• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EVILMIND: no jo, ale pořád to bylo průkopnické v tom že v sci-fi byli na stěně všude displeje, pak mu to ukradli a dneska to má každej

To se musí nechat, takovýhle ego je opravdu dost vzácný, myslím si že vůdce je opravdu hodně blízko tomu, aby se každý ráno nakopl lahvinkou a pak tvrdil že vymyslel třeba vzducholoď nebo že přředpověděl 9/11 :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ADAMIRA: zapomněl zmínit, že ta hra nevyšla nikdy, přes jeho geniální nápady a fakt, že už v té době měl za sebou Mafii (jak on tvrdí).

Jsem screen z toho viděl nedávno v téhle přehlídce prvních prací mistra... :-)
    Reddit
    https://www.reddit.com/r/czech/comments/1vxvuk3/hern%C3%AD_za%C4%8D%C3%A1tky_a_nevydan%C3%A9_hry_dana_v%C3%A1vry/
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ADAMIRA: Chce skejtovat, ale na prkno je línej:-)))
    JON
    JON --- ---
    ROMANET: nevim teda kdy "tehdy" kreslil ten komix, ale realny chytry hodinky vyrabelo Seiko minimalne v 84. A volal Kruan z ábíčka ze 73. taky z "hodinek".

V roce 2005 mistnost s displejema ve sci-fi hre - cool, holodeck ve startreku zdravi z roku 87.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    a zítra je banovi 51 let, což je 3x17, určitě si vzpomene, že všechno věděl už v sedmnácti.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ADAMIRA: říká

a) mám internet rychlejší než vy socky. a jestli si myslíte, že máte taky rychlý, tak nemáte, socky. (za pár dní napíše, že si koupil za půl mega počítač, aby tak rychlou síť uměl)
    b) chytrý hodinky byl vlastně můj nápad.
    c) i televizi na zdi jsem vymyslel už v roce 2005 a teď ji tam i mám.
    d) u nás na střední v turnově by ai už mohla učit.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ADAMIRA: ze si mudrc mysli, ze i top 10 ucitelu na stredni skole muze byt nahrazeno AI v pokojicku ditete, ktere si s ni muze svevolne probirat vsechna temata ktereho zajimaji, napriklad:
    > jak se zabit
    > jak zabit ex
    > jak zabit nedajku
    > jak zabit dajku vsem druhym
    > jak zabit sikanovaneho
    a jine romanticke pribehy z BH 9210
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ADAMIRA: Chce všem sdělit: "Já jsem vám to říkal!"
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tušíte někdo vo co tady vůdcovi jde?

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    JARMIK: to není vystajlovanej culík ale taktickej culík ty nulo
    VANEK
    VANEK --- ---
    ROMANET: Čtvrtmiliardář má samozřejmě bentleye mezi psy, jehož venčit je radost a hovna voní po fialkách, ne jako vy nuly.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JARMIK:

Mistr byl i na Brutalu - hodil krajně nevraživý pohled na podium kde zrovna lítal Ice- T s punčochou na hlavě a papundeklovou broknou zatímco se jeho syn tamtéž válel politej kečupem (bylo to znamenité) .

Pak se s nevraživým funěním prodíral davem, patrně směrem chajda s žetony . Výše zmíněné asi uráželo jeho Vikingství nebo tak něco .

EVILMIND:
    :) ten jejich Příběh s Bonnie a Clyde vzor 2026 od dob V Online beztak nikoho nezajímá takže mmmm K.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ROMANET: to kdyz jdes do samosky k "viatnamcovi", kdyz ti dosel chlast anebo nutella.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    JARMIK: čtvrtmiliardář a venčí psa? :)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Do fanklubu se patří zaznamenat, že včera jsem Mistra potkal na ulici, an venčí psa.

Zásadní komentář k té události nemám. Jen žena poznamenala, že má dobře vystajlovaný culík.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    OMNIHASH: Neznáš Petráčka? To je ještě větší nácek než Vávra.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    jojo, manželka nebo přítelkyně doma ti zajistí že nebudeš točit čtyřhodinový grift videa - napsali v auditku o ženatym kašparovi kterej točí čtyřhodinový videa...
    BOD
    BOD --- ---
    OMNIHASH: Absence hodného děvčete či chlapce a frustrace z toho by mnohé vysvětlovala
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BOD: co je tohle za experta, tisíc videí, každý má tak hodinu... tenhle Béďa by si měl taky najít nějaké hodné děvče.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam