• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FLWOnlyFans for begginers - rady, zkusenosti, sdileni, podpora
    Diskuze pro lidi, kteri tak jako my, zacinaji s OnlyFans a maji spoustu otazek a urcite uz i par odpovedi...
    rozbalit záhlaví
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NACITALKA: Děkuji.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    CHEVALIER: na Visu od mBank teď, ale mám tak malý částky (max 110$ za měsíc teď), že to asi snad nebudou zkoumat, no uvidím…
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NACITALKA: Čistě z technického hlediska by mně zajímalo přes jakou banku vybíráš platby. Prý je to u OF docela problém...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    JADE: je to fuč, ale pořád tam jsem…😸

VANEK
    VANEK --- ---
    JADE: dost se obávám, že jestli ne 10 zájemců, tak datum narozenin jo. Ale stanou se horší věci
    JADE
    JADE --- ---
    A už je to vyplácaný?!🤔
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    VANEK: Ono by se tě to mělo zeptat pak, jestli to chceš placený dál. Je to bezpečný systém. ☺️
    VANEK
    VANEK --- ---
    NACITALKA: "Please add payment card to accept the free Trial" ... asi bych se neměl bát, ale ještě si to rozmyslím.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    KAPPI: děkuju moc 😹💖💖💖
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    NACITALKA: Tak tedy vsechno nejlepsi! 😸
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Dneska mám narozky a jako dárek dávám celý dnešní den zdarma. Link pro 10 nejrychlejších. (platí jen dnes) 😽💖
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak byla tam faze kdy to vypadalo ze OF rusi veskery adult content, ale rychle se na ni zapomnelo
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NACITALKA: Amerika je nabozensky stat, s tim se neda svitit. Me fascinuje, ze to ten clovicek s OnlyFans dal, ze ho nechali takhle vydelat.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    zvažuju alternativní způsoby a zírám, že já ani jako fotografka s živností nemůžu prodávat svoje akty, nebo jakékoli ani na svém eshopu, ani přes gopay ani přes apple pay… well… to je zvrácené
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Hmm, to je docela zapeklitý s tímhle…GPT radí přes Paxum na Revolut a pak na Fio, po malých náhodných částkách 😸👌🏻 A to Paxum je drahý, převod stojí 50$ karta přes 6$…
    KEESHEA
    KEESHEA --- ---
    MAKROUSEK: prý jakákoliv platba, i přes affiliate. Ale tahle informace konkrétně se točí všude. To je to u nás jinak?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KEESHEA: To je ale kdyz chces prijimat platby kartou.
    KEESHEA
    KEESHEA --- ---
    Zdravím. Můžu se zeptat - AI mi tvrdí, že jakékoliv peníze související se adult services spadají do "high risk" podnikání, a jediné dvě spolehlivé platební brány si účtují 500/1000 dolarů jen jako vstupní poplatek s tím, že mezi českými bankami bude schůdná nejspíše jen Fio. Projížděla jsem si různé diskuze a přijde mi, že to tak bude. Jak to děláte vy?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Myslim, že varování před agenturama sem patří

Vydělala na OnlyFans miliony, dostala jen 200 000. Natáčet musela i v léčebně. Odhalujeme praktiky agentury influencera Kajumiho – Page Not Found
    https://pagenotfound.cz/clanek/vydelala-na-onlyfans-miliony-dostala-jen-200-000-natacet-musela-i-v-lecebne-odhalujeme-praktiky-agentury-influencera-kajumiho
    CADDY
    CADDY --- ---
    KAPPI: no ja zrovna zacal premyslet, co by se mi hodilo na zed...furt premyslim, ze bych mel mit i neco umeleckeho doma...a atdy by se nejspis adepti nasli :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam