• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLEMTAWC kultura ve firmě
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    BERRY: Tady přidávám ještě film podle skutečné události Lord Hoven.
    L.H. - Lord Hoven (2013) - Celý film
    https://www.youtube.com/watch?v=FB3HTU_rOog
    BERRY
    BERRY --- ---
    kdyby nekdo neznal LordaHoven
    „Lord Hoven“ se omluvil škole za to, že ji terorizoval výkaly - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/lord-hoven-se-omluvil-skole-za-to-ze-ji-terorizoval-vykaly.A080305_133244_praha_hos
    BERRY
    BERRY --- ---
    Máte nekdo v korporatech “lorda hoven” light?
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    KVALKAN: Za covidu jsem měl několikrát jedno celé patro pro sebe. Ale bylo to patro v korporátu, takže čtvery toalety. Samo, že jsem chodil srát pokaždý na jiný a zkoušel jsem, kde se kadí nejlíp. Stal jsem se tak asi nejlepším sráčem ve firmě a jako covid končil, tak jsem cítil nutkavou potřebu radit kolegům, kam mají chodit na velkou. Protože na některých toaletách byla lepší wifi, dalo se tam lépe zašívat, jinde bylo hezčí prostředí a jeden záchod byl lehce „kyvný“, takže se tam dobře řešilo takové to hovínko, které nechce do mísy, drží se a visí.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    KVALKAN: výhoda korporátu je, že máš na výběr z desítek hajzlíků a pisoárů. Když je moje oblíbený místečko obsazený, vyrazím o patro výš najít si jiné ....
    ESING
    ESING --- ---
    Furt posraný záchody, nikdo to po sobě neuklízí. Jdeš se vysrat, když už tam je konečně volno, a borec tam nechá šlic a ještě na tebe kouká půlka snickersky.
    BERRY
    BERRY --- ---
    LBW
    LBW --- ---
    Kdyz clovek hleda praci, vzdy musi na pohovoru omrknout hajzly.
    Buh zehnej home office a snizenemu poctu konkurentu na obsazeni v kadibudky!
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    Nám konečně po měsíci oprav otevřeli 2. toalety, hurá :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Hurá!
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam