při delším hraní a nošení mohl roztrhnout. Klidně jsem si mohl vzít menší, ale to neva.

THEO
    THEO --- ---
    Tak nová klec odrazila, je to FRRK inverzní klec udělaná na uzamykání s pomocí PA. V zamknutém stavu z ní tak nelze uniknout, nicméně po prvním dnu a něco si nejsem jistý, jestli je dlouhodobě nositelná. Je pěkná ale má několik problémů. Jednak dutinka zasunutá do konce močové trubice je jednak krátká a druhak s malým průměrem. Kalíšek na žalud je mi také malý a autorům trochu uniklo, že žalud má vyústění močové trubice spíš na spodní straně žaludu nikoliv uprostřed. Výsledkem je, že sice to vypadá hezky na papíře, ale močení je noční můra (teče to všude naokolo). Nošení je při mazání celkem snesitelné, ale za mě je to zatím spíše z kategorie "za trest".

THEO
    THEO --- ---
    PEKELNIK23: Mám i levnou kopii Kink3D Cobra, ale ten resinový výtisk nic nevydrží (jinak je extrémně pohodlná!). Já ho do klece zatahuju za ten PA kroužek, za který ho pak navíc ještě dodatečně "zamknu" proti kleci (takže nevyklouzne). Tuhle klec jsem ale kvůli PA musel dost mohutně upravit, protože s PA je prakticky nenositelná. Jednak spodní příčka při uzamknutí kroužku rychle drtila uzdičku, takže se to nedalo už po dvou dnech vydržet, a navíc se nedal prostrčit ani předním otvorem, takže tlačil na konec močové trubice. Naštěstí nic, co by se nedalo spravit s ruční vrtačkou a hodinou trpělivého opracovávání klece tak, abych tyhle problémy odstranil.
    Na cestě je už jsou ale nové kousky od FRRK, tak uvidíme jestli mi sednou, nebo zůstanou jen "za trest" :D
    Až dorazí, tak se samozřejmě pochlubím. Doufám, že sub bude nadšený až zjistí, že dostane výrazně menší a méně pohodlnou klec než má teď :D
    PEKELNIK23
    PEKELNIK23 --- ---
    THEO: Povedené foto :-) Taky mám podobnou klec, ale narvat ho tam není snadné.. Náročnější o to víc, když to komplikuje předkožka..
    THEO
    THEO --- ---
    Dovolil jsem si z vlastní zahrádky. Zatím používám tuhle plastovou JEUSN silně upravenou klec, ale na cestě už je ostřejší kousek od FRRK. Pochlubím se jak dorazí.

PEKELNIK23
    PEKELNIK23 --- ---
    THEO: Díky za příspěvek, zkusím :-) Ovšem žen, které na cudnost přistoupí je velmi, velmi málo.. A když už přistoupí, tak je to zázrak..
    NTR23
    NTR23 --- ---
    THEO: Žen je prostě nedostatek. Ani jedna v ČR
    THEO
    THEO --- ---
    Ahoj, jsem tu sice nový, ale myslím, že rozhodně nikoliv nezkušený.

Všiml jsem si, že si zde zatím nikdo nevšiml velice zajímavého projektu #TeamLocked.men, který je cosi jako sociální síť pro zamknuté lidi (primárně tedy muže). Umožňuje to

• navazovat dom/sub vztahy,
    • řídit/registrovat uzamknutí/odemknutí suba,
    • publikovat různé věci (texty, obrázky, videa zatím ne),
    • hrát hry,
    • propojit to např. s BlueSky/X účtem,
    • lze se tam účastnit Locktoberu, apod.

Určitě by měl navštívit každý, kdo dělá self-locking, nebo je třeba i v páru/má pána, ale zatím to nemá nijak řešené. Jako příjemný bonus je to i (víceméně) česky. Vývojáři jsou Němci a Nizozemci, provozováno v Evropě, nicméně lidé jsou tam z celého světa (včetně řady Čechů a Slováků). Samozřejmě jste na této platformě vítání.

#TeamLocked
    https://teamlocked.men/
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    Je to takle správně? 😈

KARADOK
    KARADOK --- ---
    NTR23
    NTR23 --- ---
    KARADOK
    KARADOK --- ---
    KARADOK