• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIDeck builder games and roguelike
    Balatro, Slay the spire, Monster train atd.
    Tipy na nove hry, buildy a screenshoty z her.
    rozbalit záhlaví
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    JAACOB: jo, uz mi z toho Balatra mrda, repsektive takovyho promrdanyho casu, to se nevidi. Diky za tip :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    JAACOB: balatro jako neni chill?:D Zkusim vypada dobre dik
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Jinak kdyby vam uz z toho Balatra mrdalo a chteli jste si dat neco vic chill, tak muzu s klidnym svedomim doporucit Thronebreaker. Karetni pribehovka ze sveta Witchera, takovej trochu rework Gwentu s jednoduchym world exploringem (vicemene tunel + par secretu a challengu na mape), ale je to od podlahy predelane - jine karty, sety se vam meni podle story, je to narvane i hromadou pre-setlych karetnich puzzlu, ktere rozbiji monotonnost a je to hrozne prijemne handcrafted, jsou tam fajn pribehove tough choices s nasledky. Oproti Balatru a podobnym kusum je to teda jen slabej odvarek - proto pisu "odpocinout si od Balatra"... :)
    Thronebreaker: The Witcher Tales - Gameplay Trailer | PS4
    https://www.youtube.com/watch?v=xVp8Vd76jV8
    GREGI
    GREGI --- ---
    bohuzel pereko prisel pozde a nestihl sem prestavet.... to mohlo bejt velky.... nevsiml sem si ze mam vsechny steel srdce a zabi me srdcovej boss:(

GREGI
    GREGI --- ---
    SUCZKER: zrovna vcera mi padl dobrej negativni... jen to bylo dost pozde a nestihl sem znicit vse mimo srdci

SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    prvni balatro tournament:)
    I Competed In The First Ever Balatro Tournament
    https://www.youtube.com/watch?v=BF_tf01gRMk
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    GREGI: LoL, jsem zabar :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    SUCZKER: No je jich 27 na ante 1-7 s tim ze ante 1 ma moznost jen 8, pak je to nahodne ze vsech a neopakujou se dokud neprobehnou vsechny a pak mas 5 finisher bossblinds ktery sou jen ante 8 a jeho nasobky tzn ante 16, 24, 32. Takze kdyz pak zacnes spamovat rerolly tak muzes dostat stejnej bossblind ale musis nejdriv pretocit vsechny;)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    GREGI: ja doteď nevěděl, že boss blindy se neopakují :) Jsem měl pocit, že jich tam zas tolik není
    GREGI
    GREGI --- ---
    SUCZKER: :D
    SUCZKER: vymluvy! Ale jako zrovna balatro je casto docela bad na prerusovany hrani, sere me ze clovek nevidi jaky bossblindy uz byly takze sem rad kdyz si to pamatuju behem hry ale jak odejdu a pustim to za par hodin tak no chance:)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Já jsem na to poslední tři týdny bohužel nesáhl, páč frmol v práci.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    muj prvni ace build s kamenem... nejdriv flush pak flush 5. Myslel sem ze vsechny bossblindy debuffujici suit uz byly ale jeden zustal a zrusil mi vsechny wild cards:(

SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    JAACOB: JJ, vim, ale sam bych si toho nikdy nevsiml. Uz mi prakrat tahle ficura zachranila zadek :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    JAACOB: Jo to me dostalo:D Jen to na 60hz nedokazu postrehnout... nebo nevim jestli se to pri nejakej updatu nezmenilo a neblika to jeste rychleji.
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tak ted mit nekoho irl s kym si to zahrat:)) Musi bejt dobra prdel. Skvele udelanej MP mod na balatro
    What If Balatro Was Multiplayer?
    https://www.youtube.com/watch?v=jBKN7Jw8kjw
    GREGI
    GREGI --- ---

Pridat do obsahu diskuze i obecne roguelike hry?

7 hlasy od 7 respondentů

GREGI
    GREGI --- ---
    JAACOB: ja si rikal ze pridam do nazvu i roguelike ale jedna uz tu je [Moderní Roguelike/lite hry..] .... Ale je mrtva. Uvidime co se stane tady ale asi by bylo dobry to trochu rozzsirit:) Myslim ze posledni roky roguelike + deckbuildry do dost nahoru. Ale mozna to je jen tim ze to vic sleduju? Kazdopadne roguelike a deck buildry dou ruku v ruce tak udelam anketu a uvidime:)
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    GREGI: a k tomuhle jen okrajove - kdysi jsem na par dni slusne zakysnul na Shotgun Kingovi. Puvodne vyherce ludumdare gamejamu, ktery to dotahl na ofiko release na steamu i PS. Je to vic chess-based roguelike nez deckbuilder, ale mohlo by vas to bavit taky. Runy docela prijemne odsypaji, je to svizne. Lehce v gameplayi hraje roli nahoda - krome losovani buffu a nerfu jde i o to, ze si nejste 100% jisti, ze figurku na urcitou vzdalenost sestrelite, ale neni to big deal a je to porad super koncept...
    Shotgun King: The Final Checkmate - Release Date Trailer | PS5 & PS4 Games
    https://www.youtube.com/watch?v=7ajHkodrpW0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam