• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOOTCHACo jste dnes vyrobili?
    (Foto)prezentace vlastnich, nejlepe aktualnich, vyrobku a diskuze o nich.
    rozbalit záhlaví
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    Chtěla jsem udělat normální, vkusné přání na laseru a zase se to nějak zvrtlo...

Spodek HDF, na tom topol překližka s dírama na 50x50kč a nahoře plexi, které budu muset ještě na několika místech provrtat a dát tam vruty, ty papírovky to moc nadzvedávají a kováky při otočení desky vypadávají.

tolik práce a přitom taková blbost.

TILLIT
    TILLIT --- ---
    XBAHNO: mit cas a klid na sve konicky. Stastny to muz.
    PETD
    PETD --- ---
    Obaly na truhlíky, aby nevypadaly moc na oko vůči vysokým záhonům. Samozřejmě po osazení rajčaty jsme zjistili, že těch obalů je málo, na počet rajčat, ale to je klasika.

VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    No úplně ne vyrobil, ale koupil nohy, srazil hrany, obrousil, vyvrtal díru na zásuvku, naolojoval,.. a nechal uschnout :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Klec na BM sdi převodníky.
    Taková blbost, ale tolik radosti!

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    XBAHNO: to je nejaka forma terapie?
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    SALVATOR: tjn. Neco jako ocelovej hreben na psy nahratej nad plamenem. Na tohle bych nebyl dostatecne psychicky stabilni.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    A tak se pan Šustr z Ronova nad Doubravou zamyslel a spočítal, že normální konev má 117 otvorů v tom kropítku, a že je to škoda, a udělal do něho pouze 13 otvorů..Už to funguje na té konvi, konev šetří vodou...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    LUSINDA: Něco přes tři hodiny, jsem si to stopoval, 37 děr - jedna řada - za 80s. Ostrej vrták a velký otáčky.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUSINDA: když bych vyvrtala 4 díry za minutu tak mi to vychazi jako práce na 15 hodin.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    XBAHNO: Na jednu stranu musím obdivovat tvoje odhodlání. Na druhou se ovšem nedokážu zbavit pocitu, že to musí jít nějak jednodušejc.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    XBAHNO: jak dlouho ti to trvalo? Hustý!
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Normální plastová kanalizační trubka 110mm. Vytisknul jsem si na A4 samolepky rastr, nalepil a vrtal na stojanovce. Protože mi tiskárna netiskne až k okraji, jsou tam ty nevyvrtaný pásky. Je to sací koš do jezírka.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    XBAHNO: jak jsi to delal prosim? a je to plast, hlinik nebo jaky material? dekuji
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    3700 děr

R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    nejaky prvni pokusy s vyrobou rostlinarii

NOIZER
    NOIZER --- ---
    Ja (uz vcera teda:) poprve upekl chleba z kvasku (zitnej pro prcka s alergiema) a celkem se povedl se mi zda:)

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Furt si nejsem jistej jestli se mi to libi, ale navesili jsme tam par kytek (jeste doplnime) a je to lepsi. Kazdopadne jsme se dneska zasmali, ptotoze nam ten lustr obrasil.

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Vcera soused kacel brizu. Babizne padla vetev do oka a ja z ni dneska dopoledne udelal lustr.

ALESH
    ALESH --- ---
    Uplna blbost hotova za 10 min, co jsem odkladal 3 roky. Statej truhlik a drevo z palety. Na pestovani bylinek v kuchyni.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam