• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERWATCHGRAFIKA - nase tvorba - (Illustratir, Photoshop, Indesign)
    Co jste naposledy vytvorili za plakat, letak, PDFko? Pochlubit se vlastni tvorbou muzete zde.
    rozbalit záhlaví
    MINER
    MINER --- ---
    ARAON: Díky. Neznal jsem. Je to blízko, ale normální papír tam nemaj. Maj tam víc expresivní. Realistický, pěkný, ale už moc výrazný, který nesedí do konceptu.

Ale navedlo mě to do vyhledávání přidat ‚texture‘, a to dává lepší výsledky.

Kdyby měl někdo další tip, napište plz. Určitě se hodí i dalším.
    ARAON
    ARAON --- ---
    MINER: Pamatuju si, že podobné věci jsem před časem zahlédl na textures.com
    MINER
    MINER --- ---
    Poraďte prosím zda/kde lze sehnat high-res fotorealistickou fotku klasického bílého okraje fotky na běžném fotopapíru.

Potřeboval bych na fotku ‚položit‘ druhou fotku, aby to vypadalo, že je to reálné. Starší čb fotka na nové. Co největší rozlišení.

Klasika čistej okraj, jako třeba čb fotka z padesátek. Žádný retro s vadama atd. Obyčejný bílý okraj ale realistický papír, ale ne jen čistá bílá. Drobná textura fotopapíru, okraj u kterého je viditelné, že leží desetinky mm nad, a odchlípává se míň než mm v rozích. Pár pixelů rozptyl prolnutí do fotky samotné.

Banky, včetně Adobe Stocks vidím jen buď syntetický placatý rychlokvašky, nebo předramatizovaný retro. Možná hledám blbě. Prostě potřebuju realistický, ne retro.

Neví někdo, jak/kde to najít, abych to nemusel fakt nafotit v realitě?
    Dík
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Letacek k vydani alba ;o)

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Obal na vydavanou desku Conflict. Vysla vcera ;o)

SALAM23
    SALAM23 --- ---
    Nějaký moje motomotivy ,je to teda kreslený v Corelu vše

DAANJE
    DAANJE --- ---
    DAANJE
    DAANJE --- ---
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Moje vcerejsi prace, obal na LP vinyl desku finske kapely The Hostile Ones ;o)

TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam