• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    Povedlo se vám něco a nemáte to komu říct, protože je to prostě váš osobní win, vaše osobní čárka? Udělali jste dobrej skutek? Dobrej koláč? Podařilo se vám úspěšně pomstít svoji čest? Dejte to sem.

Hned po spuštění skupiny padla otázka, jaký je rozdíl oproti diskuzi [Achievement unlocked]. Tady je laťka na zemi a můžete oslavit jakkoliv malé nebo velké všední nebo nevšední úspěchy.
    rozbalit záhlaví
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Povedlo se mi si v půl šesté ráno uvědomit, že dneska ve školce začíná týden veselého oblečení, vyhrabat v telefonu fotku nástěnky s dresscodem na jednotlivé dny, kterou jsem si duchapřítomně udělala, a poskládat dceři luxusní černobílý outfit s černou sukní s kanýry a s bílou vlečkou. A do třídy vjela na plyšové zebře!

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    VERSONNENHEIT: ale tak profik je furt, no...
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    GIRAFFKA: Já vůbec nevím, jestli tam ještě budu chtít s Kočkou chodit až tam nebudeš. Se mi ta paní taky celkem zhnusila :/
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GIRAFFKA: Ak ostanes v obore daj vediet kam ides, kludne do posty ;)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    GIRAFFKA: +teda taky se mi za minulej tejden ten obor dost zhnusil,ale nedokazu urcit, zda trvale nebo jen na soucasnym miste.

Povedlo se mi od stredy rozslat asi 20 zivotopisu. Moc se tesim,az sem budu moc napsat, ze jsem si vybrala novou superpaci.

Takze zatim dosavadni uspech jsou tri pohovory na pristi tyden.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MART1NKA: nevim jeste. Koukam po vsem. Obor s sebou nese dost zkurvenej financni limit, kterej dost lame vaz. Zas v nem mam praxi 12 let.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Zvladla som skialpovy vylet s ceskymi freeridermi. Sice som dvakrat hodila drzku a bala sa jak svin, ale musime si posuvat hranice zejo :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GIRAFFKA: :-O menis obor alebo pusobiste?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Povedlo si mi dat vypoved. Jako lepsi by bylo ji dostat i s odstupnym, ze. Ale neni kazdej den posviceni a je super,ze je jeste leden.
    KIA
    KIA --- ---
    KIA: //jídelníčku.
    KIA
    KIA --- ---
    Sice jsou zatím dole cca 3 kila.
    Ale…. Poprvé od konce roku 2023 se mi podařilo vědomě zvrátit nabírání kil :) změnou jídelních.
    Tak mám hroznou radost. Tuhle váhu jsem měla naposledy cca 5/2025
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ZSIS: dacia sandero z roku 2023 - najeto má prd a tatovi se ji podařilo nabourat. Nafasoval munni z havarijky, nakonec se to za to opravilo. Servisáky bych zabil, trvalo jim to půl roku a stálo to víc, než jakej byl rozpočet. Napsáno na vrub přijatelných ztrat :/
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    GREAT_R: a je to.. co za karu?
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Konečně mám na sebe přepsaný auto po tátovi. Trvalo to šíleně dlouho, protože se muselo prvně opravit, zdědit, udělat evidenčnku, asi to vejde do dějin, ale mám ho. Jdu si udělat havarijku a povinný.
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    DEADSLUT: Šmarjá, no tak vidíš! A tím se nepochlubíš, tak to je o to větší úspěch! Já jsem taky depresistka, těší mě) Bůček je naprosto skvělá věc a moje Markétka je můj největší antidepresant, posílám.

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ANGELINE: máš úplnou pravdu, děkuju. Ono to není tak dávno, kdy jsem kvůli silný depresi měla problém vůbec se donutit najíst, natožpak zvládnout jít nakoupit nebo mít zájem zkoušet nový recepty, takže mam si kurva vážim toho, že už to jde a je to zdroj radosti:) (sry za spamy, ale tohle je vlastně taky chlubeníčko. Ledacos mi teď zas jde míň, než bych ráda, ale peču, vařim a žeru a kočka přede, tak co už:))
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    DEADSLUT: Hej, chapu, ale proste bych si to tolik nevycitala. Jidlo je dulezity, kocka me tez blokuje pravidelne)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ANGELINE: zkusím sdělit těm lidem, co čekaj až dokončim projekty, že sorry, lajf :D I když už mi prošlo vysvětlení, že mam na schůzku zpoždění proto, že na mně sedí kočka, takže "sorry, bůček" by nikoho zas tak moc nepřekvapilo:))
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    EKG: Pfff. Co mě nebaví, to nedělám :D
    EKG
    EKG --- ---
    ANGELINE: Vareni je zabava, takze to musi byt prokrastinace. Nedelej nam v tom bordel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam