• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIXIEbitchat
    STARF
    STARF --- ---
    prijde mi trochu fail, ze pro macOS appku neexistuje homebrew formula... aplikace je dostupna jen pres App Store, kterej osobne skoro nepouzivam
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    RAINBOF: nema Lora omezenej pocet zprav na jednotky v pomerne dlouhym intervalu? Jakoze na IM naprosto nevhodny?!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    JINX: no tím ze je to open by mohly vzniknout zajimavy implementace. Napr tebou zminena moznost pridani lora
    JINX
    JINX --- ---
    nojo, chapu nevedel jsem ze to je určeno spise pro běžné usery a ne geeky jako třeba irc. S dosahem BLE je to IMHO odsouzeno na použití jen na nějakých akcích typu hackaton/konference coz mi přijde jako trochu škoda.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    JINX: ale neni pro beznyho usera s mobilem moc pristupna.
    JINX
    JINX --- ---
    RAINBOF: chapu, nicméně z použití BLE to vypadá ze tahle aplikace vidi lidi v okolí kam dosáhne BLE. LoRa Mesh by snad mohl mít větší dosah.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    ale jo, třeba nastane situace, kdy to bude páteřní aplikace.. asi spíše v době krize nechci vědět jaké.. aktuálně to ale nemá potenciál na nic jiného nez na spamy.. (v Česku) ale díky, dobrý vědět o tom
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MARASAN: neni. Na bridgefy nevidim zdrojak. :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    JINX: lora nic nesifruje je to prenosova vrstva.
    LBW
    LBW --- ---
    DIXIE: Ja na Praze 6 zatim porad "nobody around"
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    neni to podobny Bridgefy?

https://bridgefy.me/
    JINX
    JINX --- ---
    Mozna je to nesmysl ale nedá se ten BT nahradit nějakou jinou vrstvou? Něco jako New Packet Radio, LoRa Mesh?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    DIXIE: nedovedu si představit, jak by se to mohlo rozšířit bez toho, aniž by do toho někdo nasypal strašný hrachy a tim uz tak trošku začal sledovat své zajmy v pozadí.. ale jako sranda nekde na letišti dobrý
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    SDN33: nezvislost na infrastrukture, anonymita, necenzurovatelnost?
    (samozrejme "coolnes" je vzdy otazka osobniho pohledu ;)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    DIXIE: co je na tom megacool?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Ja myslim ale ze na funkcni rpi bychom cekat nemuseli.
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    Podle discordu si na funkcni android asi jeste chvilku pockame...

bitchat
    https://discord.com/invite/PpbmVR87us
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    no me prijde ze tam resej nejaky BT problemy.
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    Na prvni pohled to vypada mega cool, lec me to zatim bohuzel nefunguje nejen proto ze jsem v periferni lokalite (zkusil jsem rozbehnout bitchat na 2 androidech vedle sebe, dostal jsem dve user id, ale navzajem se nevidi i kdyz mi oba sedi na stole... Tak doufam v update.

Je tu nekdo s lepsi zkusenosti? (android/ios)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam