• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GEMBICWestern, Biče, Klobouky, Boty z jednoho kusu kůže.
    Vše co se týká westernu, bičů, a řemesel tomu podobných.
    rozbalit záhlaví
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    GEMBIC: Jsem to nedopsal.. :D Do mobilu a vyměnit baterku. Dneska u těch dotykáčů se to bojím otevřít. :D Ale pardón, to už bude nejspíš od klobouků daleko. No, není nad pořádný hvízdnutí...
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    DIABOLUS: Jó, vysílačky.. Těším se až někdy pojedu ve velkým (rozuměji alespoň dvě auta na nějakou chatu) a budeme se dorozumívat skrze vysílačky. :D Dřív se dalo krásně a rychle vlést do mobilu. koneckonců pořád ještě mám a používám tlačítkovej. :))
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    GEMBIC: To byl šéf srazu, je to 200let zpátky. Myslim že je měl kvuli několika operátorům, už si nemamatuju. Já měla na starosti lidi co pomáhali se srazem na vysílačkách. Dobré to tenkrát bylo.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Pěknej, pěknej.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    DIABOLUS: To teda, ty dva telefony na krku. :D
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    DIABOLUS: Brzy budou vánoce, tak co třeba při vánočním úklidu? :D
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    GEMBIC: nooo, to bych musela zastrachat hodne hluboko v archivu. Nebo ji vyfotit.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    DIABOLUS: Bude foto?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    HERRICH: já jsem svůj kožený klobouk kupovala kdysi dávno v LUCKY HORSE s.r.o. v Praze, mají tam takový celkem zapadlý kamený obchod, mám ho asi 20let. Ale to není úplně odpověď na dotaz.
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Poslední příspěvek četlo 22 lidí, tak se snad někdo s doporučením ozve. Já si klobouk kupoval na erotickým veletrhu, Stetson, asi bavlna, a na klobouk z kůže ještě nenastal ten pravý čas.
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    z FB jsem odesel pred 8 lety, ale to neni podstatny, googlit taky umim, ptam se po konkternim doporuceni
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Tak nejvyšší čas založit. Nebo strýček google pomůže.
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    dik, lec FB nemam
    GEMBIC
    GEMBIC --- ---
    Na FB jsou prý nějaký skupiny, který se zabívají výrobou klobouků z kůže, psal Kudláček.
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    shanim vyrobce klobouku z kuze
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    Prrrr!
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Hyjé!
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.