Tento rituál může být užitečný lidem ve vývojově přechodovém období (dětství-dospívání-dospělost-zralost), těm, kteří právě požívají velkou změnu, ale i tomu, kdo si na sebe udělal čas a chce ho vyžít pro svůj aktivní rozvoj – zjistit, co to je Cesta hrdiny a touto cestou se dozvědět o sobě víc.
Kdy? 14. -16.6. (v pátek budeme začínat 16-17.hod., v neděli končit v 15-16.hod.)
Kde? Na později specifikovaném místě v oblasti Ralsko.
Kolik? Max. 10 osob; 1000 – 3000,- podle vašich možností.
Jak? Pokud se přihlásíte k této události, budete přidáni do skupinového chatu, kde se dozvíte další podrobnosti.
S sebou?
Spacák, karimatka, atd. a odolnost být/spát celý víkend venku v lese se vším, co k tomu patří (včetně jídla).
Budeme ve volné přírodě bez zázemí, pitná voda bude zajištěna.
Papíry/sešit a věci na psaní i kreslení.
Kdo?
Jsem vzděláním sociální pracovník s mnohaletou praxí v poskytování sociálních služeb a řízení neziskové organizace. Od dospívání se zajímám o transpersonální psychologii/změněné stavy vědomí a jejich smysl a využití ve prospěch člověka. S Cestou hrdiny jsem se setkal před několika lety na mezinárodním kurzu koučinku na východním Slovensku, následně jsem zažil další rituály/ceremonie jako je potní chýše, vision quest, integrativní dýchání atp., věnuji se meditaci. Skrze vlastní zkušenost věřím, že nám projasňování nevědomých obsahů dává řadu zajímavých vhledů, posiluje naší intuici a přispívá k duševní celistvosti.