BUDDHA: seznam jsem si nikdy nedělal:) a popravdě mám vždy poměrně problém nabalit věci, abych se vlezl, jelikož mám tendence brát i věci, které nebudou potřeba... I z toho důvodu jsem si pořídil podsedlovku s objemem jen 13l;)
Na tenhle výlet jsem si však vzal i 10l bězecký batoh/vestu, kde jsem měl dlouhé zimní bibs na neděli + merino triko z dlouhým a neprofuk base layera a foťák.
Brašna vepředu - tarptent Appy Trail, karimatka, dexshell ponožky, kulich, jeden kus nadobí na vaření (na vodu).
Podsedlovka - spacák Patizon g400, nafukovací polštářek, náhradní ponožky, polartec base layer, merino triko a kalhoty na převlečení, tywek, péřovka (ta je na fotce připevněná na sedlovce), rukavice.
Rámová brašna - lékarnička, hůlka k tarpu, powerbanka, kafe, vařič, různý snacks, shake dry bunda.
Malá brašna na top tube - gely, kabely, lepení, nářadí, sluchátka, nůž, čelovka, přední světlo.
Šlo by to asi zabalit i bez toho batohu. Nicméně jsem využil vše, co jsem měl s sebou. Chtěl jsem vyzoušet, jak se mi s tím malým batůžkem pojede - je to dobrý:)