úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
ALEF
ALEGRIA
AMINA
ANCHE
ANDIOT
ANDREIKA
ANGLIS
ATCHUB00
AZTEK
BARU_NA_BARU
BETULE
BOREC
CHANTALLL
CHIQUITA
CHOLE
CRITT3R
CROAN
DAKRLS
DANUNA
DOMAK
ECKO
EDASX
EL_CUBO
EWELYN
EXX
FND
FRANCIMOUR
GRED
HUGGI
IJACZEK
JAKRALPRVNI
JINDRICH
JND
JOLA
JOZEFEENA
KACHNI_KACHNA
KATCHENQA
KATE23RINA
KITIARA
KIWIWOE
KLARUSS
KOCHANSKIT
KOMAR23
KORINKOWICZ
KYNDA
LACAMPAGNA
LAMIA
LARK
LARVOSROLKA
LUCIS
LUCKY13
LUCZA
MACCINO
MAJARED
MAJDUSH
MARDOU
MELUSINE
METAK
MEX
MEZKALINKA
MILVOUS
MISTRKAT
MONTYY
MOOO
MOOONA
NAILER
NAST
NICKITA
OLIVE
PISIK23
PRDELMRDEL
PROSIMTE
PUNKEJT
RHIZOTRONIC
RINOOOW
SAKJA_PANDITA
SBDK
SGNLR
SHILEENA
SNAKERIDER
STE
SUGAFREE
TADEAS
TARKAN
TK_
TRANCEWARP
TRAXEX
TRESEN
TRUCE
UNA_ID
VINCA
WENOUSH
WODNYA
WOSHIII
YAHOODKA
YSTR
ZANET
ZEWLOIDUM
ZOEL
UFF
Dne 19.5.2009 proběhne v Praze celodenní pouliční akce, při níž budou do města vepsána pravidla nové hry.
18 konkrétních míst bude přetvořeno tak, aby nabídla kolemjdoucím jiný pohled na prostor, ve kterém se denodenně pohybujeme. Přijďte si třeba zahrát golf, postrašte někoho, starejte se o floru, zastřílejte si, projeďte se na člunu, létejte, exhibujte, zpívejte, malujte, udělejte pár fotek nebo si jen dejte piknik na místě, kde by vás to dříve nenapadlo. Veřejný prostor není pro každého „veřejný“ ve stejném smyslu slova. Městská krajina ja zasycena reklamou, město neustále roste do výšky i šířky a vnímat jemné nuance je tím pádem čím dál tím obtížnější. V záplavě informací musíme filtrovat co vidíme. Pohyb městem si zjednodušujeme na pouhý přesun z bodu A do bodu B. Přitom se v právě odfiltrované informaci může skrývat nějaká drobnost, která by nám zásadně změnila percepci daného místa, potažmo celku města. Jako místo pro trávení volného času je nám nabízen obchodní dům zatímco náměstí se stávají neomezenou výstavní plochou reklamních agentur. Parky ustupují autům a společensky nejoblíbenější zelenu plochou se stává fotbalové hřiště. Kde je prostor pro aktivní život a diskuzi, prostor pro nás? UFF je dialogem mezi městem a jeho obyvateli. Jsem pasivní nebo aktivní "uživatel" města? Mám možnost upravovat pravidla hry ve městě? Chceme drobnými, až naivními intervencemi ukázat, že město patří nám! Interaktivní mapa s konkrétními spoty, pravidla "hry" a veškeré info na http://uff-game.net/index.html
KAACHA
---
---
19:41:08 13.5.2009
do haje...!! jsem mimo prague v ten cas:(:(
tak vsichni uzivejte;)
KING_JOHN_KILL
---
---
14:25:50 13.5.2009
Dostdobře... Jsem bohužel v ČB. Zatr satr!
ROUTA66
---
---
14:24:45 12.5.2009
děkuju ...rout66
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam