úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
NULLA
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Mercedes : 1 inzerát
Prodám : 41 inzerát
nabízím
Prodám obytnou dodávku Mercedes 208D.
Mercedes 208 D
Prasklé těsnění na hlavě, koroze, jinak super auto s pěknou a funkční vestavbou.
Cena 70 tis s vestavbou / 50 bez.
Prodám obytnou dodávku Mercedes 208D.
Podvozek byl konzervován a každej se diví, že u takto starýho auta není nijak tragicky sežranej.
Aktuálně nová STK dělaná teď v listopadu, platná do 11/2025
Vestavba:
Komplet auto izolavné k-flexem 6cm, přes to koberec a dřevo, takže je tam krásně útulno v zimě i v létě.
Spousta úložného prostoru, důmyslné poličky a skříňky, vysouvací stůl, plnohodnotná kancelář
Kuchyňka plynový sporák, dřez, lednice, zásoba vody 30 litrů
Venkovní sprcha
Postel, na míru pohankové matrace (neplesniví)
Topení truma
Vzadu velká garáž se skládacím kolem (daruji k autu)
Elektrika: 200 w solár, elektronika victron, rozvody po celém autě, měnič na 220, trakční baterie 100A (nikdy jsem neměl nedostatek, spíš přebytky)
Nová markíza Fiama
Negativa:
Prasklé těsnění na hlavě – není to úplně banální oprava, ale za nějakých 30 se to dá udělat.
Rez: přední gril, blatníky a zadek kvetou. Díly se dají vcelku levně sehnat i z druhovýroby, ale bude to chtít prostě časem udělat. Já na klempířinu jezdil do Maroka, kde to bylo za hubičku. Nebo pokud je někdo kutil a chce si to udělat sám, tak taky ideál.
Nějaký šikulové mi nabořili zadní roh, tam to bude chtít zasáh klempíře.
Technikálie:
Mercedes 208D, rv.: 1992, 5ti kvalt, cestovní rychlost 100-110 na pohodu, Spotřeba s lehkou nohou 9/10 litrů, není přihlášeno jako obytka, ale nikdy tím nebyl na stk problém, prostě jsem vždycky zatáh záclonky.
Cena 70 tis s vestavbou / 50 tis bez (odstrojím soláry, elektriku, plyn, markízu a vnitřek, takže si to budete moci udělat znovu podle sebe)
KCE
---
---
8:06:57 30.4.2024
+6
sorry ale to je drahy i za tech 50 :D
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam