• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KIETESLA - elektromobily/automobily/(EV) značky TESLA - koupě, provoz, servis, zkušenosti, inzerce.
    Klub o automobilech - elektromobilech (EV) značky TESLA

Tabu není nic mj.:

- kde koupit (nové, starší)
    - provoz
    - servisování (servisy, zkušenosti)
    - závady , řešení
    - inzerce
    - fotografie nejen ze života
    rozbalit záhlaví
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    no zkusim to jinak, koupil jsem na mazonu za 50eur dvě a zkusim je
    DWAY
    DWAY --- ---
    PEPAZZ: to je docela dost. Jeden senzor stoji 1500 a prezuti vsech kol bezne okolo 2500. Sikovny mechanik nemusi sundavat celou gumu aby to vymenil.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DWAY: nacenili mi to na 2500 za kolo ...
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ok asi si je koupim na mazonu všechny 4 a nejak je zkusim sparovat, nikdy jsem to nedělal ...
    DWAY
    DWAY --- ---
    PEPAZZ: Mi je menili i s kolama, takze cenu presne nevim, pocita se do toho prezuti totiz. Zkus si neco najit a zeptat se. Na webu pisou ze ty baterky se nedaji uplne menit, takze v tomto pripade mozna budes muset vymenit cely sensor.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    me log rika ze mají slabou baterii, jestli to nebude jen takova blbost.. Co te to stálo?
    DWAY
    DWAY --- ---
    PEPAZZ: Resil, nechal sem to v neofi servisu, ktery ale dela Tesly. Mivaji tam zarizeni, ktere umi ty snimace diagnostikovat.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    resil tu nekdo snímače tlaku? dva mi poslali update tlaku naposledy v červenci :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Sales Down, Pay Up: Inside Tesla’s Strange New Reality!
    https://www.youtube.com/watch?v=W8HEjee20V0
    DWAY
    DWAY --- ---
    KOUDY: to taky, ale u toho prislapaval ten pedal, jinak by to auto zastavilo. Minimalne toto hovorili devove z Tesly, kdyz se divali na logy.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DWAY: Ne..cumel do mobilu a nevenoval se rizeni :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    OTAVA: ano, protoze ridic slapal na plyn, tudiz obesel automaticke brzdeni.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jujky

Tesla tragicky bourala, když řídil Autopilot. Má uhradit miliardové odškodné - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/tesla-tragicky-bourala-kdyz-ridil-autopilot-ma-uhradit-milia/r~2c2056a66f5511f0b689ac1f6b220ee8/
    DWAY
    DWAY --- ---
    Mate nekdo zkusenosti se servisama v Ostrave? A taky s instalaci novych snimacu tlaku v pneumatikach?
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..btw dokonce jsem myslel, že při vyklopené stopce mají stát i auta v protisměru, ale nejsem znalec us předpisů
    RSZ
    RSZ --- ---
    RATTKIN: Ty u autobusu na zastávce nezpomalis skoro na nulu, protože čekáš vystupujícího-prechazejiciho? Já teda ano. A u busu plného děti tuplem.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    KIE: to je ten test kterým by neprošlo žádné auto, protože brzdná dráha není 1 metr.
    To by neubrzdil ani cyklista.
    KIE
    KIE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam