Politika se nejlépe řeší u piva a my ve středu vymysleli v pozdních hodinách toto:
Každý kdo se vrátí ze zahraničí říká - je to tam krásné, možnosti, tohle támhle, ale vrátil jsem se, mám to tu rád, knedlíky a svoboda, kterou nenajdeš nikde na světě.... A proč? Protože politici se rvou o moc a tudíž se neserou do jednotlivců a nepodnikají žádné restrikce ve prospěch všech, každý si tu dělá co chce a přes sklo kouká jak se ti idioti pořád snaží předstírat že vládnou. Já bych je nechala být - dokud bude bordel v politice, budem mít svobodu jako nikde ve vyspělých zemích :D
Podívej se na naše sousedy - Německo - jen co přejedeš čáru tak tě odchytí Kobra 11 nebo celníci a pokračuje to co tvůj krok to nařízení.
Rakousko - vyšlechtěná preciznost kde si nesmíš ani uprdnout bez předchozího nahlášení a zapsání do evidenčního listu úprdů.
Mluvit o drogách potažmo hulení na Slovensku? Jedině v tmavé místnosti šeptem. Polsko - katolíci s ním zatočili - tam si taky neuprdneš a hlavně ať tě nenapadne zakládat rodinu tam nebo mluvit o ateistických Čechách.
No neni tady nakonec krásně hele? Malá zapomenutá zemička bez peněz, ale svobodní lidé s politiky, kteří mají na starost jiné záležitosti než běžné občany a to co se děje v "podhradí". Takže komu dát hlas? Upřímně? Nevim. Vůbec nevím. Je to vlastně jedno.