• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Já už mám Avowed koupeno. :)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: Takový mod bych rozhodně uvítal. Myslím, že by přinesl úplně novou dynamiku při mé oblíbené homošukačce s Ptáčkem.
    Snad tento komentář není příliš... "avowed".
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    HONZA09: plus jeste ani oficialne nevysel:p
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Jinak co jsem koukal na nějaký streamy Avowed a KCD2 tak musím říct, že KCD nutně potřebuje nějakej Furry mod kterej z Ptáčka udělá modrýho kočičáka veverčáka. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Tak on je totiž docela podstatnej fakt, že Avowed je na Game Passu :)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: KCD 2 drtí Avowed, což je produkt pro držitele akcií, od studia za kterým stojí Microsoft s tržní kapitalizací tři biliony dolarů. To mi k radosti stačí, i když to třeba s tou hrou rokou nakonec nedopadne
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: VEVERCAK akorát odmítá pochopit že kromě ČR a Vávrovi sekty KCD2 nezajímá nikoho o nic víc než jakejkoliv jinej čerstvej release hajplý hry. Až vyjde Monster Hunter Wilds, tak si mimo ČR na KCD nikdo ani nevzpomene.
    UNUX
    UNUX --- ---
    EVILMIND:
    Latest Windows 11 update cripples PCs. What to do if you're affected | PCWorld
    https://www.pcworld.com/article/2436622/latest-windows-11-update-cripples-pcs-what-to-do-if-youre-affected.html
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VEVERCAK: ne. Mám přesně ten hardware, co na to trpí, a ty workaroundy dělají to, že se nestane vůbec nic. Kromě toho, že mi to zahlásí na konzoli, že by to bejvalo crashnulo, kdybych to nehlídal.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BOLDRIK: Dost pochybyju ze odpoví na otázky který jsou mu nepříjemný, ztráta času.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    EVILMIND: Zajímavé, že KCD 2 a všechny ostatní hry mi na Win 11 24H2 fungují naprosto perfektně, bez jediné chybičky, zatímco POE 2 zasekává kompletně PC po pár loading screenech, a nepomáhá nic... Ty "workaroundy" jen udělají to že crashne samotná hra nikoliv celý PC, to je tedy výhra. Měli by si to opravit jinak to vůbec nepouštět do světa, slyším od GGG jen výmluvy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VEVERCAK: LOL, ty jsi fakt děsněj fanboy, a fakt jedeš strikně odpovědi z ChatGPT, že jo? :-) Ale tak vyprávěj dál, aspoň se víc odkopeš, máš nějaký odkaz na ty lidi, kterým to "zničilo hardware"? A není to chyba GGG, je to chyba W11 24H2 na Ryzenech s DX12, která se projevuje ve spoustě her, např.:

Windows 11 24H2 beset by another bug, and this one affects gamers | ZDNET
    https://www.zdnet.com/article/windows-11-24h2-beset-by-another-bug-and-this-one-affects-gamers/

Navíc na ní je mnoho workaroundů, které v principu fungují tak, že mění affinitu na CPU0/CPU1 ve chvílích, kdy by mělo dojít k záseku, a pak zase zpátky. V dalším patchi už to bude POE2 dělat samo.

Každopádně, já se nesnažil ty hry srovnávat abys musel ty jako poslušný ratlík přiběhnout a hledat chyby, jen jsem použil POE2, které zjevně oslovuje mnohem víc RPG hráčů (době launche dvojnásobek), jak příklad toho, že by asi nebylo pro Warhorse chytré startovat ve stejném termínu.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    BOLDRIK: a kdyz se moje otazka nebude libit, dostanu ban?
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    Ahoj, pokud by jste se někdo rád Dana na něco zeptal, tak máte možnost svou otázku poslat přes Vojtu Žižku. Dan bude u Vojty Žižky brzy hostem. Tak se nestyďte a pište.

VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    EVILMIND: Zlaté KCD 2 a jeho optimalizace, mezitím POE 2 - měsíce neopravený fatální bug, kdy některým lidem se během hraní kompletně zasekne celý počítač a mnoha z nich už to i zničilo hardware. Ti se s tím neserou :D Hodně punková parta vývojářů. Nejsem programátor, ale tohle je asi velké no-no... Divím se, že Steam hru stále nabízí
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SULTHAN: v prosinci vychazel early access POE2, to by si asi moc nepomohli :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    SULTHAN: O datu vydání nerozhoduje Warhorse.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    No hlavně to není hra, kterou hrajete měsíce. Jako určitě se najde pár nadšenců, co to dohrajou a začnou zase od začátku, ale tolik jich asi zase nebude.
    Mimochodem, kdyby chtěl WarHorse drtit jiná studia, tak hru nevydává v líném únoru, ale vydají ji v listopadu/prosinci.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Tak hral to kdekdo pro content a streamy. Ted uz to bude zabava pro RPG fans.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VEVERCAK: nechci ti kazit radost, ale v zebricku na steamu uz ted vede civka (i pres mixed hodnoceni) a pocet hracu KCD2 od peaku klesnul o tretinu a jede dolu - za par tejdnu budou radi za 10k. ten raketovj nastup jim nelze uprit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam