Slovem češství nemyslím házení vajec, ale dlouhodbou a stále se prohlubující absenci kultury v naší společnosti.
Jinak, pročpak nikdo z těch co dnes házeli vajíčku na JP a spol., nepříjde stejným způsobem demonstrovat na meeting Dělnické strany, Národní strany, Národního odporu, Automních korporavistů, či jak se ti šašci jmenují????
A myslím, že Vandas nebo Edelmannová hlásí 1000x větší sra::ky, než celá ČSSD.
Pročpak se nesejde 500 vajíčkářů, aby vejci rozbombardovali meeting DS, čítajících maximálně 70 vylízanců? Když už házení vajec, tak na tokovéto zmetky, ti si to zaslouží mnohem víc...
Vám nevadí, že lidi jako Vandas a jeho přisluhovači víc a víc vystrkují růžky, zakládají ozbrojené sobry, mládežnické organizace, nevafí Vám, že extrémní pravice čim dál tím víc prorůsta do normální společnosti????
Proč neukážete jim svůj nesouhlas?
Vím proč...
Bojíte se...ano - další prvek češství, tam kde mi nic nehrozí, tam dělám ramena, tam házím vejci, tam kdy by mi jen trošku hrozilo, že za "vyjádření" svého názoru mi může být oplaceno stejnou, ne-li horší mincí, tam se nejde, všichni zavřou okna, všichni dělají, že se jich to netýká....