FONTAN: a po skore roce se doexhibuji takzvane na "turka" (beletristickou/"umeleckou" a odbornou - v nadpolovicni vetsine polic dvouradove - knihovnou ("samozrejme", ze je v tom trochu bordel a samozrejme, ze ma OCD cast by to chtela poctiveji srovnat))
teda my nemame desetitisice knizek, i kdyz bych mozna (ani ne)chtel, ale kolem 2000 jich bude a v ramci bytu uz resime vazny problem, kam s nimi "dal" (i kdyz jak je vidno, trochu prostoru jeste je pokud vyhodime vez a soundbar a do oblsti soundbaru pridame dalsi polici)
ale chtel jsem se pochlubit hlavne jednou nahodou - obe knihovny byly delany na miru, ale obe na miru do minuleho bytu - kdyz jsme se prestehovali, tak jsme si rekli, ze je vezmene s sebou. kdyz jsme tu na beletrii sestavili a zacali ji zvedat, tak jsem mel ponekud pnuti, ze se nevejde. no jak vidite vesla se docela dost pekne (pote, co jsem odstranil listy podel zdi, protoze na sirku je na centrimetr presne jako stena, ke ktere je prirazena
unifikovana kvetinova vyzdoba ma samozrejme take vysvetleni - zena neustale o ty kytky zadrhava, utrhava a je ji lito utrzene kousky vyhodit, takze odhaduji, ze za 15 let bude nas byt jedna velka prehlicka tehto "plevelu" (nutno podotknout, ze jsem to ja, kdo se o kytky nasledne stara)
no jdu si cist a vsem (i ne)ctenarum preji pekne svatky