• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEIKINTiktok
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    DREEK: jj tam je velká konkurence, podle mně to mají více propojené i s nakupováním.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    SUCZKER: Koupit mince TikTok (Coins) přes VPN v Argentině může být lákavé kvůli nižším cenám, ale existuje několik bodů, které bys měl zvážit:

1. Použití VPN

Pomocí VPN se připoj na server v Argentině. Doporučuje se použít spolehlivou a placenou VPN, která nabízí servery v Argentině a dostatečné zabezpečení.

Po připojení k VPN se ujisti, že se Ti TikTok skutečně načítá v argentinském regionu, což můžeš ověřit kontrolou regionálně specifického obsahu nebo cen.

2. Změna nastavení obchodu (pokud nakupuješ přes aplikaci)

Na Androidu můžeš zkusit vytvořit nový Google účet a nastavit Argentinu jako region. Na iOS může být nutné přepnout region Apple ID na Argentinu (případně založit nové Apple ID).

Některé platformy však mohou přístup k regionálním obchodům omezit, pokud zjistí, že používáš VPN.

3. Nákup mincí v TikToku

Po nastavení a připojení přes VPN otevři aplikaci TikTok a přejdi na nákup mincí. Ceny by měly být nastaveny pro argentinský trh, což bývá výhodnější.

Platební metody se mohou lišit podle regionu, proto měj připravenou platební kartu nebo digitální peněženku, která bude funkční pro mezinárodní nákupy.

4. Rizika a omezení

TikTok může při podezření na VPN nebo změnu regionu účet označit za podezřelý, což by mohlo vést k blokaci.

Různé regiony mají své cenové politiky, ačkoli využívání těchto cen přes VPN nemusí být ve všech zemích povoleno podle TikTok podmínek.

Doporučuje se používat tento postup opatrně a pouze v případě, že chápeš možná rizika. TikTok může při detekci VPN nákup zablokovat nebo přepnout ceny zpět na základě Tvého skutečného regionu.

Tento postup může fungovat, ale měj na paměti, že TikTok může podobné praktiky kdykoli zablokovat.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    RAINBOF: nová zábava je streaming. Musíš mít 1000 subs, abys mohl zapnout stream. Jsem ve fázi si koupě prvního coinu.
    DREEK
    DREEK --- ---
    Já přidám zajímavost, že TikTok jako brainwash v Číně nepoužívají, místo toho mají Douyin, který údajně rovnoměrně obsahuje propagandu a vzdělávání, navíc pro mládež je hodně omezen věkem a časem použití.
    Is TikTok different in China? Here's what to know - ABC News
    https://abcnews.go.com/Business/tiktok-china/story?id=108111708
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Me obsah na TikToku přijde jako snůška banalit a levných emocí bez jakékoliv přidané hodnoty. Opravdový brainrot. Nainstaloval jsem si to jen jednou kvůli Lubošovi Bailadorovi a jeho škrtání v letácích. Vydrželo mě to asi dva týdny.

Speciálně mě otrávilo, když jsem pod nějaké video o zahradničení napsal, že navrhovaný zahradnický "hack" nebude fungovat a že je lepší to dělat jinak a můj komentář byl autorem smazán jako hate speech nebo něco takového.

To byl pro mě impuls to zase rychle z telefonu smazat, skutečně čínská úroveň cenzury.

Ale o tom, jak koupit lacino dárky, bych se rád dozvěděl víc, třeba se podobný trik může hodit jinde :))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    No a tedka bys mohl svuj první příspěvek rozebrat na terminy a o kazdem neco napsat protoze ja, tomu moc nerozumim.

Na tiktoku nejsem, prijde mi ze je to zrout casu a pozornosti. Tak nemam ani sanci najit neco co by tam za to mohlo stat.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    kolik si bere tiktok za darek, 60% ?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    diky za vytvoreni. No mne by zajimalo jskou mate zkusenost. streamy o houne..kontent zadny, hlavbe teda zenske vyuzivaji blbost chlapu a posilaji cinanum gifty. a ty zensky se naucily nove dovednosti..mimiku, mrkani, jak dekovat. vytvari si komunitu donatoru..extremne toxickou, kdy moderatori banuji za nazor. Pry se daji nektere gifty koupit pres vpn za levnej nez na klasiku...a to nemluvim o tech silenych challenge..viz jizda na metru.
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam