• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    Povedlo se vám něco a nemáte to komu říct, protože je to prostě váš osobní win, vaše osobní čárka? Udělali jste dobrej skutek? Dobrej koláč? Podařilo se vám úspěšně pomstít svoji čest? Dejte to sem.
    rozbalit záhlaví
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Zvládla jsem to ;) já posera

HOWKING
    HOWKING --- ---
    Po třech týdnech se dovolal k zubařce (měla dovolenou) a objednal se na preventivku.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    GREAT_R: soucítím, já už jen dvě
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ALEXIS: mám seznam osmi čísel, kam musím zavolat a něco vyřídit a nechce se mi. Zvládl jsem dvě.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Dokázala jsem konečně zvednout telefon a objednat se.
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    Za mě jsou to taky různý diskuse. Tohle je konečně místo, kam můžu napsat:

Dokázala jsem konečně po víc než roce odhlásit ten drahej časopis, co nečteme! Juchů!

No dobře, to by šlo i do "Co vás potěšilo", ale zase až se objeví něco většího, tak kam jinam se s tím jít pochlubit, než sem?
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    GREAT_R: Co se vam povedlo mi prijde vystizny dost :) ale proc ne...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    PREKOTKA: takže něco jako "Pojďte se pochválit" jako text za názvem?
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    VANEK: Ty jo, pro me jsou tyhle dve diskuze tematicky nekde jinde. Achievment unlocked je pro mě něco, co není jen tak dosažitelný, ale do tohohle auditka bych napsala i úplně maličký úspěchy:)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    VIDLICKA: Mi připomnělo - zorganizovala jsem celej maturitni ples od A do Z. A taky z toho mám radost do dnes :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    VANEK: oops :/
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Mám tu nejkrásněji kvetoucí zahradu v ulici a stará se.mi o ní skřítek.

VANEK
    VANEK --- ---
    Nyx by měl zapracovat na tom automatickém vyhledáváni podrobných... [Achievement unlocked]
    VIDLICKA
    VIDLICKA --- ---
    Vyhrála jsem literární soutěž a publikovala povídku v tištěné knize. Mám z toho radost dodnes.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Vypěstoval jsem v truhlíku bazalku, co vypadá o dost líp, než co vidím v potravinách. Nebylo to úplně na první dobrou, vystřídal jsem víc míst a nádob, než jsem trefil to správný.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Aktualizovala som staru poistku na byt. Za menej dostanem viac. Citim sa dospelo. :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    HOWKING: Bomba, přesně na to jsem to chtěl založit. Osobní těžko docenitelné úspěchy. Ale úspěchy... :-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Musím se pochlubit, že jsem tu první!
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam