• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BODNyx premium family
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jen mi teda ta kvalita v tom nizsim pausalu prijde hrozna. Nejsem moc narocny, casto koukame na fullHD veci, ale tady mi to prislo ze to extra orezali, protoze i na monitoru to vypada straslive. Nicmene deti to neresi no
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BIMBAS: díky za tip, Disney+ předplácím vždy jen takhle na 3 měsíce. Bohatě to stačí na zkouknutí novinek a tak. A mají to tak 2-3x do roka, takže mi přijde nesmysl platit plnou cenu za rok.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja si tedy platim jen yt premium pro jednotlivce a ted jsem zaplatil disney+ za tech 59kc na 3 mesice. Moc sluzby platit nechci, ale rodina me nejak donucuje po tom co zrusily stream communitu :D

Takze jsem svolny byt někde součástí sdílení :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    netusitze zda existuje sluzba sjednocujici poskytovatele ? Jako kdyby prave nekdo udelal nadstavbu, ktera by sla sharovat bylo by to cool
    BOD
    BOD --- ---
    Super :) vyhodim par topicu co me aktualne napadaji

automaticke deleni platby
    bylo by fajn prozkoumat a sezbirat zkusenosti s moznosti automatickeho deleni plateb za sluzby mezi vic lidi, revolut myslim neco takoveho umi, mozna jsou i dalsi sluzby, dost by to ulehcilo procesu, to manualni dohledavani plateb je jedina vec co me na tom vzdycky otravovala

hledam lidi do rodiny / rodinu
    - netflix - hledam rodinu
    - prima+ - hedam lidi do rodiny / rodinu (mam predplacene kvuli zradcum, ale s rodinou bych si to nechal predplacene)
    - spotify - mame minimalne jedno misto v rodine
    - vodafonetv - vicero mist
    (mimo to mam plne rodiny u hbo, youtube, denikn, ad, kdyz se objevi misto rad sem dam vedet)

prehled na nastence
    chci tam postupne sezbirat cenne tipy a zkusenosti se sluzbami a predplatnym (u youtube treba je to ted celkem slozite ale jde se dostat na 80kc/mo/6acc), prehledne vypsat kolik profilu na uctu muze byt, kolik zarizeni, soubeznych stremu, jaka jsou omezeni na co dat pozor atp
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Amazon Prime si platim, tak jestli si chce někdo na mě připojit telku, tak kdyžtak pošta. Pokusně pro prvního jednoho nebo dva zájemce, nejsem schopen zaručit, že to bude fungovat furt a bez problémů. Nic za to nechci samosebou nechci, kdyžtak SZ.
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam