Ahoj,
s projektem jsem neseknul, je tu pár novinek. Tak nějak finišuju redesign, není to asi dokonalé, ale myslím, že je fajn když se třeba formulář vejde na 32" monitor:)
Novinky:
Přepracoval jsem zprávy, reálně nevím jestli se to bude někdy používat, ale vzhledem k existenci "Sdílenejch laborací" nebo "Knowledge base" jsem chtěl umožnit napsat autorovi laborace dotaz atp. Psát si můžou i uživatelé mezi sebou. Tuto fci určitě čeká rozvoj, primárně zřejmě do budoucna půjde tyhle "sociální" funkce deaktivovat komplet v nastavení. Pořád platí, že pokud aktivně laboraci nesdílíte, nikdo ji samozřejmě automaticky nevidí, ale chci uživatelům umožnit, aby i deaktivovali celou fci zpráv atd, takže jim nepůjde ani napsat.
V přehledu nábojů přibyl sloupec MOA - jde o údaj o přesnosti náboje. Tento údaj se počítá jako průměr všech měření přesnosti z terčů střílených s tímto nábojem.
V detailu zbraně - střeleckém deníku se nově zobrazuje náboje se kterým zbraň dosahuje nejlepší přesnosti. Nevím jestli to shledají i ostatní užitečným, ale třeba já se velmi těším, že vytáhnu svou MAO po dlouhé době, nastřílím terče sbírkou všellijakého .22lr střeliva a vypadne mi z toho snad zajímavý statistický vzorek, který mi napoví, co mé zbrani nejvíce chutná.
Klasicky k tomu byla hromada oprav různých chyb a dalších pilování detailů.
Chci se teď zase trochu pověnovat pro změnu aplikaci, rád bych malinko poladil focení terčů a měření přesnosti, tak aby bylo víc user friendly.
Stále platí, že připomínky jsou vítány.