• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIENJoe Abercrombie - Bayaz, Krvavá Devítka, Glokta, ... Spoilery povoleny.
    Vše ohledně díla britského fantasy autora Joe Abercrombie - Bayaz, Krvavá Devítka, Glokta, ... Spoilery povoleny.
    rozbalit záhlaví
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    So… James Cameron, he of Terminator, Aliens, Titanic, and Avatar, yes, that James Cameron, has acquired the screen rights to The Devils. Což nemusí ještě nic znamenat, každopádně...
    Cameron says “How do I describe The Devils? A sharply witty horror adventure? An epic battle between good and evil except most of the time you can’t tell which is which? A twisted, stylish, alt-universe middle-ages romp, where your best hope of survival is the monsters themselves? This is Joe Abercrombie in absolute peak form, opening up a whole new world and an ensemble of delicious new characters. The twists and turns come at a rollercoaster pace, and with Joe’s signature acerbic wit and style. The Devils showcases Joe’s jaundiced view of human nature, in all its dark, selfish glory, as told through some decidedly un-human characters. But of course, Joe always teases with the flickers of redemption that make it all worthwhile — and ultimately quite heartwrenching.”

https://joeabercrombie.com/james-cameron-takes-on-the-devils/
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LBW: Bavila mě hodně Rudá země, ale přiznávám, že dost možná jen kvůli Jehněti. První trilogie je vrchol. Můj problém je, že já začal omylem posledníma 3 knihama, který mě naprosto nadchly, takže já to mám možná trochu pokroucený a přijdou mi taky skvělý.

Spoiler!
    A dotaz do pléna - kdo je teda Krvavá devítka? Skutečně smrt? :) Nestuduju Fandom a podobný věci, tak můžu jen spekulovat. V Best served cold v pasáži mezi Třesavcem a Dobrákem v jednu chvíli Třesavce popadne podobný amok, je tam zmíňka i o Velkém vyrovnávači skoro jako by Třesavec měl nakročeno k něčemu podobnému.

Tak jsem si říkal, že Velký vyrovnávač bude něco jako démon. A další věc - kdo je Jetel z poslendích 3 knih? Dávivec?
    LBW
    LBW --- ---
    LUCIEN: Best Served Cold je za me vrcholem, ktery hezky navazuje na puvodni trilogii. Pak uz to jde mirne z kopce.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak jo...jakou knihu máte nejraději a proč?
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam