Am I seeing things?
[MARTYKRIST @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]0:21 balkonek/chodba v 1. patre nema zabradli.
0:06-0:07 Horici skejtak ma svetle blond vlasy. Ale na konci videa je ma tmave zrzavy az kastanovy.
0:00 Vrzeny uhel stinu skejtaka s kanystrem cca 130°,
0:02 vrzeny uhel stinu skejtaka s kanystrem uz je cca 90°, uplynuly cca 2h40m. Benzin se na slunci odparil a skejtak ho zapaluje? (A jsou na jizni polokouli Zeme... v pozadi US auta?)
0:13 Horici skejtak se po saltu premistil teleportacni rychlosti, nevidim strih (jump cut)
0:05-0:13 V pozadi silny tmavy sloup s vodorovnou prihradovou konstrukci z trubek pres ulici nema na opacne strane ulice sloup do paru, kde by konstrukce drzela. Je bezduvodne vysoky ( viz ~0:13).
0:05 Dum v pozadi s okrovou fasadou ma spodni levy vybezek strechy precnivajici fasadu smerem k ulici bez zjevne funkce. Dum ma jedine prizemni okno/dvere na oslunene strane (severni).
0:00-0:10 Nahnuta bila tyc pred levym prednim kolem tmaveho sedanu v pozadi ma na sobe sedanem vrzeny stin az k urovni spodniho okraje celniho okna sedanu, prestoze slunce sviti od cumaku. (Stin je moc vysoko.)
A proc kameraman nepomaha hasit kamarada?