• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RANDOM_NIGHTIN MEMORIAM
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOXICMAN:
    DRAGON:

osobne jsme se neznali... ale diky jeho radam jsem si koupil prvni lepsi kolo... kolik mu vlastne bylo?
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    Kryštof aka kvetakk, spolu školák z gymplu, hrozně hodnej, milej a objetavej kluk co by se rozdal. Našel ho řidič na konečný ležet ve vagonu.
    Krásnej techno punkovej pohřeb v evangelickém kostele. Bylo to na jaře, všichni měli dost podobný nápad a po cestě utrhli co zrovna kvetlo, zpívali jsme Sáru od Trabandu a pak hrálo techno v kostele, teplej rum a braniky. ❤️ Mám husinu
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ID BROTHER neboli FlyboyEda odesel v roce 2018. RIP
    SITH
    SITH --- ---
    ANIKEVESTIFEX: ou, kvetakka jsem tu na nyxu viděl, prohodili jsme par slov, pak zmizel a nevěděl jsem kam a proč. Už vím, takže F a RIP :(
    ANIKEVESTIFEX
    ANIKEVESTIFEX --- ---
    PSYCHODEBIL - Pankáč, kámoš, spolubydlící. Nečekaně si vzal život oběšením v jednom žižkovském hotelu před 3 lety, bylo mu 30 let. Chybíš nám, Fernete!

a taky KVETAKK - Znali jsme se spíše okrajově z akcí a Cibulky, zemřel před x lety v tramvaji při epileptickém záchvatu.

Oba R.I.P.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    DRAGON: ok, to mi nějak nedošlo
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TOXICMAN: vsak toho sem tu uz psal ;) viz DRAGON, kdo ho dobre znal, urcite vzpomene na jeho miniBMX uchylku ;)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    vzpomenu na ID MONOTYPEK
    vím, že se tu protnul životem s mnoha lidmi
    viděli jsme se sice jenom párkrát, ale stejně mě nějak vnitřně hlodá nevědomost, co se mu stalo
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    SPUNT - kamarádka, vodačka, tulačka, učitelka a SPŠST v Panské, srdce všech kolektivů,... 17.4.2016 zemřela při tragické nehodě cestou z vodáckých závodů. Nikdo nejel rychle, nikdo neporušil předpisy, ani neusnula za volantem, prostě se jenom něco náhodně podělalo, vjeli jsme autem do Labe a stálo ji to život.
    Chybí moc všem každý den.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    DHAA - kamarád architekt, super člověk ,/
    zemřel tragicky, když jeli na výstavu s lidma s práce, auto narazilo do stromu... on jediný měl fatální zranění
    bylo mu 28
    CROME
    CROME --- ---
    OVERFLOW-provozovatel vinyl shopu Fosny.cz a drum and bass Dj. Prima kluk :(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HROCHOUS - potkávali jsme se roky na nyxu, ale až po jeho náhlé a tragické smrti (pitomá embolie ze zlomené nohy) jsem zjistila, že dávno před nyxem jsme se znali z prken, co znamenají svět. Jeho Alfred Doolittle byl ozdobou každého představení, které jsme spolu odehráli.

Martine Millere, 17. února to bude už deset let, co tu s námi nejsi, ale pořád mi ještě chybíš.
    HNL
    HNL --- ---
    UNA_ID - Probudil se na mejdanu na loďce, skočil do vody a měl zástavu srdce. Velká škoda ho.
    SITH
    SITH --- ---
    budeme psát jména na nástěnku?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SHUVIT. Nádhernej člověk, obrovskej talent, obrovský srdce, … a něco, s čím nedokázal žít, tak se rozhodl odejít.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    YARIS znala jsem ho chvíli, ale stálo to za to. Skvělej člověk, škoda ho.
    STARF
    STARF --- ---
    PUSHEKO - tusim, ze slo o srdecni prihodu
    NEI
    NEI --- ---
    TINNWIENLHAIN, hodně moc se prý depresemi trápila.
    Před pár lety spáchala sebevraždu oběšením.
    Jednou jsme se potkali, byla to moc hodná a milá duše.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    DIVNEJPAVOUK. Jeho Nyxí přítomnost byla dost minimální, ale stejně. Znal jsem ho ještě z doby, kdy jsme sotva měli občanku, hodně ho život semlel a často prostě neměl ani kousek štěstí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam