• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELSINORFotky vašich knih
    Fotky vašich krásně uspořádaných knihoven. Fotky vašich chaotických knihoven. Fotky stohů knih na vašem nočním stolku, v rohu pokoje, za sedačkou, nebo na kuchyňské lince. Fotky knih, které si vás zrovna našly v knihkupectví nebo antikvariátu. Fotky speciálních edic vaší oblíbené knihy. Fotky stokrát přečtené knihy, kterou máte od dětství. Fotky knih v kavárně, na lavičce v parku, v lese, na dovolené a tak. Zkrátka fotky vašich knih.
    rozbalit záhlaví
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    FONTAN: a po skore roce se doexhibuji takzvane na "turka" (beletristickou/"umeleckou" a odbornou - v nadpolovicni vetsine polic dvouradove - knihovnou ("samozrejme", ze je v tom trochu bordel a samozrejme, ze ma OCD cast by to chtela poctiveji srovnat))

teda my nemame desetitisice knizek, i kdyz bych mozna (ani ne)chtel, ale kolem 2000 jich bude a v ramci bytu uz resime vazny problem, kam s nimi "dal" (i kdyz jak je vidno, trochu prostoru jeste je pokud vyhodime vez a soundbar a do oblsti soundbaru pridame dalsi polici)

ale chtel jsem se pochlubit hlavne jednou nahodou - obe knihovny byly delany na miru, ale obe na miru do minuleho bytu - kdyz jsme se prestehovali, tak jsme si rekli, ze je vezmene s sebou. kdyz jsme tu na beletrii sestavili a zacali ji zvedat, tak jsem mel ponekud pnuti, ze se nevejde. no jak vidite vesla se docela dost pekne (pote, co jsem odstranil listy podel zdi, protoze na sirku je na centrimetr presne jako stena, ke ktere je prirazena

unifikovana kvetinova vyzdoba ma samozrejme take vysvetleni - zena neustale o ty kytky zadrhava, utrhava a je ji lito utrzene kousky vyhodit, takze odhaduji, ze za 15 let bude nas byt jedna velka prehlicka tehto "plevelu" (nutno podotknout, ze jsem to ja, kdo se o kytky nasledne stara)

no jdu si cist a vsem (i ne)ctenarum preji pekne svatky

NEI
    NEI --- ---
    Našla jsem skvost

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Kupovala jsem knížky jako dárky pod stromeček a samozřejmě jsem si vzala i nějaký pro sebe. :)

EMAET
    EMAET --- ---
    Nečekala jsem, že to bude tak čtivé!

1KA
    1KA --- ---
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    spise "fotky rodinnych knih" a opet ze stejneho mista (a tedy je to vetsi nakup po prubenych nakupech)

EMAET
    EMAET --- ---
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    ELSINOR: Zrovna si ji nesu domů :)
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    NELLAS: Mě těší, když jsou knihy celkově vytvořený s láskou. Zvlášť když to znamená, že další kreativní člověk dostane práci. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ELSINOR: Hrozně se mi líbí barevné ořízky :)
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Chodí mi teď pořád nějaký předobjednávky. :)

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Ulovek z jednoho vesnickeho swapu a figurku uz mam davno, ale rekl jsem si, ze se na fotku ke knizce hodi :)

ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    CAPTAINMARVEL: tu jsem četla, díky
    já můžu doporučit The Shadow of the Wind (Zafón), to je sice antikvariát a ne knihovna, ale jedna z mých nej knih.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    CAPTAINMARVEL: miluju knížky o knihách a knihovnách. tuhle neznám, rozhodně si ji přečtu! děkuju.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    CAPTAINMARVEL: neni to tak dlouho, co jsem přečetla
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    "A lyrical, sensual, feminist retelling of the Scottish “Ballad of Tam Lin,” combining folklore, desire, sacrifice, and nature’s wonder..."

1KA
    1KA --- ---
    POWEROFSTYLE
    POWEROFSTYLE --- ---
    Po dlouhé době se mi podařilo sehnat tuten unikát.
    Nečekám veselé čtení...

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    potěšil mne úlovek z antikvariátu

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    CASTOR
    CASTOR --- ---
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Tak jsem si dnes udělal radost a pořídil jsem si novou knihu mého oblíbeného filmového recenzenta, krále jezevců Mojmíra Sedláčka.

FONTAN
    FONTAN --- ---
    ja to dam i sem - fotky mych novych knih (teda hravocesta je pro deti a ty knihy jdou ve skutecnosti do SKJM ("spolecne knizni jmeni manzelu")) z knihkupectvi meho bratra Knizni Dira na Zizkove (krasova 26)

ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Dnes přišla. :)

VANEK
    VANEK --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: No to je vidět, ale že to jsou dvě různé fotky a ne jedno panorama, taky.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Aby bylo úplně jasno: Marusja patří k těm chlapíkům a psovi dole veprostřed, sbalil ji Janek. Jde o rozevřenou jednu knihu. Konec edukačního okénka.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    WITTGENSTEIN: jasnačka! Marusja byla má oblíbená postava :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam