• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELSINORFotky vašich knih
    Fotky vašich krásně uspořádaných knihoven. Fotky vašich chaotických knihoven. Fotky stohů knih na vašem nočním stolku, v rohu pokoje, za sedačkou, nebo na kuchyňské lince. Fotky knih, které si vás zrovna našly v knihkupectví nebo antikvariátu. Fotky speciálních edic vaší oblíbené knihy. Fotky stokrát přečtené knihy, kterou máte od dětství. Fotky knih v kavárně, na lavičce v parku, v lese, na dovolené a tak. Zkrátka fotky vašich knih.
    rozbalit záhlaví
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Jedna z mých nejoblíbenějších knih. :)

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SEKELLE:
    BERRUNA:
    Mam od ni i Inkognito, jak se britskej PM vyda v ruznejch prevlecich po zeleznici na cestu kolem britanie, aby porozumel jejimu lidu a misto toho objevi sam sebe, protoze zjisti, ze mu dela moc dobre nosit zensky saty:) pripadne smele zapujcim (knihu, ne zenske saty)

A jeste jsem videl myslimze v Kalichu divadelni hru Hledani slov, taky od ni a taky vyborny:)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    SEKELLE: ono to těch pokračování má docela dost https://www.databazeknih.cz/serie/deniky-adriana-molea-966?lang=cz , skončila jsem myslím u Let u kapučína.
    A v Divadle v Dlouhé je možné zhlédnout představení https://www.divadlovdlouhe.cz/repertoar/tajny-denik-adriana-molea-ve-veku-13-a/ na tom jsem ale nebyla, tak nevím, jaké to je.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Kathy Acker a část dalších.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    a tulipány
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    SEKELLE: hrneček?
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SEKELLE: udělá mi to radost ;)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    BERRUNA: Ty jo, vážně? :O To už by byl od tebe druhý a třetí dárek <3 Taky bych ti za to něco měl dát. Je něco co bych ti mohl dát?
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SEKELLE: ráda ti je věnuji ;)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    BERRUNA: Jeeee, tak to me tesi, ze to ma i pokracovani, to zase budu vyhlizet vylohy antikvariatu s novou nadeji :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Pojď Manon, pryč! Krásně to dopadlo!
    Nač šperky! Peníze! Nač zrcadlo!
    To všechno tvoji pravou krásu špiní!
    Ty nesmíš chtít od lidí dobrodiní!
    Ty nesmíš ohlížet se na dary!
    Ty nesmíš obdivovat kočáry,
    ne, Manon, ne. Ty nesmíš chtít přepych.
    Šperky jsou strašné oči slepých
    a je z nich jenom slepota…
    Pojď se mnou do nového života
    bez šperků, bez hrůz, bez Duvalů
    bez toho třpytivého kalu,
    kterým tě kde kdo potřísní.
    Pojď z této síně bez písní.
    Pojď, ptáčku vykoupaný v blátě,
    má věrná ruka podpírá tě.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BERRUNA: Manon je motýl, Manon je včela, Manon je růže hozená do kostela...
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    BERRUNA: Manon je první a poslední můj hřích,
    nepoznat Manon, nemiloval bych. :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Jste, slečno, hrozná lehkomyslnice…

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SEKELLE: eeee, to už je let, co jsem to četla ;) letí to, letí…

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Dnes jsem šel kolem antikvariatu a ve výloze tohle. Jsem velký fanoušek televizního seriálu, tak jsem jí tam nemohl nechat. A taky jsem si tam koupil LP Men At Work :D

FIDEL
    FIDEL --- ---
    ATELIER: jasne, ze jsou dva a oba stoupaj na cene, i kdyz jsou plny chyb a preklepu (ono je to druhy vydani od Olympie totiz zoufale hnusny).
    na Rvacov mam uplne opacnej nazor a Foglar to byt spis nema, ale to je na diskuzi do jineho klubu.

ATELIER
    ATELIER --- ---
    Mimochodem, komiks Rváčov, jakkoli se tam kříží jakási Stínadla, tramp a Vontové, mě moc nenadchnul. Jednička vypadala slibně, na dvojku jsem netrpělivě čekal a nakonec to šlo celý z domu. Tohle prostě není Foglar. I když kresba nebyla úplně špatná.
    ATELIER
    ATELIER --- ---
    FIDEL: Vyšly dva díly se Saudkem, mám jen jedničku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam