• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SALVATOR: to nene :D hned jsem to zkusila :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Když už jsme u loktů, já si dokážu olíznout svůj vlastní!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Urobim bez problemov stojku na hlave, dotknem sa kolenami laktov a zasa sa vratim do stojky na hlave.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Podařilo se mi už natolik proniknout do agendy finanční správy, že jsem včera mohla vysvětlovat jejich zástupkyni v našem projektu, jak se v konkrétních případech řeší daňový bonus. Odpoledne jsem pak byla přednášet v KPMG a na místě jsem vymyslela elegantní řešení problému, nad kterým dumali odborníci týden. ☺️
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    LORD_DE_SEIS: No tak to je teda zajímavý, bývalý kamaráde!
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MARKYSHA: z bílých nečokolád mám nejradši studentskou pečeť, klidně se s tim taky pochlubim :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SALVATOR: ono je to spíš do přiznejme se, ale já mám hrozně ráda bílou čokoládu Milka (a ano, vím, že to není čokoláda a je to ta nejhorší sračka, co si z těch čokolád můžu koupit:-))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LORD_DE_SEIS: Bez skrupulí přiznám, že to byla voříšková Orion, protože jak sem zmínil jinde, když dojde na čokoládu, mám laťku proklatě nízko.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SALVATOR: teď by ale měla ještě proběhnout diskuze, zda-li to byla pravá čokoláda a né nějaká Milka, Lindt nebo podobná náhražka čokolády
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    V praci sme urobili nieco neskutocne, dotiahli projekt co sa zdal samovrazednou misiou a vyzera, ze to pojde na miliony zakaznikov. Som dobra, chcem bonus a vylezte mi vsetci na hrb.

A objednala som luxusnu kuchynsku dosku z umeleho kamena.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    SALVATOR: díky, to už si dopočítám :)
    Dobrá práce!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PREKOTKA: Nějak mi vypadlo "několik", nebylo tam konkrétní číslo :⁠-⁠D
    Ale kupoval sem ji ve čtvrtek odpoledne, jestli se nepletu.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    SALVATOR: kolik? Kolik dni? Bez toho cisla neusnu!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dneska jsem po asi pateru odkládání si došla na krev kvůli endokrinologi (ještě teda musím zajít na tu endokrinologii samou:-)))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Koupil sem si dní zpátky čokoládu a vydržela mi až do dneška! Obvykle nepřijde dýl, než 24 hodin.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Kde je KOUDY? Jinak ahoooj!
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Zvládla jsem to ;) já posera

HOWKING
    HOWKING --- ---
    Po třech týdnech se dovolal k zubařce (měla dovolenou) a objednal se na preventivku.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    GREAT_R: soucítím, já už jen dvě
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ALEXIS: mám seznam osmi čísel, kam musím zavolat a něco vyřídit a nechce se mi. Zvládl jsem dvě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam