• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    Povedlo se vám něco a nemáte to komu říct, protože je to prostě váš osobní win, vaše osobní čárka? Udělali jste dobrej skutek? Dobrej koláč? Podařilo se vám úspěšně pomstít svoji čest? Dejte to sem.

Hned po spuštění skupiny padla otázka, jaký je rozdíl oproti diskuzi [Achievement unlocked]. Tady je laťka na zemi a můžete oslavit jakkoliv malé nebo velké všední nebo nevšední úspěchy.
    rozbalit záhlaví
    HAJCUK
    HAJCUK --- ---
    Dětský hrad ,základ je hotový vše z odpadu z práce kromě klouzačky.

VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Vyrobil jsem lavičku pro babičku...
    MATHES
    MATHES --- ---
    17.7. je datum, kdy si splnim svuj celozivotni sen. budu mit stendo - fenku zlatyho retrievera a bude se jmenovat Binky Voffadóttir.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TROX23
    TROX23 --- ---
    Ve 41 letech jsem si dodělal maturitu, vyznamená mi uteklo mi uteklo o malinký kousek a to jenom proto, že nedočítám zadání. Škoda, ale je to jedno. :D
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Letos mi vykvetly žlutý kally. Udělaly mi radost. Fskt to chce hnojit hnojit hnojit
    ALAYU
    ALAYU --- ---
    Pokračování posledního postu, už se to začíná rýsovat

LIMETA
    LIMETA --- ---
    Poprvé jsem ve svém životě tankovala plnou.To je najednou dospělé prozření :D
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    31STITCHES: Jo je to minilednička a to jsem se to snažil vyfotit tak aby tam nebyla moc vidět... přijde mi to takové nepatřičné :)
    31STITCHES
    31STITCHES --- ---
    VOJTAM: Líbí se mi ta minilednička v pravo dole, jestli to teda je,m ale vypadá to tak ... To v dílně chces :)
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    GREAT_R: To mě taky napadlo, takže ještě potřebuji stůl na svěrák :D
    Spíš asi na nějaké bastlení... ale má to 28mm na tloušťku takže to snad něco unese..
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    VOJTAM: Co na tom budeš dělat? To je tak pěkný, že by byl hřích k tomu připnout svěrák.
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Konečně jsem dodělal stůl do dílny:
    CAPITALD
    CAPITALD --- ---
    Usporadal jsem akci, na kterou se do Prahy sjelo 1000 lidi z 50 zemi.

ETHPrague 2026 Aftermovie
    https://youtu.be/gDrqW6uOLKk?is=L3iYCVAZPT9rJ5mM
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    GILHAD: Byl jsem na Maker Faire 2026 v Praze na Výstavišti a můj počítač se lidem líbil :)
    (A hlavně jsem zvládnul oba dny akce a chcípnul až doma.)
    ALAYU
    ALAYU --- ---
    Dva víkendy, celkem 4 a půl dne, práce ve dvou lidech s podavači, z toho “co bylo” za odvoz :)

Heslo- detaily jsou pro princezny, musí to hlavně držet a půl :)

LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    GREAT_R: co?
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Ještě to pořád v sobě mám...
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Nový přírůstek

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Já bych sama sebe chtěla ocenit (když to nikdo jiný neudělá🤭) že já mám větší nebo menší depresi skoro nonstop, ale furt jdu, furt se snažím. Samozřejmě ve srovnání s ostatními jsem na hovno, ale s tím co dnes a denně překonávám s větším nebo menším úspěchem (a chci bojovat víc) a že to na mě málokdo pozná, jsem skvělá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam