• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    Povedlo se vám něco a nemáte to komu říct, protože je to prostě váš osobní win, vaše osobní čárka? Udělali jste dobrej skutek? Dobrej koláč? Podařilo se vám úspěšně pomstít svoji čest? Dejte to sem.

Hned po spuštění skupiny padla otázka, jaký je rozdíl oproti diskuzi [Achievement unlocked]. Tady je laťka na zemi a můžete oslavit jakkoliv malé nebo velké všední nebo nevšední úspěchy.
    rozbalit záhlaví
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    [VOIKUKKA @ Chlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit], jsem naivka co se přepočítala, sorry těm co mi dali plusík. Měšťáci stíhají rozdat pokuty do 10 minut od plánovaného začátku. Není podstatné, že reálný začátek čištění byl o více než hodinu posunutý. Radovala jsem se předčasně, dnes se mi povedlo otevřít datovku s pozdravem.
    MELDA
    MELDA --- ---
    A ja myslel, ze to je montazni pena :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KULA: 3,6
    KULA
    KULA --- ---
    SALVATOR: praskl trojobal na olomouckém tvarůžku a došlo k takovéto havárii :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KULA: No, jak na to koukám, tak musím říct, že pravdivost tvýho výroku plně záleží na tom, co to kurva vlastně je.
    KULA
    KULA --- ---
    not great, not terrible

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Trikrat po sobe jsem vratila balik na zalando, prodala a dokonce jsem odeslala vec na vintedu, mam prezuto na zimaky, termin na rentgen, na prevenci k zubarce a dokonce jsem si nechala prohlidnout znamenka a objednala se na vyriznuti. Navic jsem dneska prisla do kramu s taskou z rohliku a nemusela kupovat novou.

Jsem posledni dny fakt husta!
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Dnes jsem v autoškole poprvé jela víc než 50km/hod. Instruktor mne vzal na dálnici. Byla tedy ucpaná, tak to byla samá spojka a brzda, ale stejně jsem chvilku přes 100 jela :D
    To je vám najednou dávka adrenalinu.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    RANDOM_NIGHT: pentagram?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Udělala jsem krok ze začarovaného kruhu.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    objednal jsem se na kardiologii, sice mi to trvalo 2 mesice a termin mam az v breznu, ale je to tam!
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Tak jsem za 14.41 Kč koupil na aliku tenhle bazmek a udělal si gheto powerbanku z baterek vytěžených z jednorázových vapek (e-cigaret)

_

_

Kromě jiného tím zvládám pohánět svůj jednodeskový počítač MHF-002 :)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Tak jsem za dnešek zvládnul najít na webu disassembler na AVR chipy (i když jen ty malé, a navíc na něj nikdo nesáhnul 7 let) a dopsat si tam i ten svůj chip a ještě významně vylepšit výstup :)
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    Přeparkovat těsně před začátkem blokového čištění a tak to mám výjimečně bez pokuty, jak málo stačí k radosti.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    V 7.59 bylo dítě ve třídě, učesané, s umytým obličejem a vyčištěnými zuby a v parádních šatech na vánoční focení! A stihlo i snídani!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja sa uz nebojim Hornbachu, autoservisov a podobnych establishmentov.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Přestal jsem se bát zubaře. Respektive už se v souvislosti se zubařem bojím jen o peněženku.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HAR4NT: Není zatím opravená.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: a nemcina!?:))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    mateřský plurál jsem dokázal nepoužít alespoň 5 let ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam