• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOOTCHACo jste dnes vyrobili?
    (Foto)prezentace vlastnich, nejlepe aktualnich, vyrobku a diskuze o nich.
    rozbalit záhlaví
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: to tak vyslo...:)
    (A ze je Martin muj muz, co se dozadoval,at tam zvyraznim jeho narozeniny a svatek a doplnim instrukce, jak mu ma kupovat darky a posilat pranicka je NAPROSTA nahoda).
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    GIRAFFKA: Co jí provedl Martin? :D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Pocita si i dnesek pred 14 dny?
    Udelala jsem pro infantilni kamaradku infantilni diar, kocicka az dve na kazdou dvojstranku. Misty se vetrel misto kocicky kralik.
    Jestli je to obri, reknete.

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    taková zkouška na balení dárku, aneb kalendář pro milého.)

ERVIN
    ERVIN --- ---
    WAMP_ELF: DWonorEWA
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    ERVIN: dwamati?! :))
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    GIRAFFKA: děkuji za pochvalu. Jop, vlastně nemám v šatníku mikinu, kterou jsem si nešila sama. Jsem samouk, nemám dílnu, ale pnutí tvořit cokoliv je u mě trochu nemoc :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Nějakej ten buben jsem postupně dokompletová. Všechno z vodřezků z větších bubnů.

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    VOIKUKKA: ta mikina je skvostna! Sijes i na dospely??;)
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: dík, to totiž nevidíš, jak se u toho vztekám a jak často pářu :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VOIKUKKA: to je hezounký. Jsi šikovná :)
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    Jak říká můj muž, dneska jsem dělala hluk. Něco z toho ale zase vzniklo. Mikča je z minula.

MARASAN
    MARASAN --- ---
    lampicka do lampionu

HARPER
    HARPER --- ---
    Benzinovej parníček! Líbí moc.
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    XBAHNO: jo, tak ja myslel, ze je to jen tak jako pro prdel, domado masina,
    vymejslet vymysleny, urcite najdes nekoho, kdo ti dokaze napovedet co ma smysl. ja nikoho v tomhle neznam

uvidis no, nb treba zmenit strategii, a vzit to po proudu )

no, co je na sousi zakazany, na vode muze byt bez problemu )

urcite jako drzim palec!

me tyjo zaplavilo video od redbullu, typek na serfu myslim na klidny rece nekde ve meste tahnutej dronem- trýčky, zabradli, to ale jen tak, ze jsem si na to vzpomel
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    PAVIAN: Všechno legální, měl jsem u sebe i povinnou výbavu. Povodí do toho nemá co kecat, Státní plavební správa je pořešená úzkostlivým dodržováním předpisů, rybáři se musí smířit s tím, že jsem úplně stejně legálním a oprávněným uživatelem řeky jako oni.

PAVIAN: Lodní elektromotor tu mám, jen ta baterka mi chybí - ale to je fakt problém. Vzhledem k tomu co s tou lodí chci podnikat, tak nic míň než 300AH LiIon nepřipadá do úvahy a i to bude asi příliš málo. A stojí to randál. Pro zacátek plánuju plavbu Plzeň-Stříbro, to je nějakejch 50km proti proudu....
    Spíš chci ještě na tom motoru zapracovat. Vybalenej z krabice, to bylo peklo, řev že se u toho nedalo být. Dodělal jsem druhý tlumič, ten tomu dost pomohl(redukce hluku z křovinořezu na sekačku), ale začlo to kouřit a má to ještě nějaký mouchy, pod přírubou mi to fouká a tak. Takže to musím ještě poladit a zaběhat. Pokud by to ani po úpravách nešlo, mám v rezervě koupi GX50, to je stejně velkej čtyřtakt za cca 4kKč. Ten je sám o sobě podstatně tišší a samozřejmě provoz bez spalování oleje je čistější.
    Pramice, pádla a romantika je fajn, ale chci dokázat, že to jde i jinak. A třeba to k tomu jinak i nějak pošoupnout. Máme tu 5 řek a neděje se na nich vůbec nic. Třeba tohle není cesta, ale třeba to inspiruje někoho jinýho k nějakýmu jinýmu nápadu. Uvidíme.
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    XBAHNO: jestli chces, venuju ti BLCD moturek z kolobezky, 12VDC, driver tam taky myslim mam, i baterku, ale nevim jestli jeste pujde ozivit, tam by se uz sance na preziti rapidne zvysovali, aj komfort hlucnosti

el m otory muzes dobre regulovat, a sila se se spalovacim neda srovnat

lodni krovinak nasrávač za 2500, ty kravo)

Ahój, pramice, padla, romantika, volej, mozek na pastve.. ale samo moje predstava
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    XBAHNO: a co rybáři na to, nb povodí? celkove by si nekdo mohl myslet, ze to stvoreno prave k ucelu provokace vedouci k potopeni , bez sance obhajeni dobrych umyslu )
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    DUCATIMONSTER: ti to klidně půjčím, v Plzni.

Ale dá se to postavit. A je to strašně jednoduché a levné. Celý je to z jediný desky kartonplastu https://www.antalis.cz/eshop/visual-communication/deskove-materialy/pp-dutinkove-desky/kartonplast/SKU-390466 , přičemž ten spodek je jenom poskládaný a tak nemá žádný spoj pod vodou. Pokud je k mání dost svorek, šlo by to postavit za sobotu a v neděli jít jezdit.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    XBAHNO: Geniální, dá se to půjčit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam