• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DABEgravel bike / bikepacking / trasy / gear
    Vše okolo bikepackingu, gravel či jiných kolech, šlapání a svobodě.
    rozbalit záhlaví
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    MARASAN: tam tech no go je vic, poceni, teziste... ale je fakt ze kamos co jezdi Míle si do batohu bere vodu, pro me jakozto jezdce "od hospody k hodpode" to na cyklotoulky moc smysl nedava
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DABE: pro mne je batoh spis no-go, protoze pridava dalsi kila nad sedlo a driv se rozboli zadek ;-)
    DABE
    DABE --- ---
    NOISEGATE: on ten bězecký "batoh" nikde nepřekáží a po chvílí o něm člověk ani neví. Navíc úložné prostory v popruzích vepředu jsou strašně fajn. Většina lidí ho vozí právě kvůli camel bagu btw.
    Během letních dnů bude ale určitě no go kvůli propocených zad. Ale to je dost subjektivní...

Jinak pěkně zpracovaný gear list nedávno nahodil na yt Aleš Zavoral
    Moje kolo a výbava na Torino-Nice Rally a Alps Divide | 3T Exploro a můj gear setup
    https://www.youtube.com/watch?v=a_W0gDXtYMQ&t=848s
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    DABE: máš to pěkně poskládaný, batoh bych nedal, ale letos na cyklotrip vyrazím s menší ledvinkou. jinak v rámu mám větší brašnu a jen jeden slot na vodu, to musím nějak dořešit kam to nacpat. jiný úchyty nenám,
    DABE
    DABE --- ---
    BUDDHA: seznam jsem si nikdy nedělal:) a popravdě mám vždy poměrně problém nabalit věci, abych se vlezl, jelikož mám tendence brát i věci, které nebudou potřeba... I z toho důvodu jsem si pořídil podsedlovku s objemem jen 13l;)
    Na tenhle výlet jsem si však vzal i 10l bězecký batoh/vestu, kde jsem měl dlouhé zimní bibs na neděli + merino triko z dlouhým a neprofuk base layera a foťák.

Brašna vepředu - tarptent Appy Trail, karimatka, dexshell ponožky, kulich, jeden kus nadobí na vaření (na vodu).
    Podsedlovka - spacák Patizon g400, nafukovací polštářek, náhradní ponožky, polartec base layer, merino triko a kalhoty na převlečení, tywek, péřovka (ta je na fotce připevněná na sedlovce), rukavice.
    Rámová brašna - lékarnička, hůlka k tarpu, powerbanka, kafe, vařič, různý snacks, shake dry bunda.
    Malá brašna na top tube - gely, kabely, lepení, nářadí, sluchátka, nůž, čelovka, přední světlo.

Šlo by to asi zabalit i bez toho batohu. Nicméně jsem využil vše, co jsem měl s sebou. Chtěl jsem vyzoušet, jak se mi s tím malým batůžkem pojede - je to dobrý:)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    MARASAN: si říkám :) když jedu tak mám kokon skoro za zadním kolem + vepředu mám ludru skoro přes celá řídítka (760mm)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BUDDHA: byl sbalenej na dvacet stupnu bezvetri, nez prisla vikendova predpoved a to uz se mu nechtelo prebalovat, tak vymrznul, ale nafrajera ;-)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    DABE: máš někde seznam co vozíš? Vypadá to relativně na minimál v tomto počasí. Jak to máš váhově, tak +-8kg nahoru?
    DABE
    DABE --- ---
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    DABE: kdepak jste byli?
    DABE
    DABE --- ---
    víkend recap

PERGL
    PERGL --- ---
    HEAVYN: bydlim ted ve svajcu, zeptej se ho a pripadne posli kontakt, dik
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    PERGL: dostav se na vyjizku, bude tam kamos co se vratil v sobotu
    Stage 62a - Weekend Exploring | Strava Club Event
    https://www.strava.com/clubs/299993/group_events/1974331
    PERGL
    PERGL --- ---
    Zdar, byl nekdo na gravelu v Toskansku a mel by gpx trasy?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    no nic, stane se :) mně to bylo kua divný, že by ty hlíny byly až o tak moc těžší, posledních deset let sem na žádnym nesedel :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    DRAGON: Vidis tam vahu nebo vahu ramu? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: promin, asi nerozumim, co tim chces rict. Já tam vidím váhu rámu 10,2 kg..
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DRAGON: ram vazi nekde <1, 1,5> kg.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOHNY_K: mne trochu zarazila hmotnost samotnyho ramu pres 10 kilo, ale jinak pohoda
    BATY
    BATY --- ---
    JOHNY_K: 🪨
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam