GANDHI: několik lidí si dalo tu práci, aby našlo ten důkaz, ze kterého pochází ta debilita, kterou tady teď tvrdí Honza09, který se právě chová jako Vávra na facebooku.
Je to někdy z let 2017/18, kdy někdo si rozbabil tu složku s enginem a tam našel i složku nazvanou gamebryo. V té složce nic není, možná nějaký txt nebo něco podobnýho. Prostě jen takhle pojmenovaná složka v tý struktuře a to je celý důkaz.
Neexistuje žádný skutečný programátor, který by to s kody dokazoval. Neexistuje žádný odejitý pracovník Bethesdy, který by to říkal.
HONZA09: minus máš protože postuješ důkaz, že sám lžeš.
Ten mod to tam odemyká, ten engine to samozřejmě umí, to rozhodnutí s nahrávacíma obrazovkama totiž souvisí s úplně něčím jiným. //i mně se stalo, že jsem vlezl někomu do lodi a on se mnou, bez loading, odletěl na orbitu, kde jsem mu sebral řízení a zas přistál.
Taky uvádí, že je hra pak nestabilní, když nemáš dost paměti. A silné CPU. Pročpak asi. Ono se v těch loading screenech totiž něco počítá, a souvisí to s tím jak to individuálně hraješ a taky do kolikáté dimenze (new game) jsi vkročil, protože pak se hra (včetně NPC? lokací, a samo následky tvých rozhodnutí) jinak generuje, dokonce v některých případech mají ty alternativní vesmíry i jinou logiku. To nejsou pevně dané lokace, kde si bzdíš se svým kulometem. CO se objevuje kolem tebe souvisí i s tím, jaké máš perky. Ta hra obsahuje poměrně dost náročný systém, náhodné eventy, při skocích do dalších realit se musí vygenerovat hromada nových věcí, jiné následky etc.
Tohle by třeba současný Unreal neuměl. Respektive, musel bys to celý přepsat, ale to by zase byl úplně novej engine. Koneckonců v Unrealu si nemůžeš dát na jedno místo tisíc brambor a pak do nich hodit granát, ten by ti v tý chvíli uškvařil PC i konzoli.
bethesdě se dá akorát vytknout, že při vytváření celé galaxie neudělali místo nahrávacích obrazovek animace.
Nahrávací obrazovky do každého domu má třeba i Outer worlds od Obsidianů, ale to je napsané na Unreal 4. Tam najednou mlčení, tam to najednou zlý engine od Bethesdy není. K tomu není na youtube video, takže na to názor neexistuje.