ja mam ohledne jeho tvorby rozporuplny pocit. je to remeslne namakany ale nestalo se mi ze si pustim jeho track a rikam si tvl to je narez. a to by melo byt.
ale technicky a remeslne je to fakt dobry, podle toho videa to dela uz dlouho a obsesivne akorat si myslim ze ty akvizice lepsiho a lepsiho gearu jsou akorat dobry k tomu ze pak zacnes resit detaily. a o ty fakt nejde.
klubova hudba (i kdyz Skee Mask prevazne dela downtempo veci) neni o tom ze to ma znit jako reklama na nejnovejsi produkt Native Instruments. ale chapu ze kdyz na to mas, koupis si gear co te zajima.
nevim jak to je, zatim jsem udelala vseho vsudy jeden track :D zase na to jak dlouho to delam je to v pohode a s tim co jsem se naucila jsem spokojena. a taky chapu to ze chces pracovat na HW. a HW opravdu ma lepsi zvuk. ja mam jen Neutron a Model D a specialne ten Neutron, to je tak naslaply zvuk ze zadny plugin co jsem zkousela se tomu nepriblizuje.
takze jsem rada ze mam syntak co mne bavi a novy si koupim az ho budu potrebovat. a to nebude zitra ani za mesic protoze to proste neni potreba. DAW je nejvic powerful platforma a dava smysl jako stredobod tveho setupu.