• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AAHHWISEGUYnáhodné seskupení [galerka] obrazy umění v obyčejných věcech - náhoda / umění ? u mě není!

NÁHODNÉ SESKUPENÍ [galerka]
    je to náhoda? je to umění? u mě není!

všechna možná náhodná seskupení rostlin, stolů a dalšího bordelu + obrazy umění v obyčejných věcech okoli nás

rozbalit záhlaví
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    DRAGON: psal sem ze tys to moje prvne myslel jako utok, ale uz to je fakt zbytecny rozpitvavat, admin se vyjadril at postujem obrazky ne kecy..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    _IOB_: Utok? To v tom ctes? Spis me to pobavilo, to je cely.
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    DRAGON: nikde jsem nerikal ze je "nafotit neco lehky", psal sem o ne-nahodnosti foceneho objektu.
    me vzdycky fascinuje jak nekdo na internetech hned bere reakci jako nejaky utok co oplaci..
    tahle reakce AAHHWISEGUY: mi prijde mnohem smysluplnejsi
    howgh
    PLECH
    PLECH --- ---
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    #DRAGON: Vizualne zajimavé určitě ano, ale jako záměr architekta. Jako náhodně seskupení vůbec
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    _IOB_: radsi postujte obrazky a moc nereste nahodnost / zamernost - kazdej to vidi jinak
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    _IOB_: kecy o tom, jak je něco lehkýho nafotit. Ty člověku jdou velmi dobře. Nekazíš, pobavils :)
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    DRAGON: nechci kazit, ale tohle vyfotis z pokoje kazdeho primorskeho hotelu, ne? na tom neni nic nahodneho imho
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    3IBqcN9.md.jpg
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    tak ted vime ze to byla kocka

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    popelnice se poblila :)
    3obk8IS.md.png
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    NEI: zalozila se protoze to vic nyxaku odsouhlasilo, ja jsem jen nadhodil ideu...
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    DRAGON: ano pochopil si to, pseudopopis tehoz je v zahlavi
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NEI: to rozhodne neni.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEI: není duplicitní, zde je explicitní téma, Vizuální postřehy jsou více objemná diskuze, zastřešující vše, co ti brnkne o nos zajímavým vizuálním pojetím, zde jde o konkrétní téma: kouzlo nechtěného, povšimnutí si něčeho víc v, byť na zdánlivě všedním místě, jak název napovídá, zkrátka náhodně seskupení více faktorů. Snad sem to vyjádřil správně a pochopil jsem majitele diskuze :)
    NEI
    NEI --- ---
    Ahoj, mohla bych vědět z jakého důvodu se zakládala tahle duplicitní diskuze k
    [VIZUALNÍ POSTŘEHY ODJINUD -grafické a vizuální okolí- NÁS - žádný kecy! čistá galerka!]
    ?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Cross & motocross

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam