• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FLWOnlyFans for begginers - rady, zkusenosti, sdileni, podpora
    Diskuze pro lidi, kteri tak jako my, zacinaji s OnlyFans a maji spoustu otazek a urcite uz i par odpovedi...
    rozbalit záhlaví
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    PAIKA: ne. taky mi to nejde
    PAIKA
    PAIKA --- ---
    PAIKA: Ale asi musim byt clenem, ze
    PAIKA
    PAIKA --- ---
    FLW: Page is not available
    FLW
    FLW --- ---

Preferujete měsíční předplatné (se zkušební dobou zdarma, nebo bez), nebo free předplatné a placené příspěvky?

21 hlasy od 21 respondentů

EMAET
    EMAET --- ---
    FLW: určitě můžete, já určitě další profily vytvářet nebudu, protože na to prostě nemám čas a energii :) zbytečně by mě to stresovalo. Ráda presdilim něco od vás ;)
    FLW
    FLW --- ---
    EMAET: ten vzajemny prolink je asi zaklad, zkousime jeste propojeni s instagramem a twitterem (X).. u obojiho vznikly profily se stejnym nickem jako na OF.. zatim jsou to v podstate prazdne skeletony.. otazkou je, jak moc je treba se takovymi vecmi zabyvat, jinak receno jak velky maji prinos.. pokud nevadi, zkusime mention Tveho profilu i tam? X instagram
    EMAET
    EMAET --- ---
    FLW: tak to naprosto netuším právě.
    FLW
    FLW --- ---
    EMAET: jop uz to funguje.. za nas palec nahoru, pekna prace ;) predpokladame, ze nevadi, kdyz zkusime prolinkovat Tvuj profil nebo nejaky post ;) coz vede k dalsimu dotazu.. co je nejlepsi zpusob vzajemne propagace dvou profilu? :)
    FLW
    FLW --- ---
    EMAET: motivaci mame ocividne velmi podobnou ;) ad forma predplatneho.. to je vec, kde se stale rozhodujeme, kudy se vydat.. btw. my na Tvem profilu vidime pouze subscription, zadny trial.. predpokladame, ze to je dane tim, ze byl prekrocen pocet lidi, kteri mohou tu promotion campaign vyuzit?
    EMAET
    EMAET --- ---
    FLW: hodně mě baví ta úvodní fotka :)
    FLW
    FLW --- ---
    Na stare kolena sme se se zenou hecli a zkousime OF jako tvurci. Jenom pro zabavu, cilem neni vydelat miliony, ale zase jestli to jde, proc ne.. :D Jako stary boomeri :D ocenime jakoukoli rozumnou radu, sdileni atd. Cilem je obecne rozpoutat smysluplnou diskuzi, jak na OF. Nasledujici prosim berte s velkou rezervou, opravdu jsme na uplnem zacatku ;) https://onlyfans.com/u445903862
    FLW
    FLW --- ---
    Diky za schvaleni diskuze ;)
    EMAET
    EMAET --- ---
    Čekám :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Taaakze.
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.